Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 20:37

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:13
Τεσπα καθοτι ο Zero ηταν ετοιμος για Level E ες να κανουμε λιγο τα στραβα ματια...Αλλα εχει γευτει το καλυτερο αιμα...Ουτε ο Kaname-sama τετοια προνομια που ειναι και o best of the best.
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 21:45
Απο που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Ξερεις και οι mangaka άνθρωποι είναι και χρειάζονται και αυτοι breaks.Το VK μαλιστα δεν έχει κάνει παραπάνω απο 2 breaks συνολικά. {άσε που η Hino όπως και το majority των mangaka αντιμετωπίζουν προβλήματα με το χέρι τους κατά περιόδους.}ττιιιιιιιιιιι και ποιος της εδωσε την αδεια της matsuri hino να κανει break? Ολο τον εαυτο της σκεφτεται αυτη η κοπελα και αδιαφορει για τους φαν
anyway η κοπέλα απο τη Ιαπωνία που μιλάω μου είπε πως τελικά δε πρόκειται να υπάρξει break.
Οσο για το Zero έχασα κάθε respect απο τη στιγμή που έφαγε τον αδερφό του. Μακάρι να υπάρξει καποιο twist για να redeem his character.
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:03
anyway η κοπέλα απο τη Ιαπωνία που μιλάω μου είπε πως τελικά δε πρόκειται να υπάρξει break.
Οσο για το Zero έχασα κάθε respect απο τη στιγμή που έφαγε τον αδερφό του. Μακάρι να υπάρξει καποιο twist για να redeem his character.
Φιου δεν θα κανί διακοπές (για τώρα αν και δεν την κατηγορώ το χρειάζεται...μια εβδομάδα το πολύ) .
Κοίτα δεν τον έφαγε αλλά ήπιε το αίμα του άρα πίρε και τις δυνάμεις του...ο αδελφός του πέθανε και έκανε μια θυσία αν δεν είχε πιει το αίμα του ο Zero αυτή η θυσία θα ήταν χαμένη άρα και ο σκοπός της ζωής του Ichiru χαμένη για πάντα. Πράγμα που δεν θα μπορούσε να το επιτρέψει ο Zero αφού αγαπούσε τον αδελφό του και όσο για το αν γίνουν σχόλια μα αγάπη είναι αυτό? Ε όση έχουν αδέλφια ξέρουν (ελπίζω ή μονό εγώ με ευχαρίστηση θα πυροβολούσα τον αδελφό μου

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:14
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:23

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:34
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:39
Και για να χαρειτε κι εσεις λιγο μαζι μου σας πληροφορω οτι σημερα προμηθευτικα το vol 1 απο το Οtaku no Sekai...Ετσι για να εχω τον Kaname-sama τωρα και στην τσαντα μου
Που το βρήκες? Παραγγελία να φανταστώ...αλλιώς δεν εξηγείται

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:51
Congrats! XDΤελος παντων σημασια εχει οτι ο Zero εχει ολοκληρωσει τη μεταμορφωση του τωρα σωστα? Και για να χαρειτε κι εσεις λιγο μαζι μου σας πληροφορω οτι σημερα προμηθευτικα το vol 1 απο το Οtaku no Sekai...Ετσι για να εχω τον Kaname-sama τωρα και στην τσαντα μου
Αυτό που δε βρίσκω με τίποτα, είναι το VK volume 6 {japanese}, μιλάμε εξαντλημένο παντού. :/
btw για next chapter rumored spoiler
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 22:57
Που το βρήκες? Παραγγελία να φανταστώ...αλλιώς δεν εξηγείται
Οχι καλε τι παραγγελια...?Εσκασα μουρη στο Otaku no Sekai το ζητησα και μου το εδωσαν.Ετσι απλα και ομορφα

@second child: Πολυ με χαροποιησε το spoiler σου μα παρα πολυ ομως...Αντε να χαμογελασει το χειλακι μας λιγο.

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:01
To VK μιας και πρόσφατα έγινε released worldwide απο Viz, το βρίσκεις σεχετικά εύκολα Neuro.@second child: Πολυ με χαροποιησε το spoiler σου μα παρα πολυ ομως...Αντε να χαμογελασει το χειλακι μας λιγο.
Liberty i hope so, spoilers είναι ανακριβείς πολλές φορές, αλλά τελευταία έιναι εύστοχοι. {btw, ποσο το πήρες απο έδω το first volume?}
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 23:11
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 09:27
μπερδευτηκα λιγο κ εγω...αλλα δε νομιζω ο Zero να εγινε werewolf..παντως δεν ηθελα να πεθανει ο Ichiru*sob sob*
anyway,δε νομιζω ο Kaname να προκαλεσει τον Zero σε open fight.o Kaname σκοπευει να παρει τη Yuuki,να την κανει κ να αφησει τον Rido στον Ζero..συμφωνω με Elennak o Κaname δεν ειναι κ τοσο καλος...
Βασικα είναι πολύ εγωϊστής δεν τον νοιάζει τίποτα πέρα από την Yuki , εδώ ήταν έτοιμος να τραυματίσει - σκοτώσει τον Shiki μόνο και μόνο επειδή ήταν ο Rido μέσα του..κρίμα το παιδί!

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 09:31
Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μ'αρεσει ο Shiki αλλα ο ερωτας τυφλωνει, ne?