Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#436 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2009 - 21:04

guys,κατεβαστε resident evil 5 demo απο το psn και πειτε γνωμες:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#437 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 08:11

Το game θα κυκλοφορίσει κατά τον Ιούλιο στην Ιαπωνία! Τώρα ο υπόλοιπος κόσμος θα το δει κάποτε το 2010...Πάντως, μπράβο σου που μπορείς να καταλαβαίνεις και να διαβάζεις ιαπωνέζικα γιατί θα παίξεις μία παιχνιδάρα πραγματικά σε ΟΛΟ της το μεγαλείο!! Σε ζηλεύω λίγο...:blingeye2:
Το Crisis Core λέει πολύ, αλλά αφού δεν έχεις παίξει το βασικό Final Fantasy VII στο οποίο βασίζεται, δεν θα καταλάβεις και πολλά! Όμως ποτέ δεν είναι αργά!! Άντε πιάστο τι περιμένεις:D Οι χαρακτήρες btw είναι σχεδιασμένοι από τον Nomura (respect εδώ) άρα ένας ακόμη παραπάνω λόγος μιας και σε κόβω για τρελό fun του!
Το νούμερο 7 έγινε παράδοση στην ιστορία των FF
:hahaha::hahaha:

Δεν εχει βγει ουτε στην ιαπωνια τελικη ημερομηνια..Ενα αοριστο 2009 εχουν.
Το crisis core ειναι prequel :Ρ Ειναι η αρχη της ιστοριας,οποτε το επομενο οταν το παιξω θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Το 7 δεν προκειτε να το παιξω αν δεν βγει remake :fromabove: Ναι μετα το ΚΗ, ο Νομουρα εχει respect απο μενα :3

guys,κατεβαστε resident evil 5 demo απο το psn και πειτε γνωμες:congrats:

Όμορφα γραφικα κλπ Ο χειρισμος δεν μαρεσε ιδιαιτερα μιας και για να πυροβολισεις πρεπει να σταματας και να πυροβολας... Και γενικα δεν ειναι οπως τα παλια RE. Το Co-Op ειναι ωραιο αλλα τa invites ειναι ακομα πιο περιπλοκα αν δεν εχεις καποιον κοντα σου για να παιξεις ΧΡ Τεσπα, δεν θα το αγορασω το παιχνιδι, οχι επειδη δεν ειναι καλο (απο το ντεμο φαινεται αρκετα καλο) απλα δεν μαρεσει αυτο το παιχνιδι ΧΡ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 03 Φεβρουάριος 2009 - 11:56

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#438 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 15:23

Το crisis core ειναι prequel :Ρ Ειναι η αρχη της ιστοριας,οποτε το επομενο οταν το παιξω θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.

Έχεις απόλυτο δίκιο έτσι όπως το θέτεις. Όμως εγώ δεν το εννοούσα έτσι...με αυτή τη λογική σειρά αλλά βάση τις χρονιές κυκλοφορίας τους! :hahaha::hahaha:
Και εγώ θέλω remake του 7...:nosey:

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#439 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 20:04

Η Σονυ υποσχέθηκε αυτον τον μηνα να εχουμε νέα για το πολλα υποσχόμενο 3ο μερος του franchise της,που δεν ειναι αλλο απο το God of War.

Στο God of War III (GoW 3 from now on) θα δουμε τον Κράτος να ελεγχει Κυκλωπες καταστρέφοντας τους αντιπαλους του, και φυσικα να λυνει γρυφους για να συνεχισει την πορεια του. Το παραπανω αποτελει μια απο τις νεες ιδεες για το GoW3 που αποκαλύφθηκε στο περιοδικο Game Informer.

Posted Image

Ο σκοπος της ομαδας της Σονυ (Sony Santa Monica Studio) ηταν να κανουν φανερο το τι μπορει να κανει η κονσολα, "Θελουμε με αυτο το παιχνιδι να δειξουμε τι μπορει να κανει το PS3" ειπε ο director Stig Asmussen.
Στα προηγούμενα παιχνιδια οι Τιτάνες υπηρχαν μονο σαν cutscenes ή φαινοταν ενα μερος τους μονο. Τωρα πλεον μπορουν να τους χρησιμοποιήσουν και μεσα στο παιχνιδι καθως ο Κρατος πολεμα ορδες απο τους εχθρους!

Posted Image

Ο Κράτος στα προηγούμενα 2 παιχνιδια ηταν φτιαγμένος περίπου απο 5,000 πολύγωνα, ενω τωρα εχει αναβαθμιστεί με περιπου 20,000 πολυγωνα! Φυσικα ο χαρακτηρας εχει τις ουλες απο τα προηγουμενα παιχνιδια καθως και μερικα απο τα παλια οπλα/ικανοτητες. Αναφέρθηκε Χρυσόμαλλο Δέρας & τα Φτερα του Ικαρου. Θα διαθέτει νεες κινησεις και θα αλληλεπιδρά με το περιβαλλον πχ θα υπαρχουν διαφορετικα grapples οταν θα ειναι κοντα σε τοιχο και θα μπορει να κοπανίσει εχθρους πανω κλπ. Ένα νεο ειδος μαγείας θα υπαρχει,μιας και οι θεοι του Ολυμπου δεν ειναι πλεον με το μερος του,και ετσι θα χρειαστει να αντλεί δυναμη απο καπου αλλου...

Posted Image

Η Sony Santa Monica Studio υπόσχεται οτι καθε οπλο θα ειναι διαφορετικο απο το αλλο και δεν θα ειναι απλα κατι νεο για να μην χρησιμοποιούμε μονο τα Blades of Chaos. Καθε οπλο θα εχει τον δικο του "χαρακτηρα" και θα ειναι πιο χρήσιμο σε διαφορετικες περιπτώσεις. Μια τετοια αλλαγη ειναι προς το καλυτερο,μιας και τωρα ο Κρατος θα αντιμετωπιζει περισσοτερους εχθρους ταυτοχρονα απ'οτι στα προηγουμενα παιχνιδια. Τότε ο μεγιστος αριθμος ηταν 12 με 15, και πλεον εχει φτασει στους 50. Κάθε εχθρος θα διαφερει εξωτερικα απο τον αλλον, θα εχουν διαφορετικα χαρακτηρηστικα προσωπου (οπου αυτα υπαρχουν φυσικα :hahaha:) τα οποια θα τους κανουν ξεχωριστους σε αντιθεση με τα παλια παιχνδια που ολοι οι κοινοι στρατιωτες ηταν ιδιοι κλπ.
Οι εχθροι πλεον δεν θα χτυπανε απλα τον Κρατος, αλλα θα προσπαθουν να τον φερουν σε μειονεκτική θεση βαρύνοντας τον πηδώντας πανω του και χτυπώντας παράλληλα. Θα μπορουν να συνεργάζονται μεταξυ τους για πιο δυνατες επιθεσεις, και θα δεχονται ισως και εντολες απο καποιον "υψηλόβαθμο" για να κανουν τις κατάλληλες διατάξεις κλπ. Ειναι περιττο να αναφερω τα boss fights που απο το πρωτο παιχνιδι ηταν το trademark του τιτλου.Τέλος ανακοινώθηκε οτι μια απο τις μαχες θα ειναι εναντια στον αρχοντα του κατω κοσμου,τον Άδη.

Posted Image

Η σονυ εκανε γνωστο οτι το παιχνιδι δεν θα εχει καποιου ειδους multiplayer,αλλα δεν απεκλεισε το DLC.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη,και φημες αναφέρουν οτι θα ειναι τον Μαρτιο 2010. Εμένα παντως μου φαινεται οτι θα το δουμε πιο συντομα...

ΒΙΝΤΕΟ
Τρεϊλερ / Συνεντευξη

Τα γραφικα στο τρεϊλερ φαινονται ελαφρως αναβαθμισμενα χωρις ομως να εχει αλλαξει κατι ριζικα. Παραμενουν ομως σε ικανοποιητικο επιπεδο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 13 Φεβρουάριος 2009 - 20:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#440 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 20:26

Ας περασουμε τωρα σε καποιο παιχνιδι που ειναι πιο κοντα και στο αντικειμενο του φορουμ. Ανακοινωθηκε η κυκλοφορια του Bleach: Heat the Soul 6 για το PSP.

Posted Image

Περα απο την ανακοινωση δεν υπαρχει καποιο νέο. Αλλα απο το βιντεο στο σαϊτ καταλαβαινουμε οτι θα καλυπτει τα επεισοδια του "Turn Back the Pendulum" καθως και θα περιεχει τον Tsukabishi Tessai ως διαθεσιμο χαρακτηρα. Απο την παραπανω εικονα βλεπουμε αρκετους απο τους Espada αλλα και απο τους Vizard. To προηγουμενο παιχνιδι ειχε γυρω στους 32 χαρακτηρες που ως συνηθως θα προστεθουν μαζι με το νεο καστ σε αυτο το παιχνιδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#441 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:39

God of war 3 Μαρτιο 2010...τον καιρο που θα δινω πανελληνιες...great...

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#442 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 23:25

80029941 error τι στο δεμονα ειναι και μου το εβγαλε το ps3 σε ενα dvd που του εβαλα???(μονο σε αυτο το dvd εκανε αλλα να ξερω εαν μπορω να το προσπερασω το προβλημα)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#443 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 02:59

80029941 error τι στο δεμονα ειναι και μου το εβγαλε το ps3 σε ενα dvd που του εβαλα???(μονο σε αυτο το dvd εκανε αλλα να ξερω εαν μπορω να το προσπερασω το προβλημα)

Απ'οτι ειδα δεν ειναι προβλημα της κονσολας αλλα του DVD. Ο παραπανω κωδικος εχει παρατηρηθεί σε αντιγραμμένες ταινιες κλπ. Μια ασυμβατότητα ειναι... Μην ανησυχείς.
Οπότε δες το στο PC :hahaha: Καλο θα ειναι παντως να μου πεις και περισσοτερες πληφοροφιες (περιεχόμενο DVD,αν ειναι αυθεντικο ή οχι κλπ)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#444 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 05:10

James αγορι μου φυσικα και ειναι αυθεντικο λαλακιες θα λεμε τωρα το rapidshare την το εχουμε μονο αυθεντικουρες κατευαζω!!!

Ειναι Image dvd και εχει και κατι extras για να εγκαταστησεις στο Pc....

Στο pc παντως παιζει κανονικα το θεμα μου ειναι οτι ξενερωσα γιατι ειναι dvd συγκροτηματος και το συγκεκριμενο θελω να το βλεπω απο την καλη την tv ειχαμε μαζευτει και καμια 4νοματεοι και μηναμε με το ....γκουχ-αυτο.... στο χερι:oo: και νταξ την ακουσαμε λιγο!!:if:

Υπαρχη τροπος να το παραβλεψει η κονσολα που μου την ειδε και προστατης copyrights το κερατο μου μην χεσω:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#445 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 17:06

God of war 3 Μαρτιο 2010...τον καιρο που θα δινω πανελληνιες...great...

καλη η επιλογη που θα αργησουν την κυκλοφορια του.θελω να δω τα καλυτερα γραφικα που θα υπαρχουν εκει εξω εκεινη την περιοδο και ενα σορο φοβερη δουλεια στο gameplay.μαγκες,περιτο να πω οτι μολις ειδα το trailer θολωσα:dazed:.ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗ:burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#446 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 09:21

Posted Image

Η Σόνυ σημερα ανακοινωσε οτι πέρασε τα 21 εκατομμυρια πωλήσεις το Playstation 3 σύμφωνα με τις πωλήσεις μεχρι τον Δεκεμβριο του 2008. Οποτε ο αριθμός ανεβαινει λιιγο ακομα.
---
Το Mass Effect 2 είναι γνωστό πλεον οτι θα είναι Multiplatform τίτλος,και η εταιρια ανακοινωσε ότι το παιχνιδι θα ειναι έτοιμο στις αρχές του 2010.
---

