Εχεις διαβασει αλλη δουλεια της? {πχ το Meripuri που ειναι και πιο προσφατο γιατι εγω οχι, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αν παντως ξεκινα με flashbacks και σε previous works και παιζουν love triangles και previously τοτε ok, Kaname will be the winner! XDD}Αλλα οπως ειπα και πιο πανω δε νομιζω οτι θα ειναι ο Kaname αυτος που θα την πατησει λογω του στυλ της ιδιας της mangaka...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:34
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:08
Εχεις διαβασει αλλη δουλεια της? {πχ το Meripuri που ειναι και πιο προσφατο γιατι εγω οχι, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αν παντως ξεκινα με flashbacks και σε previous works και παιζουν love triangles και previously τοτε ok, Kaname will be the winner! XDD}
Hurray!!! Μακάρι.. Α! και btw αν πεθάνει ο Kaname εγώ δεν θα το αντέξω.. Δεν ξέρω αν θα κλειστώ σε ψυχιατρείο όπως η αγαπητή Liberty19 ή στη φυλακή γιατί σκότωσα τη mangaka αλλά πάντως σίγουρα δεν θα περάσει έτσι..
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:36
Παντως αν θελετε και αλλες πληροφοριες ο πρωταγωνιστης που κερδισει την καρδια της κοπελας στην ιστορια που σας ειπα ειναι και αυτος σκουρομαλλης και οχι ο ανοιχτομαλλης....Οποτε να και αλλο στοιχειο...

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:02

to manga δεν έχει τελειώσει και ο Zero δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:27
Οχιιιι δε θα το αντέξω αν πεθάνει ο Ζερο κ ο Ichirou να κατσει στα αυγά του ούτε αυτός να πεθάνει ασ σκωτωθεί ο Shiki να γελάμε τουλάχιστον!
Αναμένουμε με αγωνία...Τελικά τι θα γίνει με το translations του μανγκα?σκεφτόμουν να κάνουμε ενα ωραιότατο γκρουπ έτσι να μπούμε στα μάτια των άλλων...

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:09
Koιτα να δεις επειδη κανω καρατε εχω μαθει να μην υποτιμω ποτε τον αντιπαλο απλα να του κανω βουντου μεχρι να καταφερω αυτο που θελω...(αυτο με το βουντου δεν ειναι τεχνικη του καρατε αλλα οταν πλακωνεσαι στο ξυλο 6 φορες την εβδομαδα ε αρχιζεις και βρισκεις και εναλλακτικες μεθοδους για λιγοτερο πονοΜην υποτιμάς τον Zero, Liberty19
to manga δεν έχει τελειώσει και ο Zero δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη

Ο Ζερο σιγουρα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα...Και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο Ζερο ειναι μια ωραια παρουσια πιστος στην τεχνη των bishies...Απλα αν ειναι να μας την κανει καποιος για τον αλλο κοσμο...ε...ας μην ειναι ο Καναμε

Απλα το πηγα συγκριτικα και με αλλη δουλεια της mangaka.... Βεβαια αβυσσος η ψυχη και το μυαλο της δημιουργου...Οποτε αναμενουμε.:tensai:right?
Oσο για το group κατσε να τελειωσει και η sas που το προτεινε τις πανελληνιες (γιατι μας βλεπω στο τελος να πηγαινουμε ολοι μαζι να γραφουμε ο καθενας απο ενα μαθημα δικο της ξεχωριστα) και το οργανωνουμε.

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:21
Κανένας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και ούτε και η yuki!!Koιτα να δεις επειδη κανω καρατε εχω μαθει να μην υποτιμω ποτε τον αντιπαλο απλα να του κανω βουντου μεχρι να καταφερω αυτο που θελω...(αυτο με το βουντου δεν ειναι τεχνικη του καρατε αλλα οταν πλακωνεσαι στο ξυλο 6 φορες την εβδομαδα ε αρχιζεις και βρισκεις και εναλλακτικες μεθοδους για λιγοτερο πονο
)
Ο Ζερο σιγουρα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα...Και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο Ζερο ειναι μια ωραια παρουσια πιστος στην τεχνη των bishies...Απλα αν ειναι να μας την κανει καποιος για τον αλλο κοσμο...ε...ας μην ειναι ο Καναμε
Απλα το πηγα συγκριτικα και με αλλη δουλεια της mangaka.... Βεβαια αβυσσος η ψυχη και το μυαλο της δημιουργου...Οποτε αναμενουμε.:tensai:right?
Oσο για το group κατσε να τελειωσει και η sas που το προτεινε τις πανελληνιες (γιατι μας βλεπω στο τελος να πηγαινουμε ολοι μαζι να γραφουμε ο καθενας απο ενα μαθημα δικο της ξεχωριστα) και το οργανωνουμε.

Το merypuri το έχω διαβάσει...μου άρεσε πάρα πολύ!! και σαν ιστορία (φανταστική!! το romance που πετυχαίνει είναι μοναδικο μπορεί να το διαβάσετε από εδω) αλλά παιδιά το σχέδιο της Hino Matsuri είναι φανταστικο!!!!! το αποδεικνύει και στο vampire knight!!
Όσο για τις πανελλήνιες μου αρέσει η ιδέα να έρθετε να δώσετε κανένα μάθημα για μένα!! Υπομονή, ένας μήνας έμεινε μέχρι να τελειώσω όλες τις υποχρεώσεις του σχολείου και μετά από χρόνο...πολύς!! Τώρα άμα θέλει κανένας να αρχίσει καμιά μετάφραση σιγά σιγά στον ελεύθερο του χρόνο ευχαρίστως για να γλιτώσουμε χρόνο από την δική μου καθυστέρηση
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:33

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:38
Έμαθα ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο της έργο το wander και είναι σχετικά με πειρατές και κουρσάρους...τι άλλα έργα της υπάρχουν?Λολ αν είναι έτσι πάω να δώσω για έκθεση μη χαραμίζομαι και άδικα...Πράγματι άγνωστη η φαντασία της δημιουργού...Άσχετο έχετε διαβάσει άλλα θεικά έργα της? Αχχχ ναι merupuri τελειο!Πρόσφατα το γλίτωσα από τα χέρια επιτείδιων...
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 23:41
Το artwork της Hino όσο προχωράει τόσο καλύτερο, ειδικά στα latest chapters VK είναι φανταστικό. 2 εβδομάδες ακριβώς για το νεο chapter, να δουμε και τιποτα καλό γιατι έχει καταντήσει λιγο dull τελευταια.
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:43
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 17:41

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations