Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#541 sofia-sama

sofia-sama

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 27 December 2008 - 14:56

Spoiler:

#542 sofia-sama

sofia-sama

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 27 December 2008 - 15:01

Γενικά, νομίζω ότι ο kaname είναι πολύ forceful. Με το στανιό δηλαδή να κάνει τη yuuki δική του. Βέβαια την αγαπά τόσο καιρό. Από την άλλη, ο zero καμία δύναμη στο θέμα [βέβαια είναι υπόχρεος του kaname σε πολλά θέματα οπότε δεν μπορεί να πράξει ελεύθερα].. Και πάλι.. Δεν ξέρω. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη, γιατί με όσα έγιναν στο τελευταίο chapter θα μπορούσε να ανοιχτεί ολόκληρος νέος κύκλος δράσης.

#543 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 December 2008 - 20:09

ομολογουμένος εκεί που οι περισσότεροι πισεύαμε ότι πάει για το τέλος η σειρά,ξαφνικά τσούπ....μας κόβω για άλλους 2 κύκλους...

κατί που με έχει βάλει σε σκέψεις...προταγωνίστρια είναι η γιούκι αλλά και το παιδί ο ζέρο είναι εξήσου...
από έδω και πέρα πιον θα βλέπουμε περισότερο? αν βλέπουμε την γιούκι σημένει πως θα βλέπουμε κανάμε κ.ο.κ........
εν πάση περιπτώση,τα έχετε πει όλα,συμφωνώ με την ιριστέλλα στην ανάλυση που έκανε.
όπως και πιπ ριν,ο ζέρο απλά τα έσπασε στο τσάπτερ..απλά ήθελα κιάλο...δώστε ζέρο στον λαό!!!!

PS:[s]Kaname...go die somewhere plz
[/spoiler]

Υ.Γ. DIE KANAME!!!!!
[/spoiler]

:if::if:
με συγκινήτε παιδιά μου......σας αγαπάω!!!!!

Υ.Γ ήρθε μια γριά απ'την πόλη,και φερε το χάσει χάσει παναγίτσα μου να ΨΩΦΗΣΕΙ!!!!!(Ο ΚΑΝΑΜΕ)
Posted Image
Spoiler:

#544 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 27 December 2008 - 23:28

Αχ τοσο καιρο απουσιασα και βλεπω πως τα φιλικα και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚα αισθηματα για τον αγαπημενο μου Καναμε εχουν μεινει ιδια...Χαχαχαχα η αληθεια ειναι πως αυτη η ποικιλια συναισθηματων που μασ γεμιζουν οι χαρακτηρες ειναι το αλατοπιπερο της σειρας αυτης. Αλλοι θελουν Καναμε αλλοι Ζερο αλλοι δεν ξερουν ποιον απο τους δυο να διαλεξουν, βεβαια ολοι συμφωνουμε σε ενα πραγμα....Γιουκι:hiding_something:...Νο comments here...χεχεχε

Τελος παντων η αληθεια ειναι πως με τη δουλεια και τη σχολη και τις προπονησεις ειχα μεινει χωρις να καταφερω να διαβασω τις εξελιξεις πραγμα βεβαια που καθησα και εκανα τα Χριστουγεννα(να 'ναι καλα οι διακοπες....:if::gotit:) Πρεπει να ομολογησω πως οι εξελιξεις ηταν μοναδικες και για εναν ανθρωπο σαν κι εμενα με ασυναμη καρδια...καταλαβαινετε...

Τελικα, τι θα γινει δεν το βλεπω να πηγαινει και για συντομα το τελος και οσο σκεφτομαι πως και η σειρα φτανει στο τελος της αναρωτιεμαι τελικα αν θα δωσουν ενα φιναλε το οποιο δε θα ειναι ΦΙΝΑΛΕ και θα καταληξουμε παλι να διαβαζουμε ΜΟΝΟ το μανγκα για τις τελικες σκηνες...Shame...
Anyway εγω συνεχιζω και υποστηριζω τρελα Καναμε. Δε λεω μπορει στο τελευταιο chapter ο Ζερο να ηταν μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ο-ς αλλα ο καναμε μου ειναι παντα ενας και μοναδικος!!! Οσο για την Γιουκι εμεινα αφωνη με την ωριμοτητα που εδειξε(ισως για πρωτη φορα?) με την απαντηση της στο τελος. Μας βλεπω να αρχιζουμε να τη συμπαθουμε και να θελουμε να την αποκατστησουμε και με τον καλυτερο...Θα μπορουσε βεβαια να πηγαινει με αλλον το πρωι και με αλλον το βραδυ :hahaha:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#545 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 December 2008 - 03:48

Το τελείωσα πριν λίγο καιρό και έχω να πω ότι σαν σύνολο με άφησε ικανοποιημένο.

Ωραίο σχέδιο,αστεία on par με το ανιμε(δλδ καλά :P),καλή εξέλιξη πλοκής(σίγουρα καλύτερη από την season 1 του ανιμε,προς τα ίδια με την 2η) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Δεν το κάνω και fave μου όπως το Berserk,αλλά σαν σύνολο,όπως και το ανιμε,είναι καλύτερο απ' όσο διαφημίζετε.

