Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#961 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 October 2008 - 18:01

Αυτή τη στιγμή βλεπω το episode 2 μόλις τελειώσει θα σας πω εντός σποιλερ!!!

edit: Tελειωσε αλλά έχω μάθημα!

επειδή δεν προλαβαίνω σας ποσταρω μόνο 2 εικονουλες που κατάφερα να πάρω

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΛΙΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΠΟΙΛ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ!

Spoiler:

Spoiler:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 13 October 2008 - 18:32.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#962 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 October 2008 - 19:04

για πειτε λιγο πιο ειναι το καλυτερο fansub για τη 2η season ωστε να την αρχισω και εγω.

#963 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 October 2008 - 19:08

Προς το παρόν οι Shoku dan κάνουν πολύ καλή δουλειά..... Το έχουν αναλάβει ακόμη και οι Yuurisan από ότι ξέρω αλλά δεν έχω δεί την δική τους εκδοχή.....

#964 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 October 2008 - 19:12

OMG ξεκίνησαν τα καινούρια επεισόδια:oo:?!! Πάω να τα δω:bike:... Απορώ τι έχετε με την Yuki μα τόσο αξιαγάπητο κοριτσάκι:wooi2: ... σου άρχετε να την πνίξεις :hahaha:!!! Άλλα άμα σκοτώσουμε την μοναδική κοπέλα :erk: που είναι κεντρικός ήρωας τι θα βλέπουμε :hmmm:....

Spoiler:

Posted Image

#965 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 13 October 2008 - 19:30

Καλά λες Neuro.. Αν είναι να δώσουμε τέτοιους άντρες σε άλλες, πρέπει να είναι πολύ μαμάτα θυληκά. Όχι άχρηστα κοριτσάκια!:smokingg:

Ανυπομονώ για το 2ο επεισόδιο... Και ελπίζω να διορθώσουν κάπως το artwork. Τα μεγαλώσανε κι'αλλο τα μάτια! Έλεος!:hahaha:

P.S and off topic: πίου πίου, η υπογραφή σου τα σπάει!

#966 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 October 2008 - 22:04

@orion: I know!!

Λοιπον ενα summary για το 2ο επεισοδειο της Guilty as promised (σημειωση-ειναι οσα λιγα καταλαβα απο τους διαλογους τους)

Spoiler:

Ουφ κουραστηκα πολλα ηταν! Παντως πρεπει να ειναι πολυ ωραιο το καινουριο επεισοδειο μεταγλωτισμενο, πρεπει να εχει πολυ nosebleed ειδικα στη σκηνη καναμε-γιουκι!

Οπότε αμα θελετε, εγω ευχαριστως καθε δευτερα να σας κανω το preview..Ουτως η αλλως το βλεπω που το βλεπω =)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#967 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 posts

Posted 15 October 2008 - 02:58

Πάνω που άρχισα να βλέπω την πρώτη season ήρθε και δεύτερη??? Τεσπά στα πρώτα 6 επεισόδεια που έχω δει το ανίμε κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αν και πάει αργά for my taste... και είναι πολύ προβλέψιμο ελπίζω να είναι μόνο η αρχή... και μερικές φορές το σχέδιο είναι πολύ μέτριο ενώ άλλες πορωτικό... μήπως είναι η ιδέα μου????

#968 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 15 October 2008 - 20:23

οχι δεν ειναι η ιδεα σου....
κατε με το σχεδιο του vampire knight τα σπαει αλλα εχω εντωπησει και καπιες ατελιες σε καπια σημεια....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#969 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 October 2008 - 13:29

Πριν μερικές μέρες,μετά από έντονο πρηξ σπρώξιμο εκ μέρους γνωστής fangirl αυτού του thread,με έπεισε τελικά να ξεκινήσω την σειρά,από την οποία πρόλαβα να δω τα πρώτα 3 επεισόδια.

Να πώ την αλήθεια στην αρχή μου φάνηκε αρκετά αστεία η πλοκή και χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Όσο το προχώρησα παρ όλα αυτά επιτέλους άρχισε να δείχνει ότι η ιστορία είχε ένα βάθος,έστω και μικρό,και μου τράβηξε πιο πολύ το ενδιαφέρον.

Ιδίως μου άρεσε που πολλά πράγματα γύρω από τους μύθους για τα vampires ήταν διαφορετικά και αλλαγμένα από τα κλασικά,όπως ότι:

Spoiler:

Που πχ ήταν μια καλή αλλαγή.

Όσο για τα υπόλοιπα λέω "θα δείξει",αν και απ όσο φαίνετε η σειρά είναι μια "ελαφριά" ιστορία,αλλά σιγουρα όχι μόνο ένα καθαρά fanservice δημιούργημα.

αν και απ όσο φαίνετε έχει αρκετό και από δαυτό >_<

EDIT:Α,και Zero rules!

[άχετα ότι το test με έβγαλε yuuki....μα γιατι με βγάζουν πάντα γυναικείους χαρακτήρες τα tests T_T]

Edited by Zoro, 16 October 2008 - 13:35.

#970 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 October 2008 - 13:39

Εμένα με έβγαλε Zero, and yes, he does rule!

Καλωσήρθες στο κόσμο του Vampire Knight! Βλέπε, βλέπε. Πολύ σύντομα θα χαίρεσαι για το πρηξ σπρώξιμο.:tensai:

#971 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 October 2008 - 13:56

Εμένα με έβγαλε Zero, and yes, he does rule!

Yup,αυτός ήταν ο μοναδικός που μ'άρεσε αρκετά,που είχε το στοιχείο του struggler που τόσο μ'αρέσει στον Guts(αν και εδώ σε μικρότερο βαθμό βέβαια) από Berserk....αλλά όλη η υπόλοιπη night class είναι η αιτία που βλέπω τόσα κορίτσια μαζεύονται γύρω απ αυτό το anime:puke:

Και αυτός ο Κaname μου θυμίζει το στυλάκι του Griffith,από Berserk παλι,μυστήριος,bishie(όπως όλους εδώ βασικά xP) και απ όσο φαίνετε σε τελείως άλλο επίπεδο από τον Zero...
Berserk fanboy here,ότι ανιμε πιάσω στα χέρια μου με αυτό βλέπω αναλογίες,μην με λογαριάζετε:blurah5:
Η Yuuki λιγάκι σε στυλ Misa Amane,αλλά πιο έξυπνη και αρκετά συμπαθητική...

Επίσης από την night class,o Aidou είχε πολύ γέλιο με το συγύρισμα του δωματίου του και ο Kain σαν coolness.

Άντε να προχωρήσω το λιγότερο άλλα 3 σήμερα το βράδι:)

#972 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 October 2008 - 14:20

Οkaeri Zoro kun!!!! Μην ξεγελιέσαι από την ατμόσφαιρα των 3 πρώτων επεισοδίων θα δεις ότι σύντομα γίνεται πολύ πιο σκοτεινό και βαθύ (καλά μην περιμένεις και αιματοχυσίες τύπου berserk) και ο αγαπημένος σου πρωταγωνιστής περνά απο 40 κύματα (ακριβώς όπως τους προτιμάς) για την αγάπη της Yuuki. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο θα συμφωνείς με το σοφό εκείνο άτομο το οποίο σε έσπρωξε στην σειρά και θα μοιράζεστε διαιντερνετικά τα kyaaaa kyaaaa kyaaa με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς (αν και με διαφορετικές αφορμές). Χαίρομαι που σου αρέσει ο Aidou και μήν ξεχνάς να μετράς τα χαστούκια που τρώει από τον Kaname. :hahaha:
Βtw night class has kawai girls also. See Ruka or Rimaκαι συντομα η Shizuka ......^^ Ι can assure you that your inner fanboy will be pleased!

#973 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 October 2008 - 16:40

Πάντως, μέχρι στιγμής, εγώ πάω τη Rimaδα! Τους γράφει όλους και όλα :hahaha: Ε, καλά κάνει η κοπέλα! Αφού είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο οι άλλοι!:canthelp:

#974 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 16 October 2008 - 19:27

@zoro
που να διαβασεις και το manga ..............:tensai:
ε ναι μου αρεσει καλυτερα το manga

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#975 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2008 - 02:53

κάθε μερα που περνάει η επιθυμία μου να χτυπήσω την Yuki μεγαλώνει...
Posted Image
Spoiler: