Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Gundam - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#226 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 November 2010 - 00:27

Δύο άρθρα από το AnimeNewsNetrwork. Δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω, όμως φαίνονται ενδιαφέροντα επομένως τα αφήνω εδώ

The Mike Toole Show - Gundam Infinity

Pepsi Nex Zero Gundam Be@rbrick Figures for Sale

E5VV38U.jpg

#227 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 November 2010 - 10:09

Good read!
Σε μερικά σημεία, όμως, γράφει ξεχνώντας ότι το κοινό που περιμένει για dvd releases σειρών,που έχουν βγει στην Ιαπωνία τουλάχιστον μία δεκαετία πριν και υπάρχουν εδώ και χρόνια στο internet, με σκοπό να τις δει για πρώτη φορά (γιατί είναι κακό να είσαι πειρατής), είναι πολύ περιορισμένο. Θα ήθελα να είχε επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στα διάφορα manga Gundam που εκδίδονται μεταφρασμένα στην Αμερική, αλλά οκ μετά θα ήθελε 30 σελίδες.

Μου θύμισε και δύο επικά videos:
Youtube Video

Youtube Video

#228 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 26 November 2010 - 19:13

Τέλειωσα και το Zeta.. τώρα έχει μέινει μόνο ΖΖ (damn..) , Chars counterattack, και victory, και φυσικά το Unicorn σε μερικες δεκαετίες που θα ολοκληρωθεί :rolleyes:

Ελάχιστα κατώτερο του ορίτζιναλ Gundam, μόνο κ μόνο γιατί δεν είχε το άπταιστο pacing της πρώτης σειράς, κατά τα άλλα... ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΟ!!

PS: O char είναι ο καλύτερος χαρακτήρας EVAR σε gundam series.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#229 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 November 2010 - 19:22

Απο αποψη πλοκης συμφωνω το Original ανωτερο, αλλα απο χαρακτηρες και δραμα imo το Zeta περνει την κουπα xd

Για τον Char το επεκτεινω σε ο καλυτερος χαρακτηρας mecha anime ever!

qzMHWHd.png

#230 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 26 November 2010 - 19:34

Και με τη σειρά μου, ο καλύτερος Anime χαρακτήρας ever!

LfNX0dh.png

#231 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 28 November 2010 - 10:41

Επίσης την κούπα "best gundam female character" την πέρνει άνετα η Four.

Επίσης ΔΓΙΑΟΛΕ έχοντας παίξεί αρκετά games από τη Super Robot Taisen series οπου η Four είναι playable/recruitable χαρακτήρας
Spoiler:

#232 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 November 2010 - 17:54

Newfag στα Gundam reporting in! Λοιπον εχω ολοκληρωσει σχεδον Gundam Wing και τελειωσα το Gundam 79. Εχω επιτελους καταλαβει τι παιζεται με ολες τις σειρες (ηταν πραγματικος πονοκεφαλος imo). Εχω dropαρει το Wing για χαρη του Z (κατι σε αυτη τη σειρα με κανει να νοιωθει οτι αξιζει πολυ περισσοτερο απο τον Wing. Ισως φταιει ο Char που ειναι πολυ πιο bad-ass απο το ξααδελφακι του τον Zechs...). Παντως εχω ξανακουσει για το Double Z. Τοσο χαλια ειναι?

#233 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 29 November 2010 - 18:12

Η αρχή και τα περισσότερα επεισόδια προς το τέλος, ναι. Η μέση έχει πολύ καλά επεισόδια (18-35 περίπου)
Spoiler: ΖΖ

#234 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 November 2010 - 15:17

Οκ ευχαριστω

#235 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 09 December 2010 - 04:08

Χμμ, τελικά το ΖΖ δεν είναι και τόσο άσχημο. Οκ, είναι αρκετά χαζοχαρούμενο και comedic αλλά η εγώ είμαι gundamtard η βλέπετε μια χαρά ευχάριστα.

#236 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 December 2010 - 11:13

ξεκινησα το WING και εχει πολυ καλη υποθεση. Εξεπλαγην ευχαριστα.

Posted Image

#237 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 11 January 2011 - 14:25

Ειδα επιτελους χτες το βραδυ μετα απο αναβολλη ενος χρονου το char counterattack και μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Μπορω πλεον να περασω στα unicorn χωρις κανενα παραπονο και ευχομαι να μην αποδειχθουν πατατα.
Αγαπημενες σειρες απο το συμπαν του 79 ειναι το gundam z και το 8 ms team.

Posted Image

#238 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2011 - 15:11

Και εμενα μου αρεσε το Char's Counterattack, αν και εχω το ιδιο παραπονο που εχουν οι περισσοτεροι.Πολλοι χαρακτηρες και σχεσεις μεταξυ τους σε πολυ λιγο χρονο.

Ιmo θα ηταν πολυ καλυτερο αν ειχε διπλασια διαρκεια.
Σε γενικες γραμμες βεβαια ηταν αρκετα καλο κλεισιμο του "one year war" (well μεχρι να το ξανανοιξει το unicorn).

qzMHWHd.png

#239 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 19 May 2011 - 09:25

Ζητάω βοήθεια από τους απανταχού Gundam funs:ureshii:
Δεν έχω δει καμία σειρα gundam και λεω να αρχίσω. Αλλά όπως είναι φυσικό έχω χαθεί λίγο με τις άπειρες σειρές gundam που έχουνε βγει. Διάβασα τις διάφορες συνόψεις και έχω καταλήξει στα εξής με αυτήν την σειρά:
Gundam Seed & Gundam Seed Destiny
Gundam Wing
Gundam 00
Mobile Suit Gundam UC

Πόσο έξω έχω πέσει? Θελω αν γινετε να μου κανετε μια λίστα με πια σειρά πιστεύετε πρέπει να τα δω και τι να δω. Πια είναι συνέχεια πιανον και τα ρέστα. Tnx

#240 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 posts

Posted 23 May 2011 - 04:14

ΟΧΙ το seed σαν πρώτο σου Gundam. Είναι γεμάτο δράμα, επαλαμβανομενες σκηνές και σε μερικά σημεία ηλήθια πλοκή.

Άρχισε από το 00 που είναι και πιο καινούργιο. Αν σου άρεσε θεωριτικά θα μπορέσις να δεις και seed/wing μιας και έχουν κοινά στοιχεία.

G Gundam είναι ωραίο αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα γιατί πολύ απλά είναι το μόνο super robot gundam.

Η σειρά με την οποία ξεκίνησα τα Gundam είναι :
00
00 season 2
Turn A
00 Movie (?)
Seed/G Gundam
Destiny
Unicorn 1-3
gundam X/wing δεν τα έχω τελειώσει ακόμα, το original δεν θα το δω ποτέ, το ίδιο και το Zeta.