Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#61 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:34

Αλλα οπως ειπα και πιο πανω δε νομιζω οτι θα ειναι ο Kaname αυτος που θα την πατησει λογω του στυλ της ιδιας της mangaka...

Εχεις διαβασει αλλη δουλεια της? {πχ το Meripuri που ειναι και πιο προσφατο γιατι εγω οχι, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αν παντως ξεκινα με flashbacks και σε previous works και παιζουν love triangles και previously τοτε ok, Kaname will be the winner! XDD}

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 17:38

Exω διαβασει το "Toraware no Minoue",μεχρι εκει που το εχουν μεταφρασει, και τα πραγματα γινονται ετσι οπως σου ειπα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#63 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:08

Εχεις διαβασει αλλη δουλεια της? {πχ το Meripuri που ειναι και πιο προσφατο γιατι εγω οχι, οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αν παντως ξεκινα με flashbacks και σε previous works και παιζουν love triangles και previously τοτε ok, Kaname will be the winner! XDD}

Hurray!!! Μακάρι.. Α! και btw αν πεθάνει ο Kaname εγώ δεν θα το αντέξω.. Δεν ξέρω αν θα κλειστώ σε ψυχιατρείο όπως η αγαπητή Liberty19 ή στη φυλακή γιατί σκότωσα τη mangaka αλλά πάντως σίγουρα δεν θα περάσει έτσι..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#64 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:36

Κοιτα να δεις και τη mangaka να σκοτωσουμε(γιατι θα βοηθησω κι εγω δε θα μου το αρνηθεις) φυλακη δε θα παμε γιατι θα εχουμε ελαφρυντικα...Ψυχικη οδυνη και τετοια. Ειδικα δε αμα πεσουμε πανω σε γυναικα προεδρο δικαστηριου θα της δειξουμε και τη φωτογραφια του Kaname-sama και η γυναικα θα μας πει "και λιγα της κανατε"...Οποτε αθωες.
Παντως αν θελετε και αλλες πληροφοριες ο πρωταγωνιστης που κερδισει την καρδια της κοπελας στην ιστορια που σας ειπα ειναι και αυτος σκουρομαλλης και οχι ο ανοιχτομαλλης....Οποτε να και αλλο στοιχειο...:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:02

Μην υποτιμάς τον Zero, Liberty19 :8):
to manga δεν έχει τελειώσει και ο Zero δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη :hahaha:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#66 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:27

Μεχρι το 4 εεεεε?κι εγώ που ζω?εμ βέβαια στρέψαμε τα βλέμματα στο ουραν χαισκουλ χοστ κλαμπ τστστσ!
Οχιιιι δε θα το αντέξω αν πεθάνει ο Ζερο κ ο Ichirou να κατσει στα αυγά του ούτε αυτός να πεθάνει ασ σκωτωθεί ο Shiki να γελάμε τουλάχιστον!
Αναμένουμε με αγωνία...Τελικά τι θα γίνει με το translations του μανγκα?σκεφτόμουν να κάνουμε ενα ωραιότατο γκρουπ έτσι να μπούμε στα μάτια των άλλων...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#67 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:09

Μην υποτιμάς τον Zero, Liberty19 :8):
to manga δεν έχει τελειώσει και ο Zero δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη :hahaha:

Koιτα να δεις επειδη κανω καρατε εχω μαθει να μην υποτιμω ποτε τον αντιπαλο απλα να του κανω βουντου μεχρι να καταφερω αυτο που θελω...(αυτο με το βουντου δεν ειναι τεχνικη του καρατε αλλα οταν πλακωνεσαι στο ξυλο 6 φορες την εβδομαδα ε αρχιζεις και βρισκεις και εναλλακτικες μεθοδους για λιγοτερο πονο:beaten:)
Ο Ζερο σιγουρα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα...Και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο Ζερο ειναι μια ωραια παρουσια πιστος στην τεχνη των bishies...Απλα αν ειναι να μας την κανει καποιος για τον αλλο κοσμο...ε...ας μην ειναι ο Καναμε:kawaii:
Απλα το πηγα συγκριτικα και με αλλη δουλεια της mangaka.... Βεβαια αβυσσος η ψυχη και το μυαλο της δημιουργου...Οποτε αναμενουμε.:tensai:right?

Oσο για το group κατσε να τελειωσει και η sas που το προτεινε τις πανελληνιες (γιατι μας βλεπω στο τελος να πηγαινουμε ολοι μαζι να γραφουμε ο καθενας απο ενα μαθημα δικο της ξεχωριστα) και το οργανωνουμε.:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:21

Koιτα να δεις επειδη κανω καρατε εχω μαθει να μην υποτιμω ποτε τον αντιπαλο απλα να του κανω βουντου μεχρι να καταφερω αυτο που θελω...(αυτο με το βουντου δεν ειναι τεχνικη του καρατε αλλα οταν πλακωνεσαι στο ξυλο 6 φορες την εβδομαδα ε αρχιζεις και βρισκεις και εναλλακτικες μεθοδους για λιγοτερο πονο:beaten:)
Ο Ζερο σιγουρα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα...Και οπως ειπα και σε αλλο ποστ ο Ζερο ειναι μια ωραια παρουσια πιστος στην τεχνη των bishies...Απλα αν ειναι να μας την κανει καποιος για τον αλλο κοσμο...ε...ας μην ειναι ο Καναμε:kawaii:
Απλα το πηγα συγκριτικα και με αλλη δουλεια της mangaka.... Βεβαια αβυσσος η ψυχη και το μυαλο της δημιουργου...Οποτε αναμενουμε.:tensai:right?

Oσο για το group κατσε να τελειωσει και η sas που το προτεινε τις πανελληνιες (γιατι μας βλεπω στο τελος να πηγαινουμε ολοι μαζι να γραφουμε ο καθενας απο ενα μαθημα δικο της ξεχωριστα) και το οργανωνουμε.:riiight:

Κανένας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και ούτε και η yuki!!:bike:
Το merypuri το έχω διαβάσει...μου άρεσε πάρα πολύ!! και σαν ιστορία (φανταστική!! το romance που πετυχαίνει είναι μοναδικο μπορεί να το διαβάσετε από εδω) αλλά παιδιά το σχέδιο της Hino Matsuri είναι φανταστικο!!!!! το αποδεικνύει και στο vampire knight!!

Όσο για τις πανελλήνιες μου αρέσει η ιδέα να έρθετε να δώσετε κανένα μάθημα για μένα!! Υπομονή, ένας μήνας έμεινε μέχρι να τελειώσω όλες τις υποχρεώσεις του σχολείου και μετά από χρόνο...πολύς!! Τώρα άμα θέλει κανένας να αρχίσει καμιά μετάφραση σιγά σιγά στον ελεύθερο του χρόνο ευχαρίστως για να γλιτώσουμε χρόνο από την δική μου καθυστέρηση

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#69 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:33

Λολ αν είναι έτσι πάω να δώσω για έκθεση μη χαραμίζομαι και άδικα...Πράγματι άγνωστη η φαντασία της δημιουργού...Άσχετο έχετε διαβάσει άλλα θεικά έργα της? Αχχχ ναι merupuri τελειο!Πρόσφατα το γλίτωσα από τα χέρια επιτείδιων...Εδώ για μετάφραση βέβαια δε ξέρω πως να το κάνω πάνω στο scan αλλά είμαι καλή σε μεταφράσεις κλπ..!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#70 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:38

Λολ αν είναι έτσι πάω να δώσω για έκθεση μη χαραμίζομαι και άδικα...Πράγματι άγνωστη η φαντασία της δημιουργού...Άσχετο έχετε διαβάσει άλλα θεικά έργα της? Αχχχ ναι merupuri τελειο!Πρόσφατα το γλίτωσα από τα χέρια επιτείδιων...

Έμαθα ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο της έργο το wander και είναι σχετικά με πειρατές και κουρσάρους...τι άλλα έργα της υπάρχουν?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#71 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:41

Jerω αυτο που ειπαν τα παιδια και αυτο που διαβαζω εγω το "Toraware no Minoue"...Αν υπαρχουν και αλλα που μου εχουν ξεφυγει θα ψαξω και θα σου πω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#72 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:42

τι story έχει???(πάλι off topic...) ξεχάστε το...τι νέα για το vampire knight??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sas: 13 Μάιος 2008 - 22:59

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 23:41

Σημερα μου ήρθε ένα παλιό τεύχος του LaLa και καλά εχει τα απαντα για VK μέσα. Japanese magazines are awesome. {ειμαι η μονη που ενοχλειται οταν τα serializations εχουν μωβ χρώμα? Προτιμώ το μαυρο.}
Το artwork της Hino όσο προχωράει τόσο καλύτερο, ειδικά στα latest chapters VK είναι φανταστικό. 2 εβδομάδες ακριβώς για το νεο chapter, να δουμε και τιποτα καλό γιατι έχει καταντήσει λιγο dull τελευταια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:43

Αχ επιτέλους, καινούριο chapter (δεν αντέχω άλλη αναμονή..) Κι εγώ είμαι μέσα άμα θέλετε για μετάφραση μιας και έχω τελειώσει και με τα Αγγλικά, αλλά πως ακριβώς μπορούμε να το κάνουμε; Γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή απόσταση.. Btw και gomen για το offtopic αλλά sas καλή επιτυχία με τις πανελλήνιες..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#75 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 17:41

βγηκε το chapter 40??? γιατι βλεπω μοναχα μεχρι το 39 σε δυο site...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations