Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#136 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 22 May 2008 - 17:25

Ωραια και καπως ετσι θα κανω κι εγω το δικο μου την αλλη βδομαδα...και τωρα το επομενο special να ειναι αφιερωμενο στον Kaname-sama:nbleed:

φοβερος ο kaname που ειπε:
Spoiler:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#137 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 May 2008 - 17:32

Το οτι αυτα τα ελεγε σε ενα 10χρονο ισως θα επρεπε να μας προβληματισει λιγοοοο??? Λεμε τωρα......

#138 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 May 2008 - 19:32

AAAAAAAAAAAAAAχχχχχχχχ!!!!! Λιποθυμω λιωνω......Τον λατρευω ειναι μια τοσο μα τοσο δα μικρη λεξουλα για να περιγραψει το μεγεθος της αγαπης μου:nbleed::blingeye2::awww::awww:

Οχι να μη μας προβληματισει καθολου....Ο "ανθρωπος" ηξερε" εξαρχης ποια ειναι η κοπελα που θα παρει....Ειναι ωριμος απο μικρουλης...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#139 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 22 May 2008 - 20:51

Ακόμα στα βαμπιρικά χρόνια η Yuuki μπορεί να είναι ενήλικο...Και πάλι και που τα είπε αυτή κατάλαβε??? Δεν έδειξε αντίδραση αν ενθυμούμεν καλά άρα Kaname στης κουφής τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!:hahaha:
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#140 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 22 May 2008 - 21:50

Βασικά δεν ξέρω αν εγώ είμαι αυτή που δεν καταλαβαίνει, αλλά τελικά
πως απέκτησε ο Zero το tatoo???

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#141 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 22 May 2008 - 22:37

Πο ποο ένα πράγμα ξεχνάτε ότι η Yuki με τον Kaname είναι αδέλφια:oo:??? Μα τι πώρωση έχετε με τον Kaname τσ τσ τσ εγώ δεν τον πάω:kakaka:... κοίτα τον Aido-sama καλύτερα ακόμα και ο Zero μου είναι ποιο συμπαθείς:hihi2:... αλλά αυτά είναι γούστα όποτε σας αφήνω αλλά να ξέρετε ότι στηρίζω τον Zero :kakaka::kakaka::hehehe:!!!

#142 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 22 May 2008 - 23:21

Πο ποο ένα πράγμα ξεχνάτε ότι η Yuki με τον Kaname είναι αδέλφια:oo:???

Δεν είναι ακριβώς έτσι αν και αυτό το θέμα has been discussed to death. :smokingg:

ANM: Το timeline δείχνει τελικά, όχι το πως το απέκτησε.

Posted Image

#143 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 May 2008 - 23:54

στους vampires αυτο δεν παιζει και τοσο ρολο. Ο Zero το απεκτησε το tatoo για να κατασταλουν τα βαμπιρικα του ενστικτα που αν κρινουμε απο την αντιδραση του ειχαν ηδη αρχισει να εκδηλωνονται. Γι αυτο και ειναι τοσο κρυος απεναντι στην yuuki και της φωναζει.

#144 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2008 - 00:15

Εεεεε δε με απασχολει αν σου αρεσει ο Αidou( πολυ γλυκας) η ο Ζero(another hot bishie) αλλα ο Kaname-sama is the hottest so...δε σηκωνω κουβεντα:wis:

Μα μπορεις να λες οτι δε σ'αρεσει ο Kaname, το παιδι ειναι θεος!!!
Posted Image

#145 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 23 May 2008 - 02:05

hi minna-san:hi:!!!*newbie here*
εννοειται πως ο Kaname-sama ειναι hot hot hot:kawaii: αλλα δεν ειναι και τοσο καλος οσο η Yuuki πιστευει...γι'αυτον ο Zero(:nbleed:) δεν ειναι παρα ενα chess piece οπως ειπε και στο ch39...γιαυτο ουτε εγω τον πολυπαω^^αντε να δουμε σε 2 μερες τι θα παιχτει (that damned Ichiru..!!)

#146 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 23 May 2008 - 14:49

chapter 40 cover: {χαμός σε αυτό το chapter}

Spoiler:

Posted Image

#147 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 23 May 2008 - 17:32

YouTube - Vampire Knight Chapter 40
εδω ειναι τα raws απο το ch40:gotit: moi ομως θα περιμενω patiently να το διαβασω μεταφρασμενο(cant wait)

#148 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2008 - 17:38

ευχαριστω πολυ amaya3!!!! Αν θες μπες και στο social group του vk.

#149 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2008 - 21:33

Πω πω και πρεπει να μαθουμε και τι εγινε με το Ζερο...Μια εικονα = χιλιες λεξεις...
Posted Image

#150 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 24 May 2008 - 03:02

u r welcome @iristella^_^ παντως μεχει φαει η αγωνια για το τι θα γινει...κατι ομως μου λεει οτι θα υπαρχουν flashbacks σ'αυτο το chapter...