i don;t own a ps3 yet.....but i am gonna buy one....
and the last post here is another good reason to do so
^^
FUCKKKKKKKKK YEAHHHHHHH
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 02:04
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 22:44
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 23:25
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 23:30
Βεβαια ακομα αναρωτιέμαι γιατι το Wii ειναι σε σαϊτ που λέγετε Next Gen wars:drink:http://nexgenwars.com/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 21 Μάιος 2008 - 23:38
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 23:58
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 07:19
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:04
Nα παρω και εγω με τη σειρα μου τη θεση μου στα console wars....
Μπορει σε πολλους να μην αρεσει αυτο που θα πω αλλα το wii αν και στην αρχη με ειχε ενθουσιασει λογω πρωτοτυπιας και χειρισμου και πιστεψα πως η nintendo με αυτο θα εβγαινε απο το τελμα τοσων χρονων που την ηθελε παντα να κοιταει την πλατη της sony......παρολ'αυτα.....δεν ξερω ρε....απογοητευτηκα.....θα μου πειτε οι πωλησεις λενε αλλα....ε βεβαια λογικο ειναι......η nintendo πονταρε με ολα αυτα τα family games(wii sports,games για εξασκηση μυαλου και αντανακλαστικων κλπ κλπ) να κερδισει ενα κοινο το οποιο δεν αποτελειται απο πραγματικους gamers που παρακολουθουν στενα την βιομηχανια για χρονια,αλλα απο ατομα που απλα θεωρησαν πρωτοτυπο το ολο συστημα (συν την προσιτη τιμη) ε και επενδυσαν.
Ε, εντάξει τώρα. Εκτός από το γεγονός ότι η πρόταση "το xbox 360 και το Ps3 ανταλλασουν παιχνιδαρες" είναι τουλάχιστον ουτοπική, νομίζω ότι υποτιμάς λίγο τα πράγματα. Προφανώς οι φορές που κοίταξες την βιβλιοθήκη του Wii τον τελευταίο καιρό ήταν ελάχιστες εώς και καμία. Θα μπορούσα να σου φέρω και εγώ δεκάδες παραδείγματα παιχνιδιών που αξίζουν στο Wii, αλλά το έχω κάνει ήδη πολλαπλές φορές, οπότε θα περιοριστώ στα θεωρητικά.Ναι δωστε μου τωρα ενα λογο να παρω το wii?Ωραια ολα καλα με το χειριστηριο,σιγουρα ειναι μια καινοτομια δεν λεω.....αλλα να το παρω να παιξω τι?Εχω κουραστει με τα franchises της Nintendo πραγματικα......οκ μικροι ολοι παιζαμε mario,pokemon klp και ειναι εμπειριες για μια ζωη....αλλα μεχρι ποτε πια mario και ΣΙΑ...και δηλαδη καλα που ειναι το zelda και σωζει την κατασταση....απο μονο του δεν αποτελει αρκετο λογο για μενα παντως......Κοιταζοντας την μεχρι τωρα βιβλιοθηκη τοu wii βλεπω ελαχιστα εως κανενα παιχνιδι που να μου κανεi klik.....συν το οτι απο τεχνικης αποψης παντα ειναι πολυ πισω συσκριτικα με τα αλλα δυο μηχανηματα......θα μου πειτε "μα καλα τα γραφικα δεν κανουν το game"......ρε φιλε αυτο το ξερω καλα......σχεδον μονο retro games παιζω και ποτε δεν με ενοιαξαν τα εντυπωσιακα γραφικα,τα εφε κλπ.....
Ως γνωστόν, το PlayStation 3 συνεχίζει την κυριαρχεία που ξεκίνησε το PlayStation 2, σε αντίθεση με το Wii που σαν ιδέα και στυλ αποτελεί μία εντελώς νέα κονσόλα, και όχι συνέχεια του GameCube, το οποίο απέτυχε οικτρά στον τομέα third party. Ως αυτονόητο, η τεχνολογική υπεροχή, καθώς και το κερδισμένο ήδη έδαφος έκαναν την εταιρίες να στραφούν προς το PlayStation 3 και το Xbox 360. Αυτό έγινε πριν κυκλοφορήσουν οι τρεις. Α, και να πω ότι από τα παιχνίδια που μου αναφέρεις, η μεγάλη πλειωνότητα τους έχει μία κατάληξη 4 ή IV, για να μην μιλήσω για για 13 ή XIII. Οπότε δεν νομίζω ότι το επιχείρημα που είπες πριν για το Pokemon και το Mario συμπίπτει με την διάθεση σου να παίξεις πάλι παιχνίδια που έπαιζες ως παιδί, γιατί φαντάζομαι ότι Resident Evil και Final Fantasy έπαιζες και παλιά.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω το xbox 360 και το Ps3 ανταλλασουν παιχνιδαρες εχοντας παραλληλα αποκλειστικους τιτλους το wii δεν μπορει να σηκωσει τιποτα απο ολα αυτα επειδη οι κυριοι της Nintendo Προφανως βαριοντουσαν και προτιμησαν να φτιαξουν μια ανανεωμενη εκδοση του Game Cube με λιγο καλυτερα γραφικα και διαφορετικο χειριστηριο.....
Σκεφτειτε μονο τους επερχομενους τιτλους που εχουν ανακοινωθει για τη sony και τη microsoft:παιχνιδια οπως Gears of War,Metal Gear Solid,Resident Evil,Onimusha,Devil May Cry,Final Fantasy,Lost Odyssey,Grand Theft Auto αναφεροντας λιγα μονο απο αυτα.Δυστυχως το wii den αντεχει να σηκωσει κανενα απο ολα αυτα και αν γινει θα ειναι κουτσερεμενο game.
Βασικά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα παιχνίδια που αξίζουν στο Wii είναι περισσότερα από αυτά των Xbox 360 και PlayStation 3. Προσωπικά αν είχα κάποια άλλη από τις δύο κονσόλες, μάλλον PlayStation 3, θα έπαιρνα αρκετά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. Απλώς, η τιμή δεν είναι δικαιολογιμένη αν σκεφτείς ότι τα παιχνίδια που με καίνε δεν ξεπερνούν τα 5 ή 6.Θα μου πειτε γιατι τοσο θαψιμο στο καημενο το wii.....ε γιατι η nintendo βαριεται ρε.....παλια θεωρουνταν μια εταιρια με απιστευτη ποικιλια και games για καθε προτιμηση........τωρα κατα τη γνωμη μου δεν εχει τιποτα να προσφερει στο μεσο gamer και αυτο θα φανει στην πορια.......ως ποτε δηλαδη θα τρωμε στη μαπα προχειροφτιαγμενα games που βασιζονται απλα σε μια εξυπνη ιδεα καποιου ιαπωνα και tsup να φτιαχτηκε ενας ακομα τιτλος.......αυτο δεν ειναι "νεα γενια" ειναι μια καλη ιδεα με προοπτικες αλλα ατελη υλοποιηση.....
Βεβαια ακομα αναρωτιέμαι γιατι το Wii ειναι σε σαϊτ που λέγετε Next Gen wars:drink:
:hahaha:
Μολις ειδα κ το ποστ του Hanzo,κ εν μερη συμφωνω με αυτα που λες. Ειδικα τωρα που εχει βγαλει τα παιχνιδια "κλειδια" για πωλησεις δεν βλεπω κατι τρανταχτο στο μελλον για το Γουϊ.
Ενα ακομα παιχνιδι εκανε την εμφανηση του το οποιο λεγετε Mad World το οποιο θα εχει βια κλπ... θα δειξει πως θα εξεληχθει σε αυτη την κονσολα.
Επισης συμφωνα με το Playstation Day event το υπολοιπο 2008 κ οι αρχες 2009 θα υπαρχουν αρκετα παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν (κυριως απο first party αλλα κ απο αλλες εταιριες)
Οι περισσότεροι αγόρασαν Wii για τα παιδιά τους, επειδή είναι φτηνή κονσόλα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για gamers, έχει πολλά για μικρά παιδιά. Εγώ αυτό παρατήρησα κοιτώντας τα games που έχουν βγεί για Wii. Ακόμα και το PSP έχει απείρως καλύτερα παιχνίδια από το Wii... Tekken, Silent Hill, Naruto, Star Wars, Tomb Raider είναι μερικοί από τους τίτλους που βρήκα για το PSP! Αντίθετα στο Wii τα μόνα που είδα είναι παιδικές εκδόσεις.
Οπότε αν θες κάτι φτηνό και απλό για το παιδί, το Wii είναι η λύση. Αλλιώς θα πας σε PS3 ή Xbox. Και προσωπικά προτιμώ PS3 και γι'αυτό το αγόρασα. Απλά, όλα τα παιχνίδια του Xbox είτε βγαίνουν για PC είτε για Playstation. Αντίθετα υπάρχουν πολλοί τίτλοι στο PS που σπάνια θα βγούνε για PC, και μερικές φορές δεν βγαίνουν καν για άλλη πλατφόρμα. Οπότε με το PS3 έχω καλύψει σχεδόν όλη την γκάμα παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ash_Pokemaster: 23 Μάιος 2008 - 14:12
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 14:59
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 15:07
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 20:51
Spoiler:Spoiler:
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:13
Δε νομίζω... Απ'ότι ξέρω, 12/06 κυκλοφορεί παγκοσμίως. Και γω το περιμένω πάντως πως και πωςΠαιδιά βγήκε το Metal Gear Solid 4 στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι?
If yes I give you the right to kill me!
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 05:52
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 07:16
παιδια ψαχνω ενα παιχνιδι του πλειστεισον 1 .
Δεν ξερω αν εχει βγει και αλλο αναλογο.
Αρχιζε με ενα παιδι που ειναι σπιτι του , ερχονται καποιοι σαν εξωγηοιηνοι και του περνουν το σκυλο του .
τους ακολουθει στον κοσμο τους και περνα απο διαφορα μερη για να βρει το σκυλο του .
Αυτος ειχε ενα ενα οπλα που πεταγε κατι σαν ηλεκτρισμο και αντιπαλοι του ηταν σκιες .
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 16:25
Heart of Darkness
Και για PC υπάρχει.