Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#481 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 14 May 2009 - 21:09

Μήπως αυτό έπρεπε να πάει στο Xbox360 thread;(όποιος κατάλαβε κατάλαβε:P)

Προσωπικά θέλω καινούριο franchise γιατί πιστεύω ότι όλες οι επικές σειρές πρέπει κάπου να τελειώνουν.Βέβαια το 4 δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω ακόμα οπότε δε ξέρω αν γίνεται να είναι αυτό το τελευταίο.

Σε καινούριο Boktai αποκλείεται να αναφέρεται καθώς εκτός Ιαπωνίας είναι άγνωστα.
Μακάρι να είναι ολοκαίνουριο project!:wooi2:

αν εχεις καμια καινουργια πληροφορια ενημερωσε κ μας...οχι τπτ αλλο ειμαι κ καινουργιο μελος μην αρχισω τα λαθη απο τωρα...:nanana:
Kamahamehaaaa!Dattebayo!Kira!benkyou!

#482 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 24 May 2009 - 18:31

Μήπως αυτό έπρεπε να πάει στο Xbox360 thread;(όποιος κατάλαβε κατάλαβε:P)

Προσωπικά θέλω καινούριο franchise γιατί πιστεύω ότι όλες οι επικές σειρές πρέπει κάπου να τελειώνουν.Βέβαια το 4 δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω ακόμα οπότε δε ξέρω αν γίνεται να είναι αυτό το τελευταίο.

Σε καινούριο Boktai αποκλείεται να αναφέρεται καθώς εκτός Ιαπωνίας είναι άγνωστα.
Μακάρι να είναι ολοκαίνουριο project!:wooi2:

Ναι,με το ΜGS4 η saga έφτασε στο τέλος της και έκλεισαν όλες οι άκρες,οπότε δεν βγάζει νόημα η καινούργια ανακοίνωση να έχει να κάνει με Metal Gear.

#483 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 May 2009 - 01:37

Αυτο έλειπε να μην βλεπαμε ενα DragonBall Ζ παιχνιδι φετος.

DragonBall Z: Raging Blast!

Teaser
[media]http://www.youtube.com/watch?v=s8ei8p33GzY[/media]

Pics
Spoiler:

To παιχνιδι θα κυκλοφορήσει σε ευρωπη και αμερικη το Φθινόπωρο 2009. Τα μοντελα των χαρακτηρων εχουν βελτιωθει κατα πολυ και σχεδον φτανουν το επιπεδο του Naruto Storm. Παρ'ολα αυτα το περιβαλλον φαινεται λες και το εχουν πάρει απο τα παιχνιδια του PS2, με ασχημα textures και αρκετα τετραγωνισμενα... Ελπιζω επισης να αξιζει η αγορα, γιατι το προηγουμενο ηταν σκετο milking (οχι οτι αυτο δεν ειναι...

Bioshock 2

Posted Image

Η αναμενόμενη συνεχεια του παιχνιδιου θα κυκλοφορησει στις 30 Οκτωβριου 2009 στην ευρώπη!!

Αυτα και άλλα πολλα, αλλα καλυτερα να περιμένω την Ε3 για να εχουμε και περισσοτερες πληροφοριες :wis:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#484 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 May 2009 - 03:42

PSP go! Είναι το όνομα του νέου μοντέλου PSP. Ποια η διαφορά τους;
Το PSP go! θα ειναι 44% πιο ελαφρύ απο το PSP-3000 μιας και απουσιάζει το UMD drive. Η οθόνη πηγαίνει στις 3,8 ιντσες και είναι πλέον slide-up! Τέλος αυτο που γνωρίζουμε ειναι οτι θα έχει εσωτερική μνήμη 16gb και θα ειναι επεκτάσιμη με Memory Stick micro. Διαθετει πλεον και Wi-fi και Bluetooth. Τα παιχνίδια που θα ανακοινωθούν με την νεα επιστροφή του PSP, ειναι το Little Big Planet Portable, Metal Gear (portable ops υποθέτουμε) και το αναμενόμενο Grand Turismo.

Posted Image
Posted Image

Spoiler: Σύγκριση με άλλες handheld συσκευες

Βιντεο απο το Qore
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ObElhJIcOKE[/youtube]

Τέλος το νεο αυτο PSP εγκαινιάζει την νέα κίνηση της σόνυ διαθέτοντας παιχνίδια online χωρις την απαραίτητη αγορά UMD δίσκου (και πιο φθηνα).

Metal Gear ----?

Με την ανακοίνωση στην ηλεκτρονική εκπομπή/περιοδική έκδοση νέων για το PS3, το Qore, ο J.Koller (υπεύθυνος marketing) ανάφερε οτι σίγουρα το ενα παιχνίδι απο το δημοφιλές franchise ειναι για το PSP. Βλέποντας τα προηγούμενα παιχνιδια Metal Gear στη φορητή κονσόλα που πρωταγωνιστεί ο Big Boss (εικονιζόμενος στο teaser site tis Konami) θεωρούμε σχεδόν βέβαια την συνέχεια της ιστορίας του στην ιδια κονσολα. Ενω η αλλη φιγούρα που εμφανίζεται ειναι ο "νιντζα" του MGS4 που η ταυτότητα του/της ειναι άγνωστη...
Spoiler: MGS4 spoiler

Posted Image

H είδηση που ειχα ποσταρει στο θέμα του Metal Gear κατα το ήμισυ ειναι σωστη μιας και τελικα το ενα παιχνίδι της σειρας ειναι στο PSP. Το θεμα ειναι: Το νεο Metal Gear θα μείνει exclusive ή θα παει και αυτο στο 360? Υπομονη μεχρι την Ε3 ;)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#485 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 31 May 2009 - 13:32

Για κάποιον άγνωστο λόγο το νέο psp σαν να μην μου αρέσει και τόσο. Έχω συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό το σχέδιο που είχε από την μέρα κυκλοφορίας του.
Επίσης, τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν σε umd και σε download μορφή μαζί?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#486 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 May 2009 - 17:15

PSP go! η PS3?Ιδου η αποροια.........

Πανω στην ωρα που ελεγα να ξανασχοληθω με palystation.

Ποτε βγαινει αληθεια το νεο psp?

qzMHWHd.png

#487 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 31 May 2009 - 17:23

Για κάποιον άγνωστο λόγο το νέο psp σαν να μην μου αρέσει και τόσο. Έχω συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό το σχέδιο που είχε από την μέρα κυκλοφορίας του.

Ναι το 3000 και το GO θα συνυπάρχουν. Γιατι στο Ελλάντα δεν ειναι και πολλά τα 12-15χρονα που θα μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια απο PSN Store.. αρα και umd και PSN store..βέβαια εγω αλλο σκέφτομαι..αν αγοράσω το GO οσα UMD έχω θα πρέπει να τα ξαναγοράσω για να το κατεβάσω??

PSP go! η PS3?Ιδου η αποροια.........

Πανω στην ωρα που ελεγα να ξανασχοληθω με palystation.

Ποτε βγαινει αληθεια το νεο psp?

Δεν εχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. Στις 2 του μήνα είναι η παρουσίαση της Sony..λογικά τότε θα πουν ημερομηνίες

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#488 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 31 May 2009 - 17:43

το να κυκλοφορήσει αλη μια κονσόλα τόσο σύντομα οι sony το βρίσκω κάτι σαν λύση έκτατης ανάγκης για ρευστό μιας και τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά τα περίμεναν αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία.

