Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#226 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 19 May 2008 - 02:04

THAT"S SP FUCKING GOOD TO HEAR :o
i don;t own a ps3 yet.....but i am gonna buy one....
and the last post here is another good reason to do so
^^
FUCKKKKKKKKK YEAHHHHHHH
Posted Image

#227 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 21 May 2008 - 22:44

http://nexgenwars.com/

Άντε, Sonyάριδες, πλησιάζετε το 10ράκι... :hahaha:
Μάλλον δεν πρόκειται να πάρω PS3 εκτός θαύματος (aka κόψιμο τιμής)... :P
Απ' την μία θέλω να παίξω Metal Gear Solid 4... :knock-knock: Το θέμα είναι ότι το MGS4 είναι μάλλον το μόνο που θέλω να παίξω for the time being... :uhh:

Anyway, θα δείξει. Ας δούμε πρώτα και την κίνηση της Squenix πάνω στην κονσόλα... :P
Πάντως καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι το Wii είναι μακράν καλύτερο... :kakaka: Πάντως προτιμώ το PS3 από το 360, αν αυτό σας παριγορεί... :bleh:

Και παρεμπιπτόντως:
Posted Image

oR4yYRl.gif

#228 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 21 May 2008 - 23:25

Nα παρω και εγω με τη σειρα μου τη θεση μου στα console wars....

Μπορει σε πολλους να μην αρεσει αυτο που θα πω αλλα το wii αν και στην αρχη με ειχε ενθουσιασει λογω πρωτοτυπιας και χειρισμου και πιστεψα πως η nintendo με αυτο θα εβγαινε απο το τελμα τοσων χρονων που την ηθελε παντα να κοιταει την πλατη της sony......παρολ'αυτα.....δεν ξερω ρε....απογοητευτηκα.....θα μου πειτε οι πωλησεις λενε αλλα....ε βεβαια λογικο ειναι......η nintendo πονταρε με ολα αυτα τα family games(wii sports,games για εξασκηση μυαλου και αντανακλαστικων κλπ κλπ) να κερδισει ενα κοινο το οποιο δεν αποτελειται απο πραγματικους gamers που παρακολουθουν στενα την βιομηχανια για χρονια,αλλα απο ατομα που απλα θεωρησαν πρωτοτυπο το ολο συστημα (συν την προσιτη τιμη) ε και επενδυσαν.

Ναι δωστε μου τωρα ενα λογο να παρω το wii?Ωραια ολα καλα με το χειριστηριο,σιγουρα ειναι μια καινοτομια δεν λεω.....αλλα να το παρω να παιξω τι?Εχω κουραστει με τα franchises της Nintendo πραγματικα......οκ μικροι ολοι παιζαμε mario,pokemon klp και ειναι εμπειριες για μια ζωη....αλλα μεχρι ποτε πια mario και ΣΙΑ...και δηλαδη καλα που ειναι το zelda και σωζει την κατασταση....απο μονο του δεν αποτελει αρκετο λογο για μενα παντως......Κοιταζοντας την μεχρι τωρα βιβλιοθηκη τοu wii βλεπω ελαχιστα εως κανενα παιχνιδι που να μου κανεi klik.....συν το οτι απο τεχνικης αποψης παντα ειναι πολυ πισω συσκριτικα με τα αλλα δυο μηχανηματα......θα μου πειτε "μα καλα τα γραφικα δεν κανουν το game"......ρε φιλε αυτο το ξερω καλα......σχεδον μονο retro games παιζω και ποτε δεν με ενοιαξαν τα εντυπωσιακα γραφικα,τα εφε κλπ.....

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω το xbox 360 και το Ps3 ανταλλασουν παιχνιδαρες εχοντας παραλληλα αποκλειστικους τιτλους το wii δεν μπορει να σηκωσει τιποτα απο ολα αυτα επειδη οι κυριοι της Nintendo Προφανως βαριοντουσαν και προτιμησαν να φτιαξουν μια ανανεωμενη εκδοση του Game Cube με λιγο καλυτερα γραφικα και διαφορετικο χειριστηριο.....

Σκεφτειτε μονο τους επερχομενους τιτλους που εχουν ανακοινωθει για τη sony και τη microsoft:παιχνιδια οπως Gears of War,Metal Gear Solid,Resident Evil,Onimusha,Devil May Cry,Final Fantasy,Lost Odyssey,Grand Theft Auto αναφεροντας λιγα μονο απο αυτα.Δυστυχως το wii den αντεχει να σηκωσει κανενα απο ολα αυτα και αν γινει θα ειναι κουτσερεμενο game.

