Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
356 replies to this topic

#121 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 10:56

παιδια κι εγω περασα προχ8ες και πηρα ενα konoha forehead protector αλλα δυστυχως δεν βρηκα πολλα items naruto.. ειχε τα παντα απο manga αλλα τα Naruto φιγουρες και γενικα stuff ηταν sold out... παντως τα σπαει σαν μαγαζι αν και εμεινα με την απορια αν ο πανω οροφος εχει κι αλλα :P

Δεν έχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον όμως.

:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#122 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 11:09

Εγω ειχα περασει μια βδομαδα πριν καλα ο χωρος ειναι τελειος και οντως μπορεις να βρεις οτι 8ες και ο Κονατα ειναι πολυ εξυπηρετικο παιδι και μπραβο του γιατι λιγοι εχουν τοσο πολυ υπομονη!!:riiight:Εκτος απο τα μανγκα που ειχε οτι ηθελες εμενα εντυπωση μου εκανε to Universal Fighting System Card Game πραγματικα εχω πορωθει παρολο που πηρα μονο ενα μπουστερακι...Τεσπα σημερα η αυριο ερχομαι να παρω και deck!!!(Ποσο πολυ θελω να φτιαξω ενα deck με τον Ραφαελ... ο αγαπημενος μου χαρακτηρας μακραν απο ολο το Card Game:himitsu:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 12:07

Konata περιμενε με!!αύριο σου ερχομαι!!!!!!!λογικά κατα τις 10 θα είμαι εκεί!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#124 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 12:14

ωραια ηταν περασα απο εκει να check που ειναι τιν τεταρτη
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#125 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 16:11

Μόλις γύρισα από αθήνα και πέρασα από το υπέροχο μαγαζι του konata! απίστευτο υλικό, από manga και φιγούρες μέχρι artbooks και αφίσες...άφησα ένα γερό ποσό...(χεμ...) και έμεινα ευχαριστημένη!!!:wooi2: και πάλι συγχαρητηρια στον konata!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#126 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 16:57

ειναι ολα 8εματος Advertasing και επηδει ειναι σε καλο σημειο με μια καλη διαφιμιση 8α αποδοσει...επιδη τα τελεφται λιγα χρονια το ανιμε&μανγκα στην ελλαδα εχει αναπτυχ8η μιλαμε για μια πολλυ επικερδης δουλια και απο 8εματος καταστηματος και απο 8εματος πελλατων που οπως ειπαι η SAS ηταν παρα πολλυ εφχαριστιμενη
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#127 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 17:10

Εγω περασα ξανα προχθες για να παρω δορακι σε 2 φυλες...(Gexion,Mixed Blessing)Ρε Κοnata(Hλια)Αμα τους επερνα το Artbook του Lain δεν θα το εβλεπαν ποτε Γιατι Το Θελω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:stubborn:!
οπως εχω ξαναπει ειναι ενα Εξερετικο μαγαζι που αμα Καταφερει και γινει και καφε ο πανω Οροφος Ακομα καλυτερα αλλα Ζουμε ΣΤο ΕΛΛΑΔΑ Oποτε ολα τους Φενοντε Απιστευτα...πφφφφ....:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#128 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 17:23

Ρε παιδια σορρυ για το off-topic, αλλα δεν σας μαθαινουν πια ορθογραφια στα σχολεια?? Ενταξει κανουμε και εμεις τα λαθη μας, αλλα εσεις οι νεοι το εχετε παραχεσει...

:hahaha:

οχι τιποτα αλλα φτανουμε στο σημειο να χανεται και το νοημα... στο προηγουμενο ποστ εγω καταλαβα οτι θελει να προσφερει ακοντια σε φυλες ιθαγενων...

:wooi2:

κατι μου λεει οτι τα μελη του anime.gr δεν θα ειχαν μεγαλη τυχη σε ενα spelling bee...

και για να μην ειμαι τελειως off-topic, Konata σκεφτηκες να παρουσιαζεις καποιες καινουργιες φιγουρες η αλλα καλουδια που ερχονται στο μαγαζι, σε αυτο το thread? πιστευω θα βοηθουσε πολυ.. (εκτος βεβαια απο αυτες που σου ειπα να με ενημερωσεις μυστικα με pm)

:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 18:10

Ρε παιδια σορρυ για το off-topic, αλλα δεν σας μαθαινουν πια ορθογραφια στα σχολεια?? Ενταξει κανουμε και εμεις τα λαθη μας, αλλα εσεις οι νεοι το εχετε παραχεσει...

:hahaha:

οχι τιποτα αλλα φτανουμε στο σημειο να χανεται και το νοημα... στο προηγουμενο ποστ εγω καταλαβα οτι θελει να προσφερει ακοντια σε φυλες ιθαγενων...

:wooi2:

κατι μου λεει οτι τα μελη του anime.gr δεν θα ειχαν μεγαλη τυχη σε ενα spelling bee...

και για να μην ειμαι τελειως off-topic, Konata σκεφτηκες να παρουσιαζεις καποιες καινουργιες φιγουρες η αλλα καλουδια που ερχονται στο μαγαζι, σε αυτο το thread? πιστευω θα βοηθουσε πολυ.. (εκτος βεβαια απο αυτες που σου ειπα να με ενημερωσεις μυστικα με pm)

:wis:

Τα Ελληνικα δημοσια σχολεια δεν κανουν σωστα τη Δουλεια τους...BLAME the schools...:hahaha:
Ολα τα καλουδια θα μπορεις να τα βλεπεις στο OTAKU NO SEKAI - UNDER CONSTRUCTION (oταν και εφοσον "Σηκοθει")
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#130 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 11:17

και για να μην ειμαι τελειως off-topic, Konata σκεφτηκες να παρουσιαζεις καποιες καινουργιες φιγουρες η αλλα καλουδια που ερχονται στο μαγαζι, σε αυτο το thread?

Ο Ayu έχει δίκιο! Θα ήταν αρκετά καλή ιδέα να παρουσιάζεις τα καλούδια που έρχονται στο μαγαζί, μιας και το site του μαγαζιού δεν είναι ολοκληρωμένο.
Αρκεί βέβαια να πάρεις άδεια από τους admin του forum.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#131 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:55

Κοnata αμα φερεις items naruto ρι3ε Pm δν 3ερω πως αλλα ενημερωσε μεεεεεεεεεεε!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#132 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 13:50

καλη επιτυχία ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#133 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 15:46

Αυτο που παει?:dazed:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#134 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 22:25

εχει καποια ιστοσελιδα οπου μπορουμε να μαθουμε περισσοτερα????
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#135 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 00:23

OTAKU NO SEKAI - UNDER CONSTRUCTION ΘΑ είναι το site. προς το παρών δυστυχώς είναι υπό κατασκευή

Δημοσιευμένη  εικόνα