Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#241 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 16:35

Ας μετανομάσει κάποιος το thread σε The Wii World:hahaha:

Σοβαρά τώρα, πιστεύω πως όταν σταματήσει η κυκλοφορία παιχνιδιών και κονσόλας PS2, το PS3 θα πάρει τα πάνω του στις πωλήσεις όπως έγινε και με το 1.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 23:57

Heart of Darkness

Και για PC υπάρχει.

OMG θυμηθηκα τα χρονια στο δημοτικο.:nanana:

Αυτη την στιγμη κατεβαινει για το pc ΥΕΑΗ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Skiarxon: 07 Ιούνιος 2008 - 01:25

#243 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 22:18

NOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooo~! :fromabove:
Posted Image

Φημες λενε οτι η Σονυ δουλευει πανω σε ενα χειρηστηριο σαν του "πολυ-αγαπημένου" Wii:terror2: Microsoft (δουλευοντας πανω σε κατι παρομοιο του Wii Balance board) & Sony ακολουθουν καποια βηματα που εκανε το Γουϊ "αξιαγάπητο" στους νεαρούς gamerz.
Για μερικους αυτο ισως ειναι καλο,μιας κ ποιος δεν θα ηθελε HD-Wii-like games (εγω προσωπικα δεν θελω τετοια παιχνιδια :hahaha:).
Αν αυτη η φημη βγει αληθινη, και λειτουργει ακριβως σαν του Γουϊ,ειναι σιγουρο οτι θα αποτυχει. Το Wiimote ειναι του Γουϊ το αρχικο χειριστηριο, και τα παιχνιδια του φτιάχνονται με βάση αυτο. Το ιδιο δεν ισχυει με το PS3. Αν κυκλοφορησει τελικα, θα υπάρξουν 2-3 παιχνιδια στο PSN, και μετα θα χαθουν. Δεν προκειτε να φερει κατι επαναστατικο στο PS3,ειναι τέλειο όπως ειναι.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#244 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 23:26

Και τωρα μπαινουμε στο θεμα μας.Σε διαβεβαιω πως ο λογος που εγραψα το προχθεσινο post ηταν επειδη εριξα μια εκτενης ματια στα τωρινα και επερχομενα games του wii γιατι ηθελα να βρω καποιον λογο να αγορασω η αυτο η Ps3 το καλοκαιρι(εχω ηδη X-Box 360 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος).Ε........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!!!

Well, προφανώς είναι θέμα γούστου, αλλά νομίζω ότι είναι και θέμα προσδοκιών. Εγώ προσωπικά μπορώ να παίξω (σχεδόν) τα πάντα. Από RPG μέχρι και Point and Click, από παιχνίδια 3- μέχρι και 18+, και από Pokemon μέχρι και Counter Strike. :drink: Έχω όμως, τις προτιμήσεις μου, που με κάνουν να τίνω κυρίως Ιαπωνικά παιχνίδια, και φυσικά έχω αγαπημένο είδος - RPG. Κοιτώντας λοιπόν τι μου αρέσει, είδα ότι ικανοποιούμε με το Wii, το οποίο έχει τα πάντα. Για την ακρίβεια έχει τα πάντα, απλώς δεν έχει -ακόμα- αρκετά πολύ διάσημα third party franchises που μπορεί να χειριστεί. Ίσως να έφτεγε η έλλειψη εμπιστοσίνης, ίσως ήθελαν γυαλιστερά γραφικά και φρουφρου, ίσως περίμεναν ότι οι άλλες κονσόλες θα ευδοκιμήσουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση όμως, το Wii έχει εξαιρετικές δουλειές σχεδόν σε κάθε είδος, που απλώς δεν αποτελούν franchise. Μιας και βρίσκεσαι σε δίλλειμα, θα χαιρόμουν να (ανανεώσω) γράψω μία λίστα με ό,τι αξίζει στο Wii (μέχρι τώρα + στο μέλλον). Είχα ζητήσει στο παρελθόν να γίνει κάτι παρόμοιο με X360 και PS3, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Βέβαια τώρα ΑΝ πάρω δεύτερη κονσόλα, PS3 θα πάρω, σίγουρο αυτό. :P Πάντως, προσωπικά, θα σου έλεγα να μην πάρεις PS3 αν ήδη έχεις X360, μιας και τα περισσότερα μελλοντικά παιχνίδια [πέραν του MGS4 και του FFXIII (για δεύτερη φορά - του ποιού; )?] είναι και στις δύο κονσόλες. Όχι ότι το MGS4 δεν είναι από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια της γενιάς, αλλά 1 ή 2 παιχνίδια δεν νομίζω να αρκούν... :P

Αυτο που παρατηρω παντως τον τελευταιο καιρο ειναι οτι εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον μου για τα nintendo games με εξαιρεση ορισμενων περιπτωσεων.Κατι που δεν συμβαινει στην περιπτωση της sony.Δηλαδη σειρες με τις οποιες μεγαλωσα νοιωθω πως δεν με ενδιαφερουν πια και ενω ειμαι fan γενικα των retro games τελευταια δεν εχω καθολου ορεξη να ασχοληθω με παλια Nintendo και προτιμω διαφορα αλλα.

Νομίζω ότι είναι λογικό να βαριέσαι παλιά παιχνίδια... Για παράδειγμα όμως, σε διαβεβαιώ ότι αν έπαιζες Pokemon Diamond & Pearl το καλοκαίρι που όλοι παίζαμε, θα το χαιρόσουν και με το παραπάνω. Ή φυσικά το Mario Galaxy ως εμπειρία είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, και ισότιμο σε διασκέδαση με τα άλλα Mario. Το Twilight Princess ήταν από τα καλύτερο Zelda των εποχών - αν και όχι καλύτερο από το The Wind Waker - ενώ το The Phantom Hourglass ήταν το καλύτερο portable Zelda. Το Metroid Prime 3 δεν το έπαιξα ακόμα, παρόλ' αυτά άκουσα τα καλύτερα λόγια - θεωρείται το καλύτερο της τριλογίας. Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, έχει πολύ cvmaki ακόμα η Nintendo, ακόμα και για τα πιο πολυχρησιμοποιημένα franchises της, αλλά κυρίως, έχει πλέον τρανταχτή υποστοίριξη από third party παράγοντες, σε σχέση με το GameCube at least, και δεν μιλάμε για party games ή διασκεδαστικά platforms, αλλά και για "σοβαρά" παιχνίδια. :nosey:

Και κατι αλλο τωρα......δεν ξερω ρε......δεν νομιζω πως παιζω μονο για διασκεδαση......η μαλλον οταν ειναι να παιξω χαλαρα για να διασκεδασω θα προτιμησω mame καταστασεις η διπλο σε καποιο fighting με φιλους.Οταν ομως μιλαμε για κονσολες και Pc ειναι διαφοροι αλλοι παραγοντες που συντελουν ενα παιχνιδι.Το σεναριο,οι χαρακτηρες,το art direction,η μουσικη ειναι μονο μερικα απο αυτα.....ε και νοιωθω πως η Nintendo δεν εχει τιποτα να μου προσφερει απο τα παραπανω.....Θελω το παιχνιδι να με κανει να σκεφτω να προβληματιστω,να νοιωσω κατι ρε παιδι.....και για να γινει αυτο ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν cut scenes ala metal gear,χαρακτηρες αλα Final Fantasy,ενταση Resident Evil,coolness και badassness Devil May Cry.....

Κοίτα, πράγματι δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά ένα μεγαλύτερο συναίσθημα που μπορεί να αντληθεί από το κάθε παιχνίδι. Οι παράγοντες μπορεί να είναι το gameplay, η πλοκή, οι χαρακτήρες, η μουσική και άλλοι 1002 παράγοντες όπως αναφέρεις. Παρόλ' αυτά, το κάθε παιχνίδι έχει το στόχο του. Είναι λογικό να μην περιμένεις να δακρύσεις με τον υδραβληκό που σώζει την πριγκίπησα από τον μεγάλο απροσδιόριστης φύσεως τέρα για 666η φορά, και μάλιστα στο διάστημα. Παρόλ' αυτά, η εκκεντρικότητα του παιχνιδιού, το gameplay, η μουσική, και άλλοι παράγοντες, το καθηστούν χαλαρά αντάξιο των Metal Gear Solid, Final Fantasy, Resident Evil και Devil May Cry, όπως αναφέρεις. Απλώς είναι παιχνίδια διαφορετικής φύσης, άλλου τύπου. Και η Nintendo έχει "σοβαρά" παιχνίδια, άσχετα από το αν τα γραφικά δεν αγγίζουν τον ρεαλισμό, και αν στο δισκάκι δεν περιέχονται 30 ώρες CGI. :P Α, και κυρίως θα έπρεπε να πω θα έχει, μιας και τα αποτελέσματα της επιτυχείας του Wii δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα φωναχτά, αφού για του λόγου το αληθές, τα αναμενόμενα third-party παιχνίδια είναι ακόμα... αναμενόμενα. :P Πάντως μπορώ να πω ότι περιμένουμε ΑΠΕΙΡΟ πράγμα, από κάθε είδος. Βασικά τα must titles που έρχονται αγγίζουν μάλλον διψήφιο αριθμό. Και ήδη από τα πρώτα δείγματα ικανοποιούμαι και με το παραπάνω. :wooi2:

