Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#76 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 21:45

Εγώ έκανα downgrade απο 2.71. Τώρα νομίζω πως έχει προχωρήσει πάρα πολυ ή όλη κατάσταση και σύντομα θα γίνονται όλα τα firmware downgrade.
Θα σ πρότεινα η κάρτα που θα αγοράσεις να είναι sanDisk και καλύτερα να μην αγοράσείς stick από το net (ο κίνδυνος να σου πουλήσουν fake πράμα, είναι μεγάλος)
Επίσης μην αγοράσεις Lexar γιατί δεν λειτουργούν καλά με το PSP (θύμα speaking)

Για το slim δεν ξέρω τπτ, καλύτερα αγόρασε το κανονικό να είσαι σίγουρος.

-Αν ψαχτείς με το PSP θα περάσεις πολύ καλά, είναι τρομερό και όσο περισσότερο το hackareis τόσο ποιό τρομερό γίνεται.

-PSP customization rulez!

-+1 για τα homebrews του PSP.

-Σου προτείνω να ασχοληθείς και με PSX emulation. Δεν ξέρεις τι πόρωση είναι να παίζεις Metal Gear Solid και FF7 στο PSP xD!!1

-Anime in PSP = luv <3

-Επίσης μην ξεχάσω ένα game: Mercury ^^

#77 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 17:50

Μου ειπε ενας φίλος μου οτι το fw αν ειναι 3,5 μπορεις να το κανεις downgrade.Το θεμα ειναι οτι εγω θελω το slim PSP και λογικα θα εχει fw πανω απο 3,5 >_> αλλα θελω να παιζω τα iso που κατεβαζω απο το ιντερνετ..Οποτε η μονη λυση ειναι το προηγουμενο μοντελο? (για να ξερω αν καταλαβα καλα...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#78 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 19:16

Μου ειπε ενας φίλος μου οτι το fw αν ειναι 3,5 μπορεις να το κανεις downgrade.Το θεμα ειναι οτι εγω θελω το slim PSP και λογικα θα εχει fw πανω απο 3,5 >_> αλλα θελω να παιζω τα iso που κατεβαζω απο το ιντερνετ..Οποτε η μονη λυση ειναι το προηγουμενο μοντελο? (για να ξερω αν καταλαβα καλα...)

Σίγουρα θα υπάρξει (αν δεν υπάρχει ήδη) τρόπος να κάνεις downgrade και στο slim, αλλά ίσως πρέπει να περιμένεις κάποιον καιρό μέχρι να βγει. Βασικά, καλύτερα γι'αυτά τα θέματα είναι να ρωτήσει κανείς τον kokota, οπότε ας ελπίσουμε να μας διαφωτίσει για την κατάσταση με κάνα post εδώ. :P

Επίσης, τι παίζει με το PSX Emulating; Κατεβάζω το Herc's Adventures και παίζει. Κατεβάζω το Beast wars: Transmetals και μου γράφει corrupted data :oo:
1

#79 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2007 - 20:28

Ναι YaTa, κατέφθασε ο ειδικός =_+
Για δοκίμασε αυτό:
Αμα έχεις μέσα αρχείο keys.bin κανε το delete και ονόμασε τον φάκελο του παιχνιδιού με το gamecode του (πχ για beastwars SLUS01160).

@Seraphimon-T.K.
Υπάρχει τρόπος για downgrade στο slim αλλά απαιτεί ένα psp fat με 1.50 firmware(δυσεύρετο πλέον >_<) ή ένα με custom firmware που να υποστηρίζει firmware 1.50(όπως αυτά του DAX ή τα πιο τελευταία από Μ33), και το Pandora’s Battery!

Ότι χρειάζεται(εκτός από το psp :P) θα το βρεις εδώ:
PSP Hacks · Hacks, PSP Downloads, Cracks, Mods, Homebrew, Utilities · Hack Sony PlayStation Portable

Ακολουθείς οδηγίες και είσαι οκ ;)

edit: sorry, διόρθωση...αυτό δεν είναι downgrade αλλά εγκατάσταση custom firware που σου επιτρέπει μεν να παίξεις παιχνίδια .iso, αλλά δεν υποστηρίζει το 1.50 kernel...πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες homebrew εφαρμογές σχεδιασμένες αποκλειστικά για 1.50 kernel δεν θα τρέχουν σε 3.60 kernel...

@Whitelighter
Προτείνω sandisk, λένε ότι είναι πιο γρήγορες >.>
Κι εγώ sandisk 1gb πήρα τότε πριν κάνα χρόνο και μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει πρόβλημα...Τότε ήταν και πιο φθηνές βέβαια, τώρα βλέπω είναι ίδια η τιμή. Ότι και να πάρεις πάντως θα είσαι εντάξει πιστεύω, αν και η ταχύτητα μεταφοράς μετράει ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Visit our site to grab your weekly One Piece HQ fix <333 Whatever rulez!! xD

#80 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 17:47

Το πρόβλημα είναι ότι το slim χρησημοποεί 3.60 kernel.
Με το Pandora's Battery όμως νομίζω ότι όντως γίνεται αν έχετε και ένα fat PSP.

Seraphimon just w8 γιατί σίγουρα θα βρέθει ευκολότερος και σίγουρος τρόπος

YatA ποίo firmware έχεις?
Εγώ είμαι ακόμα με 3.52Μ33 κ δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα με psx emulation.

#81 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 01:12

To downgrade στο slim πάντως ξεχάστε το. Το v1.50 είναι μόνο για το fat version, δεν βγάλανε ποτέ έκδοση για slim. Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο slim που κυκλοφόρησε ήταν με 3.60...Οπότε custom firmware, δεν βλέπω άλλη λύση :/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 12:19

YatA ποίo firmware έχεις?
Εγώ είμαι ακόμα με 3.52Μ33 κ δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα με psx emulation.

Και γω αυτό που έχεις και συ έχω. Εσύ πως παίζεις PSX Games? Δλδ που τοποθετείς τα αρχεία εννοώ;
1

#83 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 16:52

Και γω αυτό που έχεις και συ έχω. Εσύ πως παίζεις PSX Games? Δλδ που τοποθετείς τα αρχεία εννοώ;

Στον φάκελο GAME. Πιστεύω να βάζεις όλο τον φάκελο (με eboot και bin) και όχι μόνο το eboot.

#84 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:34

To downgrade στο slim πάντως ξεχάστε το. Το v1.50 είναι μόνο για το fat version, δεν βγάλανε ποτέ έκδοση για slim. Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο slim που κυκλοφόρησε ήταν με 3.60...Οπότε custom firmware, δεν βλέπω άλλη λύση :/

Μα, και το downgrade με σκοπό να βάλεις custom firmware δεν το κάνεις;

Έχω φίλο που έχει fat PSP, ωστόσο είμαι επιφυλακτικός... Επίσης, τι είναι αυτό το Pandora's Battery; Είναι απαραίτητο για το hacked-game-playing;
Δεν ξέρω, ίσως να περιμένω να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος να παίζει αντιγραμμένα το slim PSP χωρίς να χρειάζεται και ένα fat... :nosey: Ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση; :huh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#85 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:57

Στον φάκελο GAME. Πιστεύω να βάζεις όλο τον φάκελο (με eboot και bin) και όχι μόνο το eboot.

Ναι ρε όλο το φάκελο, αλλά δεν γίνεται το ίδιο. Και στο Breath of Fire 3 που δοκίμασα παίζει. Και στο Herc's Adventures. Αλλά το Transformers μου γράφει corrupted data. Δε δοκίμασα tbh αυτό που είπε ο steve πάντως. Α..και...save πως κάνουμε στα παιχνίδια; Έπαιζα πόση ώρα το Herc's και δε βρήκα κάνα checkpoint ρε γμτ :terror2:
1

#86 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 18:01

Το downgrade το κάνεις με σκοπό να έχεις firmware v1.50 στο οποίο μπορείς να τρέξεις homebrew. To custom firmware το βάζεις επειδή σου επιτρέπει να τρέχεις παιχνίδια που απαιτούν μεγαλύτερη έκδοση firmware και ταυτόχρονα μέσω της υποστήριξης 1.50 kernel να τρέχεις και homebrew. Αλλά εκτός αυτών έχει κι άλλα πρόσθετα πραγματάκια νομίζω, όπως registry hacks κλπ

Αν θυμάμαι καλά το Pandora's Battery είναι μια ειδική μπαταρία που χρησιμοποιούσε η sony για να ξεbrickάρει τα brickαρισμένα psp. Ο dax βρήκε τρόπο να μετατρέπει οποιαδήποτε psp μπαταρία σε Pandora's Battery. Σ' αυτή την περίπτωση όμως του custom firmware installing σε slim μάλλον έχει κι άλλη χρήση.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλος τρόπος...Εγώ απλά είπα ξεχάστε το downgrade σε 1.50 στο slim, γιατί πολύ απλά το 1.50 είναι αποκλειστικά και μόνο συμβατό με το fat. Σιγά μην έκανε τέτοια πατάτα η sony :P Πολλά έχουν δει τα μάτια μας βέβαια γι' αυτό ας μην έιμαστε απόλυτοι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 22:16

Το downgrade το κάνεις με σκοπό να έχεις firmware v1.50 στο οποίο μπορείς να τρέξεις homebrew. To custom firmware το βάζεις επειδή σου επιτρέπει να τρέχεις παιχνίδια που απαιτούν μεγαλύτερη έκδοση firmware και ταυτόχρονα μέσω της υποστήριξης 1.50 kernel να τρέχεις και homebrew. Αλλά εκτός αυτών έχει κι άλλα πρόσθετα πραγματάκια νομίζω, όπως registry hacks κλπ

Αν θυμάμαι καλά το Pandora's Battery είναι μια ειδική μπαταρία που χρησιμοποιούσε η sony για να ξεbrickάρει τα brickαρισμένα psp. Ο dax βρήκε τρόπο να μετατρέπει οποιαδήποτε psp μπαταρία σε Pandora's Battery. Σ' αυτή την περίπτωση όμως του custom firmware installing σε slim μάλλον έχει κι άλλη χρήση.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλος τρόπος...Εγώ απλά είπα ξεχάστε το downgrade σε 1.50 στο slim, γιατί πολύ απλά το 1.50 είναι αποκλειστικά και μόνο συμβατό με το fat. Σιγά μην έκανε τέτοια πατάτα η sony :P Πολλά έχουν δει τα μάτια μας βέβαια γι' αυτό ας μην έιμαστε απόλυτοι...

Για να παίζω hacked/αντιγραμμένα παιχνίδια του PSP αλλά και παιχνίδια του PSX στο PSP χρειάζεται να γίνει το downgrade σε v1.50; Ή απλώς χρειάζεται να βάλω το custom firmware (το οποίο, απ' ό,τι κατάλαβα από τα λεγόμενά σου, μπορεί να εγκατασταθεί στο PSP ακόμη κι αν δεν έχεις v1.50);

Πάντως, σκέφτομαι να πάρω PSP fat, γιατί δεν με ενδιαφέρει και τόσο να έχω Slim (μάλιστα το fat θα είναι και πιο φθηνό τώρα που βγήκε το Slim ;))...

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#88 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 23:29

Για να παίζω hacked/αντιγραμμένα παιχνίδια του PSP αλλά και παιχνίδια του PSX στο PSP χρειάζεται να γίνει το downgrade σε v1.50; Ή απλώς χρειάζεται να βάλω το custom firmware (το οποίο, απ' ό,τι κατάλαβα από τα λεγόμενά σου, μπορεί να εγκατασταθεί στο PSP ακόμη κι αν δεν έχεις v1.50);

Πάντως, σκέφτομαι να πάρω PSP fat, γιατί δεν με ενδιαφέρει και τόσο να έχω Slim (μάλιστα το fat θα είναι και πιο φθηνό τώρα που βγήκε το Slim ;))...

Πρώτα θα κάνεις downgrade σε 1.50 και μετά θα βάλεις custom firmware.
Πάρε fat, σιγά την διαφορά πιά...

#89 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 19:35

Πρώτα θα κάνεις downgrade σε 1.50 και μετά θα βάλεις custom firmware.
Πάρε fat, σιγά την διαφορά πιά...

Ευτυχώς βρήκα fat και πήρα. :wis:
Θα έχει φορτιστεί μέχρι αύριο και θα προχωρήσω σε downgrade to v1.50 άμεσα. :Blissfull:

Αλήθεια, πώς μπορώ να συνδέσω το PSP με το Internet; ;)

BTW, ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω ένα παιχνίδι που έχω αγοράσει για psx να παίζει σε psp; Όχι να το κατεβάσω. Εννοώ να το κάνω εγώ από CD που έχω αγοράσει σε αρχεία eboot, bin κ.λπ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 Terry Bogard

Terry Bogard

*Don't be like me*

• Banned
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 20:04

Μπορείς να το κάνεις και για το PC.άκουσα από έναν user ενός άλλου forum ότι γίνεται κάτι τέτοιο με κάποιο πρόγραμμα.