Είδα κάποια πραγματικά ιερά "τέρατα" κατά την περιοδεία μου στο site, άτομα που έχουν δει τουλάχιστον τα μισά από τα όλα υπάρχοντα anime στον κόσμο ή anime που βγήκαν από το 1950 και μετά και δεν τα γνωρίζει ούτε ο δημιουργός τους (ίσως υπερβάλλοντας λίγο XD)! Ο λόγος που προσωπικά έγινα anime fan ήταν ίσα για μερικές σειρές (οι οποίες τελευταία αυξήθηκαν σημαντικά από τις αρχικές που είχα στο μυαλό μου) που άκουσα καλά λόγια και μου κίνησαν το ενδιαφέρον να δω, αλλά από κει και πέρα δεν ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω πολλές παραπάνω.
Η πραγματική μου αγάπη, αυτή με την οποία ξεκίνησα την
Κανόνες:
(τους παίρνω από τον Ash_Pokemaster, που δημιούργησε το Anime Pictures Trivia και κάνω μερικές αλλαγές )
GO!!
▶ Μην κάνετε άσχετα post που δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι.
▶ Μην βάζετε εικόνες πολύ συνηθισμένες, που δεν έχουν κάποια υπόδειξη απ' την συγκεκριμένη ταινία την οποία χρησιμοποιείτε (πχ εικόνες τοπίων, άσχετων ζώων, τυχαίων ανθρώπων κλπ).
▶ Αποφεύγετε τη χρησιμοποίηση spoilers στις εικόνες.
▶ Μην βάζετε υπερβολικά χαρακτηριστικές/αυτονόητες εικόνες από πολύ διάσημες ταινίες.
(αν δεν θέλετε να βρίσκονται πολύ γρήγορα)
▶ Δεν επιτρέπονται εικόνες από τηλεοπτικές σειρές, μόνο ταινίες.
▶ Ο πρώτος που θα βρει το όνομα της ταινίας της προηγούμενης εικόνας, είναι ο επόμενος που θα βάλει εικόνα.
▶ Ο ίδιος έχει δικαίωμα 24 ωρών να ποστάρει καινούρια εικόνα αφού του δοθεί επιβεβαίωση από τον προηγούμενο. Αν συμπληρωθούν 24 ώρες ο πρώτος που θα προλάβει μπορεί να βάλει την επόμενη εικόνα.
▶ Σε περίπτωση παραπάνω από 3 λαθών από διαφορετικά μέλη, αυτός που έβαλε την εικόνα πρέπει να δώσει μια υπόδειξη (και νωρίτερα αν θέλει όμως). Εάν αυτό δεν γίνει εντός 24 ωρών ο πρώτος που θα προλάβει μπορεί να βάλει την επόμενη εικόνα.
▶ Σε περίπτωση που περάσουν 48 ώρες από το ποστάρισμα μιας εικόνας και παρ' όλες τις προσπάθειες των παικτών (κι ας είναι μία ή καμία προσπάθεια), ακόμα και με υποδείξεις δεν καταφέρουν να βρουν το όνομα της ταινίας, ο πρώτος που θα προλάβει μπορεί να βάλει την επόμενη εικόνα και πάλι.
(με λίγα λόγια, μετά από 48 ώρες κάθε εικόνα μπορεί να "φεύγει" γενικά)
▶ Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να δώσει από 1 μέχρι και 2 το πολύ ονόματα ταινιών στο ίδιο post ή από ένα όνομα σε δύο διαφορετικά post. Μετά, μόνο αφού ποστάρει αυτός που έβαλε την εικόνα (και επιβεβαιώσει ότι κανένα δεν είναι σωστό) έχει δικαίωμα ο ίδιος παίκτης να δώσει ξανά απάντηση.
(παραπάνω ονόματα στο ίδιο post ή σε διαφορετικά post πριν πάρει απάντηση από αυτόν που έβαλε την εικόνα δεν θα μετρήσουν)
▶ Τελευταίος και σημαντικότερος κανόνας: Διασκεδάστε!

Edited by Zoro, 06 July 2009 - 16:13.