Και να σου πω κατι....πες οτι βγανει resident evil που λες για wii......γιατι να προτιμησω αυτο με τα κουτσουρεμενενα γραφικα επιπεδου game cube Και πανω και να μην παρω το καλογυαλισμενο για Xbox/ps3???

Χο χο, επειδή για το ένα θα πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια.
Ε, βασικά και εμένα μου αρέσουν τα καλά γραφικά, δεν είμαι ζαμαμφού, αλλά ένα παιχνίδι το κρίνω αρχικά από το gameplay, την πλοκή, και λοιπά... Ε, το Wii ποικιλεί στον τομέα. Εκτός αυτού δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Άλλη εμπειρία σου προσφέρει ένα 2D-Platform, ξέρω 'γω, και άλλη ένα 3D. Και για να μην μιλάμε χωρίς νόημα, εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει "3D-Platform". Μάλλον Action γίνεται από αυτό το σημείο και μετά. :P

Και γενικοτερα σου λεω οτι μαρεσουν τα fighting games....τι εχει η κονσολα αυτη να δωσει σε αυτον τον τομεα.Super Smash thanks but no thanks.....ok καλο ηταν αλλα θελω κατι πιο σοβαρο.....ναι θα με βρισεις τωρα το ξερω αλλα ρε δεν θεωρω fighting ενα game με kirby,mario,yoshi klp....Και ενω βλεπω σειρες οπως:street fighter,tekken,soul calibur,king of fighters το καινουργιο blazblue και πολλα αλλα να ανακοινωνονται για ps3 ε τα πραγματα για μενα ειναι ξεκαθαρα......

Αντικειμενικά μιλώντας, το Super Smash Bros. είναι το καλύτερο fighting game από άποψη gameplay, οργάνωσης και υλικού. Μην το υποτιμάς, επειδή καταρχάς δεν είναι καν παιδικό. Είναι τα πάντα. Δεν είναι ούτε happy go lucky, ούτε εξεφτελιστικά σοβαρό με χαρακτήρες που γίνονται δέμονες και ψιψιψώνια. Έχει τα πάντα. Σοβαρότητα και παιδικότητα. Χαρά και Συναίσθημα. Οπότε μην κάνεις το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας gamer. Μην το κρίνεις βλέποντας τον πράσινο φίλο μας να πετάει αυγά. Και όχι ότι με νοιάζει, αλλά εσύ θα παίζεις με το υποδεκαπλάσιο του αριθμού με τον οποίο θα παίζω εγώ όταν παίζεις Tekken, Soulcalimbur και λοιπά. Πραγματικά μου φάνηκε αστείο πάντως αυτό, καθώς τα παιχνίδια που ανέφερες είναι pretty much το ίδιο πράγμα. Ένα είδος παιχνιδιού που επαναλαμβάνεται από εποχές NES μέχρι και σήμερα. Δεν λέω ότι είναι άσχημο. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά το στυλ, και είμαι αρκετά μεγάλος Tekken fan, ώστε να πωρώνομαι να κοιτάω πράγματα γι' αυτό ακόμα κι αν δεν έχω PlayStation 3. Αλλά συγκριτικά μιλώντας, μήδε πρωτοτυπία, ούτε και τρομερό gameplay, και επίτρεψέ μου να πω και ότι υπάρχει και μία έλλειψη ενδιαφέροντος από ένα σημείο και μετά, ήδη από το γεγονός ότι έχουν χάσει αρκετά elements πολλά fighting games. Αν χρειάζεται να πατήσω X, Δ, Ο, Χ, Posted Image, O, O, Posted Image, X, Δ, O, Posted Image και πάλι X για να εκτελέσω μία σούπερ ντούπερ κίνηση, thanks but no thanks. Αν θες να ονομάζεται fighting προσπάθησε να μην περιορίζεσαι στο κουμπιά. Αυτό το πέτηχε το Smash Bros. Ο απλότερος και βαθύτερος χειρησμός που υπάρχει σε fighting game. Hands down. :nod:

