Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#331 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 12:27

Έχω PS3 και έχω μια ερώτηση:
Μου αρέσουν τα παιχνίδια τύπου Devil May Cry 4, Kingdom Hearts II κλπ. Τι άλλα παιχνίδια θα μου συστήνατε για PS3?

Τετοιου τυπου παιχνιδι ειναι νομιζω το Heavenly Sword...Ενα απο τα πρωτα παιχνιδια του PS3... Θα το βρεις κ σε καλη τιμη,20 €. αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο ή οχι μιας και δεν το εχω παιξει. Υπαρχει ενα Ντεμο στο PSN Store , οποτε αν μπορεις ριξτου μια ματια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#332 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 13:14

Μου αρέσουν τα παιχνίδια τύπου Devil May Cry 4, Kingdom Hearts II κλπ. Τι άλλα παιχνίδια θα μου συστήνατε για PS3?

Αξιόλογα παιχνίδια αυτού του τύπου δεν πρέπει να υπάρχουν στο PlayStation 3 ακόμα. Όπως είπε κι ο Δημήτρης, το Heavenly Sword έχει μια πιθανότητα, αν και δεν είναι και ακριβώς ίδιο. Παρόλ' αυτά, αν θες να ασχοληθείς με παιχνίδια του PlayStation 2, υπάρχουν ακόμη 3 Devil May Cry να παίξεις, και άλλο ένα Kingdom Hearts, αν και φαντάζομαι ότι το έχεις ήδη παίξει. :hihi2:

Πάντως αμαρτία θα είναι αν δεν παίξεις Metal Gear Solid 4. Δεν είναι ακριβώς ίδιο, παρόλ' αυτά είναι το Masterpiece του PlayStation 3, το μακράν ανώτατο παιχνίδι του, που κατά τη γνώμη μου ένα από τα όχι πάνω από 5-6 παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει και αξίζουν στην κονσόλα. :nod: (Πάντως, αν και δεν το έχω παίξει ο ίδιος, καθώς δεν έχω PS3 yet, έλεγα να παίξεις πρώτα MGS 1, 2 και 3.)

Εναλλακτικά περιμένεις να κυκλοφορήσουν Final Fantasy XIII, Final Fantasy Versus XIII, Mirror's Edge, Resident Evil 5 και λοιπά διαμαντάκια. :nod:

oR4yYRl.gif

#333 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 17:30

Λοιπόν να αναφέρω μια επιτυχεία της Sony!Το bioshock βγαίνει στο ps3 τον Οκτόβρη!Αν και αργά η Sony κάταφερε να πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού,πράγμα δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι το είχε αγκαλίασει για τα καλά η Microsoft!
Βέβαια περιμένουμε καλύτερες κινήσεις από την Sony (περισσότερες φιλοδοξίες) όμως δεν πάυει να είναι τουλάχιστον μια σωστή κίνηση
Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 02:01

Στο Leipzig Games Convention η Σονυ ανακοίνωσε τα παιχνιδια που θα εμφανιστούν

- DC Universe Online
- Home
- MotorStorm Pacific Rift
- LittleBigPlanet
- Resistance 2
- The Agency
- Infamous
- Killzone 2 Singleplayer and Multiplayer hands-on
- Heavy Rain
- Free realms

Ενω αυτη τη βδομαδα περιμενουμε βιντεο απο τα FF 13/versus καθως και το αφιερωμα του Famitsu για το private party της S-E..Stay Tuned people...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#335 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 02:18

Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο Assassin's Creed που είναι (κατα τη γνώμη μου) το καλύτερο παιχνίδι αυτή τη στιγμή για Ps3. Αν το έχεις συνδέσει και στο internet, κατέβασε και το Tekken 5 για να περάσει η ώρα σου, και περίμενε μέχρι να βγουν οι γεροί τίτλοι.

Και τώρα άσχετο προς όλους. Κατέβασα τα 3 πρώτα επισόδεια του Siren Blood Curse. Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Τα επισόδεια είναι μικρά αλλα καλοφτιαγμένα και ατμοσφαιρικότατα! Το έχει τσεκάρει κανείς άλλος?

#336 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 15:03

Το Famitsu εχει κυκλοφορήσει,και ηδη εχουν αρχίσει οι πληροφορίες για τη σειρά Final Fantasy 13.
Πιο συγκεκριμένα:

Για το ντέμο και αλλες πληροφοριες!
-The Final Fantasy XIII demo will be based from the opening section of the game.
-The demo will come on a separate disc rather than on the Advent Children Blu-ray.
- Mr. 33CM's real name is based off of weather as well.
- One of the female characters, refered to as 'Pigtails Girl', has been through some tough times.

Επισης στο περιοδικο θα εχει γυρω στις 20 εικονες απο real-time στιγμες του παιχνιδιου..Δλδ θα δουμε πως θα ειναι επιτελους το παιχνιδι.Το ιδιο ισχύει για το Βερσους αλλα και το Agito.

Final Fantasy Versus XIII:

-Οι ανθρωποι που ζουν στον κοσμο του Versus XIII πιστευουν σε εναν Shinigami
-Ο Shinigami σχεδιάστηκε απο τον Yoshitaka Amano.
-Τα αυτοκινητα και τα ρουχα που εχουμε δει στα τρεϊλερ μπορει να αλλαξουν μεχρι να ολοκληρωθεί το παιχνιδι.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ FAMITSU ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ INGAME.
Spoiler:

Final Fantasy XIII Agito:

-Το παιχνιδι μεταφέρθηκε στο PSP επειδη δεν μπορουσαν να περιμένουν τα κινητά να εξελιχθούν περισσοτερο
-Οι μαχες θα ειναι κυριως σε στυλ action αλλα θα υπαρχουν ακομα turn based στοιχεια. To παιχνιδι θα εχει ενα εξελιγμένο σύστημα ΑΤΒ απο το Crisis Core .
-ΣτοCrisis Core χειριζομασταν μονο εναν χαρακτηρα (Zack), στο Agito θα υπαρχουν και αλλοι χαρακτηρες στην ομαδα.
-Το παιχνιδι υποστηρίζει Infrastructure Multiplayer μεχρι 3 παιχτες.
-Τα Summons θα ειναι μερος του συστηματος αναπτυξης καθε χαρακτηρα. Οι παιχτες μετα το summon θα μπορουν να ελέγχουν τα summoned monsters.
-Tο παιχνιδι θα υποστηρίζει Ad-Hoc και Infrastructure.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 16 Αύγουστος 2008 - 15:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 15:49

Θα απαντήσω σύντομα, χωρίς πολλά πολλά, και θα πω κάτι μεγάλο, συγγνώμη.
Το Fabula Nova Crystalis: Final Fantasy XIII, θα ξεπεράσει το Compilation of Final Fantasy VII.
Γεια. :|

oR4yYRl.gif

#338 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 02:13

Ενα κειμενο με νεα απο το Famitsu PS3 (spoiler free [σιγα που θα ειχαμε σποϊλερ απο τωρα ΧΡ] αλλα ειναι μεγαλο το κειμενο,οποτε το εβαλα σε σποϊλερ)

Toriyama details the demo and hints at new gameplay systems.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 23:07

εγώ προσωπικά οι λόγοι που θα πάρω PS3 είναι 2 Kingdom hearts 3(όπωσ εύκολα διακρίνετε απο το ονομε και την φωτογραφια μου ΧP)και το new dragonball!

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#340 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 23:24

Βγήκε το demo του Star Wars:The force Uleashed στο Playstation Network.Το demo είναι πάρα πολλύ ωραία και πρώτείνω να το παίξετε!Ως sith έχεις όλες τις ικανότητες του,δλδ εκτός από τα γνωστά έχεις και lighting abilities!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#341 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:15

Βασικά το κατέβασα αλλά δεν το έπαιξα ακόμα γιατί χρησιμοποιούν άλλοι την τηλεόραση. Πάντως λίγο την αρχή που είδα, είχε εκπληκτικά γραφικά. Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά, το demo του Naruto δεν υποτίθεται πως θα ηταν διαθέσιμο μέσω PSN?

#342 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:45

Βασικά το κατέβασα αλλά δεν το έπαιξα ακόμα γιατί χρησιμοποιούν άλλοι την τηλεόραση. Πάντως λίγο την αρχή που είδα, είχε εκπληκτικά γραφικά. Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά, το demo του Naruto δεν υποτίθεται πως θα ηταν διαθέσιμο μέσω PSN?

Nαι είναι διαθέσιμο στο PSN ακόμα και τώρα!Απλώς απ'ότι έχω παρατηρήσει το PSN δεν είναι το ίδιο για όλα τα PS3!Δεν ξέρω γιατί!

Π.x. σ' ένα φίλο μου το PSN του έχει διαφορετική δομή απ'ότι το δικό μου γι'αυτό και δεν υπάρχει το Naruto στο PSN του
Δημοσιευμένη  εικόνα

#343 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:49

Nαι είναι διαθέσιμο στο PSN ακόμα και τώρα!Απλώς απ'ότι έχω παρατηρήσει το PSN δεν είναι το ίδιο για όλα τα PS3!Δεν ξέρω γιατί!

Π.x. σ' ένα φίλο μου το PSN του έχει διαφορετική δομή απ'ότι το δικό μου γι'αυτό και δεν υπάρχει το Naruto στο PSN του

ΑΑΑΑ!!! ΟΧΙΙΙΙ!!!!! Θέλω να το παίξω!!! Νόμιζα πως απλώς δεν είχε έρθει ευρώπη ή κάτι τέτοιο!!!:burningbe3:CURSE YOU SONY!!! GIVE ME MY NARUTO DEMO!!! Άσχετο, το ξέρεις το κόλπο με το PSN έτσι?? Οτι αν πληρώσει κάποιος για ένα παιχνίδι, μπορεί να το κατεβάσει και απο άλλη κονσόλα δλδ.

#344 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 14:32

Nα μόλις τώρα έμαθα πως δεν έχει το demo του naruto Nerethil γιατί έχεις το ελληνικό PSN.Αν μπείς στο αμερικάνικό το demo θα σου βγει κανονικά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#345 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 15:51

Ή στο αγγλικο καλυτερα που δεν θελει αληθινες διευθυνσεις κλπ θα το δεις.
Κατεβασα και γω το ντεμο του Star Wars ,και μου φανηκε καλο . Βεβαια δεν θα το αγορασω,ισως μια ενοικίαση να ειναι αρκετη οπως και στο Soul Calibour 4

Δημοσιευμένη  εικόνα