Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
#571
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 23:11
Ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με το γκρουπ mouble οτι ψαχνουμε καινουρια μελη, τα οποια μπορουν να ασχοληθουν ειτε με το vampire knight ειτε με καποιο αλλο manga!!
μερικες ιδεες ειναι το meru puri που ειναι 22 κεφαλαια, και το wanted που ειναι 3 κεφαλαια παλι απο την matsuri hino, ειτε οποιοδηποτε αλλο manga που θελετε να μεταφρασετε εσεις!!!!^^ οσοι ενδιαφερεστε στειλτε μου ενα pm!!
#572
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 01:26

Ειδε επιτυχια κι αυτη κ καπως της ηρθε...
Ριξτε μια ματια μονο σε αλλες δουλειες της ιδιας μανγκακα. Αυτο.
#573
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 01:36
Από εκεί και πέρα δεν το θεωρώ και τόσο παράλογο μέσα σε τόσα chapters με εξελίξεις να υπάρχει και ένα flashback το οποίο να δίνει χρόνο στον θεατή να ηρεμίσει και να μην του ερχονται όλα μαζεμένα. Χωρίς να λέω ότι το marketing δεν έπαιξε και καθόλου το ρόλο του σε αυτήν την περίπτωση εντούτοις δεν θεωρώ ότι πρόκειται για κάτι τόσο τραγικό. Δηλαδή σε άλλα manga όπως το Berserk ή το Hellsing που βγαίνουν 10 σελίδες ανα εξάμηνο τι να πούνε δηλαδή?
Και ας σκεφτούμε ήρεμα. Αν υποθέσεις ότι έχεις τελειώσει το manga πιου πιου chan και με άλλα λόγια δεν υπάρχει ο παράγων αγωνία του τι θα γίνει μετά. Προτιμάς ένα manga το οποίο σου δείχνει και κάτι παραπάνω για το παρελθόν των πρωταγωνιστών και το σκεπτικό τους ή ένα manga το οποίο έχει μεν συνεχή δράση αλλά αφήνει κενά και έχει πιο επιφανειακούς χαρακτήρες?
#575
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 10:46
Μου άρεσαν και τα δύο extra γιατί δίνουν μια αίσθηση χαλάρωσης και χιούμορ που καιρό είχαμε να δούμε.
Και σε αυτό που λέει η iristella για τους χαρακτήρες έχει απόλυτο δίκιο.Βλέπε π.χ. Bleach.Η διαφορά στην έκταση των χαρακτήρων είναι τεράστια(βέβαια θα μου πεις ότι το Bleach είναι shonen αλλά υπάρχουν shonen πολύ ανώτερα του Bleach).
#576
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 11:25

απλα υπεροχο και καταπληκτικο!!!
#577
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:02


Αναφορικά με το chapter τώρα....
#578
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:16
#579
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:46
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

#580
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 16:51
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
#581
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 12:34



#582
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 13:28



Moυ έχει κάνει αρκετή εντύπωση το εξής όμως. Στην σειρά βλέπουμε να υπάρχουν αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές κτλ. αλλά στα πλαίσια της Cross Academy οι επιρροές της τεχνολογιας είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια αντίθεση σε κάποιους τομείς (πχ δεν βλέπουμε τους χαρακτήρες να έχουν καν ένα τηλέφωνο).
#583
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 12:59
Just for the record, the 50th is out.
Πού να το διάβαζα κι όλας...

#584
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 17:49
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
#585
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 21:18