Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#1111 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 12:03

Νταξει ουτε εγω τον παω αλλα οχι και να ψοφησει.. Ας παει να παντρευτει την αχωνευτη τη Ρουκα κι ας αφηει τη Γιουκι ησυχη με τον Ζερο.:gn2::gn2::gn2:

οχιιιιιιιιιιιιι
την ρουκα να την παντρεφτει ο ακατσουκι!
ο καναμε να παντρευτει ....ε....χμμμμμμμμμ
μουμπλε μουμπλε μουμπλε........ α! τν αρχηγο τον χαντερς!

Υ.Γ άγιε μου ωασίλη φέτος τα χρηστούγενα θέλω το κεφάλι του κανάμε
Posted Image
Spoiler:

#1112 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 December 2008 - 12:13

o αγιος Ωασιλης οπως λες δεν ειναι ετσι για να φερνει κεφαλια αντε τωρα μου χαλας την αθωα παιδικη ψυχη μου!! επισης ο ακατσουκι που κολλαει? καλο παιδι αλλα λιγο ασχημο, δεν ταιριαζει στη ρουκα που ειναι αχωνευτη αλλα κι ερωτευμενη με αλλον. τεσπα. nuff' spammin

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1113 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 posts

Posted 24 December 2008 - 13:28

Καλα δν τρελαθηκα κιολας μα ποιος ξερει μπορει να γινετε καλυτερο ποιο μετα....

Εξαλου ακομα και η μεγαλη μου αδυναμια στα anime Naruto στην αρχη φενοταν λιγο χαζο μετα τη μαχη με τον Zabuza απεχτησε ενδιαφερον...... αχχχχ καλες εποχες τοτε δεν επρεπε να περημενω μια εβδομαδα για το καθε επισοδιο :uhh::cry5:

#1114 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 December 2008 - 08:24

το επεισόδιο 12 ήταν φανταστικό!
ΚΡΟΣΣ ΚΑΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
τι ζερο κανάμε και μλκιες!απλά ο τυπάς είναι επικός! δεν υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας! τα σπάει. [ιστεύω ότι πραγματικά ο κροσς έχει πάρει όλη την δόξα στα τελευτέα επεισόδια,ακόμα και που δεν τον δείχνει πολύ.

τα ασήμαντα νέα του επεισοδίου...
επιτέλους ο ζέρο ένιωσε λίγο τι του γίνεται και το πήρε απόφαση! ΠΑΜΕ ΖΕΡΟ ΠΑΜΕ!ανέβηκε κιάλο στην εκτίμισή μου...η Γιούκι εντάξυ ευτυχώς δεν άρχισε τα "όχι δεν μπορώ να σε χτυπήσω"κτλ..οπότε εντάξυ,της επιτρέπω να συνεχίσει να υπάρχει στην σειρά.
το χαρούμενο γεγονός της ημέρας είναι ότι σταμάτησα να σιχένομαι για κάποιος περίεργο λόγο τον κανάμε και δεν θέλω πια να πεθάνει...

οπότε το υστερόγραφο πλέον αλάζει...

Υ.Γ Ζερο δώσε έναν γρήγορο θάνατο στον κανάμε για να μην υποφέρει...
Posted Image
Spoiler:

#1115 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 December 2008 - 13:22

η Γιούκι εντάξυ ευτυχώς δεν άρχισε τα "όχι δεν μπορώ να σε χτυπήσω"κτλ..οπότε εντάξυ,της επιτρέπω να συνεχίσει να υπάρχει στην σειρά.

