Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

before otaku era...


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#46 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 10 June 2013 - 14:25

χαχα χαιρομαι που πολλοι ηταν καμενοι με παπιες οπως κι εγω που ημουν και παραλληλα και μεχρι πολυ προσφατα (ακομα συλλεγω διαφορα τευχη!).Ταυτοχρονα ειχα (κι εχω ολοκληρωμενη) συλλογη Αστεριξ. Επισης μεχρι την ημερα που αρχισα να βλεπω One Piece το 2008-2009 (πρωτη γυμνασιου ααχχχ) εβλεπα καρτουν στην τηλεοραση διαφορες σειρες! :awww:
Τη θεση τους πηραν τα ανιμε καιτα μανγκα λοιπον (νταξει οχι στα κομιξ , αλλα στα παιδικα ναι...)

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36


#47 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 June 2013 - 14:36

Eγώ είχα ξεκινίσει τα μάνγκα και διάβαζα απο μικρος σχετικά και πιο πριν ειχα πάλυ κόλημα με ευρωπαικά και αμερικάνικα κόμιξ, συλογγές απο τότε με Αστερίξ, λουκι λοοκ, donald duck, miki mouse e.t.c, so..το κάψιμο ήταν εξαρχής >.> Άνιμε πάλυ πέρα της τηλεώρασης ξεκίνησα πιο μετά στο γυμνάσιο να βλέπω, αν και πάλυ έβλεπα πολλά καρτοονς απο πιο πρίν, κολήματα με Disney κυρίως. Η κλίση μου προς τα Iαπωνίας απο πάντα υπήρχε και απο βιβλία που τύχενε να διαβάσω μικρος αλλα ακόμα και στα παιχνίδια , κόλημα με J-RPGs είχα xD πολύ λίγα Αμερικάνικα έπαιζα περιεργως :q κιακόμα δηλαδή χΔ
フカフカ