Μοναδικό μου παράπονο είναι τα τελευταία chapters,ειδικά αφότου εμφανίστηκε ο Rido.

Βρήκα αρκετές παραξενιές στο σχέδιο και στην πλοκή,ας αναφέρω μερικές:

Spoiler:

Κατά τ'άλλα θα συνεχίσω να το διαβάζω,δεν το θεωρώ κακό,απλά όχι τόσο δυνατό όσο στην αρχή.:P

Άντε να περάσω κι εγώ στο 46,τελευταίος έμεινα.:nosey:

Edited by Zoro, 28 December 2008 - 03:54.

#546 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2008 - 04:17

1)

Spoiler:

Spoiler:

2)
Spoiler:

Spoiler:

3)
Spoiler:

Spoiler:

4)
Spoiler:

Spoiler:

Συνοψίζοντας δεν θεωρώ ότι πρόκειται για κενά. Απλά σε ορισμένα σημεία το σενάριο γίνεται απρόσμενα πυκνό και παίζει πολύ και το χαρακτηριστικό της πολιτικής μέσα. Πολλά πράγματα αφήνονται επίτηδες στον αερα για να αποκαλυφθούν αργότερα και πολλά ακόμη πρέπει να τα συναγάγει και ο ίδιος ο αναγνώστης δεν του δίνονται στο πιάτο.

Edited by iristella, 28 December 2008 - 04:23.

#547 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 28 December 2008 - 17:06

οοο!! μου λύθηκαν και καποιες δικες μου αποριες...ευχαριστω iristella!!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#548 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 28 December 2008 - 22:13

Iristella dear, θα πρεπει να γραψεις εκθεση πανω σε αυτο το μανγκα....Οταν απαντας τα συννεφα αρκετων απο εδω μεσα (και τα δικα μου)διαλυονται.:tensai:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#549 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 21 January 2009 - 09:58

το manga συνεχιζει η σταματαει οπως τo anime????αν συνεχιζει απο ποιο κεφ. να το αρχισω?????

#550 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 January 2009 - 10:11

To manga συνεχίζει και πέρα από το τέλος του anime. Για να ακριβολογώ από ότι βλέπουμε ετοιμάζεται να λάβει μια εντελώς διαφορετική τροπή.Καλό είναι αν το ξεκινήσεις να το διαβάσεις από την αρχή καθότι αφηγείται κάποια γεγονότα λεπτομερέστερα και με αρκετά διαφορετικό τρόπο από ότι το anime. Ιδίως μετά την ανάσταση του Rido το anime διαφοροποιήθηκε κατά πολύ. In any case δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο οπότε δεν είναι δύσκολο να του ρίξει κάποιος μια ματιά από το ξεκίνημα.

#551 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 22 January 2009 - 18:15

Το διαβασα σε 2 μερες το manga..απο το anime ειδα τα 2 πρωτα eps και μου φανηκε "λιγο" σε σχεση με το manga..ο kaname ωραια φτιαγμενος χαρακτηρας(αντιπαθητικος). Προβλεπω οτι θα τον πιει απο τον zero, o oποιος ειναι και ο καλυτερος χαρακτηρας αναμφισβητητα...

ps: zero παρατα την βλαμμενη την yuuki και πεστην στην ruka...

#552 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 23 January 2009 - 14:55

ps: zero παρατα την βλαμμενη την yuuki και πεστην στην ruka...

η ruka ανήκει αλλού....:hehehe:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#553 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2009 - 02:27

Chapter 47 is up at One Manga

Και έχουμε και λέμε ότι πρόκειται για άλλο ενα πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο (αν και δεν φτάνει το 46 είναι πάρα πολύ συγκινητικό) το οποίο με κάνει να θέλω να τραβάω τα μαλλιά μου καθώς θυμάμαι το σχετικά άδοξο τέλος που είχε το anime. Στα τελευταία δυο κεφάλαια υπήρξαν καταπληκτικές σκηνές τις οποίες δεν θα δούμε ποτέ animated.

Spoiler:

Kαι γι αλλη μια φορά πραγματικά κρίμα που δεν συνεχίζεται το anime.... Θα μπορούσε να είχε γίνετι τόσο τέλειο.......Α) τελικά τον χαρακτήρα του Zero τον χαντάκωσαν ακόμη περισσότερο από όσο είχα υποψιαστεί αρχικά Β) Θέλω να δω την σκηνή του φιλιου animated....

#554 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 January 2009 - 09:13

το διάβασα και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι μετά απο τόσο καιρό
Spoiler:

Πάντως ήταν ωραίο κεφάλαιο και δεν το περίμενα.Πίστευα οτι θα με απογοητεύσει μετα απο το τελευταίο συγκλονιστικό αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

@iristella 1)το χαντακωμα του ζέρο είναι και θα είναι απεριόριστο.Γιατί δεν το έχω καταλάβει ακόμη αλλά είναι ωραίο χαντακωμα αρα δεν μας ενοχλεί.Του δίνει κύρος κατα κάποιο τρόπο.
2)Κι εγώωωωω:cry5: αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#555 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 January 2009 - 10:33

Spoiler:

Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια.

15fkk04.jpg