Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D&D world

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#226 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 27 March 2009 - 20:10

ok... Με τρομάζεις λίγο με αυτά που λες...:uhh:
Έχουν λογική πάντως. Αν και πιστεύω πως θέλει έναν αξιόλογο GM και σοβαρούς παίχτες για γίνου όλα αυτα που λες. Τώρα που το σκεφτομαι, το DnD είναι το κατεξοχήν παιχνίδι φαντασίας οπότε ΟΛΑ είναι εφικτά αρκεί να υπάρχει κοινό "πνεύμα". ΝΑ ΠΑΡΕΙ!! Τώρα θέλω περισσότερο να το ξεκινήσω:P
Αλλά άντε βρες χρόνο...:zetsubou:
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#227 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 28 March 2009 - 11:22

Αλλά άντε βρες χρόνο...:zetsubou:

:(
Ναι, είναι χρονοβόρο πανάθεμά το...

#228 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 28 March 2009 - 11:28

Για την ώρα δεν μου λέει κανείς τί βιβλία να διαβάσω σε περίπτωση που παίξω καάαποια στιγμή, ώστε να ξέρω τί μου γίνεται :P; Και κάποιo που να έχει και κάποια μη συνηθισμένα races/classes:)

Ναι, είναι χρονοβόρο πανάθεμά το...

Δηλαδή πόσο παίζεις εσύ περίπου; Κανα 2-3ωρο?

#229 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 28 March 2009 - 11:45

Τα δικα μας sessions κρατανε γυρω στις 7 με 12 ωρες.

Posted Image

#230 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 28 March 2009 - 11:49

Μάλλον με βλέπω στο πολύυυυ μακρινό μέλλον να παίζω αν κάθε DnD session καρατάει τόσο...:wis:

#231 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 28 March 2009 - 12:04

Κοιτα εμεις παιζουμε 1 φορα, αντε 2 φορες το πολυ την βδομαδα. Καποιος μπορει να παιζει πιο συχνα και πιο λιγες ωρες.

Posted Image

#232 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 March 2009 - 14:56

Κοιτα εμεις παιζουμε 1 φορα, αντε 2 φορες το πολυ την βδομαδα. Καποιος μπορει να παιζει πιο συχνα και πιο λιγες ωρες.

πλακα με κανεις. για μενα μια φορα το μηνα ειναι ρκετο. εκανα τη βλακεια να παιζω 2 φορες τη βδομαδα μεχρι τα χριστουγεννα και σιχαθηκα, με αποτελεσμα να το παρατησω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#233 tec-goblin

tec-goblin

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 March 2009 - 12:11

Για την ώρα δεν μου λέει κανείς τί βιβλία να διαβάσω σε περίπτωση που παίξω καάαποια στιγμή, ώστε να ξέρω τί μου γίνεται :P; Και κάποιo που να έχει και κάποια μη συνηθισμένα races/classes:).

Δεν θυμάμαι τι σύστημα είπαμε ότι παίζεις, αλλά για τέταρτη έκδοση, με PHB 1 και PHB 2 είσαι καλά. Έχει κάπου 13 races, μερικά αρκετά εξωτικά, και 16 κλάσεις, μερικές ολοκαίνουριες (δηλαδή δεν είχαν ξαναεμφανιστεί σε κανένα προηγούμενο βιβλίο). Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον κόσμο στον οποίο θα παίξετε κλπ.

Δηλαδή πόσο παίζεις εσύ περίπου; Κανα 2-3ωρο?

4 ώρες καθαρές, και ίσως και κάνα σολάκι μέσα στην εβδομάδα. Επειδή είμαι αφηγητής, όμως, χρειάζομαι περίπου άλλο τόσο χρόνο κάθε εβδομάδα να διαβάζω βιβλία/οργανώνω hooks/ετοιμάζω τα επόμενα σέσσιον/βοηθάω τους παίκτες στο level up κλπ κλπ.

#234 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 29 March 2009 - 13:26

Σκοπεύω να ασχοληθώ με την 3.5 καθότι για την 4 μόνο άσχημα λόγια έχω ακούσει. Έχω 10 GB βιβλία αλλά έχω χαθεί και δεν ξέρω από που να αρχίσω :nanana:

#235 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 29 March 2009 - 16:39

για την 4 μόνο άσχημα λόγια έχω ακούσει.

Χεχ...

Θα σου έλεγα να εμφανιστείς σε κάνα one-shot 4e μου, αλλά λόγο διαφόρων λόγων δε ξέρω πότε θα είναι το επόμενο που θα κάνω.

Πάντως, μιλώντας για οποιαδήποτε έκδοση του D&D & που ν'αρχίσεις, ελπίζω πως έχεις ήδη διαβάσει το Player's Handbook. ;)

Υ.Γ. Καλά, βρε Goblin, κατευθείαν για το social contract που είναι κάθε campaign / gaming group άρχισες να του λες του ανθρώπου? Όχι πως δεν έχεις απόλυτο δίκιο (το όλοι να είναι στην ίδια σελίδα, να έχουν συμβατές αρέσκειες γύρω από το παιχνίδι & να θέλουν τα ίδια πράγματα από αυτό είναι πράγματι το πιο σημαντικό όλων), αλλά εκεί, κατευθείαν στο ψητό, χεχ.

Edited by Yo! Master, 29 March 2009 - 16:46.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#236 Bab

Bab

Shinpaku alliance!

• Members
  • 81 posts

Posted 29 March 2009 - 16:48

Κάποιος 4th Edition Fan επέστρεψε :clap::clap::clap::clap:
Μόλις τώρα κατέβασα το D&D 4.0 - Player's Handbook 2 και το μελετάω fDM :kakashithumbup:

Posted Image

Deadly masters VS Incompetent student

Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"

Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους

#237 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 29 March 2009 - 16:55

Κάποιος 4th Edition Fan επέστρεψε :clap::clap::clap::clap:
Μόλις τώρα κατέβασα το D&D 4.0 - Player's Handbook 2 και το μελετάω fDM :kakashithumbup:

Παίξε πρώτα & καμία άλλη έκδοση όμως, ε? :bleh: :bleh:

Μιλώντας πάντως για PHB2 τώρα που βρήκα ευκαιρία & ήμουν κάποιες μέρες Θεσσαλονίκη, παίχτηκε & το D&D του με την παλιο-παρέα εκεί. Στο 2-session που έκανα εγώ (Lvl. 21, για Epic-ούρα) είχαμε Avenger & Warden, στο 1-shot που έκανε ένας φίλος (& anime fan αλλά δεν τον πείθω να έρθει από τα μέρη μας εδώ) είχαμε πάλι Avenger & Shaman (moi!).

Good times.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#238 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 29 March 2009 - 17:04

Player's handbook it is then:)

#239 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 posts

Posted 29 March 2009 - 23:31

4th edition sucks . Αν θελει καποιος να παιξει παιχνιδι σε κονσολα να το κανει εκει και οχι σε P&P game . Με αυτη την εκδοση χαθηκε ολη η μαγεια του παιχνιδιου

#240 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 March 2009 - 01:15

Το καλυτερο μου ηταν οταν επαιζα 7+7 ωρες καθε Σαββατο και Κυριακη (βεβαια σαν D&D επασχε κυριως λογω DM αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια) - τοτε πραγματικα ενιωθα παιχνιδι. Τωρα που παιζω μια φορα τη βδομαδα 5-6 ωρες απλα δε μου αρκει. Δοκιμασα να παιζω σε δυο παρτυ ταυτοχρονα αλλα δεν το ευχαριστιομουν αφου δενομαι με τους χαρακτηρες που παιζω και δεν μπορω να "σκιζω" τον εαυτο μου σε δυο κομματια. Τι να γινει ομως, στην τελικη quality >>> quantity.

Κατα τ'αλλα, +1 στο "D&D 4th Edition Sucks" bandwagon:thumbdown: (αν και ειμαι σαφως επηρεασμενος απο το γεγονος οτι θυμιζει καργα ΜΜORPG)
Posted Image