Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Blade of the Immortal

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#46 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 10 July 2008 - 18:20

Πολύ νωρίς, απο 13 του μηνός και μετα.

LfNX0dh.png

#47 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 12 July 2008 - 13:54

το διαβασα κι εγω απο την Anubis και ειναι αληθεια πως αν δεν κανουν κατι δραστικο στο anime --σε ο.τι αφορα το σχεδιασμο -- θα χασει πολυ, γιατι το σχεδιο του manga ειναι φευγατο....Για να δουμε....

#48 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 14 July 2008 - 20:31

Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο RAW...
Αίσχος... έχουνε αλλάξει λίγο την σειρά των γεγονότων και η βία είναι στα επίπεδα shounen anime αντί για επίπεδα πχ Shigurui... Το animation δέν ήτανε και τόσο άσχημο και η μουσική μου άρεσε αρκετά.

LfNX0dh.png

#49 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 14 July 2008 - 20:37

Σε torrent ακόμα;

Posted Image

#50 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 July 2008 - 11:38

μολις ειδα το πρώτο επεισόδιο του Blade of the Immortal .
δεν με ενθουσίασε ...:sadist: περίμενα κατι καλύτερο ... γιατι το manga (οσο ειχα διαβάσει) ηταν κορυφαίο :wooi2:
Hell 'n' Core

#51 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 16 July 2008 - 12:45

Τίποτα το ιδιαίτερο το πρώτο επεισόδιο, ανάμικτα συναισθήματα, ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία στο επόμενο επεισόδιο... Μα να δώσουν ένα τέτοιο manga στην Bee train; :deadga6:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#52 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 16 July 2008 - 17:35

Βγήκαν τα torrents στο animesuki

Posted Image

#53 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 July 2008 - 17:40

Έχοντας διαβάσει τους 2 πρώτους τόμους και βλέποντας το πρώτο ep, συνοψίζω την άποψή μου με μια εικόνα.
Spoiler:

Βασικά δεν ήταν η πλήρης απογοήτευση.
Συμφωνώ με τον Hajime. Animation και μουσική ήταν σε καλά επίπεδα (αν και δεν με τρέλαναν τα ΟP/ED).
Επίσης το γενικό gore ήταν κατεβασμένο. Δεν περίμενα Shigurui φάσεις (που έφτανε το επίπεδο της αηδίας :nod2:) αλλά τουλάχιστον λίγο πιο πολύ από αυτό που είδα.

Ο κυριότερος λόγος που δεν μου άρεσε και τόσο ήταν ο "ξένος" χαρακτήρας του Manji. Είχε κάτι το διαφορετικό από αυτό που γνώρισα στο manga. Δεν μου έκανε το "κλικ" του manga.
Απλά δεν ξέρω...
Ως ένα σημείο πάντως φταίει και ο seiyu για αυτό. Δεν τον θεωρώ ταιριαστό σε αυτό που φανταζόμουν στο χαρτί. Δεν είναι κακός αλλά του λείπει αυτό το κάτι...

Α! Θεωρώ σε κάποια σημεία άστοχη την μετάφραση των KSN-AEN. Μπορεί να έχει "μαλακώσει" κάπως ο διάλογος στο anime, αλλά η μετάφρασή τους μου φάνηκε κάπως αταίριαστη...
Θα περιμένω και κάποιο άλλο group.

ΥΓ: Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν όντως η σειρά πάει για 13 επεισόδια;

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#54 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 16 July 2008 - 17:49

Ο κυριότερος λόγος που δεν μου άρεσε και τόσο ήταν ο "ξένος" χαρακτήρας του Manji. Είχε κάτι το διαφορετικό από αυτό που γνώρισα στο manga. Δεν μου έκανε το "κλικ" του manga.
Απλά δεν ξέρω...
Ως ένα σημείο πάντως φταίει και ο seiyu για αυτό. Δεν τον θεωρώ ταιριαστό σε αυτό που φανταζόμουν στο χαρτί. Δεν είναι κακός αλλά του λείπει αυτό το κάτι...

Συμφωνώ απόλυτα. Η φωνή του Manji φάνηκε πολύ ''politically correct'' ας το πω (και σιγά μην καταλάβετε τι λέω ο πυροβολημένος...:sigh2:). Την είχα φανταστεί πιο ''scum''.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#55 Zaknafein

Zaknafein

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 16 July 2008 - 18:44

Θα συμφωνίσω με τον Fingolfin για τη φωνή και γενικά το επ μου φάνηκε πολύ μέτριο. Animation οκ, θα μπορούσε κ καλύτερο, αλλά η μουσική επένδυση (και το OP) είναι λίγο άθλια κατ'εμέ. Για σενάριο/χαρακτήρες δεν μπορώ να πω ότι είχαν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά είναι πρώτο επεισόδιο οπότε θα περιμένω 1-2 ακόμα να δω πως θα εξελιχθεί.

#56 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 16 July 2008 - 21:07

+1 για την κακή μουσική επένδυση. Μου φαινότανε εντελώς εκτός κλίματος συχνά πυκνά. Επίσης συμφωνώ και για ότι ειπώθηκε για τον Seiyuu.

Α, και το background art ήταν πολύ κακό... Κατά τα άλλα το animation ήταν δουλεμένο αλλά όχι και πολύ ωραίο... Γενικότερα μου φαίνεται σαν ένα ατάλαντο studio να προσπαθεί πολύ να κάνει κάτι καλό, χωρίς μεγάλη επιτυχία...

Τελοσπάντων θα δείξει.

#57 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 16 July 2008 - 21:19

Where others can phail, Bee Train phails greater...

Να συγκρίνω με το μάνγκα δεν μπορώ γιατί δε διαβάζω μάνγκα. Αλλά μπορώ να πω ότι αυτό που είδα ήταν απλά κακοφτιαγμένο. Ούτε το animation μου άρεσε, ούτε η μουσική, ούτε τίποτα... Και η και καλά αρτιστική παρουσίαση των θανάτων (τύπου Ταραντίνο στο reservoir dogs -άσχετοοοο- "δε δείχνουμε τη σκηνή αλλά τα γύρω γύρω") ήταν απλά άθλια.

It smelled like phail since the announcement, and Bee Train can never disappoint in phail...

Did I mention phail?

πόσο το μισώ αυτό το στούντιο!

Posted Image

#58 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 16 July 2008 - 21:27

Προς το παρον το εχω δει χωρις υποτιτλους (για torrent ουτε λογος, με ταχυτητα κουτσης χελωνας μου παει) και ειπα να πω κι εγω το κατιτις μου.

Μουσικη - Η τυπισσα που τραγουδουσε ακουγοταν σαν μοιρολογιστρα, οποτε no thanks. Και δεν ενθουσιαστηκα κι απο την μουσικη των σκηνων.

Φωνες - Για εμενα ηταν ψιλοενταξει. (Βασικα τη φωνη του Manji την φανταζομουν πιο πολυ σαν του Sanosuke απο το RuroKen προσωπικα αλλα υποκειμενικο ειναι το τι θα αρεσε στον καθενα.) Τρωγεται και η φωνη που εχει.

Βια - Νταξει, ΛΙΓΟ παραπανω θα μπορουσαν να βαλουν. Εδω στο OP ηταν τιγκα στις γυμνες, το αιμα τους πειραζε για ratings; (Η μηπως εγω συνηθισα απο το manga;;;)

Animation - Το σχεδιο ειναι ετη φωτος κατωτερο απο του manga, αλλα αυτο ηταν αναμενομενο για μενα αφου συνηθως στα anime χρησιμοποιουν πιο "ξεκαθαρισμενα" σχεδια. Ας το χωνεψω κι αυτο. Παντως τα ΟΡ/ED μου αρεσαν (εκτος της μουσικης φυσικα)

Γενικα - Βαρυστομαχιασα απο τα πολλα που χωνεψα. Θα πιω μια σοδα και θα περιμενω κι αλλα επεισοδια να δω προοδο (ελπιζω)

#59 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 16 July 2008 - 21:30

Η αλήθεια είναι ότι το OP (χωρίς τη μουσική, γιατί ούτως ή άλλως δε μαρέσουν γενικά οι μουσικές των op στα anime) το animation καθαρά με προετοιμάσε για κάτι πιο καλό. Δηλαδή οι μάχες που έδειχνε έστω και λίγο κάτι είχαν, αλλά δεν είχανε καμία σχέση με το τι είδαμε μετά στο επεισόδιο.

#60 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 16 July 2008 - 22:27

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και αν κατάλαβα καλά είμαι ο μόνος που του ψιλο-άρεσε.
Δεν μπαίνει με τίποτα στα αγαπημένα μου, αλά δεν είναι και για πέταμα... Εντάξει το manga είναι ΣΑΦΩΣ καλλίτερο. Έτσι δεν το περιμέναμε όμως;
Στα επόμενα επεισόδια θα φανεί αν άξιζε τελικά την υπομονή!

Posted Image