Oποτε ενω οι εταριες θα συνεχιζουν να βγαζουν σοβαρα games για τα αλλα δυο ε θα λενε στη nintendo "ε ας φτιαξουμε τωρα και εναν εξομοιωτη μαγειρικης μηπως μας αγορασει και καμια νοικοκυρα και πουλησουμε και αλλο".....δεν εχω δει και πολλους developper παντως να παιρνουν στα σοβαρα το νεο συστημα της nintendo

Θα μου πειτε γιατι τοσο θαψιμο στο καημενο το wii.....ε γιατι η nintendo βαριεται ρε.....παλια θεωρουνταν μια εταιρια με απιστευτη ποικιλια και games για καθε προτιμηση........τωρα κατα τη γνωμη μου δεν εχει τιποτα να προσφερει στο μεσο gamer και αυτο θα φανει στην πορια.......ως ποτε δηλαδη θα τρωμε στη μαπα προχειροφτιαγμενα games που βασιζονται απλα σε μια εξυπνη ιδεα καποιου ιαπωνα και tsup να φτιαχτηκε ενας ακομα τιτλος.......αυτο δεν ειναι "νεα γενια" ειναι μια καλη ιδεα με προοπτικες αλλα ατελη υλοποιηση.....

Τα γραφω αυτα και δεν νοιωθω πως εχω αδικο....τουλαχιστον οχι σε ολα.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#229 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 May 2008 - 23:30

http://nexgenwars.com/

Βεβαια ακομα αναρωτιέμαι γιατι το Wii ειναι σε σαϊτ που λέγετε Next Gen wars:drink:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Μολις ειδα κ το ποστ του Hanzo,κ εν μερη συμφωνω με αυτα που λες. Ειδικα τωρα που εχει βγαλει τα παιχνιδια "κλειδια" για πωλησεις δεν βλεπω κατι τρανταχτο στο μελλον για το Γουϊ.
Ενα ακομα παιχνιδι εκανε την εμφανηση του το οποιο λεγετε Mad World το οποιο θα εχει βια κλπ... θα δειξει πως θα εξεληχθει σε αυτη την κονσολα.

Επισης συμφωνα με το Playstation Day event το υπολοιπο 2008 κ οι αρχες 2009 θα υπαρχουν αρκετα παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν (κυριως απο first party αλλα κ απο αλλες εταιριες)

Edited by Seraphimon-T.K., 21 May 2008 - 23:38.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#230 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 21 May 2008 - 23:58

Παρ' όλο που δεν παίρνω το μέρος καμιάς εταιρείας από τις τρεις, νομίζω πως ο μεγάλος αριθμός πωλήσεων του Wii οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ήταν πρωτότυπη κονσόλα και πολλοί το αγόρασαν, έστω και μόνο από περιέργεια να το δοκιμάσουν (μη νομίζετε ότι όλοι κάνουν καλή έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουν τι κονσόλα να αγοράσουν :P). Άσχετο αν σε κάποιους δεν άρεσε τελικά. Θέλω να πω πως μόνο και μόνο η διαφορετικότητά του έδωσε μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις, παρ' όλο που μπορεί τελικά για πολλούς κατόχους του να μην αποδείχθηκε καλό ως κονσόλα.
Οπότε, ίσως είναι λίγο άδικο για τις άλλες εταιρείες, οι οποίες δεν είχαν κάτι τόσο πρωτοποριακό να επιδείξουν εκτός από την βελτίωση των γραφικών, που ναι μεν είναι καταπληκτική δουλειά, είναι δε το συνηθέστερο πράγμα που βλέπει κανείς σε μια νέα κονσόλα.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#231 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 22 May 2008 - 07:19

Οι περισσότεροι αγόρασαν Wii για τα παιδιά τους, επειδή είναι φτηνή κονσόλα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για gamers, έχει πολλά για μικρά παιδιά. Εγώ αυτό παρατήρησα κοιτώντας τα games που έχουν βγεί για Wii. Ακόμα και το PSP έχει απείρως καλύτερα παιχνίδια από το Wii... Tekken, Silent Hill, Naruto, Star Wars, Tomb Raider είναι μερικοί από τους τίτλους που βρήκα για το PSP! Αντίθετα στο Wii τα μόνα που είδα είναι παιδικές εκδόσεις.

Οπότε αν θες κάτι φτηνό και απλό για το παιδί, το Wii είναι η λύση. Αλλιώς θα πας σε PS3 ή Xbox. Και προσωπικά προτιμώ PS3 και γι'αυτό το αγόρασα. Απλά, όλα τα παιχνίδια του Xbox είτε βγαίνουν για PC είτε για Playstation. Αντίθετα υπάρχουν πολλοί τίτλοι στο PS που σπάνια θα βγούνε για PC, και μερικές φορές δεν βγαίνουν καν για άλλη πλατφόρμα. Οπότε με το PS3 έχω καλύψει σχεδόν όλη την γκάμα παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν.

#232 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 23 May 2008 - 14:04

Καταρχήν να πω ότι ελπίζω η συζήτηση που θα ξεκινήσει να μην πάρει διαστάσεις flaming όπως άλλες στο παρελθόν. Ας είμαστε πολητισμένοι. :drink:

Nα παρω και εγω με τη σειρα μου τη θεση μου στα console wars....

Μπορει σε πολλους να μην αρεσει αυτο που θα πω αλλα το wii αν και στην αρχη με ειχε ενθουσιασει λογω πρωτοτυπιας και χειρισμου και πιστεψα πως η nintendo με αυτο θα εβγαινε απο το τελμα τοσων χρονων που την ηθελε παντα να κοιταει την πλατη της sony......παρολ'αυτα.....δεν ξερω ρε....απογοητευτηκα.....θα μου πειτε οι πωλησεις λενε αλλα....ε βεβαια λογικο ειναι......η nintendo πονταρε με ολα αυτα τα family games(wii sports,games για εξασκηση μυαλου και αντανακλαστικων κλπ κλπ) να κερδισει ενα κοινο το οποιο δεν αποτελειται απο πραγματικους gamers που παρακολουθουν στενα την βιομηχανια για χρονια,αλλα απο ατομα που απλα θεωρησαν πρωτοτυπο το ολο συστημα (συν την προσιτη τιμη) ε και επενδυσαν.

Λοιπόν. Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είναι άτοπο να μιλάς για παιχνίδια του 2006 προσπαθόντας να υποστοιρίξεις την θέση σου ως προς την επιτυχεία του Wii. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να σκεφτεί κανείς τον λόγο για τον οποίο δεν υπήρχαν τα "ώριμα third party" παιχνίδια αλα PlayStation 2 πριν 2 χρόνια. Κάθε τέλος σημάνει και μία αρχή. Το Wii συνέχισε με ό,τι είχε από το GameCube. Μηδενική υποστοίρηξη από third party με λίγα λόγια. :fromabove: Το βρίσκω λοιπόν πολύ λογικό να ξεκινάει με δικούς της τίτλους, τους οποίους και κακώς κατακρίνεις. Family Games όπως το Wii Sports και το Wii Play ήταν όχι απλώς πρωτοποριακά αλλά και απείρως διασκεδαστικά. Και άσχετο, αλλά δεν πόνταρε τίποτα με αυτά. Ήταν απλά πειράματα με απλά παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν τα motion controls του Wii. Και αυτά με το πέρασμα του καιρός μειώνονταν και ήδη φτάσει στην πράξη. :drink:

Ναι δωστε μου τωρα ενα λογο να παρω το wii?Ωραια ολα καλα με το χειριστηριο,σιγουρα ειναι μια καινοτομια δεν λεω.....αλλα να το παρω να παιξω τι?Εχω κουραστει με τα franchises της Nintendo πραγματικα......οκ μικροι ολοι παιζαμε mario,pokemon klp και ειναι εμπειριες για μια ζωη....αλλα μεχρι ποτε πια mario και ΣΙΑ...και δηλαδη καλα που ειναι το zelda και σωζει την κατασταση....απο μονο του δεν αποτελει αρκετο λογο για μενα παντως......Κοιταζοντας την μεχρι τωρα βιβλιοθηκη τοu wii βλεπω ελαχιστα εως κανενα παιχνιδι που να μου κανεi klik.....συν το οτι απο τεχνικης αποψης παντα ειναι πολυ πισω συσκριτικα με τα αλλα δυο μηχανηματα......θα μου πειτε "μα καλα τα γραφικα δεν κανουν το game"......ρε φιλε αυτο το ξερω καλα......σχεδον μονο retro games παιζω και ποτε δεν με ενοιαξαν τα εντυπωσιακα γραφικα,τα εφε κλπ.....

Ε, εντάξει τώρα. Εκτός από το γεγονός ότι η πρόταση "το xbox 360 και το Ps3 ανταλλασουν παιχνιδαρες" είναι τουλάχιστον ουτοπική, νομίζω ότι υποτιμάς λίγο τα πράγματα. Προφανώς οι φορές που κοίταξες την βιβλιοθήκη του Wii τον τελευταίο καιρό ήταν ελάχιστες εώς και καμία. Θα μπορούσα να σου φέρω και εγώ δεκάδες παραδείγματα παιχνιδιών που αξίζουν στο Wii, αλλά το έχω κάνει ήδη πολλαπλές φορές, οπότε θα περιοριστώ στα θεωρητικά. :smart:

Θα ξεκινήσω μιλώντας για την υποτίμηση που κάνεις σε franchises της Nintendo. Από τα συμφραζόμενα περνώ στο συμπέρασμα ότι θεωρείς το Mario και το Pokemon παιδικά ή τουλάχιστον επαναλαμβανόμενα. Πρέπει να πω ότι είναι λυπηρό που βλέπω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΧΙΣΗ; ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. :terror2: Ναι. Άλλα παιχνίδια προσφαίρουν διασκέδαση, άλλα λύπη, άλλα χαρά, άλλα κάψιμο, άλλα βαθιά συναισθήματα, άλλα τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να φτιαχτούν 666 Final Fantasy VII ή γιατί πρέπει η πλοκή του κάθε παιχνιδιού να εμβαθύνει αρκετά ώστε να έχει 30 ώρες CGI Videos. Δεν θα ήταν καν ξεχωριστό το κάθε παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο.

Θα μπορούσα να ξεκινήσω να λέω λόγους για τους οποίους το Pokemon έχει τουλάχιστον τους πιο ώριμους και εκταταμένους μηχανισμούς σε RPG, πράγμα που το καθηστά πιθανότατα ως το καλύτερο RPG σε αυτόν τον τομέα, παρόλ' αυτά, δεν θα το κάνω. :whistling: Θα πω απλώς για την πώρωση που μπορεί να αντληθεί από αυτό παίζοντάς το απλά. Δεν μπορώ να αμφυσβητήσω ότι μπορεί να γίνει καλύτερο, ως προς την πλοκή ας πούμε, ιδιαίτερα τώρα που μηχανικά δεν έχει και πολλές βελτιώσεις να κάνει, αλλά νομίζω ότι ένα τέτοιο παιχνίδι σε συνδιασμό με παρέα μπορεί να καλήψει μέρες και νύχτες. :wooi2:

Το δε Mario, μπορεί να κάνει λόγο για ένα υδραβλικό με παχύ μουστάκι και παράξενα ρούχα που πάει στο διάστημα. Ε και; Το παιχνίδι υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό. For the sake of διασκέδαση, όλο και κάποια βλακεία μπορεί να πλασαριστεί. Σιγά το πράγμα. :P Στην τελική, είναι από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί ο καθένας από 3 εώς και 103 ετών να παίξει χωρίς να βρίσκεται πολύ εκτός. Στον καθένα μπορεί να αρέσει, αυτό είναι κανόνας. :gn2:

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω το xbox 360 και το Ps3 ανταλλασουν παιχνιδαρες εχοντας παραλληλα αποκλειστικους τιτλους το wii δεν μπορει να σηκωσει τιποτα απο ολα αυτα επειδη οι κυριοι της Nintendo Προφανως βαριοντουσαν και προτιμησαν να φτιαξουν μια ανανεωμενη εκδοση του Game Cube με λιγο καλυτερα γραφικα και διαφορετικο χειριστηριο.....

Σκεφτειτε μονο τους επερχομενους τιτλους που εχουν ανακοινωθει για τη sony και τη microsoft:παιχνιδια οπως Gears of War,Metal Gear Solid,Resident Evil,Onimusha,Devil May Cry,Final Fantasy,Lost Odyssey,Grand Theft Auto αναφεροντας λιγα μονο απο αυτα.Δυστυχως το wii den αντεχει να σηκωσει κανενα απο ολα αυτα και αν γινει θα ειναι κουτσερεμενο game.

Ως γνωστόν, το PlayStation 3 συνεχίζει την κυριαρχεία που ξεκίνησε το PlayStation 2, σε αντίθεση με το Wii που σαν ιδέα και στυλ αποτελεί μία εντελώς νέα κονσόλα, και όχι συνέχεια του GameCube, το οποίο απέτυχε οικτρά στον τομέα third party. Ως αυτονόητο, η τεχνολογική υπεροχή, καθώς και το κερδισμένο ήδη έδαφος έκαναν την εταιρίες να στραφούν προς το PlayStation 3 και το Xbox 360. Αυτό έγινε πριν κυκλοφορήσουν οι τρεις. Α, και να πω ότι από τα παιχνίδια που μου αναφέρεις, η μεγάλη πλειωνότητα τους έχει μία κατάληξη 4 ή IV, για να μην μιλήσω για για 13 ή XIII. Οπότε δεν νομίζω ότι το επιχείρημα που είπες πριν για το Pokemon και το Mario συμπίπτει με την διάθεση σου να παίξεις πάλι παιχνίδια που έπαιζες ως παιδί, γιατί φαντάζομαι ότι Resident Evil και Final Fantasy έπαιζες και παλιά. :nosey:

Και δεν τα κατηγορώ βέβαια, τα top παιχνίδια είναι top, αλλά το να βασίζεται η επιτυχεία μιας κονσόλας στα πιο γνωστά franchises που υπάρχουν είναι κάτι εύκολο, ο ίδιος το λες και παραπάνω. Πραγματικά θέλω να δω την πορεία του PlayStation 3 μετά τα παιχνίδια "κλειδιά". Γιατί τα περισσότερα πράγματα που φαίνονται να ενδιαφέρουν τον κόσμο έχουν ανακοινωθεί ήδη από το 2006-2007. Μιλόντας σαν κάποιος που παρακολουθεί απο απόστασει δεν έχω δει ΠΟΛΛΑ καινούρια ανακοινωθέντα παιχνίδια που να προκαλούν τρέλα. Δηλαδή εντάξει, echochrome, Bionic Commando, και μερικά ακόμα. Δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το GTA IV ή το MGS4 του 2009. :nosey:

Και επειδή η μισή αλήθεια είναι ψέμα, και λέμε μόνο τη μισή αλήθεια, είναι λίγο παράξενο να μιλάμε για έτος 2008, Capcom και Square-Enix και δίπλα να βάζουμε τη λέξη Sony... :P Η S-E έχει άπειρα παιχνίδια για τα PlayStation, αλλά η κονσόλα στην οποία δουλεύει πλέον ασύστολα, είναι το DS. Και είναι θέμα χρόνου η κυκλοφορία του πρώτου ημι-major Final Fantasy στο Wii, του Crystal Cronicles: The Crystal Bearers δηλαδή, το οποίο φαίνεται ότι θα τα σπάσει. Για να μην μιλήσω και για πιθανότητες, γιατί σε αυτή την περίπτωση το Kingdom Hearts βρίσκεται σε διασταύρωση. :P Καλά, για την Capcom δεν θα μιλήσω καν. Eίναι δηλωμένη. :P Και βασικά το Wii έχει ήδη 1 νέο Resident Evil, καθώς και δύο παλιά. Πιστεύω ότι η πιθανότητα να βγει το 5 και στο Wii δεν είναι ξεγραμμένη. :P

Θα μου πειτε γιατι τοσο θαψιμο στο καημενο το wii.....ε γιατι η nintendo βαριεται ρε.....παλια θεωρουνταν μια εταιρια με απιστευτη ποικιλια και games για καθε προτιμηση........τωρα κατα τη γνωμη μου δεν εχει τιποτα να προσφερει στο μεσο gamer και αυτο θα φανει στην πορια.......ως ποτε δηλαδη θα τρωμε στη μαπα προχειροφτιαγμενα games που βασιζονται απλα σε μια εξυπνη ιδεα καποιου ιαπωνα και tsup να φτιαχτηκε ενας ακομα τιτλος.......αυτο δεν ειναι "νεα γενια" ειναι μια καλη ιδεα με προοπτικες αλλα ατελη υλοποιηση.....

