Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
356 replies to this topic

#256 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 02:34

Χαρικα που γνωρισα και εσενα Ηλια αλλα και εσενα φιλαρακι που δυστυχως δεν θυμαμε ουτε το ονομα σου ουτε το nick.:canthelp:
Αν θες θυμισε μου το.Πραγματικα ειμαι κακος στο να θυμαμε ονοματα :(

είμαι 90% σίγουρος πως εννοείς τον soulslayer γιατί κάτι μου είπε :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#257 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 02:43

είμαι 90% σίγουρος πως εννοείς τον soulslayer γιατί κάτι μου είπε :P

Ναι ισως ειναι αυτος.
Για πες τι σου ειπε?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yuri: 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:09

#258 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:25

lol τοσοι απο μας περνανε απο κει κ δεν γνωριζομαστε φατσικα λολ Εσενα Flame θελω να σε δω λολ
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#259 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 09:57

Για να (ανα)γνωριστειτε μεταξυ σας χρησιμοποιηστε vms/pms παιδες,το thread δεν ειναι facebook:smokingg:

#260 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 12:02

BTW, προτέθηκαν χάρτης και οδηγίες για πεζούς στο πρώτο post. :drink:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#261 BurStOfSpeED

BurStOfSpeED

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:24

Hello στο community του anime.gr.Οπως βλέπεται είμαι καινούριο μέλος του forum.Κατ'αρχάς θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για το μαγαζί του Konata και του εύχομαι καλές δουλείες. Την Τετάρτη θα πάω Αθήνα και λέω να επισκευτώ το μαγαζί μιας που δεν έχουμε εδώ στην Χαλκίδα κάτι αντίστοιχο (απ' ότι γνωρίζω). Ελπίζω μόνο να μην γίνουν τίποτα επεισόδια και κλείσουν όλα στο κέντρο. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα προ'ι'όντα που υπάρχουν αυτό τον καιρό? Κάποιος που να το έχει επισκευτεί πρόσφατα? Ευχαριστώ εκ' των προταίρων... :byejg9:

#262 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:28

κοίταξε, είναι πρακτικά αδύνατον να σου πούμε όλα τα πράγματα που έχει ο konata στο μαγαζί. είναι μεγάλο και έχει ΜΟΝΟ manga figures και japanese things :P μπορώ να σου πω πως είναι ο παράδεισος ενός anime fan.
έχει άπειρα manga και παρα πολλές ωραίες φιγούρες. η τιμές είναι καλές και γενικά συμβουλεύω να μαζέψεις λεφτά να πάρεις ότι περισσότερο μπορείς εφόσον εκεί που μένεις δεν πεζή να βρίσκεις εύκολα anime manga ;

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#263 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:31

Να γλιτώσω τον Konata-chan απο το κόπο? :P

[quote][Ελπίζω μόνο να μην γίνουν τίποτα επεισόδια και κλείσουν όλα στο κέντρο/QUOTE]

Τα πράγματα στο κέντρο έχον ηρεμίσει αρκετά οπότε μην ανυσηχείς, δε πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα. Τετάρτη το μαγαζί είναι ανοιχτό 10:30 - 15:30 και τέτοιες ώρες δεν γίνετε τίποτα.

Όσο αφορά τα προιόντα, θα δείς manga κάθε είδους (shoujo, shonen, yaoi/yuri, sports, dementia, etc.) και μεγέθους απο αρκετές διαφορετικές εταιρίες, novels, μερικές αμερικάνικες εκδόσεις manga, συλλεκτικές εκδόσεις, artbooks, μινιατούρες είτε μεγαλύτερες είτε μικρότερες, αρκετά αμερικάνικα comics και graphicbooks, βιβλία για roleplaying games και επίσης και μερικά βιβλία με ιστορίες τρόμου. Σίγουρα ξεχνάω και άλλα πράγματα οπότε πιστεύω θα περάσεις καλά την ώρα σου. :)

p.s. ξέχασα να αναφέρω και αυθεντικά anime Που πουλούνται όπως επίσης και το γεγονός ότι μπορείς να παραγγείλεις κάτι αν δεν το βρείς εκεί και να σου αποσταλεί ταχυδρομικά ή να πάς εσύ να το πάρεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#264 BurStOfSpeED

BurStOfSpeED

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:48

Ευχαριστώ για τα reply παιδιά.Ενδιαφέρομαι περισσότερο για μπρελόκ , μινιατούρες , μπλούζες αρχικά. Τώρα για να πάρω τπτ manga δεν το έχω σκεφτεί αν και θα ενδιαφερόμουν για το Death Note. Από τιμές τί λέει?

#265 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:57

Οι τιμές του είναι πολύ καλές,αν περάσεις από τα Solaris που είναι ένα δρόμο πιο πάνω θα το καταλάβεις.Όσο γι' αυτά που θες να πάρεις θα βρεις σίγουρα μινιατούρες!Φυσικά έχει και αρκετές μπλούζες,αλλα απο μπρελόκ δεν θυμάμαι,στείλτου mail και ρώτα τον.

#266 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 18:10

Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα προ'ι'όντα που υπάρχουν αυτό τον καιρό? Κάποιος που να το έχει επισκευτεί πρόσφατα?

Αρχικα καλος ηρθες. Εγω πηγα προσφατα Αθηνα(Βλεπεις δεν ειμαι απο εκει...) και περασα απο το μαγαζι. Οπος σου ειπαν και οι the.flame.alchemist, red pyramid και SouLSLayeR εχει ποικιλια απο figures,anime books και διαφορα αλλα, ομος ουτε εγω θυμαμε να εχει μπρελοκ. Υπαρχει ομος περιπτωση να μπορει να σου παραγγειλει ο konata.Καλο θα ηταν να τον ρωτισεις.Απο τημες ειναι πολυ normal απο οτι ειδα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yuri: 21 Δεκέμβριος 2008 - 18:23

#267 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 15:49

γνωριζει κανεις αν αυτη τη παρασκευη-σαββατο θα ειναι ανοικτο το μαγαζι? Εχει πει ημερομηνιες ο konata που θα το κλεισει για τις γιορτες?

#268 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 16:23

Ευχαριστώ για τα reply παιδιά.Ενδιαφέρομαι περισσότερο για μπρελόκ , μινιατούρες , μπλούζες αρχικά. Τώρα για να πάρω τπτ manga δεν το έχω σκεφτεί αν και θα ενδιαφερόμουν για το Death Note. Από τιμές τί λέει?

Φιλε μου οτι ζητας το εχει...Κα μπρελοκ εχει και μπλουζες εχει και μινιατουρες (Chibi :wooi2:)εχει...Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις μια βολτα απο εκει....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#269 sofia-sama

sofia-sama

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 15:20

Να σχολιάσω λίγο για θεσσαλονίκη .. Η Σπηλιά των Κόμικς είναι μαγαζάκι , παρόλα αυτά μπορείς να παραγγείλεις τι θες οπότε ok. Το Metropolis είναι τελείως σαν αποθήκη. Μπορείς να βρεις πολλά παλιά, αλλά οι τιμές λίγο.... Αγόρασα rurouni kenshin[πρώτη φορά αγοράζω μάνγκα yay!] από τη Σπηλιά με 8 ευρώ.. Στο Μετρόπολις μου είπαν 12-13... έλεος δηλαδή/...

#270 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 15:42

Παιδια μιας κι εχω να περασω πολυ καιρο απο Αθηνα γιατι εχω πολ φορτωμενο προγραμμα φετος, τωρα μιας που ειναι διακοπες λεω να περασω καμια βολτα αλλα θελω να ρωτησω κατι, αυριο τα μαγαζια στο κεντρο ειπαν στην τηλεοραση οτι θα ειναι ανοιχτα αρα ο Konata θα ανοιξει το μαγαζι αυριο??Αν ειναι ανοιχτο θα περασω καμια βολτα αλλιως απο δευτερα:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα