Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Movie Pictures Trivia!

• Please log in to reply
4772 replies to this topic

#106 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 April 2008 - 22:21

Ναι hidden fortress, αλλά ΑΠΕΙΡΟ έλεος να βρίσκετε τέτοια ταινιάρα στην τύχη και να μην την έχετε δει. Πάτε asap να την δείτε imo, και δείτε κι από που πήρε ιδέες ο Lucas για τα Starwars. ^^

Η pic είναι χαρακτηριστική μιας και έχει και τον Mifune μαζι με την princess οπότε ήταν ψιλοeasy αλλά τεσπά :)

#107 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 April 2008 - 22:41

Ναι hidden fortress, αλλά ΑΠΕΙΡΟ έλεος να βρίσκετε τέτοια ταινιάρα στην τύχη και να μην την έχετε δει. Πάτε asap να την δείτε imo, και δείτε κι από που πήρε ιδέες ο Lucas για τα Starwars. ^^

Η pic είναι χαρακτηριστική μιας και έχει και τον Mifune μαζι με την princess οπότε ήταν ψιλοeasy αλλά τεσπά :)

Κοιτα τελειως στην τυχη δεν ηταν,καθως εχω διαβασει τις πλοκες απο αρκετες απο τις ιστοριες του Kurosawa και σκεφτηκα ποια θα μπορουσε να ειναι η πιο πιθανη...(εχω δει 2 ταινιες απο Kurosawa,7 Samurai και Yojimbo-γι αυτο και δεν ειπα μια απ αυτες,ημουν σιγουρος οτι δεν ηταν-και στον δισκο αναμενουν Rashomon και Kagemusha..σκοπευω να δω αυτες+αλλες οταν ξεκολλησω λιγο απο τα ανιμε)...

Τεσπα,τωρα:

Posted Image

Hint: (επειδη δεν ειναι και πολυ γνωστη το δινω)Γαλλικη Ταινια

#108 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 08 April 2008 - 22:46

Η αδελφότητα των Λύκων. Ε όχι και άγνωστη...

Posted Image

#109 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 April 2008 - 22:48

Η αδελφότητα των Λύκων. Ε όχι και άγνωστη...

Αφου το λες εσυ...(:tongue2:)

The Stage is Yours...:)

#110 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 08 April 2008 - 22:57

Τζόγαρα λίγο γιατί φόρτωσε μόνο το κεφάλι...:P

Posted Image

Posted Image

#111 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 09 April 2008 - 01:24

Μήπως το ''The China Syndrome''?

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#112 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2008 - 11:03

Νόουπ. Μαύρη κωμωδία, 1982

Posted Image

#113 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 09 April 2008 - 11:08

Παιδία συγνώμη που σπαμάρω, αλλά επειδή δεν τα πάω καλά με τους ορισμούς, τι εννούμε όταν λέμε μαύρη κωμωδία;

#114 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2008 - 11:11

Η κωμική προσέγγιση σοβαρών θεμάτων, που δεν έχει σκοπό μόνο το γέλιο αλλά και τον προβληματισμό.

Posted Image

#115 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 April 2008 - 15:49

Tootsie?

(αν μπορεις να δωσεις αλλο hint sunday,ειναι ξενη ή αμερικανικη?)

#116 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2008 - 18:05

Βρετανική, ο πρωταγωνιστής έπαιζε και το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Posted Image

#117 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 April 2008 - 18:09

Βρετανική, ο πρωταγωνιστής έπαιζε και το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Thanx με αυτο το hint πιστευω οτι εχω αρκετα στοιχεια(αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστη):

Βritannia Hospital?

#118 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2008 - 18:31

Yeap!:riiight:

Posted Image

#119 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 April 2008 - 20:00

Καλα ε χωρις το τελευταιο hint οπως ειπα δεν θα την εβρισκα ποτε(δεν ξερω για τους αλλους)...παντως straight Malcolm McDowell πηγα οταν μου πες τον ηθοποιο(φοβομουν μην εννοουσες κανα αλλον...κανα κομπαρσο ή πχ αυτον που επαιζε τον Georgie στο Κουρδιστο Πορτοκαλι κτλ:canthelp::bath:)...

ξερω οτι υπαρχουν πολλες παλιες ταινιες που δεν εχω δει αλλα θεωρουνται αριστουργηματα και πολλοι τις βλεπουν(πχ ταινιες του Bergman),ενω υπαρχουν παλιες ταινιες που ειναι ψιλοαγνωστες και αναλογα με το ατομο κανουν διαφορετικη εντυπωση(αλλος βλεπει μια παλια αγνωστη ταινια και την παραταει,ενω αλλος την κραταει στο μυαλο του επειδη του αρεσε και την προτεινει σε φιλους και σε forums)...

Εχμμ,τα μπερδεψα λιγο,αυτο που θελω να πω ειναι:

Sunday,αυτη ηταν γνωστη ταινια και απλα εγω δεν την ηξερα ή ανηκει στις ψιλοαγνωστες και απλα εσενα σου εκανε καλη εντυπωση(σου αρεσε) και την postαρες?

Τεσπα,απο μενα τωρα μια απλη(βαριεμαι τρομερα να ψαξω για δυσκολη):

Posted Image

Για να το κανω πιο ενδιαφερον ομως εβαλα εναν μη κεντρικο ηθοποιο(αλλιως καποιοι Sunday θα το βρουν μεσα σε δευτερολεπτα...ας το κανω λεπτα τουλαχιστον:lol:)...και για οσους δεν εχουν δει την ταινια,θα ακολουθησουν hint σε περιπτωση που δεν βρεθει,λεμε τωρα...παντως ο ηθοποιος αυτος ειχε εναν πολυ αστειο ρολο στην ταινια...

#120 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2008 - 20:09

Χμμ, νομίζω οι σινεφίλ το ξέρουν το britannia hospital. Στα χέρια μου βρέθηκε τυχαία από μια φίλη, αν και την είχα απλά ακουστά.

Αυτό που έβαλες δεν ξέρω τι είναι, μάλλον δεν το έχω δει.

Posted Image