Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 29 May 2008 - 12:31
Posted 29 May 2008 - 12:40

Posted 29 May 2008 - 12:52
για ανάλυσε το λιγο αυτό
Μα αν δε δούμε το επόμενο κεφάλαιο πως να ξέρουμε...πάντως ο Zero πλέον είναι προϊον γενετικής μετάλλαξης! Λίγο τραβηγμένο το κόλπο με το σου πίνω το αίμα και παίρνω τη δύναμη αλλα άντε να δούμε που το πάει

Posted 29 May 2008 - 12:54
good point! απλά νόμιζα ότι έβγαλε συμπέρασμα από αυτό το chapter...Μα αν δε δούμε το επόμενο κεφάλαιο πως να ξέρουμε...πάντως ο Zero πλέον είναι προϊον γενετικής μετάλλαξης! Λίγο τραβηγμένο το κόλπο με το σου πίνω το αίμα και παίρνω τη δύναμη αλλα άντε να δούμε που το πάει
Posted 29 May 2008 - 12:59
αυτο που εκανε ο Ichiru ηταν θυσια.....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 29 May 2008 - 13:02
Λοιπόν οι Βρικόλακες με τους Λυκανθρώπους όντος είναι αιώνιοι εχθροί αλλά υπάρχουν διαφορές. Ο λυκάνθρωπος μεταμορφώνετε σε λύκο τις νύχτες και όταν υπαρχή το φώς του φεγγαριού είναι ποιο δυνατός η μεγάλη αδυναμία τους είναι το ασήμι (ερεθισμους στο δέρμα, κάψιμο κτλ). Ο βρικόλακας από την άλλη διατηρεί την ανθρωπινή μορφή του αλλά έχει αδυναμία στους σταυρούς (ασημένιους νομίζω) στο αγιασμένο νερό (και ο λυκάνθρωπος το ίδιο νομίζω) και στο φως τις ημέρας (δεν αντέχουν μεγάλη ποσότητα ακτίνες Β καταστρέφει το δέρμα τους αντίθετος με εμάς που έχουμε κάποια προστασία από τις ακτίνες αυτές). Οι βρικόλακες είναι ποιο συγκρατημένοι προς το φαγητό τους και απλός του αφήνουν 2 σημάδια ενώ οι λυκάνθρωποι σχεδόν το κατασπαράζουν αφήνοντας μεγάλα σημάδια από τα δόντια του. Επίσης το αίμα του ενός είναι δηλητήριο για τον άλλον...δηλαδή αν κάποιος βρικόλακας ποιοι το αίμα λυκανθρώπου δεν θα γίνει ποιο δυνατός αλλά θα πεθάνει το ίδιο και ο λυκάνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δυο ειδή δεν μπορούν να αναχαραχτούν μετάξι τους (από όσο γνωρίζουμε δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο οπός δείχνει π.χ. στο Underworld) ...σε κάλυψα?για ανάλυσε το λιγο αυτό

Posted 29 May 2008 - 13:22
ευχαριστώ...απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι έγινε κάτι τελείως διαφορετικό...based in underworld-υβρίδιο δηλαδή?
Ναι κάτι τέτοιο αν και δεν μπορώ να ξέρω τι σκέπτεται ο συγγραφέας...
Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα και εγω λιγο.Αμαν αυτος ο Zero πολυ πλεονεκτης μας εχει γινει. Δεν εχει αφησει λαιμο για λαιμο. Μωρε Kaname και ξερο ψωμι.
Ε έχει αφήσει [FONT="] [/FONT]2-3...

Posted 29 May 2008 - 13:41
Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα και εγω λιγο.Αμαν αυτος ο Zero πολυ πλεονεκτης μας εχει γινει. Δεν εχει αφησει λαιμο για λαιμο. Μωρε Kaname και ξερο ψωμι.

Zero FTW!!

Posted 29 May 2008 - 13:43

Τώρα ο Zero-kun ως ολοκληρομένος vampire μπορεί να προστατεύσει και να διεκδικήσει την Yuuki του

Πάντως ήταν κρίμα που ο Ichiru είχε ένα τέτοιο τέλος...........η καημένη η Μαρία ήθελε τόσο πολύ να τον ξαναδεί

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 29 May 2008 - 14:31
Και αφου εχει αφησει 2-3 λαιμους παλι καλα να λεμε γιατι τον εχει φοβηθει το ματι μου. Τοση απληστια πια. Ξεκινησε να μισει τους βρυκολακες και αυτος εγινε χειροτερος απο αυτους στο blood sucking. Ημαρτον.

Και θα κλεισω λεγοντας για μια ακομη φορα ποσο πολυ στηριζω Kaname. Ξερω επαναλαμβανομαι αλλα "επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως"
Posted 29 May 2008 - 16:35

Πάντως δε φταίει ο Zero για το το αίμα που έχει πιει ,πετιέτε η Yuki...πιες το αίμα μου θα σε κρατήσει ζωντανό... σκάει ο Kaname ...πιες το αίμα μου λέει θα γίνεις καλά.. να σου και ο Ichiru λέει φάε με και θα γίνεις δυνατός! 'Ελεος!
Πάντως πιο emo βρικόλακας δεν υπάρχει, αλλά πως να μην είναι emo με όλα όσα του έχουν συμβεί...τυχαίνει καμιά συγγένεια με τον Κωστάκη & δεν το ξέρουμε...