Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#946 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 10 October 2008 - 19:54

zero and kaname.....:lovulovu:
πιο θεοι απο ποτε.....και πανε και την πεφτουν στη yuuki!!!!!:puke: μα τι της βρηκαν;
ο λογος που θα ηθελα να ειμαι και εγω χαρακτηρας anime

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#947 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 October 2008 - 22:32

Λέει LQ (Low Quality). Βλέπεται, να το φορτώσω ή όχι; Γιατί θα σκάσω να περιμένω...

#948 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 October 2008 - 22:35

Μια χαρα βλεπεται και παραβλεπεται ....... Πορτοκαλαδιτσα και πετσετουλες για το Nosebleed ori και εισαι ετοιμη....

#949 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 10 October 2008 - 23:05

Μπορώ τώρα να πάω ήρεμη ήρεμη να πιω την πορτοκαλαδίτσα μου γιατί από το εκτεταμμένο Nosebleed θα γίνω αναιμική.....:nbleed::nbleed::nbleed: (aidou senpai, shiki senpai, Ichijou senpai, Kain senpai I missed you.... Ruka drop dead)

ΑΑΑΑΑχχχ τι ωραία που τα λες!!!! Όχι μονο έβαλες "τα καλύτερα κομμάτια" (+Ζερο) αλλά πρόσθεσες και την κακία για την Ruka! Aυτά είναι!

Το είδα κι εγω και ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ θέλω κι άλλο ασάπ! Αν και τόσο που το αργήσανε, θα είναι σαν να βλέπουμε 2 απανωτά.. σε 2-3 μερούλες έρχεται και το επόμενο ελπίζω χώρις καθυστέρηση!

Satte to.... Τι ωραία που ο Ζέρο ήπιε το γαλατάκι του σαν καλό παιδι και δυνάμωσε!! Πολύ το φχαριστήθηκα, όπως επισης, αν και μισώ τον Κανάμε, του την είπε πού ωραία, τον παραδέχτηκα!

Yuuki what do u feel for me? ΟΛΑ τα λεφτα η φραση.. και το παρολιγον σμουτς! Αν και ήταν ιδέα μου ή την έδειξε πολύ γρήγορα τη σκηνή???

Μια ακομα τέλεια σκηνλη, ήταν με τον Aidou που μπουκάρει νμε το ύφος του γόη, εμφανίστηκα στα όνειρά σας σήμερα? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Αλλά η καλύτερη σκηνή από ολες ήταν με τον chairman και την ποδιά του... Οκ, λύθηκα στα γέλια!

Αντε τώρα ανυπομονώ να μάθω τι εννοούσε η Μαρία για τον εχθρό (δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί στο μανγκα αν έχει, θέλω φρεσκάρισμα) και να δω τι είπε ο Κανάμε ακριβώς στους άλλους...

Και να τονίσω οτι σπάστηκα ιδιαιτέρως που ο Κανάμε δεν παραδέχτηκε οτι αυτός τη σκοτωσε και αντιθέυως τους επιβεβαίωσε για τον Ζερο.. Τέσπα, Κανάμε είναι αυτός, τι περιμένει κανείς (πλάκα κανω-αλλά δεν ήταν κάπως άνανδρο από μέρους του?) Τουλάχιστον ειχε το φιλότιμο έστω κι έτσι να τον υπερασπιστεί (που άμα δεν ήταν η Γιούκι, δεν θα το είχε κάνει αλλα θέλω να είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος).

Τέλος, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, και υπήρχε οπως πάντα σοβαρή εξέλιξη της ιστορίας για να μας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα για το επόμενο.. Το Opening εκπληκτικότατο το ending καλό...

@Iristella ναι αυτό εννοούσα :wis:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#950 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 11 October 2008 - 00:30

ενα εχω να πω...πρέπει να είναι απο τα καλύτερα επισόδεια του vk unitl now!!!!!!!!!!^^:nbleed:
πότε βγαίνει το επόμενο ειπαμε??

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#951 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 11 October 2008 - 18:24

αχ τελειοοοο τελειοοο

#952 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 11 October 2008 - 19:14

Καλά, ματώσανε μύτες...:nbleed:

Πω πω, τον απεχθάνομαι το Kaname.:burningbe3: As mean as ever! Glad to see his smug face again though!

