Ρε παιδιά και οι δύο κονσόλες καλές είναι. Η κάθε μία είναι φτιαγμένη για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Το Wii είναι πιο χαλαρό ίσως και λίγο πιο παιδικό γιατί βασικά πιτσιρικάδες το αγοράζουν, αλλά έχει και μερικά παιχνίδια που εγώ τα θεωρώ όχι απλώς αξιοπρόσεκτα αλλά θρυλικα, πχ Zelda. Απίστευτο!!!
Το PS3 από την άλλη είναι κονσόλα που είναι αναμφισβήτητα ανώτερη. Και ως μηχάνημα αλλά και στον τομέα των παιχνιδιών γι'αυτό είναι και πιο ακριβή. Και θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει κάποιος μόνο το Wii και να του είναι αρκετό. Βασικά νομίζω ότι είναι τέλειο για δεύτερη παιχνιδομηχανή, αλλά πάλι γούστα είναι αυτά...
Τα παιχνίδια για τα οποία ξεχωρίζει το Wii ΔΕΝ υπάρχουν για PC.
Πολλά παιχνίδια για τα οποία ξεχωρίζει το PS3 υπάρχουν/θα υπάρξουν για PC. Και αν όχι ακριβώς το ίδιο franchise, κάτι παρόμοιο σίγουρα. Δηλαδή, θέλω να πω, το Wii είναι άλλη εντελώς κατάσταση, σαν εμπειρία χειρισμού και πρωτοτυπίας. Γι'αυτό ο συνδυασμός Wii/ HD PC καλύπτει νομίζω τους περισσότερους. Ε, οι φανατικοι με κάποια franchises πάντα θα υπάρχουν. Από αυτούς περιμένει περισσότερο η Sony να την τροφοδοτήσουν τώρα.
Και φυσικά το PS3 είναι ανώτερο. Ασύγκριτα, μάλιστα. Αλλά who cares;