Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#1276 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 15:27

Άσχετο,νέο god of war για όσους δεν το έμαθαν.

Δεν κατάλαβα και πολλά για το τι θα έχει ως ιστορία.... Αλλά άντε να τελιώσω σιγα σιγά το τρια....

v4kFmx.png

#1277 Astargatis

Astargatis

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 01:52

Πιθανόν θα πρόκειται για κάποιο prequel συγκεκριμένα η Gaia λέει "Υπήρχε μια εποχή πριν ο Kratos γίνει το φάντασμα της Σπάρτης,μια εποχή που ήταν η βορά σε κάτι διαφορετικό απο την οργή του.Μια εποχή,που παρά την τρέλα που τον βασάνιζε,ο Kratos θα έσπαζε τον όρκο του αίματος σε έναν άδικο Θεό.Μια εποχή που δεν θα δεσμεύεται πλέον στο αίμα."Θα δούμε την ανθρώπινη πλευρά του Kratos με οτι κι αν σημαίνει αυτό.

#1278 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 02:39

We all knew it was coming, but now series creator Hideo Kojima has blown the lid off the forthcoming entry in his espionage franchise, Metal Gear Solid 5.

In the latest issue of the Official PlayStation Magazine UK, Kojima opens up on his plans for the "past, present, and future of Metal Gear Solid," which includes details on MGS5, as well as Metal Gear Solid: Rising.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Speaking about Metal Gear Solid 5, Hideo Kojima said, "I think we'll probably have to make it at some point, but what that will be, we have no idea".

Kojima is distancing himself from the project, however. "As far as my involvement in the project is concerned, [it] probably won't be as much as it was with MGS1 – maybe I can do just one stage! For MGS1 I made the maps myself, laid out the enemy routes myself, did everything hands-on – that level I can't do again," said Kojima in an interview given to Official PlayStation Magazine.

But Kojima aimed to do something similar with Metal Gear Solid 4. "I intended to take it to a certain point and then hand it off, but that didn't work, because it's hard to convey the concept to other people then have them take the reins and carry on and preserve that vision.

"That's why it's easier to have them come up with everything from the start and then take it to the end".

#1279 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 07:44

Ο αγαπημένος μου Game developer ειναι ο Kojima... Πέθανα στα γέλια όταν μπηκε στην ομαδα μου στο MGSPW xD

v4kFmx.png

#1280 Astargatis

Astargatis

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2012 - 14:41

Πρωτοκλασάτα μέλη εγκαταλείπουν τη Square Enix,πλήγμα και για το Versus

• Ryuji Ikeda-Dissidia Final Fantasy main programmer
  • Shouta Shimoda-Dissidia 012 Final Fantasy planning director (RPG elements)/Dissidia FF (AI tuning)
  • Takeshi Arakawa-Kingdom Hearts texture director/Dissidia FF supervising director/Final Fantasy Versus XIII graphic director (system menu)
Ελπίζω μόνο μη μας το καθυστερήσουν κι άλλο το Versus...

http://www.novacrystallis.com/?p=2899

#1281 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2012 - 15:47

F*** the first two! Γιατί να φύγει μέλος του KH team?

#1282 Astargatis

Astargatis

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2012 - 18:46

Και μέλος της ομάδας του Versus θα συμπληρώσω εκεί στη Square Enix αν θυμηθούμε τι έχει γίνει και παλαίοτερα FFXII κτλπ όλες αυτές οι παραιτήσεις,αλλαγές κτλπ στο τέλος δύσκολα να μην επηρεάσουν τα
project :/

#1283 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2012 - 00:57

Κλαίω με το Versus. Ε πόσο ακόμα να το καθυστερήσουν? xD

Αλλά εντάξει, μέχρι το ΦουΦου20 έχουμε ακόμα. Μετά θα δούμε και το Βέρσους με τον Νόκτη Σφακιανάκη.

#1284 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 09:48

Μια ερώτηση για το Vita... Αν έχω πάρει παιχνίδια σε Psp (Physical Μορφής) μπορώ να κάνω κάτι για να τα έχω στο vita?

v4kFmx.png

#1285 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 12:19

Όχι, από ότι έχω καταλάβει, το vita για τώρα είναι pretty much unhackable οπότε δεν μπορείς να τα περάσεις με κάποιον τρόπο εκεί. Στο playstation store όμως έχουν περάσει με μειωμένη τιμή τα περισσότερα, αν και δεν ξέρω αν αυτό θα σε ενδιαφέρει...

#1286 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 12:26

Όχι, από ότι έχω καταλάβει, το vita για τώρα είναι pretty much unhackable οπότε δεν μπορείς να τα περάσεις με κάποιον τρόπο εκεί. Στο playstation store όμως έχουν περάσει με μειωμένη τιμή τα περισσότερα, αν και δεν ξέρω αν αυτό θα σε ενδιαφέρει...

godamn their asses >.<
επειδή το psp μου τα έχει παίξει (τα περισσότερα παιχνίδια που παίζω θέλουν Online για να μην γίνουν βαρετά) και σκεφτόμουν να πάρω καινούριο, είπα να πάρω το vita όταν τελιώσω και με τις εξετάσεις..... Αλλά γενικά δνε ξερω... Γινεται να αγοράσω κάτι απο το US PSN?

v4kFmx.png

#1287 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 01:24

Για να το κάνεις αυτό πρέπει να πας στα account settings του PSN σου και να το αλλάξεις από EU σε USA και αυτό να το κάνεις κάθε φορά που αλλάζεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Δεν ξέρω αν πρέπει όμως να αγοράσεις αμερικάνικη PSN card...

#1288 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 02:11

Χρειάζεσαι σίγουρα αμερικάνικη psn card.
Μπορείς να αγοράσεις από εδώ μέσω paypal για πληρωμή και σου στέλνουν τον κωδικό με mail :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1289 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 05:27

bullocks .... γ*μω την πειρατεία μου και το Monster hunter λοιπόν.....

v4kFmx.png

#1290 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 12:06

Παίζεις με αμερικάνικο MonHun;Δεν σου φταίει κανείς τότε! :P

Το λέει αυτός που έπαιζε Gods Eater με αμερικάνικο και θα πρέπει να το ξαναπάρει από την αρχή όταν πάρει Vita. :(