Αχ, μου έλειψε η φωνή του Mamoru.. Α ρε Zero... Τι τραβάς...(εκτός απο το γνωστό:hehehe: ) Τη Yuuki ως συνήθως, μου ήρθε να τη πνίξω σε κάποιες φάσεις... I swear, άλλη μια φορά να ακούσω το Kaname-sama, θα κόψω τις φλέβες μου! Βέβαια, του την είπε κιόλας, σκηνή που ευχαριστήθηκα πάαααρα πολύ.

Καλά, ο Cross με τη ποδίτσα του και το choppity chop του με πέθανε:hahaha: Τι αξιολάτρευτος κύριος! My yaoi infested mind cannot help but picture him and Yagari together... Εμ, βρε chairman, θα φταίει ο κακόμοιρος αν σου ορμήξει, έτσι όπως κάνεις;

Πω πω, ειλικρινά, πόσο θα χαρώ αν ψοφήσει ο Kaname στο τέλος.... Ειλικρινά, θα κάνω πάρτυ!

Edited by Orion19, 11 October 2008 - 21:38.

#953 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 October 2008 - 19:21

Καλά, ο Cross με τη ποδίτσατου και το choppity chop του με πέθανε:hahaha: Τι αξιολάτρευτος κύριος! My yaoi infested mind cannot help but picture him and Yagari together... Εμ, βρε chairman, θα φταίει ο κακόμοιρος αν σου ορμήξει, έτσι όπως κάνεις;

Ι knew it! I knew it she would comment on that !!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Kαι εγώ σε αυτήν την σκηνή έπεσα κάτω από τα γέλια:hahaha: Ο Cross είναι απίστευτος απλά. Δεν με νοιάζουν τόσο τα Hot bishies αλλα VK χωρίς τον Cross δεν υφίσταται.... (σε γενικές γραμμές πάντα μιλάμε)

#954 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 11 October 2008 - 19:26

ρε συ ο cross ειναι καμμενοοοοος εντελως....εγω θελω ο zero να του σκασει μπουνια...:oo::hahaha:

#955 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 11 October 2008 - 19:56

Κι εμένα μου άρεσε το επεισόδιο αλλά δε συμφωνώ ότι το animation βελτιώθηκε και τόσο πολύ... είναι ωραίο όπως και στην πρώτη σειρά, αλλά ακόμα βλέπεις που και που καμιά περίεργη φάτσα η κάνα μάτι μικρότερο από το άλλο και τέτοια...

Oh, well, φαντάζομαι θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Κατά τα άλλα συνεχίζει όπως πριν, και κάτι μου λέει ότι θα πέσει χοντρό ξύλο από δω και πέρα. :hehehe:

15fkk04.jpg

#956 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 11 October 2008 - 20:11

εγώ πιστευω πώς ο cross είναι κλασική περίπτωση urahara. ανήκει στην κατηγορία που ονομάζω "ΑΛΕΞΗΣ" (απο το ομόνυμο τραγουδι΄που λεει, "πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο Αλεξης."σε αυτην την κατηγορια ανήκουν χαρακτήρες που ξέρουν πολλά,έχουν εναν σκοπό που κανεις δεν ξέρει και κανουν τις πάππιες.)

#957 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 11 October 2008 - 21:40

Όντως όντως. Σίγουρα είναι "πάπια". Ολόκληρος chairman είναι. Θα έχει μυστικά που μπορεί να φέρουν τα άνω κάτω και στη hunter και στη vampire κοινωνία!

#958 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 October 2008 - 10:53

Oπως και να το κανουμε και τα 2 παληκαρια που σφαζονται για την βλαμμενη με τα κοκκινα ματια ειναι ολα ταλεφτα πλεον.Εγω 8α στα8ω σε 2 σημεια μονο πρωτον στο βλακα το zero pou αντι να τη φιλησει κωλωσε και εφυγε και δευτερον στη φαση με τους vampire assassins κατω με το bloody rose Οεο αυτα ειναι long live vampire nation^^

Posted Image

#959 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 October 2008 - 22:08

Όντως βλακεία του, του Zero. Έπρεπε να της τα αλλάξει τα φώτα, να ξέχναγε και τα Kaname-sama και όλα!

#960 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 October 2008 - 10:49

Αυτο που εχει πλεον σημασια ειναι οτι η yuki πλεον σιγα σιγα απομακρυνεται απο τον καναμε και ερχεται πιο κοντα στο zero και καλα δλδ γτ ο πλεον imba pureblood εχει εξελιχ8ει σε μεγαλο κωλοπαιδο....(τι κανει η καψουρα για μια γκομενα ε....^^)

Posted Image