Βασικά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα παιχνίδια που αξίζουν στο Wii είναι περισσότερα από αυτά των Xbox 360 και PlayStation 3. Προσωπικά αν είχα κάποια άλλη από τις δύο κονσόλες, μάλλον PlayStation 3, θα έπαιρνα αρκετά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. Απλώς, η τιμή δεν είναι δικαιολογιμένη αν σκεφτείς ότι τα παιχνίδια που με καίνε δεν ξεπερνούν τα 5 ή 6. :stubborn:

Βεβαια ακομα αναρωτιέμαι γιατι το Wii ειναι σε σαϊτ που λέγετε Next Gen wars:drink:

Μολις ειδα κ το ποστ του Hanzo,κ εν μερη συμφωνω με αυτα που λες. Ειδικα τωρα που εχει βγαλει τα παιχνιδια "κλειδια" για πωλησεις δεν βλεπω κατι τρανταχτο στο μελλον για το Γουϊ.
Ενα ακομα παιχνιδι εκανε την εμφανηση του το οποιο λεγετε Mad World το οποιο θα εχει βια κλπ... θα δειξει πως θα εξεληχθει σε αυτη την κονσολα.

Επισης συμφωνα με το Playstation Day event το υπολοιπο 2008 κ οι αρχες 2009 θα υπαρχουν αρκετα παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν (κυριως απο first party αλλα κ απο αλλες εταιριες)

...says the one who haven't had a Nintendo console ever since...... Άσε καλύτερα... :hahaha:
Ελπίζω να κάνεις πλάκα, επειδή ξέρω και ξέρεις ότι δεν έχεις ιδέα από Wii, και τι παιχνίδια έχει... : Όσο για το MadWorld, δεν αποτελεί κλειδί για το Wii, ούτε πρόκειται να δείξει κάτι... Ένα σχετικά συνηθισμένο παιχνίδι είναι. :P Πάντως μετά τα παιχνίδια κλειδιά, μάλλον το αντίθετο θα γίνει. Δηλαδή μετά από MGS4, Bionic Commando, Resi 5, Soulcalibur IV, Silent Hill V, FFXIII (το ποιό; ), άντε και μερικά ακόμα που ξεχνάω, υποθέτω αυτά είναι τα κλειδιά, πολλά από τα οποία βέβαια μοιράζεται και με το 360, δεν ξέρω τι άλλο ενδέχεται να κυκλοφορήσει. Ίσως να διαψευθώ, δεν θα είχα πρόβλημα με αυτό, άλλωστε υποστοιρίζω το Wii επειδή το θεωρώ απλώς καλύτερο, αλλά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω βέβαια είναι ότι το PS3 θα ξεπεράσει το 360. :P

Οι περισσότεροι αγόρασαν Wii για τα παιδιά τους, επειδή είναι φτηνή κονσόλα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για gamers, έχει πολλά για μικρά παιδιά. Εγώ αυτό παρατήρησα κοιτώντας τα games που έχουν βγεί για Wii. Ακόμα και το PSP έχει απείρως καλύτερα παιχνίδια από το Wii... Tekken, Silent Hill, Naruto, Star Wars, Tomb Raider είναι μερικοί από τους τίτλους που βρήκα για το PSP! Αντίθετα στο Wii τα μόνα που είδα είναι παιδικές εκδόσεις.

Οπότε αν θες κάτι φτηνό και απλό για το παιδί, το Wii είναι η λύση. Αλλιώς θα πας σε PS3 ή Xbox. Και προσωπικά προτιμώ PS3 και γι'αυτό το αγόρασα. Απλά, όλα τα παιχνίδια του Xbox είτε βγαίνουν για PC είτε για Playstation. Αντίθετα υπάρχουν πολλοί τίτλοι στο PS που σπάνια θα βγούνε για PC, και μερικές φορές δεν βγαίνουν καν για άλλη πλατφόρμα. Οπότε με το PS3 έχω καλύψει σχεδόν όλη την γκάμα παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν.

Tekken, Silent Hill, Naruto, Star Wars, Tomb Raider
Ναι, πολύ σπάνιοι τίτλοι, που αντίστοιχους, πόσο μάλλον καλύτερους δεν μπορείς να βρεις στο Wii. :rolleyes:
Πάντως for the history, το Smash Bros. Brawl είναι σατανικά καλύτερο από το Tekken, μακράν όμως. Star Wars, Tomb Raider υπάρχουν και στο Wii. Και βασικά το Star Wars: The Force Unleashed στο Wii είναι η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού. To Silent Hill εντάξει, δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό στο PSP, απ' ό,τι ξέρω. Τουλάχιστον οι βαθμολογίες δεν ήταν και τέλειες. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα, απλώς λέω. :P Για το Naruto το παραδέχομαι, έχω σκάσει από το ζήλια μου! :nanana: :bleh:

Επειδή τα περισσότερα που θα είχα να πω τα είπα στο προηγούμενο μέρος του ποστ μου, θα προσθέσω απλώς ότι δεν έχει καμία σημασία ο λόγος που αγοράζει κάποιος μια κονσόλα. :shock: Τα αποτελέσματα είναι πάντα ίδια.

Posted Image

Edited by Ash_Pokemaster, 23 May 2008 - 14:12.

oR4yYRl.gif

#233 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 23 May 2008 - 14:59

OMG!:oo::oo::oo::oo::oo::oo:!!!!!!!!
Ολόκληρη διατριβή!Πάντως όσο αναφορά τον τεχνικό τομέα το Wii υστερεί στον τεχνικό τομέα από τις άλλες 2 κονσόλες!Μπορεί ο τεχνικός τομέας να μην είναι το παν για την διασκέδαση αλλά όπως και να το κάνεις κάποιος ο οποίος θέλει εκπληκτικά γραφικά συνδιασμένα από μια HD READY τηλεόραση θα πάρει ή ps3 ή Xbox360!
Posted Image

#234 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 23 May 2008 - 15:07

Mια τετοιου ειδους απαντηση περιμενα.....ολοκληρωμενη και δεν εχεις αδικο στα περισσοτερα που λες....απλα προφανως εχουμε τελειως διαφορετικα γουστα.....εκτιμω που καθισες και εγραψες ενα post τετοιων διαστασεων για να υπερασπισεις με επιχειρηματα την αγαπημενη σου εταρεια.

Πιο συγκεκριμενα μαρεσε πολυ το επιχειρημα σου στην αρχη δηλαδη το οτι η nintendo αρχισε απο εκει που τελειωσε με το Game Cube...δηλαδη με ενα απογοητευμενο κοινο και πολλους που εχασαν την εμπιστοσυνη τους στην μαμα nintendo....κατι το οποιο δεν θα ηταν καθολου ευκολο να αντιστρεψει απο τη μια μερα στην αλλη....ενω o δρομος για την sony μετα την θριαμβευτικη νικη του ps2 ειχε ηδη στολιστει καταλληλως και ο κοσμος περιμενε το επομενο playstation για να το αποθεωσει.......

Μεχρι εδω τα λες καλα....τωρα για τα family games να σου πω πως εχω παιξει-αλλιως δεν θα τα επιανα καν στο στομα μου-και φυσικα και διασκεδασα......δεν νομιζω να τα κατεκρινα καπως.....απλα συνεχιζω να πιστευω πως η nintendo οσο να ναι.....υπολογισε σε αυτα +τη χαμηλη τιμη για να μπει η κονσολα νωρις νωρις στα σπιτια και ετσι ολοι να εχουν wii ενω για τα αλλα δυο επρεπε να κανει καποιος οικονομιες για πολυ καιρο.....

Και τωρα μπαινουμε στο θεμα μας.Σε διαβεβαιω πως ο λογος που εγραψα το προχθεσινο post ηταν επειδη εριξα μια εκτενης ματια στα τωρινα και επερχομενα games του wii γιατι ηθελα να βρω καποιον λογο να αγορασω η αυτο η Ps3 το καλοκαιρι(εχω ηδη X-Box 360 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος).Ε........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!!!

Οπως λες....ναι ειναι αληθεια πως παρακολουθω απο μικρος(εξαλλου πανω-κατω εχουμε την ιδια ηλικια,17 ειμαι)και πολυ στενα ολα τα franchises της sony και της nintendo και μονο προκατειλημμενος δεν ειμαι.Εχω και Ν64 και Game Cube.To πρωτο το θεωρω μαλιστα φοβερη κονσολα.

Αυτο που παρατηρω παντως τον τελευταιο καιρο ειναι οτι εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον μου για τα nintendo games με εξαιρεση ορισμενων περιπτωσεων.Κατι που δεν συμβαινει στην περιπτωση της sony.Δηλαδη σειρες με τις οποιες μεγαλωσα νοιωθω πως δεν με ενδιαφερουν πια και ενω ειμαι fan γενικα των retro games τελευταια δεν εχω καθολου ορεξη να ασχοληθω με παλια Nintendo και προτιμω διαφορα αλλα.

Και κατι αλλο τωρα......δεν ξερω ρε......δεν νομιζω πως παιζω μονο για διασκεδαση......η μαλλον οταν ειναι να παιξω χαλαρα για να διασκεδασω θα προτιμησω mame καταστασεις η διπλο σε καποιο fighting με φιλους.Οταν ομως μιλαμε για κονσολες και Pc ειναι διαφοροι αλλοι παραγοντες που συντελουν ενα παιχνιδι.Το σεναριο,οι χαρακτηρες,το art direction,η μουσικη ειναι μονο μερικα απο αυτα.....ε και νοιωθω πως η Nintendo δεν εχει τιποτα να μου προσφερει απο τα παραπανω.....Θελω το παιχνιδι να με κανει να σκεφτω να προβληματιστω,να νοιωσω κατι ρε παιδι.....και για να γινει αυτο ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν cut scenes ala metal gear,χαρακτηρες αλα Final Fantasy,ενταση Resident Evil,coolness και badassness Devil May Cry.....

Και να σου πω κατι....πες οτι βγανει resident evil που λες για wii......γιατι να προτιμησω αυτο με τα κουτσουρεμενενα γραφικα επιπεδου game cube Και πανω και να μην παρω το καλογυαλισμενο για Xbox/ps3???

Και γενικοτερα σου λεω οτι μαρεσουν τα fighting games....τι εχει η κονσολα αυτη να δωσει σε αυτον τον τομεα.Super Smash thanks but no thanks.....ok καλο ηταν αλλα θελω κατι πιο σοβαρο.....ναι θα με βρισεις τωρα το ξερω αλλα ρε δεν θεωρω fighting ενα game με kirby,mario,yoshi klp....Και ενω βλεπω σειρες οπως:street fighter,tekken,soul calibur,king of fighters το καινουργιο blazblue και πολλα αλλα να ανακοινωνονται για ps3 ε τα πραγματα για μενα ειναι ξεκαθαρα......

Και λες οτι καποια στιγμη θα τελειωσουν οι τιτλοι ασσοι στο μανικι και μετα θα επικρατησει νεκρα.....κατι που ειναι απιθανο σιγουρα......απλα θελω να καταλαβω τον ασσο τον wii που μας τον κρυβουν τοσο καιρο και εχουμε μεινει με την απορια.........α......και δεν θελω να παρω μια κονσολα και να με βγαλει με 10 παιχνιδια οπως το Ν64 και το Gc.......το xbox 360 το εχω μισο χρονο και εχω ηδη 10 και γαμανε ολα......

αυτα τα ολιγα.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#235 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 24 May 2008 - 20:51

Spoiler:
Spoiler:

η συνεχεια του τομου μας απο τις εκδοσεις Πα[τα]τακη
look forward to it
(η εικονα στο τελος τα σπαει ash~)
Posted Image

#236 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 May 2008 - 12:55

Παιδιά βγήκε το Metal Gear Solid 4 στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι?
If yes I give you the right to kill me!:hahaha:
Posted Image

#237 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 30 May 2008 - 13:13

Παιδιά βγήκε το Metal Gear Solid 4 στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι?
If yes I give you the right to kill me!:hahaha:

Δε νομίζω... Απ'ότι ξέρω, 12/06 κυκλοφορεί παγκοσμίως. Και γω το περιμένω πάντως πως και πως:wooi2:

#238 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 June 2008 - 05:52

παιδια ψαχνω ενα παιχνιδι του πλειστεισον 1 .
Δεν ξερω αν εχει βγει και αλλο αναλογο.
Αρχιζε με ενα παιδι που ειναι σπιτι του , ερχονται καποιοι σαν εξωγηοιηνοι και του περνουν το σκυλο του .
τους ακολουθει στον κοσμο τους και περνα απο διαφορα μερη για να βρει το σκυλο του .
Αυτος ειχε ενα ενα οπλα που πεταγε κατι σαν ηλεκτρισμο και αντιπαλοι του ηταν σκιες .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#239 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 03 June 2008 - 07:16

παιδια ψαχνω ενα παιχνιδι του πλειστεισον 1 .
Δεν ξερω αν εχει βγει και αλλο αναλογο.
Αρχιζε με ενα παιδι που ειναι σπιτι του , ερχονται καποιοι σαν εξωγηοιηνοι και του περνουν το σκυλο του .
τους ακολουθει στον κοσμο τους και περνα απο διαφορα μερη για να βρει το σκυλο του .
Αυτος ειχε ενα ενα οπλα που πεταγε κατι σαν ηλεκτρισμο και αντιπαλοι του ηταν σκιες .

Heart of Darkness

Και για PC υπάρχει.

LfNX0dh.png

#240 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 June 2008 - 16:25

Heart of Darkness

Και για PC υπάρχει.

ευχαριστω πολυ !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]