Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 2nd of May @ Cofix <3

• Please log in to reply
135 replies to this topic

#76 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 02 May 2008 - 23:48

gaijin χάρηκα που σε ξαναείδα ωραίο το νέο λουκ.

νάσια μου χάρηκα και σένα που σε γνώρισα και απο εδώ και πέρα σε περιμένω στα meetings.

gpanos για πες πως σου φάνηκε;

Arigatou!:blush2:

Και πολυ γκαντεμια ρε νασια!

#77 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 02 May 2008 - 23:57

Arigatou!:blush2:

Και πολυ γκαντεμια ρε νασια!

ε νταξει μωρε! δε χαθηκε και ο κοσμος! την αλλη φορα!

#78 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 May 2008 - 23:57

Να πω λοιπον και εγω με την σειρα μου οτι το παρτυ ηταν εξαιρετικο, περασα ισως καλυτερα απο καθε αλλη φορα. για αλλη μια φορα συγχαρητηρια στα παιδια που εκαναν cosplay. επισης , ωστε γιαυτο σας εψαχνα Nasia και λοιποι, να σας βγαλω φωτογραφιες , και δεν σας εβρισκα, ειχατε φυγει. δεν πειραζει την επομενη φορα
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

το ποιος εινια ποιος, δεν το ξερω για ολους, αλλα , ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος Adventurer αφενος θα εχει πολυ περισσοτερο υλικο, αφετερου μιας και ειναι καλυτερα κατατοπισμενος, θα δωσει τις απαραιτητες πληροφοριες

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#79 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 May 2008 - 00:09

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

μερικες ακομα που δεν χωρεσαν στο προηγουμενο ποστ, και επειδη βλεπω οτι ειναι double post λυπαμαι

επισης, ξεχασα να προσθεσω , και με ειδοποιουν τωρα απ οτο control να το αναφερω, οτι μεταξυ μελων κανονιστηκε αυριο στις 9 ραντεβου στην Καμαρα για ρετσινο/κρασο/ουζο/φαγητο-κατανυξη. οσοι πιστοι παρακαλω ειδοποιηστε , για να μην περιμενουμε τζαμπα ( και φυσικα να ξερουμε ποιους να περιμενουμε !)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#80 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 03 May 2008 - 00:17

@Melkor η φωτογραφική σου μηχανή με παχαίνει!!! :P

#81 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 May 2008 - 00:32

καλη φαση ηταν αν και δεν καθησα και πολυ
συναντησα αρκετους μπορω να πω...
Λιζα ο Adventurer ειχε cosplay απο yugioh ενα γομαρι αντιπαλος στο τουρνουα του Pegasus αν εχεις δει καθολου...
ουτε γω τον καταλαβα στην αρχη... αυτος μου το εξηγησε
ερε και ηθελα και γω να κανω κανα cosplay αλλα δεν μου ηρθε καμια ιδεα...δεν πειραζει την επομενη φορα χεχ

οσους δεν μιλησα η καν δεν γνορισα... ζητω συγνωμη αλλα δεν μουστεκεται και πολυ καλα το να ρωταω εδω και εκει: εισαι απο anime//gr??
αντε και στο επομενο παρτυ να σας μαθω ολους

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#82 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 03 May 2008 - 00:47

κακως! ξερεις ποσοι ρωτουσαν? ελεγαν εμεις ειμαστε απο εκεινο το φορουμ που εχει αλλους σαν και εμας? λες και γινομασταν ομαδες απο ιδια φορουμς!

#83 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 May 2008 - 00:53

Παιδιά το πάρτυ ήταν πολύ καλό αλλά οπως λετε και πιο πανω ειχε πολυ πιο λιγο κοσμο σχετικα με τα προηγουμενα παρτυ και φυγαν αρκετα ατομα νωρις!!!
Πολυ καλα και τα cosplay.!! barbass nice to meet και απο κοντά!! τώρα και άλλους είδα αλλα δεν ξερω τα ονοματα τους στο forum!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#84 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 May 2008 - 00:55

κοιτα εκει που εβλεπα κοσμο γυρω μου ε εκανα καμια ερωτηση (ιδιως σε οσους ηταν cosplayαρισμενοι) ριχναμε λιγα σχολεια για καποιο ανιμε και καπου ρωτουσα εισαι απο anime//gr??αλλα τωρα στο ασχετο δεν πας σε ενα τραπεζι και λες εισαι απο το ταδε forum? δεν ξερω μου καθεται καπως...
TheLastQuincy-Edward Elric, nice to meet you too

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#85 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 May 2008 - 01:09

Γυρισα κι εγω απο τον παρτυ, τι να πω, εχω πολυ καιρο να περασω τοσο καλα! Τα ποδια που πονεσαν (απο τις 21:30 δεν εκατσα σχεδον καθολου), τα ματια μου πονεσαν (με γυαλια ηλιου μεσα στο Κοφιξ...) , απο τη ζεστη ξεραθηκα, απο την βιασυνη μου να βγαλω φωτογραφιες σκοτωθηκα και σκοτωσα τους παντες, και το μονο συναισθημα που εχω ειναι ευχαριστηση! Μπραβο στα παιδια που ντυθηκαν, και ιδιως στις διοργανωτριες που αλλη μια φορα εκαναν αψογη δουλεια ^_^

Οι φωτογραφιες θα αργησουν να ανεβουν (Δευτερα μαλλον) λογω υποχρεωσεων, οποιος δε θελει να ανεβει η φωτογραφια του παρακαλω να με ειδοποησει μεχρι τοτε.

ο adventurer δεν κατάλαβα τι ντύθηκε

Posted ImageIN AMERICA!

(Ξερω, το μπουφαν ηταν αλλου)

Αυτή τη φορά θα φέρω και παρεούλα για να με κρύβουν από τον Adventurer

Ελπιζω πλεον να εμαθες οτι "ουδεν κρυπτον υπο το φως του φλας" :hahaha:
Posted Image

#86 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 May 2008 - 01:46

Γύρισα κι εγώ. Καλά περάσαμε αν και είμασταν πιο λίγα άτομα αυτήν την φορά. Πάντως πολύ ζέστη βρε παιδί μου, σκάσαμε :hahaha:

@Νάσια κρίμα που έφυγες νωρίς νωρίς, άντε την άλλη φορά να κάτσεις περισσότερο :wooi2:
phmava.php

#87 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 posts

Posted 03 May 2008 - 02:01

ωραίο το πάρτη για ακόμη μια φορά παραδέχτηκα τα παιδιά της animeplanet Που είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους και ήρθαν ντυμένα με cosplay bleach.

εδώ κάνεις λάθος οι περισσότεροι που ντυθήκαμε bleach cosplay είμαστε από το Anime.gr :wis:

To party απλά ήταν υπέροχο. . .τα cοsplay δεν ήταν πάρα πολλά αλλά μπορώ να πω ότι ήταν όλα υπέροχα. . .

Για αύριο ε? μμμ αν έχω τελειώσει με την ιστορία και τα αρχαία!!! :wis:
ίσως και να περάσω. . .:congrats:
Posted Image

#88 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 03 May 2008 - 03:10

Καλό το Party. Αν και προσωπικά ευχαριστήθηκα περισσότερο το προηγούμενο(πολύ jpop έπεσε σε αυτό:P). Ο κόσμος εμφανώς λιγότερος και λογικό κιόλας, κάποιοι με πανελλήνιες, κάποιοι ακόμα διακοπές. Αυτό βέβαια ήταν καλό γιατί με τη ζέστη που είχε σήμερα δεν θα την παλεύαμε αν ήταν γεμάτο το μαγαζί. Παρατήρησα πολλά cosplay αν και όπως είπαμε και με τον Mr Ayu υπάρχουν και cosplay με λιγότερα ρούχα για τις κοπελιές, βολεύει και λόγω καιρού :P.

Αντε όποιος έχει pics να τις ανεβάσει :D Και αύριο στις 9 Καμάρα(βασικά το λέω για να μην το ξεχάσω :P).
Posted Image

#89 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 May 2008 - 07:23

να δωσω και εγω το report μου...

λιγοτερος κοσμος αυτη τη φορα (λογικο λογω γιορτων) αλλα ικανοποιητικος μιας που κατα τις 22:30 ειχε ψιλογεμισει το μαγαζι. Τα cosplays λιγοτερα και αυτα, αλλα πολυ ποιοτικα. Την παρασταση εκλεψαν το γκρουπακι Bleach με τις κοπελιες με τα ξωπλατα να μου προκαλουν lolicon κριση, και φυσικα το γκρουπακι Haruhi που ηταν κομπλε με τρεις κοπελιες και 2 αγορια ολοι αναλογα κουστουμαρισμενοι.

Ολα τα κουστουμια απο τα παραπανω γκρουπ ηταν homemade και πολυ καλοφτιαγμενα κατι που εκανε εμενα και τον Melkor να παρατηρησουμε οτι χαρης στο φαινομενο cosplay, η παραδοσιακη τεχνη της βελονας και της κλωστης παραμενει ζωντανη στις ελληνιδες κορασιδες. Το μονο που με απογοητευσε ηταν οτι ενω ειχαμε στο παρτυ συμπληρωμενο Haruhi team, δεν ειχανε κανει practice το χορευτικο..

Κατα τα αλλα, ενα ωραιο παρτυ ως συνηθως. :wooi2:

Για το σημερινο θα ξερω σε λιγες ωρες.
Posted Image

#90 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 May 2008 - 08:47

εδώ κάνεις λάθος οι περισσότεροι που ντυθήκαμε bleach cosplay είμαστε από το Anime.gr :wis:

ok then why I don't know you????
or you have to be under the age of 25 in order to know you..??
next time adventurer you are going to introduce me to all one by one.

yesterday i wanted to meet as many as possible in order to discuss about the meeting...

anyway it was fun.. melkor .. you are going to die...