Και λες οτι καποια στιγμη θα τελειωσουν οι τιτλοι ασσοι στο μανικι και μετα θα επικρατησει νεκρα.....κατι που ειναι απιθανο σιγουρα......απλα θελω να καταλαβω τον ασσο τον wii που μας τον κρυβουν τοσο καιρο και εχουμε μεινει με την απορια.........α......και δεν θελω να παρω μια κονσολα και να με βγαλει με 10 παιχνιδια οπως το Ν64 και το Gc.......το xbox 360 το εχω μισο χρονο και εχω ηδη 10 και γαμανε ολα......

Μιλάω με σημερινούς παράγοντες, δεν μπορώ να δω αν θα αλλάξει κάτι όταν θα πέσει το PS2. Προσωπικά θα πάρω PlayStation 3 στο έμμεσο μέλλον. Μπορεί να είμαι fanboy αλλά δεν είμαι μισαλλόδοξος. Εφ' όσον βγουν αρκετά παιχνίδια που θέλω, νομίζω ότι θα ήμουν βλάκας να εξακολουθώ να κατακρίνω την κονσόλα. Μιλάω πάντα συγκριτικά. Προσωπικά το PlayStation 3 έχει αυξηθεί αρκετά της υπόληψής μου τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν τουλάχιστον 10 τίτλοι που θα μου άρεσαν από την τωρινή βιβλιοθήκη, και τα παιχνίδια που προσέρχονται, με γύρω στα 5 από αυτά να τα θέλω απεγνωσμένα. Το θέμα είναι ότι το Wii έχει αυξηθεί πολύ παραπάνω από αυτό, και οι τίτλοι που με ενδιαφέρουν σε αυτό είναι το λιγότερο διπλάσιοι στο σύνολο. ;)

Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο. Είναι συνδιασμός προτιμήσεων ειδών, με παράγοντες όπως τα κολλήματα που έχει κανείς ως προς την τεχνολογική υπόσταση των παιχνιδιών και η διάθεση για κάτι καινούριο ή το αντίθετο. Κάνοντας την αυτοκριτική μου έχω εντοπίσει πολλές φορές τον εαυτό μου να λέει πράγματα με υπερβολή. Παρόλ' αυτά θέλω να πιστεύω ότι είμαι τουλάχιστον ανοιχτόμυαλος. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ταγμένος κάπου. Απλώς έχω μία προτίμηση. Με λογική, και όχι από φανατισμό ή άλλους παράγοντες. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από φανατισμένο άνθρωπο χωρίς επιχειρήματα. :wis:

Υ.Γ.: Θα ανοίξει θέμα με παιχνίδια που αξίζουν για κάθε κονσόλα. Ο Δημήτρης (εναλλακτικός εαυτός του Sephimon-T.K.) θα υποπτεύει τα των PSP και PS3, και εγώ θα αναλλάβω Wii και DS. Ζητήται άτομο για Xbox 360. :drink:

oR4yYRl.gif

#245 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 00:06

Κοίτα, πράγματι δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά ένα μεγαλύτερο συναίσθημα που μπορεί να αντληθεί από το κάθε παιχνίδι. Οι παράγοντες μπορεί να είναι το gameplay, η πλοκή, οι χαρακτήρες, η μουσική και άλλοι 1002 παράγοντες όπως αναφέρεις. Παρόλ' αυτά, το κάθε παιχνίδι έχει το στόχο του. Είναι λογικό να μην περιμένεις να δακρύσεις με τον υδραβληκό που σώζει την πριγκίπησα από τον μεγάλο απροσδιόριστης φύσεως τέρα για 666η φορά, και μάλιστα στο διάστημα. Παρόλ' αυτά, η εκκεντρικότητα του παιχνιδιού, το gameplay, η μουσική, και άλλοι παράγοντες, το καθηστούν χαλαρά αντάξιο των Metal Gear Solid, Final Fantasy, Resident Evil και Devil May Cry, όπως αναφέρεις. Απλώς είναι παιχνίδια διαφορετικής φύσης, άλλου τύπου. Και η Nintendo έχει "σοβαρά" παιχνίδια, άσχετα από το αν τα γραφικά δεν αγγίζουν τον ρεαλισμό, και αν στο δισκάκι δεν περιέχονται 30 ώρες CGI.

Αυτο το πραγμα παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη ιεροσυλια που εχω ακουσει ποτε μετα απο κεινο που ειχες πει για τα Pokemon.