αφού το επιτρέπεις εσύ μένω ήσυχη...
Το επεισόδιο 12 ήταν καταπληκτικό.Κρίμα που το επόμενο θα είναι και το τελευταίο:cry5::unlucky: και είμαι κάπως έτσι :nanteee::nanteee::nanteee:
Τεσπα ο Kaien τα 'πε καλά και ο Zero στάθηκε στο ύψος του.H Yuuki μου την έσπασε λίγο ως συνήθως και ο Kaname με άφησε παγερά αδιάφορη.Κέρδισε όμως την προσοχή μου και τον σεβασμό μου(ναι έτσι ακριβώς) ο Ichijou που επιτέλους φέρθηκε σαν παληκάρι.:riiight:Και εις ανώτερα!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1116 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 27 December 2008 - 02:04

Συμφωνω και εγω πως το επεισοδιο 12 ηταν ολα τα λεφτα!!!Βέβαια μου την έσπασε λίγο το γεγονος ότι αποκλίνει από το μάνγκα αλλά δεν βαριέσαι...

Kaien Cross...απίστευτος,δεν έχω λόγια!
Όσο για την Yuuki,δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγω την πάω με χίλια!Μπορει να μην είναι τόσο ισχυρή αλλά τουλάχιστον δεν καθεται με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπει τους άλλους να σφαζονται για χάρη της!Η σκηνη που μετατρέπει το Artemis σε Artemis scythe είναι πολύ δυνατη..
Ο Αido είναι επίσης φοβερος.Μου αρέσει που αρχίζει να νοιαζεται για τη Yuuki σε σημειο που να παίρνει το μέρος της κόντρα στη Ruka(την οποία παρεπιμπτόντως απεχθάνομαι..)

Αναρωτιεμαι πως θα μπορέσουν να συνοψίσουν τη μαχη ενάντια στον Rido-bastard αλλά και να δώσουν ένα ικανοποιητικό τέλος σε ένα επεισόδιο...
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]
set up by arison-chan!Worship her!

#1117 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 27 December 2008 - 15:21

Yuuki said:"The one i love?" κ τσουπ να σου ο Zero.
Προβλέπω ο kaname να τρώει χυλόπιτα από την αδερφούλα του (ας πάρει έμενα για αδερφή του :wooi2:, γι'αυτον μέχρι κ στην αιμομιξία φτάνω χαχαχα!).
Τελικά τελειώνει στο επόμενο επεισόδιο?

Υ.Γ.Θεέ μου άσε την ασχημομούρα Ruka στο ράφι κ σώσε τον Kaname από τα δόντια του Seiriou.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1118 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 December 2008 - 15:58

Yuuki said:"The one i love?" κ τσουπ να σου ο Zero.
Προβλέπω ο kaname να τρώει χυλόπιτα από την αδερφούλα του (ας πάρει έμενα για αδερφή του :wooi2:, γι'αυτον μέχρι κ στην αιμομιξία φτάνω χαχαχα!).
Τελικά τελειώνει στο επόμενο επεισόδιο?

Υ.Γ.Θεέ μου άσε την ασχημομούρα Ruka στο ράφι κ σώσε τον Kaname από τα δόντια του Seiriou.

δεν υπάρχει θεός.........άρα κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει :hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#1119 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 December 2008 - 00:33

μα γιατί τόσο μίσοοοος!
εγώ θέλω πολύ yuki + kaname foreveeeeeer! :nbleed: brother/sister complex και ο zero να μελανχολεί μόνος του για πάααανταα! (είναι πίο κουλ και γλυκούλης έτσι)

seirie μην ξεχνάς, θεός δεν υπάρχει αλλά υπάρχω εγώ!!:hahaha:

Posted Image

#1120 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 December 2008 - 00:45

seirie μην ξεχνάς, θεός δεν υπάρχει αλλά υπάρχω εγώ!!:hahaha:

:uhh:

Spoiler:

Υ.Γ να κρεμάσουμε τον κανάμε στο σύνταγμα προς παραδειγματισμό...
Posted Image
Spoiler:

#1121 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2008 - 00:50

Υeap θα συμφωνήσω με την Anelis σε αυτό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το:
"Incest is the best! Put your brother/sister to the test!"

Περα από την πλάκα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον Zero ευτυχισμένο (εχω την αίσθηση ότι αν τον δω να γελάει θα έρθει το τέλος του κόσμου). Και θα θεωρούσα πολύ συμβατικό τέλος το να καταλήξει η Υuuki μαζί του. Άσε που μου φαίνεται πολύ απίθανο να ξεχάσει στιγμιαία το μίσος του για τους Purebloods και να δεχτεί αδιαμαρτύρητα την Yuuki στο πλευρό του όσο και να την αγαπαει.

Seirie εσύ δεν ήσουν που δεν θα μισούσες πια τόσο πολύ τον Kaname?

#1122 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 28 December 2008 - 00:51

αρκετά ωραίο chapter αλλά έχει κάποιες παραλλαγές από το manga.. δεν ξέρω ακόμα άμα αυτό είναι καλό η κακό. Το επόμενο επεισόδιο θα είναι τελευταίο τις season... ξέρετε άμα θα υπάρχει καινούργια μετά & πότε?

#1123 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 December 2008 - 00:54

εχω την αίσθηση ότι αν τον δω να γελάει θα έρθει το τέλος του κόσμου

έτσι ακριβώς
είναι από την αρχή ο "καταραμένος χαρακτήρας" της υπόθεσης
αν ποτέ είναι χαρούμενος θα πάψει να είναι ο zero
*πόσο μάλλον αν ειναι χαρούμενος με την άλλη τη χαζή τη yuki*

seirie
Spoiler:

Posted Image

#1124 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 December 2008 - 00:58

Seirie εσύ δεν ήσουν που δεν θα μισούσες πια τόσο πολύ τον Kaname?

ναι..τώρα δεν θέλω να πεθάνει μαρτυρικά...η κρεμάλα δεν πονάει τόσο όσο κάτι άλλα που είχα σκευτεί παλιότερα...:hahaha:
πφ....τι με κάνετε και ποστάρω..τώρα πρέπει να γράφω πάλι υστερόγραφο...έχω υποσχeθεί πως θα το ποσάρω υστερόγραφο κάθε φορά που μιλάω για αυτό το θέμα μέχρι να γίνει...
είναι κάτι σαν διαμαρτυρία...και ιεροτελεσία θα μπορούσε....

ε.π.π....
δεν νομίζω η γιούκι να καταλίξει με τον ζέρο. πολύ μικρό σπίτι στο λιβάδι θα γίνει μετά...
πιστεύω επίσης ότι θα αρχίσουμε να έχουμε και θανάτους σημαντικών χαρακτήρων.ελπίζω τουλάχιστων.όχι για τους μισώ,αλλά για να δώσει και λιγο δράμα παραπάνω.

Υ.Γ kaname must die
Posted Image
Spoiler:

#1125 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 28 December 2008 - 01:08

έχω υποσχeθεί πως θα το ποσάρω υστερόγραφο κάθε φορά που μιλάω για αυτό το θέμα μέχρι να γίνει...
είναι κάτι σαν διαμαρτυρία...και ιεροτελεσία θα μπορούσε....

Υ.Γ kaname must die

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Φέτος τα Χριστούγεννα (που πέρασαν, αλλά ρε μπαρμπα κάνε μια εξαίρεση για μένα...plz) θα ήθελα να στείλεις τον Ρούντολφ να σώσει τον Kaname από τα δόντια κ την κρεμάλα του Seiriou!Μόνο στείλτον γρήγορα γιατί μετρημένες είναι οι ώρες του.Κ γω για να σε ευχαριστήσω θα σου έχω στο τραπέζι ένα ποτήρι γάλα κ μελομακάρονα (που τα έφτιαξα εγώ...κ θα είσαι ο πρώτος που θα τα δοκιμάσει, τυχερούλη!!!).

Υ.Γ.Μπορεί Θεός να μην υπάρχει αλλά Άι Βασίλης υπάρχει :hahaha::hahaha::hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg