πιο θεοι απο ποτε.....και πανε και την πεφτουν στη yuuki!!!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Posted 10 October 2008 - 19:54
πιο θεοι απο ποτε.....και πανε και την πεφτουν στη yuuki!!!!!

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 10 October 2008 - 22:35
Posted 10 October 2008 - 23:05
Μπορώ τώρα να πάω ήρεμη ήρεμη να πιω την πορτοκαλαδίτσα μου γιατί από το εκτεταμμένο Nosebleed θα γίνω αναιμική.....
:nbleed:
(aidou senpai, shiki senpai, Ichijou senpai, Kain senpai I missed you.... Ruka drop dead)
ΑΑΑΑΑχχχ τι ωραία που τα λες!!!! Όχι μονο έβαλες "τα καλύτερα κομμάτια" (+Ζερο) αλλά πρόσθεσες και την κακία για την Ruka! Aυτά είναι!
Το είδα κι εγω και ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ θέλω κι άλλο ασάπ! Αν και τόσο που το αργήσανε, θα είναι σαν να βλέπουμε 2 απανωτά.. σε 2-3 μερούλες έρχεται και το επόμενο ελπίζω χώρις καθυστέρηση!
Satte to.... Τι ωραία που ο Ζέρο ήπιε το γαλατάκι του σαν καλό παιδι και δυνάμωσε!! Πολύ το φχαριστήθηκα, όπως επισης, αν και μισώ τον Κανάμε, του την είπε πού ωραία, τον παραδέχτηκα!
Yuuki what do u feel for me? ΟΛΑ τα λεφτα η φραση.. και το παρολιγον σμουτς! Αν και ήταν ιδέα μου ή την έδειξε πολύ γρήγορα τη σκηνή???
Μια ακομα τέλεια σκηνλη, ήταν με τον Aidou που μπουκάρει νμε το ύφος του γόη, εμφανίστηκα στα όνειρά σας σήμερα?
Αλλά η καλύτερη σκηνή από ολες ήταν με τον chairman και την ποδιά του... Οκ, λύθηκα στα γέλια!
Αντε τώρα ανυπομονώ να μάθω τι εννοούσε η Μαρία για τον εχθρό (δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί στο μανγκα αν έχει, θέλω φρεσκάρισμα) και να δω τι είπε ο Κανάμε ακριβώς στους άλλους...
Και να τονίσω οτι σπάστηκα ιδιαιτέρως που ο Κανάμε δεν παραδέχτηκε οτι αυτός τη σκοτωσε και αντιθέυως τους επιβεβαίωσε για τον Ζερο.. Τέσπα, Κανάμε είναι αυτός, τι περιμένει κανείς (πλάκα κανω-αλλά δεν ήταν κάπως άνανδρο από μέρους του?) Τουλάχιστον ειχε το φιλότιμο έστω κι έτσι να τον υπερασπιστεί (που άμα δεν ήταν η Γιούκι, δεν θα το είχε κάνει αλλα θέλω να είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος).
Τέλος, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, και υπήρχε οπως πάντα σοβαρή εξέλιξη της ιστορίας για να μας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα για το επόμενο.. Το Opening εκπληκτικότατο το ending καλό...
@Iristella ναι αυτό εννοούσα

Posted 11 October 2008 - 18:24
Posted 11 October 2008 - 19:14
Πω πω, τον απεχθάνομαι το Kaname.
Αχ, μου έλειψε η φωνή του Mamoru.. Α ρε Zero... Τι τραβάς...(εκτός απο το γνωστό
Καλά, ο Cross με τη ποδίτσα του και το choppity chop του με πέθανε
Πω πω, ειλικρινά, πόσο θα χαρώ αν ψοφήσει ο Kaname στο τέλος.... Ειλικρινά, θα κάνω πάρτυ!
Edited by Orion19, 11 October 2008 - 21:38.
Posted 11 October 2008 - 19:21
Καλά, ο Cross με τη ποδίτσατου και το choppity chop του με πέθανε
Τι αξιολάτρευτος κύριος! My yaoi infested mind cannot help but picture him and Yagari together... Εμ, βρε chairman, θα φταίει ο κακόμοιρος αν σου ορμήξει, έτσι όπως κάνεις;
Ι knew it! I knew it she would comment on that !!!!
Kαι εγώ σε αυτήν την σκηνή έπεσα κάτω από τα γέλια
Posted 11 October 2008 - 19:26
Posted 11 October 2008 - 19:56
Oh, well, φαντάζομαι θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Κατά τα άλλα συνεχίζει όπως πριν, και κάτι μου λέει ότι θα πέσει χοντρό ξύλο από δω και πέρα.
Posted 11 October 2008 - 20:11
Posted 12 October 2008 - 10:53

Posted 13 October 2008 - 10:49