Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#256 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 15 June 2008 - 20:24

Ρε παιδιά και οι δύο κονσόλες καλές είναι. Η κάθε μία είναι φτιαγμένη για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Το Wii είναι πιο χαλαρό ίσως και λίγο πιο παιδικό γιατί βασικά πιτσιρικάδες το αγοράζουν, αλλά έχει και μερικά παιχνίδια που εγώ τα θεωρώ όχι απλώς αξιοπρόσεκτα αλλά θρυλικα, πχ Zelda. Απίστευτο!!!
Το PS3 από την άλλη είναι κονσόλα που είναι αναμφισβήτητα ανώτερη. Και ως μηχάνημα αλλά και στον τομέα των παιχνιδιών γι'αυτό είναι και πιο ακριβή. Και θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει κάποιος μόνο το Wii και να του είναι αρκετό. Βασικά νομίζω ότι είναι τέλειο για δεύτερη παιχνιδομηχανή, αλλά πάλι γούστα είναι αυτά...:orly:

Τα παιχνίδια για τα οποία ξεχωρίζει το Wii ΔΕΝ υπάρχουν για PC.

Πολλά παιχνίδια για τα οποία ξεχωρίζει το PS3 υπάρχουν/θα υπάρξουν για PC. Και αν όχι ακριβώς το ίδιο franchise, κάτι παρόμοιο σίγουρα. Δηλαδή, θέλω να πω, το Wii είναι άλλη εντελώς κατάσταση, σαν εμπειρία χειρισμού και πρωτοτυπίας. Γι'αυτό ο συνδυασμός Wii/ HD PC καλύπτει νομίζω τους περισσότερους. Ε, οι φανατικοι με κάποια franchises πάντα θα υπάρχουν. Από αυτούς περιμένει περισσότερο η Sony να την τροφοδοτήσουν τώρα.

Και φυσικά το PS3 είναι ανώτερο. Ασύγκριτα, μάλιστα. Αλλά who cares; :hahaha:
1

#257 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 15 June 2008 - 22:24

Ρε παιδια ποτε θα πεσει η τιμη του ps3????????:bahhh:

#258 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 22:31

Ρε παιδια ποτε θα πεσει η τιμη του ps3????????:bahhh:

Ε..εντάξει ήδη έχει πέσει λιγουλάκι!
Πάντως είναι και λίγο δυσκόλο καθώς η επιλόγη της Sony να φτιάξει μια τόσο δυνατή κονσόλα αυξάνει κατά πολλύ το κόστος παραγωγής της!Οπότε μετά πρέπει να γίνουν διάφορα για να πέσει η τιμή της!
Υπομονή!
Α..τώρα που το θυμήθηκα μια κινησή της ήταν να βγάλει την εκδοση με τα 40G όπου είχε κάποια πράγματα λιγότερα από την έκδοση των 60G(2 θυρες usb αντι για 4 k.a.)!
Posted Image

#259 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 15 June 2008 - 22:33

Του χρονου το καλοκαιρι μπορει να κανει 200 ευρω.:hehehe:

#260 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 22:39

Του χρονου το καλοκαιρι μπορει να κανει 200 ευρω.:hehehe:

Δυστυχώς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα:hahaha::hahaha:!
Εδώ 150 euro κάνει το ps2!
Πάντως εγώ προτείνω και τις αγγελίες!
Μπορείς να βρείς πραγματικά φθηνό ps3 άμα ψάξεις καλά!
[offtopic/]Εγώ έτσι το έκανα και το τσούπωσα με 500 euro 4 μήνες με το που βγήκε!:hehehe:[οfftopic]
Posted Image

#261 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 15 June 2008 - 22:42

Κατι μου λεει οτι το καλοκαιρι θα μοιραζω διαφημιστηκα για να παρω το πλει3. :terror2:

#262 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 15 June 2008 - 22:44

Αμα βγάλουν κανένα δυνατό τίτλο που θα κάνει πολλούς να αγοράσουν ps3 για να τον παίξουν κάτι θα ψιλογινει πιστεύω.
Είχαν κάνει και 1 technical video του ff7 για ps3 για δυνατότητες του ps3 κτλ.
Πιστεύω ένας τέτοιος τίτλος θα έκανε την δουλεία,
Μέχρι και εγώ θα το αγόραζα για να το παίξω που δεν έχω αγοράσει ούτε ps1.
Posted Image

#263 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 15 June 2008 - 22:49

Παντως το ps1 υπαρχει με 10 ευρω.:hahaha:
Ισως εαν εβγαινε το resi 5 να το αγοραζαν πολλοι!!!

#264 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 15 June 2008 - 23:14

Το ps2 κάνει 150 ευρώ με παιχνίδια κλπ...Μην νομίζετε,η τιμή κρατάει όσο υπάρχει η ζήτηση όταν κάτι είναι νέο...Μετά είναι απλά θέμα χρόνου για να πέσει(δείτε το psp)

#265 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 23:18

Το Resident Evil 5, μάλλον δεν θα κάνει κάτι. Αν επαληθευθεί αυτό τουλάχιστον...
Το MGS4 την έκανε την δουλειά του. +180% το PS3 αυτό το μήνα, απ' ό,τι άκουσα. 1.3 million copies MGS4 την πρώτη μέρα. :oo: Καταστάσεις Brawl... :kakaka:
Επόμενο μεγάλο παιχνίδι από Sony πλευρά θα είναι τo Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII. Θα δούμε στο Private Party της S-E τι επιφυλάττει το μέλλον... :nosey: Πάντως αν βγει το Resi5 στο Wii, μειώνονται οι πιθανότητες να πάρω PS3. Αν και θα πέσει κανένα Kingdom Hearts III στο κεφάλι... :P

oR4yYRl.gif

#266 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 June 2008 - 02:53

Λοιπον πηγα για game hunting σημερα στο παιχνιδαδικο της γειτονιας....
Τσεκαρω τιτλους.....μαρκαρω 2-3....ειχα καμια 300 ευρω στο χερι....βλεπω το wii.....σκεφτομαι.....μωρε λες?.....παω βλεπω τιτλους........του...του....του....του....... :stubborn:

Ρε δεν υπηρχαν πραγματικα.....το ενα ηταν με μια μαιμου...το αλλο με κατι χοντρα παιδακια.....το αλλο rayman νομιζω.....ειδα και το μαριο....κοιταω απο πισω......ξενερωνω....λεω οκ αστο.......ΤΟ ΜΟΝΟ!!!το μονο που μαρεσε πολυ,λογω ελκυστικου εξωφυλλου,λογω προτοτυπης θεματολογιας....δεν ξερω.....ηταν αυτο με τους χειρουργους ρε....που ειναι anime στιλ και φαινεται ενδιαφερον.....τεσπα δεν το μετανιωσα που δεν το πηρα.....και ρε θα μου πειτε δεν ειχε φερει καλους τιτλους.....ε μιλαμε για καλο παιχνιδαδικο τωρα.....ειχε ενα ραφι γεματο.....ολα χοντρα,στρογγυλα και ασχημα......μηπως εχουν παθει τιποτα τα ματια μου και τα βλεπω ετσι?

Παω στα ραφια με το xbox 360 βλεπω μουρατο Νinja Gaiden 2....ε οκ δεν ηθελε πολυ.....αγοραστηκε.....(παρεπιμπτοντως το λιωσα σημερα αυτο......καλα παιζει να ειναι το καλυτερο συγχρονο ninja game που εχει βγει....και δεν θελει πολυ για να το καταλαβεις αυτο...)

Παω στη sony....καλα εκει περα κυριαρχουσε το καινουργιο Μetal Gear που μονο που το βλεπες ηθελες να καβατζωσεις Ps3 και το game και ας το παιζες στη φυλακη μετα......αρχιζω οικονομιες..... :drink:

Αsh καλα τα λες ρε....πειθεις ανετα καποιον να δωσει μια ευκαρια στη nintendo και το wii......αλλα προσωπικα ξενερωσα...-.-............οσο για το xbox-ps3 που εχουν τους ιδιους τιτλους οπως λες.....καλα εγω θα τα παρω και τα δυο και θα παιρνω τα exclusives και οσα υπαρχουν και στα δυο τοτε αναλογα με το ειδος.........

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#267 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 03:15

Λοιπον πηγα για game hunting σημερα στο παιχνιδαδικο της γειτονιας....
Τσεκαρω τιτλους.....μαρκαρω 2-3....ειχα καμια 300 ευρω στο χερι....βλεπω το wii.....σκεφτομαι.....μωρε λες?.....παω βλεπω τιτλους........του...του....του....του....... :stubborn:

Ρε δεν υπηρχαν πραγματικα.....το ενα ηταν με μια μαιμου...το αλλο με κατι χοντρα παιδακια.....το αλλο rayman νομιζω.....ειδα και το μαριο....κοιταω απο πισω......ξενερωνω....λεω οκ αστο.......ΤΟ ΜΟΝΟ!!!το μονο που μαρεσε πολυ,λογω ελκυστικου εξωφυλλου,λογω προτοτυπης θεματολογιας....δεν ξερω.....ηταν αυτο με τους χειρουργους ρε....που ειναι anime στιλ και φαινεται ενδιαφερον.....τεσπα δεν το μετανιωσα που δεν το πηρα.....και ρε θα μου πειτε δεν ειχε φερει καλους τιτλους.....ε μιλαμε για καλο παιχνιδαδικο τωρα.....ειχε ενα ραφι γεματο.....ολα χοντρα,στρογγυλα και ασχημα......μηπως εχουν παθει τιποτα τα ματια μου και τα βλεπω ετσι?

Οχι...μια χαρα βλεπεις :hahaha:

Παω στα ραφια με το xbox 360 βλεπω μουρατο Νinja Gaiden 2....ε οκ δεν ηθελε πολυ.....αγοραστηκε.....(παρεπιμπτοντως το λιωσα σημερα αυτο......καλα παιζει να ειναι το καλυτερο συγχρονο ninja game που εχει βγει....και δεν θελει πολυ για να το καταλαβεις αυτο...)

Ευτυχως διαβασα οτι το πορτ στο ps3 ειναι πιθανο,οποτε θα εχω και εγω την ευκαιρια να δω πως ειναι (γιατι απο τα βιντεακια φαινεται τρομερο)

Παω στη sony....καλα εκει περα κυριαρχουσε το καινουργιο Μetal Gear που μονο που το βλεπες ηθελες να καβατζωσεις Ps3 και το game και ας το παιζες στη φυλακη μετα......αρχιζω οικονομιες..... :drink:

Αsh καλα τα λες ρε....πειθεις ανετα καποιον να δωσει μια ευκαρια στη nintendo και το wii......αλλα προσωπικα ξενερωσα...-.-............οσο για το xbox-ps3 που εχουν τους ιδιους τιτλους οπως λες.....καλα εγω θα τα παρω και τα δυο και θα παιρνω τα exclusives και οσα υπαρχουν και στα δυο τοτε αναλογα με το ειδος.........

Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση αυτη. Και 360 και PS3 (αν κ εγω μονο το PS3 εχω και δεν θελω 360 :congrats:). Ειδικα αν το 360 εχει franchise που σαρεσουν θα κανεις καλη επιλογη.:wis: Και οι 2 κονσολες εχουν (και θα εχουν κ στο μελλον) παιχνιδια που θα αξιζουν τα λεφτα τους...Μετα το καλοκαιρι θα γινει κολαση

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#268 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 June 2008 - 08:16

Αν το παιχνιδάδικο ήταν αρκετά καλό ώστε να έχει τα πάντα, τότε σίγουρα είδες τα Super Smash Bros. Brawl, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Metroid Prime 3: Corruption, Super Mario Galaxy, Okami, No More Heroes, Mario Kart Wii, Resident Evil Umbrella Chronicles (+4?), Zack and Wiki: Quest for the Barbaros' Island, κλπ και πάλι δεν σου άρεσε κάτι. :gn2:

Ε, τι να πω; Αν δεν σου άρεσε τίποτα από αυτά είμαι hands down. :P

Όσο για την καλύτερη λύση Xbox 360 και PlayStation 3, άποψή μου, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον αστείο προς fanboyστικο. :P
Επίσης, η Team Ninja, που έφτιαξε το Ninja Gaiden II, έχει σχεδόν διαλυθεί πλέον, και δεν ξέρουμε για το μέλλον των franchise της. :oo: Αν και οικάζεται ότι ο Itagaki θα κάνει νέα εταιρία με τα παλιά στελέχη Tecmo. :drink:

oR4yYRl.gif

#269 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 16 June 2008 - 10:14

Το ps2 κάνει 150 ευρώ με παιχνίδια κλπ...Μην νομίζετε,η τιμή κρατάει όσο υπάρχει η ζήτηση όταν κάτι είναι νέο...Μετά είναι απλά θέμα χρόνου για να πέσει(δείτε το psp)

Ενταξεί δεν είναι και η ίδια περίπτωση!Το psp πάτωσε ως παιχνιδομηχανή ειδίκα και για τις προσδοκίες που είχε η Sony!
Οπότε λογικό είναι να χάθηκε η ζήτηση πιο γρήγορα και να έπεσε η τιμή του!
Το ps3 θεωρώ πως θα αργήσει λίγο πιο πολλύ για να πέσει η τιμή του αρκετά!
Εδώ το Xbox360 Value pack κάνει από 400 ακόμα 379 euro που είχε βγει αρκετά πιο νωρίς στην αγορά!

Edited by ichigo13, 16 June 2008 - 10:21.

Posted Image

#270 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 16 June 2008 - 10:22

Μια ερώτηση:
Ξέρετε άμα υπάρχει emulator για ps2;
Οχι το πρόγραμμα για να παίζει τα cd του ps στον υπολογιστή,κανονικό emulator.
(Είχα κάνει το ίδιο post στο ff thread αλλά είπα να το κάνω κι εδώ που του ταιριάζει καλύτερα.)
Posted Image