#246 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 00:21

Αυτο το πραγμα παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη ιεροσυλια που εχω ακουσει ποτε μετα απο κεινο που ειχες πει για τα Pokemon.

Και το ποστ σου είναι ένα μηδενικό, ένα ψέμα, τόσο ανύπαρκτο όσο και η άποψή σου.

oR4yYRl.gif

#247 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 00:40

Καλά ρε πας να διαφωνήσεις με τον Ash για την Nintendo;Αφού δε ξέρεις ότι ο γιατρός έχει πει να του λέμε σε όλα ναι;:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 00:50

Καλά ρε πας να διαφωνήσεις με τον Ash για την Nintendo;Αφού δε ξέρεις ότι ο γιατρός έχει πει να του λέμε σε όλα ναι;:hihi2:

Εντάξει, τώρα δεν είναι αστείο. Ο τύπος δεν παίζεται. Γράφεις εσύ 726 γραμμές ποστ, και έρχεται και πετάει μία βλακεία γιατί έτσι θέλει. Ήμαρτον. Σβήστε τα off-topic παρακαλώ.

Υ.Γ.: Ηλία θα αναλάβεις το 360; :bleh:

oR4yYRl.gif

#249 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 01:02

Και το ποστ σου είναι ένα μηδενικό, ένα ψέμα, τόσο ανύπαρκτο όσο και η άποψή σου.

Τωρα δηλαδη θες να ξεκινησουμε flame?Κανεις αναλυσεις σε επιπεδο πορωσης λεγοντας πραγματα που δεν ισχυουν.Δεν γινεται να συγκρινουμε το MGS με το Super Mario αν ειναι δυνατον.

Ολα τα δοκιμια τα οποια εχεις γραψει εδω μεσα αναλωνονται σε μια ακαταπαυστη προσπαθεια μειωσης της Sony του PS3 και αναδειξεις του Wii ως της υπερτατης παιχνιδομηχανης.Κατι που προφανως δεν ισχυει.Η μονη επανασταση που εφερε το wii ηταν στον τομεα του χειρισμου κατι που εδωσε μια καινουρια εμπειρια στους gamers.Αλλα πες μου ποια σοβαρη εταιρια θα εβγαζε game που κανεις yoga.Περιμενω δοκιμιο που θα προσπαθεις να μου τα χωσεις και να αποδειξεις πως ειμαι ψευτης και μηδενικο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Skiarxon: 14 Ιούνιος 2008 - 01:26

#250 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 09:05

Αν είναι δυνατόν να ασχοληθώ! Προφανώς δεν διάβασες καν τα "δοκίμιά" μου. Δεν είμαι το στυλ του fanboy που κατηγορεί τις άλλες εταιρίες για να περάσει τη δικιά του. Αν είχες διαβάσει καν τι γράφω, θα έβλεπες στις 4 τελευταίες γραμμές κάποια λόγια. Στην τελική και το PlayStation 3 μου αρέσει, και το Wii, απλώς το Wii, πολύ περισσότερο. Το flame το άρχισες εσύ, επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς είσαι αρκετά ανώριμος ώστε να μην δεχτείς κάποια άποψη διαφορετική από την δικιά σου. Βασικά μόνο που συγκρίνεις τόσο τολμηρά ένα Sleath με ένα platform σε κάνει κατευθείαν ανάξιο συζήτησης. Διότι προφανώς πιστεύεις ότι το MGS είναι καλύτερο από το Mario, πράγμα σχετικά δύσκολο να καθορίσεις. Ό,τι σύγκριση μπορεί να γίνει, βρίσκεται στο επίπεδο της αξίας του παιχνιδιού. Και σε αυτή την περίπτωση είναι ισάξια. Αλλά σωστά, εσύ είσαι αυθεντία, και η άποψή σου έχει σημασία, δεν χρειάζεται καν να μου αποδείξεις κάτι. Grow up pelase. ;)

oR4yYRl.gif

#251 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 09:47

May 2008 Hardware Sales

• Nintendo Wii -- 675,100
  • Nintendo DS -- 452,600
  • PlayStation 3 -- 208,700
  • Xbox 360 -- 186,600
  • PlayStation Portable -- 182,300
  • PlayStation 2 -- 132,700

