Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#601 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 02 June 2008 - 17:05

Εχω δει και πολυ μεγαλιτερα ματια anime...εδω μπορι να ειναι λιγο μεγαλα αλλα δεν χαλαει καθολου το τελικο αποτελεσμα αντιθετος εχουν την ωμορφια τους.
Posted Image

#602 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 17:11

ναι στο συγκεκριμενο ανιμε και μενα τα μεγαλα ματια δε με ενοχλουν, δε ξερω επειδη ειναι vampire ( πολλοι απο τους κατοχους^^) και δε φαινεται ασχημο.

Οσο για τα κοριτσια αποριες βεβαιως αλλα να πω και την αληθεια αρκετες φορες σε αποριες σας που ηξερα απαντηση η ηθελα να πω τη γνωμη μου εβλεπα ολο το σκηνικο και ελεγα f**k it, i am outa here....

Καλα κανετε και σας αρεσει τοσο πολυ και θελετε να λετε για τους χαρακτηρες αλλα οπως ειπε και ο kenny ολα καταληγαν στο ιδιο μοτιβο, ε και .....

#603 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 17:24

Εαν ηταν και τα ματια και τα χειλη τονισμενα κατα την αποψη μου το αποτελεσμα θα ηταν υπερβόλικο και θα χαλαγε το συνολο του σχεδιου. Απο την στιγμη που τα ματια σχεδιαζονται τοσο εντονα ειναι λογικο που τα χειλη ειναι διακριτικα εως και υποτονικα καποιες στιγμες....Γενικοτερα ειμαι υπερ του να δινεται μεγαλυτερη εμφαση στα ματια καθως αποτελουν το κυριοτερο μεσο το οποιο βοηθα τον δημιουργο να αποδωσει τα συναισθηματα του χαρακτηρα και αφηνουν μεγαλυτερο περιθωριο για διαφοροποιησεις εκφρασεων. Αν τωρα επιδιωκοταν μεγαλυτερη λεπτομερεια στο συνολο της τοτε το χρονικο διαστημα και το budget που θα απαιτουνταν για την ολοκληρωση ενος και μονο επεισοδιου θα αυξανονταν με γεωμετρικη προοδο......

#604 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 02 June 2008 - 17:42

Όντως είναι το πιο σημαντικό σημείο. Έχω ρίξει τρόμους με μάτια διάφορων χαρακτήρων άνιμε,ουυυυυ:oo:

Αλλά με ενοχλεί οτι φαίνονται κάπως..πως να το πω..απαθείς.. Δηλαδή, έχουνε πάνω κάτω πάντα τις ίδιες εκφράσεις...Εκτός απο τις αστείες. Ειδικά αυτός ο Kaname, το έχει set στο "Εκνευριστικά ήρεμος". Ο Zero στο "Εκνευριστικά πονεμένος" και η Yuuki στο "Kaname-sama":hahaha:

#605 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 17:59

ναι το εχουν λιγο, αλλα ο kaname δικαιολογειται λογο θεσης, οπως ειπα καποτε σκεψου πριν 1 αιωνα λορδους στην αγγλια ...

τωρα ο zero ε εχει καποια κλασσικα προβληματακια ....

yuuki is kawaaiii οποτε δε πειραζει :hahaha::hahaha::drink:, μαλλον εχει το βλεμμα δεν ειμαι σιγουρη τι θελω, τι κανω ...

#606 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 June 2008 - 21:08

Εκτός αυτού μου φαίνεται ότι μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους. Χτες χάζευα κάτι screenshots του Kaname και του Zero που είχα πιάσει από τον Player και πετάχτηκε η αδερφή μου και μου είπε:
"Είναι ολόιδιοι στη μούρη!"
"Ναι αλλά έχουν διαφορετικά μαλλιά!" της απάντησα.
Πάντως έχει δίκιο. Γενικώς στην κατηγορία shojo όλοι οι άντρες μοιάζουν σα δίδυμα που έχουν διαφορετικό στυλίστα!

#607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 22:26

Εχεις δικιο αλλα ειναι το στυλ ζωγραφικης της δημιουργου τετοιο.,,,,Χωρις να θελω να κανω spamming στο manga ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι ειναι και ασπρομαυρο (μεχρι το 3ο κεφαλαιο νομιζα οτι ichijou και aidou ηταν το ιδιο προσωπο). Να λες παλι καλα που στο anime εχεις χρωματα εχεις και τον ηχο (πολυ βασικο) και βγαζεις ακρη......

#608 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 23:23

Παιδία ερώτηση!
Εχεί βγει το 9???:hmmm:

και κάτι για την συζήτηση ...συμφωνώ με Kenny τα χείλη δεν είναι καλά φτιαγμένα και ειδικά μιας και έχουμε vampire που είναι επίκεντρο το στόμα πιστεύω ψιλοχάνει από εκεί....

btw με τις φωτογραφίες που πόσταρε ο Kenny της Yuuki αναθεώρησα για την ομορφια της!:orly:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#609 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 June 2008 - 23:25

οχι ακομα και ναι yuuki = hott!

#610 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 23:28

τουλαχιστον απο οσο εχω ψαξει οχι....λογικα αυριο βγαινει.

#611 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 23:28

μα καπου είδα οτι λεγανε πως κάθε ευτέρα βγαίνει...:hmmm:
ξέρουμε μήπως πότε βγαίνει? (sorry αν πρίζω απλα έτσι να ξέρω και για άλλη φορα...)

και damn she is!!!

Posted Image

#612 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 23:31

Νομιζω καθε τριτη και μεταφραζεται ως την πεμπτη. Τουλαχιστον απο anime media και veoh τοτε το βρισκω

#613 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 23:38

Ok so i ll have to wait...:sigh2:
πω πω και νόμιζα οτι θα βγείι σήμερα και γύρισα άρω άρων σπίτι να το δω!
δε πειράζει...

Posted Image

#614 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 23:43

μιλας ιαπωνικα?????? Πως θα το εβλεπες σημερα αφου πρωτοβγαινει raw... Nα μου πεις και μονο να τους κοιτας εχει την χαρη του........

#615 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 02 June 2008 - 23:47

Ναι η αληθεια ειναι πως ειναι περισσοτερο τονισμενα τα ματια απ'οτι τα χειλη. Αν και δε με χαλαει περισσοτερο στο συγκεκριμενο. Για καποιον λογο στο σθγκεκριμενο anime θα τονιζα κι εγω ματια αντι για χειλη. Μαλλον γιατι τα ματια ειναι αυτα που αλλαζουν οτι η πραγματικη φυση των βρυκολακων ξυπνα οποτε νομιζω πως απόλα τα χαρκτηριστικα του προσωπου αυτα ειναι που παιζουν βασικο ρολο...
Εγω ξερω οτι το επεισοδιο προβαλλεται καθε Δευτερα. Τωρα τι να πω μπορει να κανω και λαθος...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2: