Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Posted 17 November 2009 - 19:55
Και αυτό μου το εμφανίζει και με το ευρωπαϊκό και με το αμερικάνικο account μου.
Τι γίνεται;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 17 November 2009 - 20:23
Posted 18 November 2009 - 03:38
No More Heroes: Paradise of Heroes
http://gonintendo.com/viewstory.php?id=104612
Τα λόγια είναι περιττά.
Ο ενθουσιασμός στο μέγυστο.

Posted 19 November 2009 - 00:36
Posted 19 November 2009 - 15:28

Posted 02 December 2009 - 16:11

Μαζι με το εξωφυλλο ανακοινωθηκε οτι το παιχνιδι θα κρατάει τουλαχιστον 50-60 ώρες ακολουθώντας τις αποστολες του σεναρίου μονο...
Κυκλοφορεί αυτον τον μήνα σε Ιαπωνια, με την Αμερικη και Ευρωπη να περιμενουν μεχρι τις 9 Μαρτίου 2010.
---------------
Kingdom Hearts: Birth by Sleep [PSP]

Γνωρίζουμε οτι το KH: Birth by Sleep κυκλοφορει στην ιαπωνια 9 Ιανουαριου 2010, αλλα αυτο που δεν ξεραμε ειναι οτι η μεταγλωττηση στα αγγλικα έχει ήδη αρχίσει, κατι που επιβεβαιώνει ο ηθοποιος Jesse McCartney (Roxas) στο twitter του. Και αφου ο Ventus εχει στα ιαπωνικα τον ιδιο voice actor ειναι λογικο να υποθέσουμε οτι στην αγγλικη εκδοση θα παραμείνει ο αντίστοιχος ηθοποιός.
--------------------------
Παιχνίδια που περιμένουμε Q1 2010 στο PS3
Ίσως η πιο γεμάτη έναρξη χρονιάς ever, ας δούμε τη λίστα:
Ιανουάριος
- Bayonetta
- MAG (Excl)
- Bioshock 2
- Dante's Inferno
- Star Ocean: The Last Hope ~International~
- Heavy Rain (Exlc)
- Final Fantasy XIII
- Battlefield: Bad Company 2
- God of War 3 (Excl)
- Gran Turismo 5 (Excl)
- White Knight Chronicles (Excl)
Posted 02 December 2009 - 17:53
Final Fantasy XIII
Μαζι με το εξωφυλλο ανακοινωθηκε οτι το παιχνιδι θα κρατάει τουλαχιστον 50-60 ώρες ακολουθώντας τις αποστολες του σεναρίου μονο...
Κυκλοφορεί αυτον τον μήνα σε Ιαπωνια, με την Αμερικη και Ευρωπη να περιμενουν μεχρι τις 9 Μαρτίου 2010.
---------------
Kingdom Hearts: Birth by Sleep [PSP]
Γνωρίζουμε οτι το KH: Birth by Sleep κυκλοφορει στην ιαπωνια 9 Ιανουαριου 2010, αλλα αυτο που δεν ξεραμε ειναι οτι η μεταγλωττηση στα αγγλικα έχει ήδη αρχίσει, κατι που επιβεβαιώνει ο ηθοποιος Jesse McCartney (Roxas) στο twitter του. Και αφου ο Ventus εχει στα ιαπωνικα τον ιδιο voice actor ειναι λογικο να υποθέσουμε οτι στην αγγλικη εκδοση θα παραμείνει ο αντίστοιχος ηθοποιός.
--------------------------
Παιχνίδια που περιμένουμε Q1 2010 στο PS3
Ίσως η πιο γεμάτη έναρξη χρονιάς ever, ας δούμε τη λίστα:
ΙανουάριοςΦεβρουάριος
- Bayonetta
- MAG (Excl)
- Bioshock 2
- Dante's Inferno
- Star Ocean: The Last Hope ~International~
Μαρτιος
- Heavy Rain (Exlc)
PS: τα παιχνιδια της λιστας ειναι αυτα που ενδιαφερουν εμενα περισσοτερο, κυκλοφορουν και αλλα παιχνιδια τους παραπανω μηνες...
- Final Fantasy XIII
- Battlefield: Bad Company 2
- God of War 3 (Excl)
- Gran Turismo 5 (Excl)
- White Knight Chronicles (Excl)
Πωπω τώρα σοβαρά αξίζει το PSP για 2 παιχνίδια? Birth by sleep kai to Peace WAlker ??
Ακούω γνώμες. Είμαι φανατικός και των 2 σειρών.
Posted 02 December 2009 - 18:04
Posted 03 December 2009 - 01:04
Πωπω τώρα σοβαρά αξίζει το PSP για 2 παιχνίδια? Birth by sleep kai to Peace WAlker ??
Το εχω πει και αλλες φορες... Ο κύριος λόγος που ειχα αγοράσει PSP slim ήταν τοτε που ανακοινώθηκε οτι ετοιμάζονται 2 handheld Kingdom Hearts.... Και οποιο μαρεσε περισσοτερο, αυτη τη κονσόλα θα αγοραζα

Posted 03 December 2009 - 17:22
Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω,υπονοείς ότι δεν αξίζει να πάρεις PSP μόνο και μόνο για το Dissidia?
Πάντως η νέα χρονιά προβλέπεται δαπανηρή...FFXIII,Birth by sleep,White Knight Chr,P3P κάπως αργότερα...Ώρε πίκρα...
Posted 03 December 2009 - 19:05

Θυμάστε τοτε που βγηκαν εικονες με συγκρίσεις μεταξυ της εκδοσης PS3 & 360; Ξεχάστε τες.
Η Σέγκα ανακοίνωσε οτι θα δουλεψει μαζι με την Σόνυ για να κανει το παιχνιδι ακριβως οπως αυτο στο 360 μιας και δεν ειναι κατι ακατόρθωτο. Παραξενο; Ναι, μιας και δεν νομιζω να εχει ξαναγινει κατι τετοιο σε προηγουμενο τιτλο...
------
Yakuza 3

Το γερμανικο σαϊτ του ΑΜΑΖΟΝ ανεβασε καταλαθος τιμη και ημερομηνια για το Yakuza 3... Εδω να σημειωθει οτι ξανα το γερμανικο ΑΜΑΖΟΝ ειχε ανεβασει καταλαθος ξανα πληροφοριες για το PS3 SLIM πριν ανακοινωθει καν...
Η ημερομηνία που εγραφε το σαϊτ ηταν Μαρτιος 2010
Posted 03 December 2009 - 23:28

ΥΓ:Ελπίζω μόνο να μη γίνει συνήθεια η βαρεμάρα από τους developers(ή αυτούς που κάνουν την ps3 έκδοση όπως σε αυτήν την περίπτωση) και βλέπουμε τη Sony κάθε τρεις και λίγο να διορθώνει παιχνίδια.

Posted 03 December 2009 - 23:37
Posted 03 December 2009 - 23:45
Final Fantasy XIII
..... Ehhh... Πειτε μου οτι αυτο το εξωφυλλο θα βγει μονο Αμερικη. Εκει εχουν παντα κατι χαλια FF cover artwork like this.
Εγω αναγκαστικα θα παρω PSP για το BBS. Δεν εχει και πολλα παιχνιδια που να με ενδιαφερουν. Τεσπα, σκεψου οτι το BBS θα δωσει τις περισσοτερες πληροφοριες οσον αφορα την ιστορια του παιχνιδιου, οποτε μονο για αυτο πρεπει να το παρεις. Αλλωστε ο Νομουρα εχει πει οτι μας περιμενουν πολλα ερωτηματικα μετα απο αυτο το παιχνιδι....
Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω,υπονοείς ότι δεν αξίζει να πάρεις PSP μόνο και μόνο για το Dissidia?
Πάντως η νέα χρονιά προβλέπεται δαπανηρή...FFXIII,Birth by sleep,White Knight Chr,P3P κάπως αργότερα...Ώρε πίκρα...
Right υπαρχει και το Dissidia. Lol δαπανηρη δεν λες τιποτα XD
Posted 03 December 2009 - 23:45
Quick question, what the hell means Excl?
exclusive.
Edited by Serestrum, 03 December 2009 - 23:54.