Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

my "Art"work
Posted 10 July 2013 - 14:19
Posted 17 July 2013 - 20:28

Posted 18 July 2013 - 07:31
Posted 18 July 2013 - 10:34
Posted 18 July 2013 - 12:30
Ακριβώς, αν δεν ξέρεις από values και έχεις προβλήματα στην αναλογία και ανατομία δεν είναι λογικό να προσπαθείς να το φέρεις σε τελικό στάδιο χρωματιζοντας το, γιατί είναι πιο γρηγορη η πρόοδος στην απλούστερη μορφή
Καταπληκτικό, αλλά με βάση αυτό, ούτε εσύ δεν θα έπρεπε να βάζεις χρώμα στα σχέδιά σου. Με το συμπάθιο.
Και για να μην είμαστε και τελείως off-topic να αναφέρω πως τα σχέδια του Ολγιδίου είναι μια χαρά και η προσπάθεια της στο coloring ιδιαίτερα αξιόλογη. Καλό θα είναι να συνεχίσει τα studies της ως έχειν γιατί καλό της κάνει. Ίσως κάνοντας την coloring αρχή σε grayscale κλίμακα με πέρασμα σε χρώμα.
Posted 18 July 2013 - 12:41
Πολυ ομορφα σχεδια τα περισσοτερα!Μπραβο kee it upΞεκίνησαν σαν εξάσκηση σε περίεργες πόζες, (το ένα δηλαδή) και μετά ήθελα να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω την ίδια χαρακτήρα σε άλλη πόζα

Ειπες οτι ηθελες να κανεις περιεργες ποζες...Why dont you try this?
Οχι ενταξει πλακα κανω, αυτο ειναι δυσκολο

Edited by Itachi Akatsuki, 18 July 2013 - 12:41.
Posted 18 July 2013 - 12:43
Οχι ενταξει πλακα κανω, αυτο ειναι δυσκολο
Ανατομικά λάθος εννοείς

Posted 18 July 2013 - 12:52
Χμμ...και αυτο xDΑνατομικά λάθος εννοείς
Οχι πως ειναι και ευκολο ετσι?
Posted 18 July 2013 - 12:55
Posted 18 July 2013 - 13:09
+1Σίγουρα ;p Πάντως δεν κάνει κακό να δοκιμάζει κάποιος δύσκολες πόζες--- αν δε δοκιμάσεις δε θα μάθεις-
Παροτι οι δυσκολες ποζες βγαινουν λιγο...πανεμορφες αρκετες φορες

Posted 18 July 2013 - 13:42
six winged angel: Thanks για το support <3

itachi akatsuki: αυτό δεν είναι απλά περίεργο.. είναι.. κάπως σουρεάλ Χδ
Posted 18 July 2013 - 13:50
Thatpredictor: ΄Ό,τι κάνω το έχω μάθει μόνη μου και το κάνω για χόμπι, Τα τελευταία μου colourings είναι με ποντίκι μόνο και ειλικρινά δεν έχω ιδέα από θεωρία και ούτε με νοιάζει τόσο.
six winged angel: Thanks για το support <3
itachi akatsuki: αυτό δεν είναι απλά περίεργο.. είναι.. κάπως σουρεάλ Χδ

Anyway οπως ειπα κανεις πολυ καλα σχεδια

Οταν το ειχα δοκιμασει...δεν βγηκε και τοσο τελειο

Edited by Itachi Akatsuki, 18 July 2013 - 13:51.
Posted 18 July 2013 - 15:14
Καταπληκτικό, αλλά με βάση αυτό, ούτε εσύ δεν θα έπρεπε να βάζεις χρώμα στα σχέδιά σου. Με το συμπάθιο.
Είπα, να ξέρεις, δεν είπα να το κατέχεις και σε πληροφορώ πως τα περισσότερα που κάνω είναι σε grayscale, απλά δεν ανέβαζω οτιδήποτε κάνω. Και εγώ είμαι semi retired, απλά ασκώ κριτική koohoohoo.
Posted 18 July 2013 - 19:22
Posted 25 July 2013 - 19:18
Ολγίδιο, μ'αρέσουν πολύ τα δικά σου σχέδια και μένα! Ειδικά τα χρωματιστά.
Predictor και εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Αν δεν βάλει χρώμα δεν θα μάθει ποτέ να το βάζει "καλύτερα". Πάντα υπάρχουν περιθόρια βελτίωσης σε οτιδήποτε και να κάνεις, και ο μόνος τρόπος για να τα βελτιώσεις είναι να κάτσεις να τα δουλέψεις. Αν πάρει την λογική του "δεν βάζω τέλειο χρώμα-σταματάω να βάζω χρώμα" δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθεί.
Τώρα, μια συμβουλή από εμένα είναι να δοκιμάσεις να μην κάνεις τις άκρες, στα σκίτσα σου που δεν έχουν περίγραμμα, τόσο "σκληρές".
Το δεύτερο αυτού του ποστ το αγαπάω απίστευτα πολύ