Oσο το ότι το νέο psp δεν είναι συμβατό με τα παιχνίδια του παλιού psp(UMD) κάτι που αφήνει ξεκρέμαστους τους Ίδη κατόχους της κονσόλας

επίσης καταλαβαίνουμε πώς η sony θα δόση μεγαλύτερο βάρος στο να υποστήριξη το “psp go” και to ps3 όποτε η κατοχή του παλιού psp και του προσφάτου psp 3000 ( κλαίνε τα λεφτά τους) θα πρέπει να αρκεστούν στα ολοένα και λιγότερα games που θα κυκλοφορούν σε μορφή UMD
προσωπικά μου φαίνετε σαν εξαναγκασμός του καταναλωτικού κοινού της sony να ξαναγοράσει ένα ανακατασκευασμένο psp πιο κοντά στα πρότυπα του επιτυχημένου ds

πρόβλεψη= δεν νομίζω πώς θα τα Πά'ι' καλύτερα στην αγορά από το ομώνυμο psp για τον απλό λόγο ότι ίσως κάποιοι fan της sony το ξαναδώσουν το 200ευρο και το αγοράσουν αλλά δεν νομίζω πώς θα τους Πά'ι' η κάρδια να έχουν ένα ράφι γεμάτο games του psp και να μην μπορούν να τα παίξουν λόγο ότι το νέο psp go δεν τα υποστηρίζει

για το τέλος αφήνω αuτη τιν περίεργη στρατηγική της Sony να μεταφέρει παιχνίδια στη φορητή της κονσόλα που τα έχουμε ξαναπαίξει σε ps3 και ps2
ποιος θέλει να ξαναπαίζει τα ιδία παιχνίδια σε μικρότερη οθόνη ?? φυσικά το ίδιο κάνει και η Nintendo αλλά με πολύ παλιότερα παιχνίδια του N64 kai game boy που βασίζονται στο στυχιο της νοσταλγίας και στο να μας θυμίσουν την παιδική μας ηλικία (σε όσους μεγάλωσαν λίγο ;p) το να ξανά αγοράσω το το Little Big και το Grand Turismo που το έπαιζα πριν ένα μήνα στο ps3 δεν μου λει τίποτα
το πιο ωρεο θα είναι τα παιχνίδια του psp να ξαναβγουν για psp go εκεί θα είναι μεγάλη ειρωνεία

αυτά από μενα:nanana:

Edited by ...xXx..., 31 May 2009 - 18:04.

Posted Image

#489 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 May 2009 - 17:44

Και τα 2 ταυτόχρονα. Ήδη υπάρχουν παιχνίδια που μπορει καποιος να τα αγοράσει μεσω PSN store (το οποιο εχει και το PSP πλέον).

Posted Image

#490 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 31 May 2009 - 18:01

μαπα σχεδιασμος το Go... εκει που εβαλαν τον μοχλο προβλεπω πολλες κραμπες...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#491 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 May 2009 - 18:35

το να κυκλοφορήσει αλη μια κονσόλα τόσο σύντομα οι sony το βρίσκω κάτι σαν λύση έκτατης ανάγκης για ρευστό μιας και τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά τα περίμεναν αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία.

Oσο το ότι το νέο psp δεν είναι συμβατό με τα παιχνίδια του παλιού psp(UMD) κάτι που αφήνει ξεκρέμαστους τους Ίδη κατόχους της κονσόλας

επίσης καταλαβαίνουμε πώς η sony θα δόση μεγαλύτερο βάρος στο να υποστήριξη το “psp go” και to ps3 όποτε η κατοχή του παλιού psp και του προσφάτου psp 3000 ( κλαίνε τα λεφτά τους) θα πρέπει να αρκεστούν στα ολοένα και λιγότερα games που θα κυκλοφορούν σε μορφή UMD
προσωπικά μου φαίνετε σαν εξαναγκασμός του καταναλωτικού κοινού της sony να ξαναγοράσει ένα ανακατασκευασμένο psp πιο κοντά στα πρότυπα του επιτυχημένου ds

πρόβλεψη= δεν νομίζω πώς θα τα Πά'ι' καλύτερα στην αγορά από το ομώνυμο psp για τον απλό λόγο ότι ίσως κάποιοι fan της sony το ξαναδώσουν το 200ευρο και το αγοράσουν αλλά δεν νομίζω πώς θα τους Πά'ι' η κάρδια να έχουν ένα ράφι γεμάτο games του psp και να μην μπορούν να τα παίξουν λόγο ότι το νέο psp go δεν τα υποστηρίζει

Μα γιατι αφηνει ξεκρέμαστους αυτους που εχουν τα παλια PSP, αφου και εμεις (εχοντας το πρωto slim psp) μπορουμε να μπουμε στο PSN store και να κατεβασουμε τα παιχνιδια. Δεν εχει κατι διαφορετικο ως κονσολα για να μην υποστιριζονται τα παιχνιδια απο τα παλαιωτερα PSP. O Koller το ειπε, οτι θα υπαρχουν παιχνιδια που θα ειναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ για download μεσω του ηλεκτρονικου μαγαζιου. Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο. Ειναι μια κινηση που αφορα τις τρίτες εταιριες μιας και δεν θελουν να πληρωσουν και τα εξοδα για τα UMD κλπ.

Τελος λογικο βλεπω παιχνιδια οπως τα God of War, Crisis core, Monster Hunter να ανεβουν και στο μαγαζι για αυτους που δεν τα εχουν. Όσοι εχουν ηδη τα παιχνιδια :Ρ υποθετω πως εχουν ακομα PSP :Ρ

ΥΓ: επισης η τιμη θα ειναι μειωμενη μιας και δεν περιεχει το UMD drive, κατι που σημαινει οτι θα εχει χαμηλο κοστος παραγωγης. Επισης το PSP δεδομενο τα χρονια που υπαρχει εχει αρκετα καλες πωλησεις (σε οτι αφορα την κονσολα), εκει που δεν εχει πωλησεις ειναι στα παιχνιδια μιας και "εσπασε" ευκολα.

Posted Image

#492 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 31 May 2009 - 19:47

το θέμα είναι όμως πώς αν κάποιος (πχ οπός εσύ που έχεις Ίδη psp) θελήσει να αγοράσει το pspgo δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια που έχει αγοράσει παλαιοτέρα στην καινούργια σου κονσόλα ( και είμαι σίγουρος έχεις πολλά ;p…. αυτό εννοούσα κατά βάση στο προηγούμενο post)
όσο βεβαία για το PSN store είναι μια Καλί κίνηση από μεριάς sony αλλά μην ξεχνάμε πώς της υπάρχουν και άτομα μικρότερης ηλικίας που δεν έχουν πρόσβαση στο internet η ακόμα και μεγαλύτερη άνθρωποι που απλά δεν ασχολούνται με το internet

όλη ξέρουμε πώς για τους πρώτους μήνες σίγουρα η
sony θα συνεχίσει να βγάζει UMD games για τα παλαιοτέρα psp είναι εγγυώμενο όμως πώς μετά από λίγους μήνες θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παλιά psp για ευνόητους λογούς… και η κατοχή του παλιού psp θα έχουν πρόσβαση σε καινούργια παιχνίδια κατά κηρίο λόγο μέσο internet που σιμενι αμα δεν έχεις internet δεν παίζεις αλά και άμα έχεις πρόσβαση σε αυτό χρειάζεσαι ένα σορό memory stick…. Γι ‘αυτό είπα και πιο πανό πώς είναι εξαναγκασμός αυτό που κάνει η εταιρία για να ανάγκαση το Κοίνο της να ξαναγοράσει την ιδία κονσόλα

για το τέλος αφήνω αυτό που είπα και νωρίτερα το
psp go είναι κάτι σαν λύση έκτακτης ανάγκης για εσωτερικούς λογούς της sony αυτο προδίδετε στο ότι ο σχεδιασμός της κονσόλας είναι κάπως πρόχειρος κατά την άποψη μου (πχ το μοχλό πλοηγήσεις είναι 100% ένα πρόβλημα στης αρθρώσεις τον δακτύλων ;p) κάτι που είναι απαράδεκτο για μια εταιρία του βεληνεκούς οπός η sony μετά από 3ης έκδοσης psp να φτιάχνει Αλή μια με σοβαρά εργονομικά λάθη ( επίσης λάθος θεωρό ότι είναι υπερβολικά λεπτή η κονσόλα αλλα αυτό είναι Αλί ιστορία ;p) –και κάτι ακόμα που προδίδει πώς το psp go θα κυκλοφορήσει άρον άρον είναι ότι δεν έγινε καθόλου promo της κονσόλας ακούγετε λίγο χαζό μια και δεν έχεi παρουσιαστή επίσημα από την sony για να γυνή και promo αλλά δεν θα ξεχάσω το πρώτο psp που έκανε διαφημιστικά και promo μισό χρόνο πριν το ανακινοσει η ετερια
επίσημα

Posted Image

#493 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 31 May 2009 - 21:46

το θέμα είναι όμως πώς αν κάποιος (πχ οπός εσύ που έχεις Ίδη psp) θελήσει να αγοράσει το pspgo δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια που έχει αγοράσει παλαιοτέρα στην καινούργια σου κονσόλα ( και είμαι σίγουρος έχεις πολλά ;p…. αυτό εννοούσα κατά βάση στο προηγούμενο post)

Καλά, να 'σαι σίγουρος ότι ο Μίτσος έχει πολλά games στο ράφι του... :hahaha:
Βασικά το θεωρώ από απίθανο εώς και αδύνατο να μην επιτρέψει η Sony τους ήδη έχοντες παιχνίδια να τα παίξουν στο PSP Go. Με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, θα κάνει δυνατό να κατεβάσει ο καθένας τα παιχνίδια που έχει στη βιβλιοθήκη του μέσω του PSN. Τουλάχιστον όσα θα είναι διαθέσημα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, αλλά το βλέπω εντελώς παράλογο.

όσο βεβαία για το PSN store είναι μια Καλί κίνηση από μεριάς sony αλλά μην ξεχνάμε πώς της υπάρχουν και άτομα μικρότερης ηλικίας που δεν έχουν πρόσβαση στο internet η ακόμα και μεγαλύτερη άνθρωποι που απλά δεν ασχολούνται με το internet

Πραγματικά, δεν υπάρχουν τέτοια άτομα. Και επιπλέον δεν νομίζω ότι η Sony απευθύνεται σε ηλικιακές ομάδες των 8 ετών ή των 80. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι η πιστωτική κάρτα. Αλλά WiiWare works fine. Ίσως με έναν παρόμοιο τρόπο να δουλέψει και αυτό. :congrats:

όλη ξέρουμε πώς για τους πρώτους μήνες σίγουρα η sony θα συνεχίσει να βγάζει UMD games για τα παλαιοτέρα psp είναι εγγυώμενο όμως πώς μετά από λίγους μήνες θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παλιά psp για ευνόητους λογούς… και η κατοχή του παλιού psp θα έχουν πρόσβαση σε καινούργια παιχνίδια κατά κηρίο λόγο μέσο internet που σιμενι αμα δεν έχεις internet δεν παίζεις αλά και άμα έχεις πρόσβαση σε αυτό χρειάζεσαι ένα σορό memory stick…. Γι ‘αυτό είπα και πιο πανό πώς είναι εξαναγκασμός αυτό που κάνει η εταιρία για να ανάγκαση το Κοίνο της να ξαναγοράσει την ιδία κονσόλα

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει σταμάτημα στην κυκλοφορία UMD. Εγώ πιστεύω ότι αντιθέτως, τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια θα βγαίνουν (αρχικά) μόνο σε UMD. Πραγματικά, η αγορά δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να γίνει. Υπάρχουν τόσες αλυσίδες καταστημάτων που θα μπορούσαν να φαλιδέψουν με αυτό τον τρόπο. :bike:

Επίσης, δεν καταλαβαίνω πού είναι ο εξαναγκασμός. Ποιός είπε ότι τα παλιά PSP δεν δέχονται παιχνίδια από το PSN; Αρχικά η λειτουργία αυτή για αυτά φτιάχτηκε, άλλωστε. Απλώς το νέο PSP θα έχει και σκληρό δίσκο.

Εν τέλει παρόλ' αυτά, θεωρώ λάθος αυτή την κίνηση από μέρους της Sony. Μάλλον είμαι ο μόνος που του αρέσει το Design του PSP Go, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μέγα λάθος. Καταρχάς θεωρώ την αφαίρεση των UMD μία προσπάθεια για την αρχή του τέλους της αλλαγής τρόπου διακίνησης των παιχνιδιών. Πραγματικά εύχομαι να είναι αποτυχημένη, γιατί το βλέπω σίγουρο να μην πέφτουν καν οι τιμές, και τελικά να μένουμε και χωρίς το κουτί. Φυσικά, αν πέσουν οι τιμές αισθητά, τότε ας το προχωρίσουν. Αλλά δεν το βλέπω. Επίσης, αν και όπως είπα μου αρέσει αρκετά το νέο Design, θα προτιμούσα να μην μίκραιναν την οθόνη...

Κυρίως όμως, είναι μία πολύ λάθος στιγμή να πλασσάρει η Sony μία νέα συσκευή. Με τα νέα μοντέλα του PSP, τα Price Drops και τις άπειρες προσφορές, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να βρίσκει αναγκαία αυτή την κυκλοφορία. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν το κυκλοφορούσαν αντί του PSP-3000 (για να μην πω το 2000) το οποίο εν τέλει δεν είχε κάποιο νόημα.

Τέλος πάντων, αυτό δείχνει εν πάσει περιπτώσει ότι το PSP2 είναι αρκετά μακρυά... :drink:

oR4yYRl.gif

#494 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 June 2009 - 23:08

Ε3 Sony round-up! Τι ειδαμε; Τι μας άρεσε;

Οι πύλες της Ε3 ανοίγουν για μια ακομη φορα, και μαζι τους οι πύλες για τα μελλοντικά παιχνίδια κάθε κονσόλας. Η conference αρχισε με ενα τρεϊλερ με τα πιο σημαντικά releases για αυτο το οικονομικό έτος και τελείωσε με ενα θερμό χειροκρότημα απο τους θεατες . Αμεσως μετα ο Jack Tretton, ανέβηκε στη σκηνη και μας παρουσίασε τα νούμερα των πωλήσεων και αλλες τετοιες (βαρετες) πληροφοριες. Χωρις παραπάνω καθυστέρησή, μετα απο 10 λεπτα, αρχιζει το νεο gameplay video του πολυαναμενόμενου Uncharted 2: Among Thieves που για ακομη μια φορα κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γραφικά και την δράση που αρχιζει απο το πρώτα δευτερολεπτα!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYxte83ISuc[/youtube]

Μετα λοιπον την θεαματικη εναρξη ανακοινώσεων τίτλων, προχωράμε στο MAG, το παιχνιδι που υποσχεται 256 παικτες ταυτοχρονα χωρισμένοι σε 2 ομάδες. Το παιχνιδι δοκιμάστηκε live πανω στη σκηνη με 256 πραγματικα ατομα και 10 περιπου απο αυτους πανω στη σκηνη. Οταν πρωτοανακοινωθηκε το παιχνιδι ολοι ελεγαν οτι ειναι απίθανο, και αποκλειετε να μην υπαρχει καποιο πρόβλημα. Παρ'ολα αυτα την ωρα που επαιζαν τα 256 ατομα, δεν ειδαμε ιχνος lag ή καποιο frame drop.
Posted Image

Μετα την παρουσίαση του προηγούμενου τίτλου, μεταφερόμαστε στη φορητη κονσόλα της Σονυ, που χαρη στο Quore (downloadable interactive magazine) ειχαμε ήδη της πρώτες πληροφοριες. Στην σκηνη για την παρουσίαση ανέβηκε ο Kaz Hirai, που όλο χαρα παρουσίασε το νεο, ελαφρύτερο, μικρότερο PSP (η οθόνη ειναι 8,5 ίντσες, δλδ 0,5 μικρότερη απο το κανονικο PSP). Το νεο PSP Go! θα εχει την τιμη των 250$/€ και μαζι με αυτο ανακοινώθηκαν αρκετοι ΑΑΑ τιτλοι για το PSP: Resident Evil, Little Big Plane, Metal Gear Solid: Peace Maker, Assassins Creed: Bloodline, GT portable, Soul Calibur,Tekken 6, Monster Hunter Unite, Dissidia: Final Fantasy, Dante’s Inferno, PixelJunk Monsters. Mετα απο τις ανακοινώσεις για τη φορητη κονσολα, στην σκηνη ανεβαίνει ο Hideo Kojima, για να παρουσιάσει το νεο παιχνιδι του για το PSP οπως ηδη το εχω αναφέρει πιο πάνω. Το παιχνιδι θα ακολουθησει τα γεγονοτα μετα το MGS3 εχοντας την θεση ενος κανονικου sequel και οχι καποιου spin-off. Η ομαδα που δουλεψε στο MGS 4 ειναι υπεύθυνη για τον τίτλο καθως και ο Kojima επελεξε αυτον τον τιτλο για να ασχοληθεί πλήρως. Οπως θα δειτε και στο τρεϊλερ για ακομη μια φορα ενας τετοιος τιτλος ωθει το PSP στα ορια του και περιμενουμε αρκετα απο αυτο το Project.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VQ57JsmyM7s[/youtube]

Αμέσως μετα ακολουθουν και αλλα νουμερα απο τον Jack Tretton, αυτη τη φορα για το Playstation Network. Αμεσως μετα ανακοινώνει οτι το κλασσικο Final Fantasy 7 θα ειναι στο ψηφιακο μαγαζι της κονσολας διαθέσιμο και για PSP και φυσικα για PS3. Αργοτερα επιστρεφουμε ξανα στο Playstation Network, και συγκεκριμενα στο Home οπου ειδαμε σε ενα βιντεακι τι νεα θα υπαρξουν απο αποψη παιχνιδιων (ειδαμε το Buzz).

Μετα απ'ολα αυτα ηρθε κατι που ακούγαμε απο πέρσι: το exclusive game tis Rockstar με ονομα Agent. Για αυτον τον τιτλο δεν ειδαμε τιποτα παραπάνω εκτος του λογοτύπου του, αλλα η Rockstar υποσχεται οτι θα ειναι το υπερτατο παιχνιδι δράσης.
Συνεχίζουμε με παρουσιάσεις τιτλων στο PS3, και σειρα εχει το Assassins Creed 2, οπου μεσα απο ενα gameplay video μας εδειξε οτι εχει βελτιωθεί (και εμεις αυτο ελπίζουμε αλλωστε). Επισης ανακοινώθηκε οτι στο παιχνιδι το PS3 θα εχει αποκλειστικό DLC. Ακολουθεί η επίδειξη του νεου motion sensing χειριστηρίου οπου οπως ειναι σε πειραματικό σταδιο, και απλα το παρουσιάζουν για να μας δείξουν τι μπορει να γινει με αυτο. Πανω στην σκηνη εγινε μια live παρουσίαση του Tech demo. Το FF 13 κανει την εμφάνιση του επισης μεσω ενος νέου τρεϊλερ με νεες game play σκηνες και μια πρωτη γεύση απο το (αθλιο?) voice acting. Σαν να μην εφτανε το ενα FF, ανακοινώθηκε και το νεο MMORPG, Final Fantasy 14 αποκλειστηκο για PS3 (στις κονσολες, θα κυκλοφορήσει φυσικά και για pc)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bb0hWGe5I6A[/youtube]
FF 14 trailer
Spoiler:

Αφήνονταςτα Casual πράματα, προχωράμε σε ακομα ενα mini racing-create παιχνιδι. ModNation Racers, οπου μεσα σε 5 λεπτα εφτιαξαν μια αγωνιστική πιστα με ότι χρειζεται (τοπια κλπ). Σιγουρα καλύτερο απο το Joy Ride της MS οπου πραγματικά φανηκε πολυ λιγο σε σχεση με αυτο που προσφερε η σονυ.

Απο την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λειψει η Team Ico (Ico, Shadow of the Colossus) οπου μας παρουσιασε το The Last Guardian ! Σγουρα προκειτε για εναν τιτλο που δεν θα περασει απαρατήρητος και ολοι θα περιμενουμε νεα του. Το βιντεο ειναι σχεδον το ιδιο με αυτο που διερευσε μερικες βδομαδες πριν. Μονο που εκεινο ηταν 2 χρονων παλαιότερο, με αποτέλεσμα τα γραφικα να εχουν αλλαξει στα επίπεδα που μας εχουν συνηθίσει τα αποκλείστηκα παιχνιδια της Sony. Περισσότερα λογια ειναι περιττά...ακολουθεί βίντεο.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WqvIITrYdyo[/youtube]

Απο την μία βομβα παμε στην επόμενη, που ειναι το αναμενώμενο Grand Turismo 5, οπου μεσα απο ενα συντομο βιντεακι επιβεβαιωσαμε οτι τα αυτοκινητα πλεον εχουν εμφανη σημαδια απο τις διαφορες ζημιες (τρακαρισματα κλπ) καθως οτι στο πακετο με τα διαθεσιμα αυτοκινητα προσθετονται αυτα WRC και Nascar οποτε το Forza 3 σιγουρα χανει απο αποψη ποσοτητας και ποιοτητας (που ειναι κατι δεδομενο απο την Polyphony Digital ).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gZQAvtt0j0k[/youtube]

Για το τελος της εκδηλωσης κρατησαν το καλυτερο! Φυσικα το God of War 3 με ενα νεο gameplay video οπου πραγματικα κοβει την ανασα!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZHzFcJ94R48[/youtube]

Πριν κλεισω το τεραστιο αυτο ποστ, θα ηθελα να αναφερω οτι και αλλοι τιτλοι ηταν διαθεσημοι στην E3 στο booth της Σονυ και αλλων εταιριων (οπως το εκπληκτικο Heavy Rain) οπου μετα την Ε3 θα γραψω μερικα πραματα.

Edited by Seraphimon-T.K., 03 June 2009 - 23:14.

Posted Image

#495 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 04 June 2009 - 13:14

επίσημα πλέον η sony ανακίνησε την τιμή του psp go για την Ευρώπη/
[FONT="][FONT=Comic Sans MS]Αμερική[/FONT] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] ($249 κ[/FONT][FONT="][FONT=Comic Sans MS]αι σε [/FONT][/FONT] [FONT="]€[/FONT][FONT="][FONT=Comic Sans MS] αντίστοιχα[/FONT] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]με διάφορα κάτι ψιλών [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] ) …..ακριβότερο κατά 60 € από ένα 360 και φτηνότερο κατά 1€ από το wii[/FONT]
{πυγή πληροφορίας www.in.gr}

[media]http://www.youtube.com/watch?v=K-WIXaF7Puo&feature=fvw[/media]

Edited by ...xXx..., 04 June 2009 - 13:42.

Posted Image