Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#181 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 29 May 2008 - 12:31

Φαίνεται στη σκιά. Καλά πάντως προβλέπται να γίνεται villain ο Zero, δηλαδή να φάει τον αδερφό του, η Hino επέλεξε dark μονοπάτια για τον character.

Posted Image

#182 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 12:34

αυτό έκανε!! τον έφαγε ουσιαστικά!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#183 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 12:40

`Η εγινε κατι εντελος διαφορετικο!!!
Posted Image

#184 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 12:44

`Η εγινε κατι εντελος διαφορετικο!!!

για ανάλυσε το λιγο αυτό

Posted Image

#185 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 29 May 2008 - 12:52

για ανάλυσε το λιγο αυτό

Μα αν δε δούμε το επόμενο κεφάλαιο πως να ξέρουμε...πάντως ο Zero πλέον είναι προϊον γενετικής μετάλλαξης! Λίγο τραβηγμένο το κόλπο με το σου πίνω το αίμα και παίρνω τη δύναμη αλλα άντε να δούμε που το πάει:oo:

#186 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 12:54

Μα αν δε δούμε το επόμενο κεφάλαιο πως να ξέρουμε...πάντως ο Zero πλέον είναι προϊον γενετικής μετάλλαξης! Λίγο τραβηγμένο το κόλπο με το σου πίνω το αίμα και παίρνω τη δύναμη αλλα άντε να δούμε που το πάει:oo:

good point! απλά νόμιζα ότι έβγαλε συμπέρασμα από αυτό το chapter...

Posted Image

#187 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 29 May 2008 - 12:59

πολυ ωραιο κεφαλαιο...αρκετα σκοτεινο...και απο οτι καταλαβα ο Ζεro τελικα την ρουφηξε την ενεργεια του αδερφου του....παει και αυτος...παρολα οσα περασανε αγαπιοντουσαν ακομα σαν αδελφια....
αυτο που εκανε ο Ichiru ηταν θυσια.....:zetsubou:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#188 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 13:02

για ανάλυσε το λιγο αυτό

Λοιπόν οι Βρικόλακες με τους Λυκανθρώπους όντος είναι αιώνιοι εχθροί αλλά υπάρχουν διαφορές. Ο λυκάνθρωπος μεταμορφώνετε σε λύκο τις νύχτες και όταν υπαρχή το φώς του φεγγαριού είναι ποιο δυνατός η μεγάλη αδυναμία τους είναι το ασήμι (ερεθισμους στο δέρμα, κάψιμο κτλ). Ο βρικόλακας από την άλλη διατηρεί την ανθρωπινή μορφή του αλλά έχει αδυναμία στους σταυρούς (ασημένιους νομίζω) στο αγιασμένο νερό (και ο λυκάνθρωπος το ίδιο νομίζω) και στο φως τις ημέρας (δεν αντέχουν μεγάλη ποσότητα ακτίνες Β καταστρέφει το δέρμα τους αντίθετος με εμάς που έχουμε κάποια προστασία από τις ακτίνες αυτές). Οι βρικόλακες είναι ποιο συγκρατημένοι προς το φαγητό τους και απλός του αφήνουν 2 σημάδια ενώ οι λυκάνθρωποι σχεδόν το κατασπαράζουν αφήνοντας μεγάλα σημάδια από τα δόντια του. Επίσης το αίμα του ενός είναι δηλητήριο για τον άλλον...δηλαδή αν κάποιος βρικόλακας ποιοι το αίμα λυκανθρώπου δεν θα γίνει ποιο δυνατός αλλά θα πεθάνει το ίδιο και ο λυκάνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δυο ειδή δεν μπορούν να αναχαραχτούν μετάξι τους (από όσο γνωρίζουμε δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο οπός δείχνει π.χ. στο Underworld) ...σε κάλυψα?
Posted Image

#189 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 29 May 2008 - 13:07

ευχαριστώ...απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι έγινε κάτι τελείως διαφορετικό...based in underworld-υβρίδιο δηλαδή?

Posted Image

#190 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 13:15

:blurah5:Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα και εγω λιγο.Αμαν αυτος ο Zero πολυ πλεονεκτης μας εχει γινει. Δεν εχει αφησει λαιμο για λαιμο. Μωρε Kaname και ξερο ψωμι.
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#191 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 29 May 2008 - 13:22

ευχαριστώ...απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι έγινε κάτι τελείως διαφορετικό...based in underworld-υβρίδιο δηλαδή?

Ναι κάτι τέτοιο αν και δεν μπορώ να ξέρω τι σκέπτεται ο συγγραφέας...

:blurah5:Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα και εγω λιγο.Αμαν αυτος ο Zero πολυ πλεονεκτης μας εχει γινει. Δεν εχει αφησει λαιμο για λαιμο. Μωρε Kaname και ξερο ψωμι.

Ε έχει αφήσει [FONT="] [/FONT]2-3...
Posted Image

#192 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 29 May 2008 - 13:41

:tensai:Δε φταιει εκεινος οι αλλοι του προσφέρουν τους λαιμούς τους απλόχερα! Πάντως πιστεύω πως ο Kaname στο τέλος δε θα βγει και πολύ καλός...
Zero FTW!!:wooi2:

#193 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 29 May 2008 - 13:43

Καλά δεν νομίζω να έγινε ο Zero werewolf μάλλον αυτό που είδαμε πρέπει να ταν το τέρας που ξύπνησε μέσα του :hahaha:
Τώρα ο Zero-kun ως ολοκληρομένος vampire μπορεί να προστατεύσει και να διεκδικήσει την Yuuki του :wooi2:
Πάντως ήταν κρίμα που ο Ichiru είχε ένα τέτοιο τέλος...........η καημένη η Μαρία ήθελε τόσο πολύ να τον ξαναδεί :emptyonexg1:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#194 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 May 2008 - 14:31

Ελα ρε...Γιατι να μην ειναι καλος ο Kaname? Τετοιο αγορι ΔΕΝ μπορει να ειναι κακο....Τωρα που εγινε full vampire και μπορει να τον προκαλεσει ο Kaname σε open fight να δουμε τι θα κανει...MUHAHAHAHAHA....Γιατι σιγα μην αφησει ο kaname-sama την αγαπημενη του αμαχητι στα χερακια του Zero.

Και αφου εχει αφησει 2-3 λαιμους παλι καλα να λεμε γιατι τον εχει φοβηθει το ματι μου. Τοση απληστια πια. Ξεκινησε να μισει τους βρυκολακες και αυτος εγινε χειροτερος απο αυτους στο blood sucking. Ημαρτον.:dazed:

Και θα κλεισω λεγοντας για μια ακομη φορα ποσο πολυ στηριζω Kaname. Ξερω επαναλαμβανομαι αλλα "επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως"
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#195 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 29 May 2008 - 16:35

Δεν ξέρω τι θα γίνει ...είναι μια πιθανότητα από τις χιλιάδες :P

Πάντως δε φταίει ο Zero για το το αίμα που έχει πιει ,πετιέτε η Yuki...πιες το αίμα μου θα σε κρατήσει ζωντανό... σκάει ο Kaname ...πιες το αίμα μου λέει θα γίνεις καλά.. να σου και ο Ichiru λέει φάε με και θα γίνεις δυνατός! 'Ελεος!
Πάντως πιο emo βρικόλακας δεν υπάρχει, αλλά πως να μην είναι emo με όλα όσα του έχουν συμβεί...τυχαίνει καμιά συγγένεια με τον Κωστάκη & δεν το ξέρουμε...:oo: