Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Blade of the Immortal

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#61 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 16 July 2008 - 23:07

Πριν από λίγο είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο και συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν... Κοινώς, ντάαξει, την παλεύει κάπως αλλα δεν τρελλάθηκα κιόλας. Σε κάποια σημεία ψιλοχάθηκα κιόλας, αλλά ακόμα αρχή είναι.... Μπορεί να στρώσει μετά...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#62 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 July 2008 - 20:40

Ασχημο δεν ηταν...Το μονο που με χάλασε ειναι η έλλειψη βιας που δειχνει με παρα πολυ ωραιο τροπο στο μανγκα (αρτιστικά θα ελεγα ΧΡ). Σαν πρωτο επεισοδιο ηταν ΟΚ, αν κ θα ηθελα καλυτερης πιοτητας στην εικονα αλλα και στην μεταφραση....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#63 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 19 July 2008 - 13:27

Το Animation ήταν σε καλά επίπεδα καθώς και η μουσική! Αυτό που με χάλασε ποιο πολύ είναι ότι ίσος να έπρεπε να διαλέξουν άλλα χρώματα λίγο ποιο κοντά σε αυτά τις παλέτας (τι θέλω να πω...λίγο ποιο έντονα και όχι τόσο πλακέ βαλμένα λες και είναι κάνα anime για μικρα παιδακια:erk:) ώστε να αποδώσουν την εστισει που έχει και το manga...παντός σίγουρα θα βελτιωθούν τα επόμενα επεισόδια:congrats:! Μια απορία έχω ώμος...στο manga δεν έβριζε σχεδόν κάθε φορά που τον έκοβαν:erk::stubborn:? Εδώ γιατί είναι τόσο κάλο παιδί και δεν λέει τίποτα:nanana:? `Η η μετάφραση φταίει:emptyonexg1:?
Posted Image

#64 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 19 July 2008 - 13:38

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Neuro!Το εκαναν πολυ πιο ''ελαφρυ'' απ οτι θα του ταιριαζε,ωστοσο δεν μπορω να πω οτι δε μου αρεσε .To δευτερο επ ποτε βγαινει?
Posted Image

#65 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 July 2008 - 17:52

Καλούτσικο ήτανε το επεισόδιο. Η μετάγραση μου φάνηκε κάπως... ξερή να το πω? Τυπική να το πω? Τέλος πάντων. Ο Manji δεν ακουγόταν αρκετά άγριος... μόνο στη φάση που τσακωνόταν με τον κουνιάδο του έμοιαζε η φωνή του με αυτή που φανταζόμουν διαβάζοντας το Manga. Το animation μου άρεσε πολύ, αλλά καμιά σχέση με το σχέδιο του manga.

Αν βελτιωθεί μπορεί να του παραχωρήσω μια θεσούλα στο top 20 μου. :wis:

15fkk04.jpg

#66 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 20 July 2008 - 15:03

Ξερεις κανεις καποιο site για DDL?

Posted ImagePosted Image

#67 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 21 July 2008 - 10:56

not bad το 1ο επισόδειο.
εμένα μου άρεσε...!!

#68 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 21 July 2008 - 20:18

Ρείξτε και κανένα link με high quality καλους υποτιτλους και να κατεβενει γρήγορα please :blingeye2:

MbcN7u5.png

#69 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 22 July 2008 - 10:57

Δεν έχω διαβάσει το manga,αλλά το πρώτο επ. δε με τρέλανε..το σχέδιο δε μου άρεσε ιδιαίτερα και για μένα είναι σημαντικό!
Αλλά όπως σε κάθε σειρά που αρχίζω θα περιμένω 4-5 επ. για να κρίνω..

#70 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 22 July 2008 - 21:52

βσκ αν βάλεις το manga μπροστά.. απο σχέδιο ειναι αιώνες η διαφορά.....

αλλά θα δούμε ακόμα...

#71 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 22 July 2008 - 23:15

επιτέλους το είδα, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. εντάξει, από το λίγο που έχω διαβάσει από το manga, όντως δεν έχει την αισθητική του, αλλά προσωπικά μου άρεσαν τα έντονα χρώματα και το animation το βρήκα ικανοποιητικό.

επίσης(επειδή άμα δεν το πω θα σκάσω...) thumbs up!!! για την επιλογή του Tomokazu Seki στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και για το opening που μου άρεσε πάααρα πολύ!( τραγούδι και βίντεο μαζί)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#72 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 July 2008 - 12:47

καλο το πρωτο επισοδειο αν και για μενα το manga ειναι κλασσης ανωτερο.

ο χρωματισμος με ψιλο προβληματισε. ειναι περιπου οπως στο samurai champloo και μαλλον δεν εχει εντονα χρωματα για να μην φενεται παιδικο.

επισης to manga εχει την ιστορια πιο καλα οργανωμενη και την παρουσιαζει καλυτερα και ο manji ριχνει και κατι "καντιλια" που τον κανουν μοναδικο σαν χαρακτηρα.
Posted Image

#73 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 23 July 2008 - 13:21

επιτέλους το είδα, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. εντάξει, από το λίγο που έχω διαβάσει από το manga, όντως δεν έχει την αισθητική του, αλλά προσωπικά μου άρεσαν τα έντονα χρώματα και το animation το βρήκα ικανοποιητικό.

επίσης(επειδή άμα δεν το πω θα σκάσω...) thumbs up!!! για την επιλογή του Tomokazu Seki στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και για το opening που μου άρεσε πάααρα πολύ!( τραγούδι και βίντεο μαζί)

Καλά εσένα σου αρέσει τρελά και το AS, οπότε δεν παραξενεύομαι που σου άρεσε και αυτό...:hiding_something::bleh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#74 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 27 July 2008 - 14:23

To δευτερο επισοδειο ποτε θα κυκλοφορησει ξερει κανεις?
Posted Image

#75 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 27 July 2008 - 21:20

Είδα και εγώ το πρωτο επεισοδιο......Animation σε σχεση με το manga είναι πολυ ασχημο.Έχουν αλλάξει πολλες σκηνές και διαφοροποιησαν ελαφρως το story.Έχουν βγάλει ολα σχεδον εκτος απο 1 2 φασεις τα αιματα και δέν δίχνει ολοκληρομένη η φάση
Spoiler:
Έχουν βγαλει σχεδονόλες τισ βρισιες του Manji και συμφονώ οτι η φωνη του δεν τέριαζε και τόσο.... αν δέν το βελτιώσουν απλα δέν θα βλέπω το anime και θα συνεχίσω το manga

MbcN7u5.png