Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα
Posted 11 December 2008 - 18:33
Posted 11 December 2008 - 18:52
Ει Phantom Duck δεν ηταν αναγκη να σβησεις το πρωτο ποστ της Jap Doll....
Δεν εγραφε κατι εκτος θεματος >.<
Το πρώτο της Post παραμένει ανέπαφο, απλώς έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ώστε να το καταλαβαίνουν όλοι. Τα υπόλοιπα ξεκαθαρίστηκαν από τον odin όπως προανέφερε και ο ίδιος λίγο πιο πάνω.
Jap Doll, είσαι υποχρεωμένη από τους κανόνες να γράφεις σωστά ελληνικά. Αν έχεις την άποψη πως είμαστε ζώα, τότε δεν έχεις λόγο να κάνεις παρέα μαζί μας. Μπορείς είτε να φύγεις από την παρέα μας, είτε να προσαρμοστείς με τους κανόνες. Αν συνεχίσεις όμως με αυτήν την συμπεριφορά, τότε θα αναγκαστούμε να σε διώξουμε από το forum -οριστικά-. Είναι η τελευταία προειδοποίηση που σου γίνεται. Η επιλογή για το πως θα συνεχίσεις είναι δική σου.
Το θέμα συζήτησης του thread αυτού είναι το μαγαζί "Otaku No Sekai", αν ακολουθήσει άλλο post για το θέμα της Jap Doll, θα διαγραφεί. Όποιος έχει ενστάσεις ας μου στείλει pm.
Posted 11 December 2008 - 19:38
Posted 11 December 2008 - 19:43
9ελω να περασω αυριο 8α στε ανοιχτα?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά. Το μαγαζί είναι οκ μέχρι τώρα, και παραμένει κλειστό λόγω του προαναφερθέντος βομβαρδισμού. Αύριο, πρώτα ο Θεός, θα ανοίξουμε. Είμαστε και δίπλα στο στόμα του λύκου :S
Μου λείψατε

Posted 11 December 2008 - 19:50

Posted 11 December 2008 - 19:58

Courtesy of Kenny!
Posted 11 December 2008 - 20:00

Posted 11 December 2008 - 21:48

Posted 11 December 2008 - 21:52
xmmmm και εγω θελω να παω μια βολτουλα απο το soya παλι καλα που μου το θυμησες..Αυριο πρωι θα ειναι ανοιχτα? Ο αδελφος μου με θελει να του παρω κατι. Οπωσδηποτε αυριο πρεπει να περασω κ απ το Soya οποτε οτι κ να γινει θα περασω να ριξω κ απο κει μια ματια... χμμ

Posted 11 December 2008 - 22:43

Posted 11 December 2008 - 22:57
οκ ρε Konata...πιστευω θα ειμαι εκει...cya απο κοντα...Και πουσε τα FLCL πιστευω να ειναι στον δρομο ε....Θα πάμε 10 η ώρα παιδιά να δούμε αν το μαγαζί είναι στη θέση του, και θα δούμε πως είναι το κλίμα με τις πορείες, που αν δεν κάνω λάθος αρχίζουν στις 12....αν είναι περάστε πρωί.

Posted 12 December 2008 - 00:23

Posted 12 December 2008 - 00:27
Θα πάμε 10 η ώρα παιδιά να δούμε αν το μαγαζί είναι στη θέση του, και θα δούμε πως είναι το κλίμα με τις πορείες, που αν δεν κάνω λάθος αρχίζουν στις 12....αν είναι περάστε πρωί.

Posted 12 December 2008 - 00:41
ένα message προς όλους όμως: beware! αύριο θα υπάρχει μαθητική διαδήλωση το πρωί (δεν γνωρίζω ώρα) είναι σίγουρο εφόσον όλη oi συμμαθητές μου αποφάσισαν να πάνε (εγώ φυσικά δεν θα είμαι εκεί) αλλα καλύτερα να προσεχει και ο Konata και οποιος άλλος παραβρεθεί στην περιοχή εξάρχεια/πολυτεχνείο/ομόνοια/panepistimio. κάτι μου λέει πως θα υπάρχει πάλι πρόβλημα σε αυτές τις περιοχές (τι άραγε?

ζητω συγγνώμη αν έκανα ορθογραφικά λάθη απλά μόλις έμαθα να χρησιμοποιώ το greeklish-το-greek και φαίνεται δεν το έχω κάνει master
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.