Ανακοίνωση βόμβα απο τη Σόνυ!
Στην αρχή η σόνυ ανακοίνωσε οτι το God Of War3 θα εχει ημερομηνία κυκλοφορίας οταν αρχίσει η Ε3. Παρ'ολα αυτα ανακοινώθηκε οτι το παιχνιδι θα ειναι έτοιμο καπου το 2009 όπως και το MAG .
Η λίστα των πιο συζητημένων αποκλειστικών παιχνιδιων για το 2009 ειναι αυτη
Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, God of War 3 & MAG.

Εμενα αυτο που με παραξενευσε ειναι γιατι αποφάσισαν να βγει φετος το GOW3, οι τιτλοι για φετος ειναι αρκετα καλοι και χωρις αυτη την προσθηκη. Ελπιζω μονο να μην θυσιαστεί η ποιότητα του τιτλου...

@Goggeta: όχι,δεν υπαρχει καποιος τρόπος για να περάσεις αυτο το σφάλμα. Εγω πάντως όσα αντιγραμμενα DVD ταινιων εχω βάλει μέσα έπαιζαν μια χαρα. Η άλλη λυση είναι να κανεις ριπ αυτο που κατεβασες ;) Το PS3 παίζει και mp4,wmv,avi,DIVX :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#447 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 07:54

Παντα μου την δινει ο μονοδρομος:cry5:

Καλος thanks james!!;)

Εχει κανεις ακουσει τπτ περισοτερο για το ff13 γιατι μετα απο το trailer μου εχει κολυσει (ειναι το πρωτο ff που θα παιξω μιας και το ps3 ειναι η πρωτη sony κονσολα)!!!
Α και την γνωμη εχετε για το prince of persia γιατι λεω να το παρω!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#448 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 16:21

Μάθατε για το Star Ocean 4 και το The Last Remnant από την square...?
Θα βγούνε αρχικά στο xbox και ίσως μετά και στο ps3...ευτυχώς που δεν είπαν και τπτ τέτοιο για το ff13 και kh3 :D

#449 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 16:44

Μάθατε για το Star Ocean 4 και το The Last Remnant από την square...?
Θα βγούνε αρχικά στο xbox και ίσως μετά και στο ps3...ευτυχώς που δεν είπαν και τπτ τέτοιο για το ff13 και kh3 :D

To Last Remnant ειχε τεχνικα προβληματα στο 360...Και γενικα δεν προκειτε για ενα παιχνιδι που ο κοσμος θα ξοδεψει λεφτα μιας και εχει παρει κακες κριτικες, οχι μονο απο τα "ειδικα" σαϊτ αλλα και απο αυτα που λενε ατομα που εχουν παιξει το παιχνιδι.

Το Star Ocean 4 καποια στιγμη θα ερθει και απο δω,ειναι το μονο σιγουρο. Προς το παρον παραμενει "αποκλειστικο" του 360.

Επισης αν ανακοινωσουν το ΚΗ3 στο 360 θα τσαντιστω :Ρ Αν και δεν νομιζω να το επιτρέψει ο Νομουρα να γινει αυτο... Είναι Sony Fan :wooi2:

@Goggeta : Αυτη την απαντηση ειχα δωσει στο θρεντ του παιχνιδιου
Spoiler:

που θα το βρεις εδω μαζι με τις αποψεις αλλων :) Ριξε τους μια ματια. Αν το βρεις φθηνο παρ'το...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#450 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 18:51

Ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειχα δει παλεωτερα ενα τοπικ αλλα ημουν απο εξοδο και λεω δεν ga#$%#^ θα ρωτησω!!!

Καταλαβα περι τινος πρωκητε δεν παιζει να το παρω ειμαι παααρα πολυ αυστηρος στα games!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα