Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#571 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 20:08

:8):Αυτα ειναι. Τωρα μονο να hackαριστει το PS3 θελουμε και το XBox360 δεν θα εχει κανενα λογο να υπαρχει (εκτος απο μερικα παιχνιδια που παραμενουν ακομα XBox360 exclusives)

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#572 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 22:30

:8):Αυτα ειναι. Τωρα μονο να hackαριστει το PS3 θελουμε και το XBox360 δεν θα εχει κανενα λογο να υπαρχει (εκτος απο μερικα παιχνιδια που παραμενουν ακομα XBox360 exclusives)

Eλπιζω να κανεις πλακα φιλε.
Νταξ εισαι sony fanboy nothing wrong with that αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα.
Και το γεγονος οτι δεν εχει χακαριστει το ps3 εινα προς τιμην του,ειδικα για κονσολα της sony που μεχρι τωρα χακαρονταν ευκολα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#573 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 12:41

Eλπιζω να κανεις πλακα φιλε.
Νταξ εισαι sony fanboy nothing wrong with that αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα.
Και το γεγονος οτι δεν εχει χακαριστει το ps3 εινα προς τιμην του,ειδικα για κονσολα της sony που μεχρι τωρα χακαρονταν ευκολα.

Ενταξει φυσικα και δεν το εννοω.
Ουτοσιαλλως ειμαι κατοχος XBox. Απλος ηθελα να ειρωνευτω λιγο τη κατασταση αφου καθε λιγο καιρο βγαζουν ενα Xbox360 exclusive και στο Ps3.

*waving intensifies*

#574 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 17:29

http://kotaku.com/5364828/ps2-dreamcast-games-may-come-to-psn-says-apparently-leaked-doc

Holy crap! :blingeye2:
Dreamcast, FUCK YEAH!
Και ίσως εξ' ίσου γαμάτα, PlayStation 2!
Ήδη έχω σταμπάρει κάποια παιχνίδια!

oR4yYRl.gif

#575 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 16:31

Tokyo Game Show Round-Up 1 (σε τίτλους :stubborn:)

Δημοσιευμένη  εικόνα
kinda girly huh?

Σε συντομία παιχνιδια που ανακοινώθηκαν/εδειξαν

- The last Guardian
- White Kinght Chronicles 2
- Sengoku Basara : Samurai Heroes (θα κυκλοφορήσει και στο Wii)
- Yakuza 4
- Gran Turismo 5 (κυκλοφορεί στην ιαπωνια τον Μαρτιο 2010)
- Final Fantasy XIII
- Final Fantasy versus XIII (εδειξαν gameplay video σε κλειστό θεατρο)
- Final Fantasy XIV (trailer)

Motion Controller (Ανοιξη 2010)

Παιχνιδια που θα υποστηριζουν το νεο χειριστήριο

Little Big Planet
Pain
Flower
Hustler Kings
High Velocity Bowling
EyePet

Νέα παιχνίδια που θα λειτουργούν με το νεο χειριστήριο

Resident Evil 5: Directors Cut
Ape Escape (temporary name)
Echochrome: Reality Theory (temporary name)
Eccentric Slider (temporary name)
Sing and Draw (temporary name)
Champions of Time (temporary name)
Motion Party (temporary name)
The Shoot (temporary name)
Tower (temporary name)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#576 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:45

Εχει αρκετους ενδιαφερον τιτλους.
Οσο για το PS3 FF XII Version οντως ειναι σχετικα κοριτσιστικο.
Θα ριξω μια ματια και στο Sengoku Basara: Samurai Heroes και στο Yakuza 4.

*waving intensifies*

#577 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:46

Εχει αρκετους ενδιαφερον τιτλους.
Θα ριξω μια ματια και στο Sengoku Basara: Samurai Heroes και στο Yakuza 4.

*waving intensifies*

#578 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 16:43

Μόλις πήρα ένα ps2 slim (ναι, το ξέρω κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!:ureshii:).
Μπορεί να μου πει κάποιος τα must have otaku oriented games? (Κυρίως hardcore games κάθε κατηγορίας) Τα κλασσικά games που πρέπει να έχεις τα ξέρω.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#579 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 17:44

Τι συμπτωση!
Και εγω πριν κανα μηνα πηρα ps2 slim γιατι το προηγουμενο πεθανε ηρωικα μετα απο χρονια λιωσιματος.
Τωρα για hardcore otaku-οπως λες- παιχνιδια σου προτεινω μια δεκαδα:
1)Τα παντα απο την σειρα rpg Persona/shin megami tensei/digital devil saga.
2)Guilty Gear X2 (reload,accent core)
3)God Hand
4)Dynasty/Samurai Warriors
5)Ar Tonelico
6)Star Ocean
7)Xenosaga
8)We Love Katamari
9)King of Fighters XI
10)Tenchu
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#580 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 23:20

Τι συμπτωση!
Και εγω πριν κανα μηνα πηρα ps2 slim γιατι το προηγουμενο πεθανε ηρωικα μετα απο χρονια λιωσιματος.
Τωρα για hardcore otaku-οπως λες- παιχνιδια σου προτεινω μια δεκαδα:
1)Τα παντα απο την σειρα rpg Persona/shin megami tensei/digital devil saga.
2)Guilty Gear X2 (reload,accent core)
3)God Hand
4)Dynasty/Samurai Warriors
5)Ar Tonelico
6)Star Ocean
7)Xenosaga
8)We Love Katamari
9)King of Fighters XI
10)Tenchu

Καλά, εγώ το πήρα πολλλλύ πιο πρόσφατα (μια εβδομάδα πριν!).
Τα shin megami tensei τα έχω ήδη υπ'οψιν, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί υπάρχουν αρκετά. Ποία από αυτά έχουν κυκλοφορήσει μόνη για την Αμερική/Ιαπωνία και ποια από αυτά έχουν βγει Ευρώπη?
Το God Hand, είναι εκείνο το game που έχει τους χαρακτήρες από τα tekken ή το resident evil?
Επίσης, γνωρίζεις αν υπάρχουν "κουλά" Japan only παιχνίδια, και shoot em ups τα οποία να είναι για δυνατούς παίκτες, ή υπάρχουν μόνο στο dreamcast?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#581 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 00:34

Θα 'λεγα "come again," αλλά το έγραψες ήδη δύο φορές. :|
Δεν υπάρχει FFXII PS3 Version. Και βασικά αν υποθέσουμε ότι εννοείς το FFXIII -και μόνος λόγος που το υποθέτω είναι επειδή έχουν παρόμοια ορθογραφία, ένα I διαφορα,- δύο ερωτήσεις. Τι το κοριτσίστικο βλέπεις πάνω του; Και τι ακριβώς εννοείς PS3 version;

oR4yYRl.gif

#582 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 01:54

Καλά, εγώ το πήρα πολλλλύ πιο πρόσφατα (μια εβδομάδα πριν!).
Τα shin megami tensei τα έχω ήδη υπ'οψιν, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί υπάρχουν αρκετά. Ποία από αυτά έχουν κυκλοφορήσει μόνη για την Αμερική/Ιαπωνία και ποια από αυτά έχουν βγει Ευρώπη?
Το God Hand, είναι εκείνο το game που έχει τους χαρακτήρες από τα tekken ή το resident evil?
Επίσης, γνωρίζεις αν υπάρχουν "κουλά" Japan only παιχνίδια, και shoot em ups τα οποία να είναι για δυνατούς παίκτες, ή υπάρχουν μόνο στο dreamcast?

Τα παιχνιδια Persona3/4,Shin Megami Tensei nocturne/digital devil saga/raidou kuzunoha κυκλοφορουν κανονικα στην ευρωπη.Τα βλεπα τοσο καιρο που ειχα χαλασμενο ps2 στο video club της γειτονιας μου σε πολυ χαμηλες τιμες και ελεγα οτι που θα παει μεχρι να παρω καινουργιο ps2 θα τα χουν παρει.Aλλα τοσα ξερουν εδω στην ελλαδα και ουτε τα χαν αγγιξει τοσον καιρο τωρα οι απαραδεκτοι.Ε οποτε πηγα και τα πηρα μαζεμενα οσα μπορεσα και τα υπολοιπα τα εβαλα σε πισω ραφια για να μην φαινονται :tensai: .Οποτε μην ανησυχεις κυκλοφορουν κανονικα ευρωπη.

Το god hand οχι καμια σχεση :P .Ειναι ενα παιχνιδι του studio clover της capcom που μας εχει φερει το killer 7,το viewtiful joe και το okami πριν μας αφησει χρονους(ο βλακας δεν τα βαλα στην προηγουμενη λιστα....εννοειτε πως ειναι must.ολα αυτα.).Παιζει και να μην σαρεσει αλλα εγω το γουσταρο επειδη δεν παιρνει τον εαυτο του στα σοβαρα ουτε λεπτο και παρολ'αυτα παραμενει cool.Φαντασου hokuto no ken/devil may cry/random western crossover κατι.

Τωρα japan only shoot em ups δεν εχω καποιο υπ'οψη μου για ps2.....παρε καλυτερα το Ikaruga για 360.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#583 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 18:13

Τα παιχνιδια Persona3/4,Shin Megami Tensei nocturne/digital devil saga/raidou kuzunoha κυκλοφορουν κανονικα στην ευρωπη.Τα βλεπα τοσο καιρο που ειχα χαλασμενο ps2 στο video club της γειτονιας μου σε πολυ χαμηλες τιμες και ελεγα οτι που θα παει μεχρι να παρω καινουργιο ps2 θα τα χουν παρει.Aλλα τοσα ξερουν εδω στην ελλαδα και ουτε τα χαν αγγιξει τοσον καιρο τωρα οι απαραδεκτοι.Ε οποτε πηγα και τα πηρα μαζεμενα οσα μπορεσα και τα υπολοιπα τα εβαλα σε πισω ραφια για να μην φαινονται :tensai: .Οποτε μην ανησυχεις κυκλοφορουν κανονικα ευρωπη.

Το god hand οχι καμια σχεση :P .Ειναι ενα παιχνιδι του studio clover της capcom που μας εχει φερει το killer 7,το viewtiful joe και το okami πριν μας αφησει χρονους(ο βλακας δεν τα βαλα στην προηγουμενη λιστα....εννοειτε πως ειναι must.ολα αυτα.).Παιζει και να μην σαρεσει αλλα εγω το γουσταρο επειδη δεν παιρνει τον εαυτο του στα σοβαρα ουτε λεπτο και παρολ'αυτα παραμενει cool.Φαντασου hokuto no ken/devil may cry/random western crossover κατι.

Τωρα japan only shoot em ups δεν εχω καποιο υπ'οψη μου για ps2.....παρε καλυτερα το Ikaruga για 360.

Gungrave.... Brainless shoot em up, τερματίζεται σε 5-6 ώρες το πολύ και είναι η πηγή έμπνευσης (!!!!) για την υπέρτατη σειρά. (ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέτριο προς το κακό παιχνίδι το κάνανε εκπληκτική σειρά. Συνήθως γίνεται το αντίθετο :P )

#584 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:31

Και επιτέλους βγήκε το demo του παιχνιδιού που περίμενα!
Τρεχάτε στο playstation store να το κατεβάσετεεεε!!!!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Zxnho1yTjRo[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=3pxEH-v7E5U&feature=channel[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=CLW2Z0ijIP0&feature=channel[/media]

Jack Black, Ozzy Osbourn and some other minions....HELL YEAH!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#585 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:31

Εμενα παλι δεν με εντυπωσιασε καθολου αυτο για καποιο λογο...
Οταν ειχε προτοανακοινωθει περιμενα κατι πολυ περισσοτερο.....br00tal :P
Αλλα και στον τομεα της βιας για τα σημερινα δεδομενα ειναι πισω,αλλα και το soundrack θα μπορουσε να ηταν πολυ πιο βαρυ.Μου φαινεται ενα απλα μετριο action game,με guest εμφανισεις γνωστων μουσικων,χοντροκομμενα γραφικα και με καποια rock/heavy metal κλασικα κομματια για μουσικη.

Τωρα αν μιλαγαμε για ενα god of war με οπλά κιθαρες και αλυσιδωτα.....μικροφωνα και μουσικη τπτ job for a cowboy τοτε οκ κατι θα λεγε.
Δημοσιευμένη  εικόνα