May 2008 Software Sales

1. Grand Theft Auto IV (360) -- 871,300
2. Mario Kart Wii (Wii) -- 787,400
3. Wii Fit (Wii) -- 687,700
4. Grand Theft Auto IV (PS3) -- 442,900
5. Wii Play (Wii) -- 294,600
6. Super Smash Bros. Brawl (Wii) -- 171,100
7. Iron Man (PS2) -- 130,600
8. Guitar Hero III (Wii) -- 116,800
9. Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness (DS) -- 107,000
10. Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time (DS) -- 102,000

Posted Image
Πήρε λιγο τα πάνω του το PS3 ...Περιμενουμε τον επομενο μηνα να δουμε τι επιασε το MGS4:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#252 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 10:08

Πολλύ λογικά πάντως μου φένονται τα αποτελέσματα!Και στις πωλήσεις κονσολών αλλά και στις πωλήσεις τίτλων!Το Wii που είναι πιο φθηνό και οικογενειακό το αγοράζουν οι πιο πολλοί(το ίδιο και το ds!)To ps3 αρχίζει και παίρνει σιγά-σιγά τα πάνω του και μετά το 360 όπου μετά πια από τόσες πωλήσεις που έκανε αρχίζει και πέφτει!
Ε...για τους τίτλους πιο άλλο να ήταν πρώτο!GTA 4 για 360
Combination of sucess!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 14:59

Αν είναι δυνατόν να ασχοληθώ! Προφανώς δεν διάβασες καν τα "δοκίμιά" μου. Δεν είμαι το στυλ του fanboy που κατηγορεί τις άλλες εταιρίες για να περάσει τη δικιά του. Αν είχες διαβάσει καν τι γράφω, θα έβλεπες στις 4 τελευταίες γραμμές κάποια λόγια. Στην τελική και το PlayStation 3 μου αρέσει, και το Wii, απλώς το Wii, πολύ περισσότερο. Το flame το άρχισες εσύ, επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς είσαι αρκετά ανώριμος ώστε να μην δεχτείς κάποια άποψη διαφορετική από την δικιά σου. Βασικά μόνο που συγκρίνεις τόσο τολμηρά ένα Sleath με ένα platform σε κάνει κατευθείαν ανάξιο συζήτησης. Διότι προφανώς πιστεύεις ότι το MGS είναι καλύτερο από το Mario, πράγμα σχετικά δύσκολο να καθορίσεις. Ό,τι σύγκριση μπορεί να γίνει, βρίσκεται στο επίπεδο της αξίας του παιχνιδιού. Και σε αυτή την περίπτωση είναι ισάξια. Αλλά σωστά, εσύ είσαι αυθεντία, και η άποψή σου έχει σημασία, δεν χρειάζεται καν να μου αποδείξεις κάτι. Grow up pelase. ;)

Ash το θες πολύ το Infraction ε; :nanteee:

Πολιτισμένα και χωρίς χαρακτηρισμούς πλζ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από YaTa: 14 Ιούνιος 2008 - 15:08

1

#254 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 02:51

Σε κανεναν δεν αρεσε το gif που ειχα στο προηγουμενο ποστ? :hahaha: Ειχε πλακα...Τεσπα...

Το Wii πήρε αποκλειστικα το tenchu,αλλα η Aquire δεν αφησε τη Σονυ:Ρ Στο Φαμίτσου αναφερεται οτι η Aquire ετοιμάζει ενα Way of the Samurai για το PS3 αλλα και ενα πορτ για το PSP απο τα παλιότερα παιχνίδια. Bushido βρήκες το επομενο παιχνιδι που θα παρεις στο PS3 οταν το αγορασεις με το καλο:orly:

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 18:34

Ρε παιδιά και οι δύο κονσόλες καλές είναι. Η κάθε μία είναι φτιαγμένη για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Το Wii είναι πιο χαλαρό ίσως και λίγο πιο παιδικό γιατί βασικά πιτσιρικάδες το αγοράζουν, αλλά έχει και μερικά παιχνίδια που εγώ τα θεωρώ όχι απλώς αξιοπρόσεκτα αλλά θρυλικα, πχ Zelda. Απίστευτο!!!
Το PS3 από την άλλη είναι κονσόλα που είναι αναμφισβήτητα ανώτερη. Και ως μηχάνημα αλλά και στον τομέα των παιχνιδιών γι'αυτό είναι και πιο ακριβή. Και θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει κάποιος μόνο το Wii και να του είναι αρκετό. Βασικά νομίζω ότι είναι τέλειο για δεύτερη παιχνιδομηχανή, αλλά πάλι γούστα είναι αυτά...:orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky: