Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#226 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:37

συμφωνω με iristella^^οχι break...i will die waiting...:deadga6:

2s9p2fs.jpg

#227 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:13

Πολυ εγωιστικο αυτο...να κανει break... απο που κι ως που.Εδω ο κοσμος καιγεται και αυτη σκεφτεται τις διακοπες της?! JAMAIS!!!
Τεσπα καθοτι ο Zero ηταν ετοιμος για Level E ες να κανουμε λιγο τα στραβα ματια...Αλλα εχει γευτει το καλυτερο αιμα...Ουτε ο Kaname-sama τετοια προνομια που ειναι και o best of the best.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#228 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:45

ττιιιιιιιιιιι και ποιος της εδωσε την αδεια της matsuri hino να κανει break? Ολο τον εαυτο της σκεφτεται αυτη η κοπελα και αδιαφορει για τους φαν

Απο που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Ξερεις και οι mangaka άνθρωποι είναι και χρειάζονται και αυτοι breaks.Το VK μαλιστα δεν έχει κάνει παραπάνω απο 2 breaks συνολικά. {άσε που η Hino όπως και το majority των mangaka αντιμετωπίζουν προβλήματα με το χέρι τους κατά περιόδους.}

anyway η κοπέλα απο τη Ιαπωνία που μιλάω μου είπε πως τελικά δε πρόκειται να υπάρξει break.

Οσο για το Zero έχασα κάθε respect απο τη στιγμή που έφαγε τον αδερφό του. Μακάρι να υπάρξει καποιο twist για να redeem his character.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:03

anyway η κοπέλα απο τη Ιαπωνία που μιλάω μου είπε πως τελικά δε πρόκειται να υπάρξει break.

Οσο για το Zero έχασα κάθε respect απο τη στιγμή που έφαγε τον αδερφό του. Μακάρι να υπάρξει καποιο twist για να redeem his character.

Φιου δεν θα κανί διακοπές (για τώρα αν και δεν την κατηγορώ το χρειάζεται...μια εβδομάδα το πολύ) .

Κοίτα δεν τον έφαγε αλλά ήπιε το αίμα του άρα πίρε και τις δυνάμεις του...ο αδελφός του πέθανε και έκανε μια θυσία αν δεν είχε πιει το αίμα του ο Zero αυτή η θυσία θα ήταν χαμένη άρα και ο σκοπός της ζωής του Ichiru χαμένη για πάντα. Πράγμα που δεν θα μπορούσε να το επιτρέψει ο Zero αφού αγαπούσε τον αδελφό του και όσο για το αν γίνουν σχόλια μα αγάπη είναι αυτό? Ε όση έχουν αδέλφια ξέρουν (ελπίζω ή μονό εγώ με ευχαρίστηση θα πυροβολούσα τον αδελφό μου :hahaha::hahaha::hahaha:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:14

καταρχας second child αστειευομουν... Μην τρελαθουμε κιολας και break να υπηρχε θα επιβιωναμε δεν θα παθαιναμε και τπτ....
Spoiler:

#231 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:23

Τελος παντων σημασια εχει οτι ο Zero εχει ολοκληρωσει τη μεταμορφωση του τωρα σωστα? Και για να χαρειτε κι εσεις λιγο μαζι μου σας πληροφορω οτι σημερα προμηθευτικα το vol 1 απο το Οtaku no Sekai...Ετσι για να εχω τον Kaname-sama τωρα και στην τσαντα μου:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:34

κ γω νομιζω το αιμα του Ichiru ηταν απαραιτητο για τη μεταμορφωση του Zero..αν θυμαστε στα τελευταια chapters εγινε λογος για το fragment των Kiriyuu twins..@Liberty19 i'm so jealous!!^_^

2s9p2fs.jpg

#233 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:39

Και για να χαρειτε κι εσεις λιγο μαζι μου σας πληροφορω οτι σημερα προμηθευτικα το vol 1 απο το Οtaku no Sekai...Ετσι για να εχω τον Kaname-sama τωρα και στην τσαντα μου:hahaha:

Που το βρήκες? Παραγγελία να φανταστώ...αλλιώς δεν εξηγείται:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:51

Τελος παντων σημασια εχει οτι ο Zero εχει ολοκληρωσει τη μεταμορφωση του τωρα σωστα? Και για να χαρειτε κι εσεις λιγο μαζι μου σας πληροφορω οτι σημερα προμηθευτικα το vol 1 απο το Οtaku no Sekai...Ετσι για να εχω τον Kaname-sama τωρα και στην τσαντα μου:hahaha:

Congrats! XD
Αυτό που δε βρίσκω με τίποτα, είναι το VK volume 6 {japanese}, μιλάμε εξαντλημένο παντού. :/

btw για next chapter rumored spoiler
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#235 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:57

Που το βρήκες? Παραγγελία να φανταστώ...αλλιώς δεν εξηγείται:oo:

Οχι καλε τι παραγγελια...?Εσκασα μουρη στο Otaku no Sekai το ζητησα και μου το εδωσαν.Ετσι απλα και ομορφα:wis:

@second child: Πολυ με χαροποιησε το spoiler σου μα παρα πολυ ομως...Αντε να χαμογελασει το χειλακι μας λιγο.:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:01

@second child: Πολυ με χαροποιησε το spoiler σου μα παρα πολυ ομως...Αντε να χαμογελασει το χειλακι μας λιγο.:wooi2:

To VK μιας και πρόσφατα έγινε released worldwide απο Viz, το βρίσκεις σεχετικά εύκολα Neuro.

Liberty i hope so, spoilers είναι ανακριβείς πολλές φορές, αλλά τελευταία έιναι εύστοχοι. {btw, ποσο το πήρες απο έδω το first volume?}

Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:11

ελπιζω το spoiler της the_second_child να μην αληθευει..εγω θελω ZeroxYuuki..*sob*

2s9p2fs.jpg

#238 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:19

Εγω θελω να αληθευει!!! "cross fingers"

10 euro το τσιμπησα. Δεν ειν' κακο...:drink:

KanamexYuuki στο επομενο chapter all the way!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 09:27

μπερδευτηκα λιγο κ εγω...αλλα δε νομιζω ο Zero να εγινε werewolf..παντως δεν ηθελα να πεθανει ο Ichiru*sob sob*
anyway,δε νομιζω ο Kaname να προκαλεσει τον Zero σε open fight.o Kaname σκοπευει να παρει τη Yuuki,να την κανει κ να αφησει τον Rido στον Ζero..συμφωνω με Elennak o Κaname δεν ειναι κ τοσο καλος...

Βασικα είναι πολύ εγωϊστής δεν τον νοιάζει τίποτα πέρα από την Yuki , εδώ ήταν έτοιμος να τραυματίσει - σκοτώσει τον Shiki μόνο και μόνο επειδή ήταν ο Rido μέσα του..κρίμα το παιδί!:nosey:

#240 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 09:31

Κριμα αλλα οταν τον νοιαζει μονο η Yuuki αυτο μονο εγωστ δεν τον κανει. Εγωιστης θα ηταν αν ενδιαφεροταν μονο για τον εαυτο του. Μηπως το γεγονος οτι νοιαζεται μονο για την Yuuki τον κανει σφοδρα ερωτευμενο και οχι εγωιστη?
Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μ'αρεσει ο Shiki αλλα ο ερωτας τυφλωνει, ne?
Δημοσιευμένη  εικόνα