μα δεν το μονταραν οι ιδιοι, το πηγαν σε τεχνικους που πουλουσαν και επισημα παιχνιδια. Κατι τετοιο θα γινει και με το PS3
Με το ps3 ειναι διαφορετικα τα πραγματα διοτι δεν χρειαζεται ανοιγμα η κονσολα για να βαζεις modchip οπως στο ps2 και επισης εχει εξοικιωθει πολυς κοσμος σε αυτον τον τομεα.Ενα ατομο να ξερει,κανει το ιδιο σε 10-20 φιλους...Οσο για τα psp που χαλασαν,αν δεν γνωριζει καποιος την διαδικασια και κανει downgrade ή βαζει hen σε μοντελα που δεν το υποστηριζουν ποιος του φταιει....Ο απολυτος ελεγχος της κονσολας σου σου δινει το δικαιωμα και να την καταστρεψεις δεν καταστρεφετε απο μονη της...
Ακριβώς γι αυτο εγώ δεν κάνω downgrade το firmware κτλπ κτλπ ακόμα και αν λένε πως είναι ασφαλές...γιατι θα κάνω καμια βλακεία και τοτε..... Κλαψτα Χαραλαμπε που λέει και η Μανα μου 
Ουτε να το σκεφτεσαι για downgrade,παιρνεις μεγαλο ρισκο,κυριως στα καινουργια μοντελα.Καταρχην αφου η τελευταια εκδοση μολις εσπασε δεν υπαρχει λογος να κανει καποιος downgrade.
TheChoSenOnE KΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ,το εβαλα εχτες στο βραδυ στην 6.35 για το 3004 και δουλευει αψογα.Χαιρετισματα απο τον Yusei και τις 4798 καρτες μου

EDIT:
BoredForLife βαζεις τα βιντεο στον φακελο VIDEO του memory stick σου(root)