Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Half-done anime

• Please log in to reply
105 replies to this topic

#46 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:20

Λοιπόν μισό λεπτό διότι αν ενθυμούμαι καλά πρέπει να είναι και πολλά

1)Cardcaptor Sakura (σχολιάστε όσο άσχημα θέλετε δεν με ενδιαφέρει).. Δηλαδή πότε επιτέλους θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι τα βρήκαν ο Li με την Sakura (δεν ικανοποιήθηκα με την ταινία)
2)Fruits Basket, μα επιτέλους το manga είναι απίστευτο. Τι θα πάθουν αν βγάλουν και το υπόλοιπο..
3)Ouran high school host club:δεν νομίζω να χρειαστεί να δικαιολογήσω.. Όποιος το έχει δει καταλαβαίνει..
4)Saiunkoku Monogatari, μια τρίτη season δεν θα έβλαπτε..
5)Yamanade,τα σχόλια περιττά..
6) Azumanga daioh, ήταν απλά ξεκαρδιστικό..
Αν θυμηθώ κάτι άλλο δεν θα διστάσω να το γράψω (που σίγουρα θα θυμηθώ)
Τώρα που τα ξανακοιτάω σαν πολύς ρομαντισμός να έπεσε μαζεμένος..

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#47 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:34

agh...
Ouran Koukou Host Bu.
Dennou Coil.
Tengen Toppa Gurren Lagann.
Kino no Tabi.
Jungle wa Itsumo Hale nochi Guu.(yes..one TV series and 2 ovas were not enough for me :P)
Kekkaishi.
Lucky Star.
Moyashimon.
Nodame Cantabile.
OverDrive.

kthnxbai.

#48 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:53

Και το hikaru no go έπρεπε να έχει μια ακόμη season! :nanana:

#49 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:29

agh...
Ouran Koukou Host Bu.
Dennou Coil.
Tengen Toppa Gurren Lagann.
Kino no Tabi.
Jungle wa Itsumo Hale nochi Guu.(yes..one TV series and 2 ovas were not enough for me :P)
Kekkaishi.
Lucky Star.
Moyashimon.
Nodame Cantabile.
OverDrive.

kthnxbai.

Ποπο εχεις δικιο πως το ξεχασα :blingeye2:
Η ελπιδα ομως πεθαίνει παντα τελευταια:wooi2:

#50 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:27

Merge with this? Y/N :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#51 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:41

Χμμμ...Δεν ειναι αλλο η ολοκληρωση και αλλο οι εξτρα σεζον....Αν και δεν βλεπω το κακο να το κανεις merge :)

#52 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:06

Εγω λεω Y...οι διαφορες μεταξυ ολοκληρωσης και εξτρα σεζον ειναι σχετικα μικρες πιστευω....

#53 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:11

Υ is the correct answer.

~ Threads merged

E5VV38U.jpg

#54 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 10:00

Dragonhalf
Είχε τα πάντα. Από τουρνουά πολεμικών τεχνών και τραγουδιστές dragon slayers μέχρι μπόλικο splater και χαριτωμένα κοριτσάκια. Βγήκαν μόνο 2 από τα τέσσερα επισόδεια του OVA και τελείωσε έτσι άδοξα. Κρίμα

#55 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 23:02

Ama den bgei h synexeia tou Trinity Blood tote ma th P@%^& 8a thn oloklirwsw monos mou th seira! :madtodeath:

#56 jhetfield19

jhetfield19

printf("Korosu");

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 22:30

Προσωπικά δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν συνεχιζονταν ολες οι σειρες που εχω και δεν εχω δει.....:P.Παντως απο οσες εχω δει αυτες ειναι που μου αφησαν κακη εντυπωση λογω ημιτελειας:
Berserk(ειδα μερικους και ελεγαν καλυτερο σχεδιο,εγω πιστευω στο ιδιο μιας και εχει μια ιδιαιτεροτητα και δινει μια εξτρα αισθηση τρομου)
Tenjhou Tenge(ελεος πια ακομα και στο μανγκα εχει προβληματα που βγαινει ενα καθε μηνα αν ειμαστε τυχεροι,τα μπαλωσαν λιγακι με το ενα ΟVA αλλα σιγουρα θελει κι αλλο πανω στο καλο το κοψανε)
Claymore

Αυτα μου ρχονται τωρα,γενικα μπορω να πω κι αλλα που θα ηθελα να δω συνεχεια αλλα αυτα ηταν που απλα μου σπασαν τα νευρα.

#57 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 22:45

Berserk Of Course!!!

Και αμα γινει συνεχεια θα τα σπαει αγρια!!!!

Και επισης,

δεν μαρεσε ο τροπος που τελειωσε το dragonball Z,μπορουσαν πολυ καλυτερα απο αυτο!

Berserk___Gatsu.jpg

#58 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:13

ΧΧμμμμμμ θα ελεγα Elfen Lied για αρχη γιατι μου φανηκε λιγο αποτομος ο τροπος που τελειωσε και δεδομενου οτι διαβαζω και το manga Πιστευω οτι το anime ειχε να δωσει πολυ περισσοτερα πραγματα..........Το τελος μου φανηκε πολυ ξαφνικο και οτι ειχε αφησει στην μεση παρα πολλες εκρεμμοτητες και αναπαντητα ερωτηματα.

Και επειτα το Loveless..... Eπροκειτο για ενα πολυ καλοσχεδιασμενο anime το οποιο ειχε επαρκη προσοχη στην λεπτομερεια....Με εξαιρετικα ενδιαφερουσα υποθεση και με την πρωτοφανη για anime δυνατοτητα να αποδιδει με ωραιο και μη προκλητικο τροπο
αμφιλεγομενες ηθικα και κοινωνικα καταστασεις. Παρα το γεγονος οτι η αναπτυξη των χαρακτηρων ηταν πολυ σχολαστικη και η εσωτερικη μεταμορφωση του ηρωα ολοκληρωμενη,,, Οσον αφορα την δραση το anime τελειωσε ακριβως την στιγμη που ουσιαστικα πηγαινε να ξεκινησει με βαση το Manga (το τελευταιο επεισοδιο ονομαζεται Endless καθολου τυχαια)...... Πραγμα το οποιο απο την μια μου φανηκε πολυ πρωτοτυπο και εξυπνο γιατι
Spoiler:
Aπο την αλλη ομως με αφησε με ενα πολυ εντονο ερωτημα γυρω απο το τι γινεται απο εδω και εμπρος (και φυσικα το οτι το manga ειναι επισης πολυ καλο βοηθησε στο να ενταθει αυτη η απορια),,,,,, και με ενα εντονο γυρισμα της πλοκης στο τελευταιο κυριολεκτικα λεπτο που με αφησε κοκκαλο.

Και καποιος ας τους πει να σταματησουν να μεταφερουν On goings...... Πραγματικα ειναι βασανιστηριο αυτο με τα ελλιπη φιναλε τα οποια σχεδιαζονται επιτηδες τοσο ανοιχα για μελλοντικη συνεχεια........ΓΚΡΡΡΡΡΡ

#59 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:40

Berserk και claymore που με απογοητευσαν ετσι οπως τελειωσαν..... επισης θα ηθελα να δω περισσοτερο hikaru no go και jungle wa itsumo hale nochi guu (θελω κ αλλο!!!!!!!:if:)

#60 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:30

θα ηθελα να συνεχιστουνTrinity Blood, Trigun και Tenjo tenge
Δημοσιευμένη  εικόνα