Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#346 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 20:49

omg,soulcalibour 4 προς ενοικίαση.:|
Gotta catch it dude!Aλλά πέρα από τους νέους χαρακτήρες πόσο πιο πολύ από το 3 μπορεί να πορώσει??Και μόνο αν σκεφτείς τις άπειρες δυνατότητες του sc3( να δημιουργείς δικό σου char πχ),τα'χεις δει όλα...right?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#347 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 00:11

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, εγώ σίγουρα ΔΕΝ θα δώσω τα 70 ευρώπουλα μου για το SC4. Όπως είπε κι ο Seraphimon θα το νοικιάσω, και τελειώνει η ιστορία. Δεν λέω, καλό παιχνίδι, αλλά προσωπικά θεωρώ το κορυφαίο Soul Calibur το 2ο της σειράς. Το 3 με άφησε αδιάφορο( καθώς και αρκετο κόσμο που ξέρω).

Κατα τ'άλλα, ακόμα να βρω πως στο διάολο αλλάζω το region του Playstation Store μου. Όποιος μπορεί να με κατατοπίσει, θα είμαι ευγνώμων!

#348 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 00:30

Κατα τ'άλλα, ακόμα να βρω πως στο διάολο αλλάζω το region του Playstation Store μου. Όποιος μπορεί να με κατατοπίσει, θα είμαι ευγνώμων!

Δεν αλλαζεις το region.Απλα κανεις εναν νεο user και ξανα κανεις απο την αρχη την εγγραφη στο PSN.Η μονη διαφορα ειναι οτι πρεπει να βαλεις διαφορετικο e-mail αλλιως δεν θα σε αφησει να εγγραφεις. Εγω εχω 4 users στο ps3 (Ελληνικο,Αγγλικο,Αμερικανικο,Ιαπωνικο) ΧΡ για να μη μου ξεφευγει τιποτα :hahaha:
Αν κανεις αμερικανικο,να σου θυμησω οτι θελει πραγματικη διευθυνση απο αμερικη. Οποτε ψαξε στο ιντερνετ για μια που υπαρχει,αλλιως δεν θα σε αφησει να γραφτεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#349 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:42

News-News and more News XD

Στο περιοδικο Famitsu ανακοινωθηκε το επομενο παιχνιδι Gundam Musou. Κυκλοφορει στην ιαπωνια 4 Δεκεμβριου για τις κονσολες: PS3,PS2,X360.
Spoiler:

Ας μεινουμε λιγο ακομα στη σειρα Gundam.Ανακοινωθηκε ενα ακομα παιχνιδι για το PSP αυτη τη φορα. Gundam vs Gundam.
Spoiler:

Σε ερωτηση απο το Dengeki Playstation στους Tetsuya Nomura & Motomu Toriyama για το αν το FF 13/versus 13 θα κυκλοφορισει στην ιαπωνια και για το 360,ο Νομουρα απαντησε οτι εξεπλαγειν οταν διαβασε το νεο οτι θα κυκλοφορησουν και στην ασιατικη αγορα και για 360 ενω δεν ειναι κατι στα σχεδια τους ενω το σχολιο της Microsoft "It would be nice if the game came out" ληφθηκε σαν γεγονος οτι θα κυκλοφορησουν τα 2 αυτα παιχνιδια στο 360.
Ενω ο Τοριγιάμα απαντησε πιο καλα: There will absolutely not be an Xbox 360 version of Final Fantasy XIII for Japan.
---

Η RockStar (GTA) ετοιμαζει ενα excusive τιτλο για το PS3.Αυτο το παιχνιδι ειναι το Max Payne 3...Περα απο αυτο δεν ξερουμε κανενα αλλο νεο ή αν θα ειναι στ'αληθεια αποκλειστικο...
---

H BandaiNamco δεν σταματαει να βγαζει παιχνιδια DragonBall ε? Ναι ειναι αλληθεια,στην ιαπωνια μολις ανακοινωθηκε το νεο παιχνιδι Dragonball Z: infinite world
Spoiler:

Και για να δουμε τον λογο πισω απο το οτι γιατι το χειριστηριο του ps3 δεν ειχε δονηση απο την αρχη: Η Immersion,η εταιρια που βρισκετε πισω απο την πατεντα της δονησης για τα χειρηστηρια, πληρωσε 20 εκτατομμυρια δολλαρια στην Microsoft επειδη η M$ ειχε βαλει σαν όρο στο συμβολαιο να μην αφησει την Σονυ να χρησημοποιησει αυτη τη τεχνολογια για τα χειρηστιρια της. Αρα ξερουμε πλεον (οχι οτι δεν το φανταζομασταν) τι εχει πληρωσει και την Square Enix για το Final Fantasy 13:hahaha:

Νομιζω ηταν αρκετα αυτα...αντε γιατι με λενε και fanboy μετα στο irc :uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#350 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:59

Fate/Stay fans,rejoice!

Fate/unlimited Codes Trailer

Λένε πως θα βγει 18 Δεκεμβρίου,ποιος αντέχει να περιμένει τόσο...:emptyonexg1:

#351 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 23:32

Έλα ρε Seraphimon. Μπορεί να σε λέμε fanboy, μα στην πραγματικότητα σε θαυμάζουμε(εγώ δηλαδή). Btw, μπήκα ως Bill Papagianopoulos και μένω στην Park avenue πλέον, αλλά τουλάχιστον έχω το demo του Naruto. Απλά εκπληκτικό. Μακάρι να το δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Και ******* που δεν μπορώ να παίξω αμερικάνικα παιχνίδια γιατί θα το έπαιρνα απο αμερική άμεσα αν γινόταν...:uhh:

#352 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 00:09

Έλα ρε Seraphimon. Μπορεί να σε λέμε fanboy, μα στην πραγματικότητα σε θαυμάζουμε(εγώ δηλαδή). Btw, μπήκα ως Bill Papagianopoulos και μένω στην Park avenue πλέον, αλλά τουλάχιστον έχω το demo του Naruto. Απλά εκπληκτικό. Μακάρι να το δούμε σύντομα στην Ελλάδα. Και ******* που δεν μπορώ να παίξω αμερικάνικα παιχνίδια γιατί θα το έπαιρνα απο αμερική άμεσα αν γινόταν...:uhh:

Lol,thanks. A,εγω μενω στο μανχαταν νομιζω...αλλα δεν ειμαι σιγουρος ΧΡ Νοεμβριο στην Ελλαδα το παιχνιδι. Ευτυχως που εχουμε και Atari Hellas...Εγω παντως θα προσπαθησω να το παραγγειλω απο Αμερικη...Δεν μπορω να περιμενω εναν μηνα ΧΡ Εσυ γιατι δεν μπορεις? Δεν κανεις αγορες μεσω νετ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#353 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 09:43

To Playstation UK εχει μια στηλη με φημες. 3 απο αυτες με ενδιαφερουν αρκετα θα ελεγα :himitsu:

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 12:55

To Playstation UK εχει μια στηλη με φημες. 3 απο αυτες με ενδιαφερουν αρκετα θα ελεγα :himitsu:

Posted Image

Συναισθήματα για Bloom Blox στο PlayStation 3
:puke:

Παρόλ' αυτά, το λέω και το φωνάζω. Μπράβο τους που το πορτάρουν. Πραγματικά, λέγεται το παιχνίδι πούλησε το 1/10 απ' ό,τι άξιζε στο Wii. :colddd: Να 'φταιγε η προώθηση; Να 'φταιγε η εποχή; Ο ανταγωνισμός; Δεν ξέρω. Ελπίζω το παιχνίδι να πουλήσει πολύ καλύτερα στο PlayStation 3, και ευελπιστώ ότι θα είναι καλύτερο απ' όσο φαντάζομαι.

Συναισθήματα για Jet Set Radio στο PlayStation 3
:terror2:

Εντάξει, απερίγραπτα απογοητευτική η Sega.
Παίρνει ένα τρομερό franchise, το οποίο ήταν σαν να σχεδιάστηκε να είναι στο Wii πριν από 9 χρόνια, και το βάζει σε άλλη κονσόλα. Γιατί Sega; Γιατί; Πάρ' το House of the Dead σου και δώσε μας Jet Set Radio. Πραγματικά μέχρι να το δω δεν το πιστεύω. :uhh:

Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που πραγματικά είτε τα βγάζεις στην κονσόλα που ταιριάζουν είτε όχι. PlayStation 3 πιθανότατα να πάρω, και αν θέλω να παίξω κάτι από τα παραπάνω το παίζω. Αλλά εντάξει, τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερο, βλέπω 0 λόγους να κάνουν ένα τόσο μεγάλο λάθος. Χωρίς καμία μεροληψία, και χωρίς να ισχυρίζομαι ότι θα είναι άσχημο το παιχνίδι στο PlayStation 3, λέω πολύ απλά ότι το Jet Set Radio θα ήταν πολύ καλύτερο στο Wii.

Συναισθήματα για Kingdom Hearts III στο Tokyo Game Show
:nanana:

Γιατί Square-Enix; Γιατί εγώ να πρέπει να περιμένω 9 μήνες για να δω μία, ΜΙΑ, εικόνα από αυτό το παιχνίδι; Ίσα να ακούσω την ανακοίνωση. Γιατί; Γιατί; Γιατί ο Δημήτρης να χρειάζεται ακόμα 39 μέρες και εγώ το 6.923027πλάσιο;

Τέλος πάντων. Δέος και Πώρωση. Θα περιμένω και 9 χρόνια αν είναι (not :burningbe3:) για το KINGDOM HEARTS III. :wooi2:

oR4yYRl.gif

#355 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 13:22

Για τη σειρα soul απλα θεωρω πως το καλυτερο ηταν το πρωτο για το dreamcast-ισως το πιο πληρες 3d fighting που εχει βγει-και τα αλλα ακολουθησαν απλα την πεπατημενη με προσθηκες απο δω και απο κει χωρις φυσικα αυτο να σημαινει πως δεν ειναι καλα games.

Tωρα για το 4 που λετε.....καλα δραστικες αλλαγες φυσικα και δεν θα εχει.Υπαρχουν ατομα που κυριολεκτικα το χουν κανει επιστημη το game και αν η namco αλλαζε τους βασικους μηχανισμους του θα χανε τους πιο hardcore οπαδους της για να χαρουν λιγο αλλοι πιο "προσωρινοι" να το πω.

Ενα fighting game δεν κρινεται ουτε απο τα καλουδια,bonus,πολλα απειρα modes,στολες,character create klp klp.Aυτα τα βαζουν μονο και μονο για να δικαιολογουν οτι ειναι sequel στο πιο.....ελαφρυ κοινο που προανεφερα.Καποιος που ασχολειτε δεν θα δωσει καν σημασια γιατι το μονο που το νοιαζει θα ειναι ποσο βελτιωθηκε το συστημα μαχης,τι αλλαγες εχουν γινει στο balance,τι εχουν προσθεσει/τι εχουν βγαλει κλπ κλπ...

Προσωπικα θεωρω την υπαρξη character create ανουσια-ειδικα εφοσον δεν μπορεις να φτιαξεις δικο σου στιλ μαχης-ειναι απλα καπως out of place.Καλο character create ειχε η σειρα smackdown....τωρα στο soul εμενα δεν μου κολλαει.

Θα αγορασω το game γιατι μαρεσει η σειρα.Μονο και μονο οτι εγινε η μεταβαση απο τη μια γενια στην επομενη και οτι γενικοτερα εχω ενα κολληματακι με τετοιου ειδους παιχνιδια και επειδη αργουνε τα King of fighters XII και το νεο street fighter ε.....δεν με χαλαει ενα soul Καθολου......τουλαχιστον εδω βγαζεις οτι τρελη εντυπωσιακη κινηση θελεις χωρις να πονανε τα δαχτυλα σου μετα απο το πολυ slide slide........
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#356 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 17:10

Νομιζω ενα news update το χρειαζομαστε :drink:
Posted Image

Ειχε βγει η φημη οτι το Mirrors Edge (EA/DICE) θα κυκλοφορησει ως time exclusive for PS3,αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει. Παρ'ολα αυτα η ΕΑ ανακοινωσε οτι στο PS3 θα υπαρχει αποκλειστικο περιεχομενο για download.
---

Η Disney μετα απο το SingStar επιτρεπει να χρησιμοποιηθουν οι χαρακτηρες της στο Little big Planet (ps3 exclusive). Εχει επιβεβαιωθεί οτι θα υπάρξει DLC με Disney themed stuff.
---

Σχολια εχει προκαλεσει η κινηση της S-E με το να διαθέσει στην αγορα το ντεμο του FF13 (PS3) σε ξεχωριστό blu-ray μετα την κυκλοφορία του FF7:Advent Children Complete χρεωνοντας τους gamers . Ε όχι να πληρωνουμε και τα ντεμο τωρα :stubborn:
---
White Knight Chronicles,το RPG της Level 5,θα κανει την εμφανιση του στο φετινο TGS 2008 (9-12/10)επισης εγινε γνωστο οτι θα κυκλοφορησει πριν τον απριλιο του 2009.
---

Το Final Fantasy: Dissidia (PSP) ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνια στις 18 Δεκεμβριου μαζι με ενα σπεσιαλ bundle (οπως και το Patapon 2, και το Gundam vs Gundam)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#357 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 02:16

Wow Fate/unlimited codes ,Soulcalibour 4 και Kingdom of hearts 3:oo:
Πραγματικα εχω μεινει!!
Να ρωτησω release dates για Soulcalibour 4 και Kingdom οf hearts εχουμε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#358 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 08:42

Το Soul Calibur 4 έχει ήδη κυκλοφορήσει, αν διατίθεσαι να δώσεις 70 ευρώ για αυτό το πράγμα. Το Kingdom Hearts είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και κάτι μου λέει πως θα αργήσουμε να το δούμε. Λογικά το trailer του 3 θα είναι στο τέλος του Birth By Sleep για psp.

#359 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 16:40

paidia na rotiso?telika ta kainourgia kingdom hearts tah kukloforisoun mono se playstation3 n' kai se alles konsoles?

ase to playstation 3 ta spaei,,exei ta realistika grafika...
a xxx porothika me devil may cry 4

Δημοσιευμένη  εικόνα

#360 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 16:43

paidia na rotiso?telika ta kainourgia kingdom hearts tah kukloforisoun mono se playstation3 n' kai se alles konsoles?

ase to playstation 3 ta spaei,,exei ta realistika grafika...
a xxx porothika me devil may cry 4

Δεν εχει επιβεβαιωθει τιποτα ακομα. Αλλα ειναι το πιο πιθανο,μιας και ολα τα spin-off ΚΗ ηταν σε αλλες κονσολες. Τα 3 νεα παιχνιδια που εχουν ανακοινωθει (check Kingdom Hearts thread) ειναι για τις κονσολες PSP, Nintendo DS, mobile phones (japan only). Για περισσοτερα τσεκαρε το θεμα ΚΗ στις τελευταιες σελιδες θα βρεις νεα για τα παιχνιδια.

Όσο για το ps3...τα σπαει!:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα