1)Cardcaptor Sakura (σχολιάστε όσο άσχημα θέλετε δεν με ενδιαφέρει).. Δηλαδή πότε επιτέλους θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι τα βρήκαν ο Li με την Sakura (δεν ικανοποιήθηκα με την ταινία)
2)Fruits Basket, μα επιτέλους το manga είναι απίστευτο. Τι θα πάθουν αν βγάλουν και το υπόλοιπο..
3)Ouran high school host club:δεν νομίζω να χρειαστεί να δικαιολογήσω.. Όποιος το έχει δει καταλαβαίνει..
4)Saiunkoku Monogatari, μια τρίτη season δεν θα έβλαπτε..
5)Yamanade,τα σχόλια περιττά..
6) Azumanga daioh, ήταν απλά ξεκαρδιστικό..
Αν θυμηθώ κάτι άλλο δεν θα διστάσω να το γράψω (που σίγουρα θα θυμηθώ)
Τώρα που τα ξανακοιτάω σαν πολύς ρομαντισμός να έπεσε μαζεμένος..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Half-done anime
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:20
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:34
Ouran Koukou Host Bu.
Dennou Coil.
Tengen Toppa Gurren Lagann.
Kino no Tabi.
Jungle wa Itsumo Hale nochi Guu.(yes..one TV series and 2 ovas were not enough for me

Kekkaishi.
Lucky Star.
Moyashimon.
Nodame Cantabile.
OverDrive.
kthnxbai.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:53

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:29
agh...
Ouran Koukou Host Bu.
Dennou Coil.
Tengen Toppa Gurren Lagann.
Kino no Tabi.
Jungle wa Itsumo Hale nochi Guu.(yes..one TV series and 2 ovas were not enough for me)
Kekkaishi.
Lucky Star.
Moyashimon.
Nodame Cantabile.
OverDrive.
kthnxbai.
Ποπο εχεις δικιο πως το ξεχασα

Η ελπιδα ομως πεθαίνει παντα τελευταια

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:27
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:41

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 10:00
Είχε τα πάντα. Από τουρνουά πολεμικών τεχνών και τραγουδιστές dragon slayers μέχρι μπόλικο splater και χαριτωμένα κοριτσάκια. Βγήκαν μόνο 2 από τα τέσσερα επισόδεια του OVA και τελείωσε έτσι άδοξα. Κρίμα
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 23:02

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 22:30

Berserk(ειδα μερικους και ελεγαν καλυτερο σχεδιο,εγω πιστευω στο ιδιο μιας και εχει μια ιδιαιτεροτητα και δινει μια εξτρα αισθηση τρομου)
Tenjhou Tenge(ελεος πια ακομα και στο μανγκα εχει προβληματα που βγαινει ενα καθε μηνα αν ειμαστε τυχεροι,τα μπαλωσαν λιγακι με το ενα ΟVA αλλα σιγουρα θελει κι αλλο πανω στο καλο το κοψανε)
Claymore
Αυτα μου ρχονται τωρα,γενικα μπορω να πω κι αλλα που θα ηθελα να δω συνεχεια αλλα αυτα ηταν που απλα μου σπασαν τα νευρα.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 22:45
Και αμα γινει συνεχεια θα τα σπαει αγρια!!!!
Και επισης,
δεν μαρεσε ο τροπος που τελειωσε το dragonball Z,μπορουσαν πολυ καλυτερα απο αυτο!
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:13
Και επειτα το Loveless..... Eπροκειτο για ενα πολυ καλοσχεδιασμενο anime το οποιο ειχε επαρκη προσοχη στην λεπτομερεια....Με εξαιρετικα ενδιαφερουσα υποθεση και με την πρωτοφανη για anime δυνατοτητα να αποδιδει με ωραιο και μη προκλητικο τροπο
αμφιλεγομενες ηθικα και κοινωνικα καταστασεις. Παρα το γεγονος οτι η αναπτυξη των χαρακτηρων ηταν πολυ σχολαστικη και η εσωτερικη μεταμορφωση του ηρωα ολοκληρωμενη,,, Οσον αφορα την δραση το anime τελειωσε ακριβως την στιγμη που ουσιαστικα πηγαινε να ξεκινησει με βαση το Manga (το τελευταιο επεισοδιο ονομαζεται Endless καθολου τυχαια)...... Πραγμα το οποιο απο την μια μου φανηκε πολυ πρωτοτυπο και εξυπνο γιατι
Και καποιος ας τους πει να σταματησουν να μεταφερουν On goings...... Πραγματικα ειναι βασανιστηριο αυτο με τα ελλιπη φιναλε τα οποια σχεδιαζονται επιτηδες τοσο ανοιχα για μελλοντικη συνεχεια........ΓΚΡΡΡΡΡΡ
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:40

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:30