Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#196 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 March 2008 - 14:43

βρηκα μια λιστα-αν και εχει να ανανεωθει καιρο-
με anime games που κυκλοφορουν κυριως Ιαπωνια ,και ειναι ολα anime related.

μιλαμε για πολυ πραμα.

Μερικα απο τη λιστα που εδωσες εχουν κυκλοφορισει στα αγγλικα,αλλα οντως,τα περισσοτερα ή κανουν πολυ καιρο να μεταφραστουν, ή δεν ερχονται καθολου αμερικη/ευρωπη.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#197 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 06 March 2008 - 21:15

Ωρε πεδες ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει το FFVII: Crisis Core
για pSp στην Ευρωπη???για america ξερω οτι κυκλοφορει στις 23 του μηνος αλλα για εθροπε δεν εχω ακουσει τπτ και ξενερωνω :/
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#198 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 08 March 2008 - 00:42

Ωρε πεδες ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει το FFVII: Before Crisis για pSp στην Ευρωπη???για america ξερω οτι κυκλοφορει στις 23 του μηνος αλλα για εθροπε δεν εχω ακουσει τπτ και ξενερωνω :/

To PSP είναι region free, οπότε και να αργήσει δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα... :P Προσωπικά θα το κάνω import. Κατά το καλοκαίρι όμως. Πάντως νομίζω ότι έχουν πει Q2 2008.

oR4yYRl.gif

#199 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 March 2008 - 22:33

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια action games για το PS2?Ψαχνω κατι σαν god of war,devil may cry.(Κατα προτιμηση σχετικα δυσκολο να παιδευτω λιγο)

#200 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 March 2008 - 23:26

Ωραίο παιχνιδάκι τέτοιου στυλ είναι το Godhand.
Ο τυπάς έχει ένα "θεικό" χέρι,και όταν είναι "οff" ρίχνει ξύλο(αλλά ξύλο όχι αστεία) και όταν είναι "on" κοβεί και δαίμονες!
Youtube Video

Επικό!!!!
Omg ξαναπορώθηκααααα :hahaha:

#201 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 March 2008 - 23:49

Ααααα:blingeye2:(παιζει να το βρω αυθεντικο ή +1 λογος για τσιπακι?)

#202 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 March 2008 - 00:40

Κοίτα το τσιπάκι νομίζω δεν είναι κάτι περίεργο πια...
Τα τσιπάκια να τα φοβάστε όταν πρωτοβγαίνει το μηχάνημα,που είναι η περίοδος του testin...
Εγώ όταν πήρα ps2,μετά την πρώτη μου αγορά 70 το ff12 λέω "δεν είμαι και μεγιστάνας να κάθομαι να δίνω τόσα σε κάθε game"
Πήγα,τα συζήτησα με έναν στο Ηράκλειο (γιατί στο Μαρούσι έχουν κλείσει όλα,τι διάολο να έχει γίνει δεν ξέρω..) και μου λέει "είναι δοκίμασμενο,no probs,και στην τελική αν γίνει μ@λ,στο αλλάζουμε,αλλά δεν παίζει να γίνει."
Αν θες να ψαχτείς,modbo chip λέγεται...

Πάντως το θεώρω απείρως καλύτερο να πας να βάλεις chip,να πάρεις τη συλλογούλα σου για το 1/20 της τιμής,τι ενοικιάσεις και πράσινα άλογα,ποτέ στη ζωή μου δεν νοίκιασα game,για τον απλό λόγο πως μπορεί να θέλω να παίξω για καιρό,και να το πιάσω και όποτε να 'ναι(μετά από μήνες,χρόνια,etc.)

Anywayz,my op,do what u like ^_^

#203 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 13 March 2008 - 02:15

Παιδιά, επειδή τα'χω λίγο χάσει με τα Final Fantasy (λίγο έστριψα το μάτι μου και αμέσως κυκλοφόρησαν ένα σωρό παιχνίδια), μήπως μπορεί κανείς να μου πεί ποιοί τίτλοι του FF έχουν κυκλοφορήσει στο PS2;;;
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#204 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 13 March 2008 - 02:20

Δες εδω:
FINAL FANTASY | SQUARE ENIX

#205 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 March 2008 - 08:27

Μέχρι το XII μεσιέ MTG.(X,X-2,XII)

Άτιμοι,θα μας αναγκάσουν να πάρουμε PS3 γιατί ξέρουν την αδυναμία μας...:emptyonexg1:

#206 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 13 March 2008 - 11:22

Το ξέρω οτι στο τέλος θα μας καταφέρουν να πάρουμε PS3. Σιγά μην μας κάνουν τη χάρη να βγάλουν το καινούργιο FF για το PS2.

Βασικά όλα αυτά τα FF τα έχω. Αλλά έχω δει και κάτι άλλα άσχετα παιχνίδια στα μαγαζίά όπως το Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus, και ψιλομπερδεύτηκα. 'Οχι οτι το πολυκοίταξα. Αυτό τι είναι; Το 7 που το ξαναβγάλανε με καλύτερα γραφικά ή άλλο παιχνίδι;
Posted Image

#207 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 March 2008 - 11:55

Το ξέρω οτι στο τέλος θα μας καταφέρουν να πάρουμε PS3. Σιγά μην μας κάνουν τη χάρη να βγάλουν το καινούργιο FF για το PS2.

Βασικά όλα αυτά τα FF τα έχω. Αλλά έχω δει και κάτι άλλα άσχετα παιχνίδια στα μαγαζίά όπως το Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus, και ψιλομπερδεύτηκα. 'Οχι οτι το πολυκοίταξα. Αυτό τι είναι; Το 7 που το ξαναβγάλανε με καλύτερα γραφικά ή άλλο παιχνίδι;

'Αλλο παιχνιδι, οπου μπορεις να χειριστεις τον Βίνσεντ...Αρκετα καλο παντως:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#208 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 13 March 2008 - 12:14

Μάλλον θα πάω να το πάρω τότε... Το 7 έχει ξανακυκλοφορήσει με καλύτερα γραφικά όπως είχε ακουστεί;;;???
Posted Image

#209 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 March 2008 - 12:39

'Αλλο παιχνιδι, οπου μπορεις να χειριστεις τον Βίνσεντ...Αρκετα καλο παντως:drink:

Εγώ πάλι για μετριότητα το χω ακούσει παντού...
Maybe I should give it a try after all...

Μάλλον θα πάω να το πάρω τότε... Το 7 έχει ξανακυκλοφορήσει με καλύτερα γραφικά όπως είχε ακουστεί;;;???

Ελπίδες,ελπίδες...Posted Image

#210 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 14 March 2008 - 01:57

Ελπίδες,ελπίδες...Posted Image

Κρίμα πάντως. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ήλπιζα να το δω σε μια καλύτερη έκδοση...:Crying2:
Posted Image