Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• This topic is locked This topic is locked
356 replies to this topic

#241 Ota-chi

Ota-chi

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 12 December 2008 - 01:05

why why why WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! ρε μεγάλε δάσκαλε Nimo-chi τι θα κάνουμε αύριο εμείς;Μεγάλε δάσκαλε αύριο θα κάνεις κοπάνα!πάμε να σώσουμε τον Ηλία!!! :hahaha::nanana:

#242 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 December 2008 - 10:19

Πέρασα και εγώ από την περιοχή, χτες το απόγευμα.
Το μισό τμήμα της Τζώρτζ είναι σαν να έχει πέσει πυρηνική βόμβα, και το άλλο μισό είναι τελείως ανέπαφο!
Όσοι πάτε σήμερα στου Ηλία, καλό είναι να μην εισπνέετε τον αέρα που υπάρχει στην περιοχή, γιατί το μείγμα καμένων υλικών, μολότωφ και δακρυγόνων είναι πολύ τοξικό!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#243 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 posts

Posted 12 December 2008 - 10:35

Συγγνώμη για το σπαμ αλλά δεν κρατιέμαι... και τι προτείνεις να πάρουμε αέρα απο άλλη περιοχή για να εισπνέουμε ή να σταματήσουμε την εισπνοή...????????

#244 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 12 December 2008 - 18:36

ωχ ηρθα απο κερκυρα χωρις να εχω ενημερωθει για δελτιο πορειων (μπορει να το παρουσιαζει και ο λιναρδος με κουκουλα),και κατα τις 12μιση το μαγαζι ηταν κλειστο,για ευνοητους λογους φανταζομαι.

Και θετω το ερωτημα, α)αυριο τι ωρα να περασω που να εχει καθαρο καιρο, β)τα εφερες τα claymore? γ) μηπως να φερεις αντιεξουσιαστικα manga να τα κανεις πλακακια με τους διπλανους σου?

Spoiler:

#245 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 December 2008 - 20:47

μηπως να φερεις αντιεξουσιαστικα manga να τα κανεις πλακακια με τους διπλανους σου?

LOL! :hahaha:

Οπως λεει και η παροιμια, "If you can't beat them, join them"... :hahaha:

Αν και δεν ξερω αν υπαρχουν αντιεξουσιαστικα manga... Οι Ιαπωνες ειναι πειθαρχημενος λαος. Βεβαια με λιγη φαντασια θα μπορουσε να τους πασαρει καποια manga ως αντιεξουσιαστικα. Να τους δειξει κανα GTO και να τους πει "Αυτος ειναι ο Onizuka και ειναι αντιεξουσιαστης"...
Posted Image

#246 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 12 December 2008 - 21:27

Το μαγαζί θα ανοίξει αύριο το πρωί στις 10. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Να τους δείξει κάνα GTO και να τους πει "Αυτός είναι ο Onizuka και είναι αντιεξουσιαστής"...

Αντιεξουσιαστής δεν ξέρω αν είναι, αλλά από κάτι καθηγητές που έχουν βάλει σαν στόχο της ζωής τους να συνδέσουν τις λέξεις "δημόσιος υπάλληλος" και "τεμπέλης" πιο καλός μου φαινότανε...και όχι,εδώ ΔΕΝ είναι το μέρος να το συζητήσουμε αυτό (ούτε καν το forum αλλα τέλος πάντων...) :deadga6:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#247 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 13 December 2008 - 00:18

ωχ ηρθα απο κερκυρα χωρις να εχω ενημερωθει για δελτιο πορειων (μπορει να το παρουσιαζει και ο λιναρδος με κουκουλα),και κατα τις 12μιση το μαγαζι ηταν κλειστο,για ευνοητους λογους φανταζομαι.

Εγώ πέρασα 12... Κλειστά...:cry5:

Και θετω το ερωτημα, α)αυριο τι ωρα να περασω που να εχει καθαρο καιρο, β)τα εφερες τα claymore? γ) μηπως να φερεις αντιεξουσιαστικα manga να τα κανεις πλακακια με τους διπλανους σου?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#248 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 13 December 2008 - 04:51

Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος στο Forum αν και εδω κ λιγο καιρο διαβαζω εκαστοτε καποια απο τα post σας.

Βλεπω οτι υπαρχει ενα shop στην οδο Τζωρτζ με anime figures. Δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα μαλλον θα την επισκευθω συντομα.Θα ηθελα να περασω απο το μαγαζι αλλα δεν ξερω ωραρια λειτουργειας και αν θα ειναι ανoικτα την τεταρτη. Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με αυτο;

Edited by Yuri, 13 December 2008 - 05:01.

#249 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 13 December 2008 - 12:05

Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος στο Forum αν και εδω κ λιγο καιρο διαβαζω εκαστοτε καποια απο τα post σας.

Βλεπω οτι υπαρχει ενα shop στην οδο Τζωρτζ με anime figures. Δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα μαλλον θα την επισκευθω συντομα.Θα ηθελα να περασω απο το μαγαζι αλλα δεν ξερω ωραρια λειτουργειας και αν θα ειναι ανoικτα την τεταρτη. Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με αυτο;

Καλωσηρθες στο forum Yuri!

Αν διαβασεις το thread απο την αρχη θα δεις οτι το μαγαζι λεγεται Otaku no Sekai και

βρισκεται στην ορο Τζωρτζ 7.Επισης θα βρεις τις ωρες λειτουργιας, ακομα και χαρτη για το που ειναι,και καποια μελλοντικα μας σχεδια:if: σχεδια για τον θρυλικο 2ο οροφο.

#250 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 13 December 2008 - 12:27

welcome! καλός σε βρήκαμε φιλε yuri.
για τα ωράρια καλύτερα ρότα κατευθείαν τον konata (owner of the shop) για να είσαι σίγουρος.
το μαγαζί τα σπάει you got my word. είναι απλούστατα legendary. τελείς φιγούρες, και γεμάτο manga.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#251 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 14 December 2008 - 22:12

Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια.

Εχει παει κανεις στο μαγαζι τις τελευταιες μερες ; Ειναι ανοικτα;

#252 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 15 December 2008 - 16:59

Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια.

Εχει παει κανεις στο μαγαζι τις τελευταιες μερες ; Ειναι ανοικτα;

Απ'οτι ξερω ανοιχτα ειναι,απλα πρεπει να ριχνεις ενα βλεφαρο μην γινονται τιποτα πορειες κλπ γιατι οπως θα δεις ειναι μεσα στη καρδια των γεγονοτων και το κλεινει πριν αρχισουν οι βομβαρδισμοι...

#253 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 19 December 2008 - 19:51

Καταρχην να πω οτι ελπιζω να βγηκε ανεπαφο το otaku μετα και απο τις χθεσινες καταστροφες.
Κατα δευτερο να πω οτι ανεβικα Αθηνα, οτι περασα απο το μαγαζι χτες και ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφο. Καλη δουλεια Konata ! Η Figure που πηρα για δωρο εντυπωσιασε... Μακαρι να ειχα περισοτερο χρονο να χαζεψω και τα anime comics.
Χαρικα που γνωρισα και εσενα Ηλια αλλα και εσενα φιλαρακι που δυστυχως δεν θυμαμε ουτε το ονομα σου ουτε το nick.:canthelp:
Αν θες θυμισε μου το.Πραγματικα ειμαι κακος στο να θυμαμε ονοματα :(

Edited by Kenny, 19 December 2008 - 20:26.
double post

#254 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 19 December 2008 - 23:39

Well...xD Επειδή και εγω θα ανέβω μετά τα Xριστούγεννα παίζει κανένας map...?
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#255 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 20 December 2008 - 02:30

Well...xD Επειδή και εγω θα ανέβω μετά τα Xριστούγεννα παίζει κανένας map...?

Απο την Ομονοια για να πας ενας τροπος ειναι αυτος: