Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#151 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 11:51

Πάλι??? Καλά τα flashbacks αλλά να μη μάθουμε τι θα γίνει και παρακάτω??? Ας ελπίσουμε να δείξει τι έπαθε κι ο Zero.. Μη μας φάει η αγωνία.. (Αν και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα ένα chapter αφιερωμένο στον αγαπημένο μου Kaname:lovulovu::lovulovu::lovulovu:, και η Yuuki να ήταν μέσα δε θα με πείραζε..)
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#152 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 13:07

Αυριο ή σιμερα θα βγει τελικα? Μα δεν μπορω να περιμενω αλλο να δω αν τον πετιχε ή οχι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 13:30

τον πετυχε δυστυχως.... Αυτο το εδειχνε και απο το ποηγουμενο κεφαλαιο. Zerooooooooooooooooooooo:Crying2::nanteee:....... τι σου κανε ο ψυχανωμαλος ο αδερφος σουυυυουου:OMG3::if:????? Να γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο που ειμαι μοναχοπαιδι.........

#154 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 14:09

minna-san το πολυποθητο ch40 δεν ειναι σιγουρο ποτε θα βγει γιατι τα scanalation groups ειναι busy με τις εξετασεις τους:nanana::cry5:i'm dying over here....

2s9p2fs.jpg

#155 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 15:18

τον πετυχε δυστυχως.... Αυτο το εδειχνε και απο το ποηγουμενο κεφαλαιο. Zerooooooooooooooooooooo:Crying2::nanteee:....... τι σου κανε ο ψυχανωμαλος ο αδερφος σουυυυουου:OMG3::if:????? Να γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο που ειμαι μοναχοπαιδι.........

Ειναι φορες που θελω να κανω στον αδελφο μου το ιδιο που εκανε και ο αδελφος του Zero:hahaha::hahaha::hahaha:...αδε να βγει και να μαθουμε την σινεχια:congrats::congrats::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:58

Just FYI, posts που το μόνο που λένε είναι "πότε θα βγει το ρημάδι το επόμενο chapter,πότε;", σβήνονται. Κι εδώ και σε άλλα manga threads. Ναι, το ξέρουμε ότι σας αρέσει αυτό το manga τόσο πολύ, που να μην μπορείτε να περιμένετε για το επόμενο. Δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζετε στον κόσμο συνέχεια. Ευχαριστώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#157 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 19:50

Just FYI, posts που το μόνο που λένε είναι "πότε θα βγει το ρημάδι το επόμενο chapter,πότε;", σβήνονται. Κι εδώ και σε άλλα manga threads. Ναι, το ξέρουμε ότι σας αρέσει αυτό το manga τόσο πολύ, που να μην μπορείτε να περιμένετε για το επόμενο. Δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζετε στον κόσμο συνέχεια. Ευχαριστώ.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση

θα το κάνω και edit στο πρώτο post

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#158 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 23:12

Τον πετυχε? That was it? Damn η αληθεια ειναι οτι κι εγω τρεφω τα ιδια αισθηματα για τηνα δερφη μου μερικες φορες so...Δηλαδη με λιγα λογια οταν λεμε οτι τον πετυχε τον Zero...
Spoiler:

Καπου χαθηκα το παραδεχομαι...:bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 00:27

Spoiler:

#160 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 00:31

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από amaya3: 27 Μάιος 2008 - 05:30
new info

2s9p2fs.jpg

#161 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 09:02

Αmaya3

Spoiler:

Anyway κατι καταλαβα...παντως "πολυ αγαπημενα αδερφια" βρε παιδι μου...Μπραβο, τα ζηλευω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 10:57

Αmaya3

Spoiler:

Anyway κατι καταλαβα...παντως "πολυ αγαπημενα αδερφια" βρε παιδι μου...Μπραβο, τα ζηλευω...

Και εγώ τους ζηλεύω έχουν όπλα ενώ εγώ δεν έχω για να πυροβολήσω τον αδελφό μου...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 11:49

Αχ ανακουφίστηκα τώρα.. Αφού δε θα είναι ο πολυαγαπημένος μου Kaname δεν έχω λόγο να ανησυχώ..Phew
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#164 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 14:54

Αmaya3

Spoiler:

hehe ο Kaname-sama:awww: ζει κ βασιλευει,dont worry^^κ ετσι oπως τελειωνει το chapter...be happy Kaname(x Yuuki) fans! ;)

2s9p2fs.jpg

#165 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 15:20

ΑΧΧΧΧΧ αυτο ηθελα να μαθω τωρα που γυρισα απο τη θαλασσα....Αυτο το νεο πολυ μα παρα πολυ με ανακουφισε...Τωρα μπορω να αναπαυτω ησυχα.:awww:
Δημοσιευμένη  εικόνα