Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Posted 01 June 2008 - 22:18

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 June 2008 - 03:27

Ούτως ή άλλως, όποιος διαβάσει τόσο σελιδαριό για το άνιμε, θα το έχει ξεκινήσει ήδη οπότε αμφιβάλω αν θα τον ενοχλήσουμε. Ίσα ίσα θα δεί τι ωραία και χαρωπά άτομα το βλέπουν.

Τι θεωρείς δηλαδή εσύ on topic; Θα ήταν καλύτερο να κάνει ο καθένας "Zero is hot" και "Kaname is best" και "Yuuki is annoying" threads και να γεμίσει το κόσμο; Ή απλώς να μη μιλάμε για αυτά και να σχολιάζουμε μόνο το τι συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο; Δεν είναι κάπως περιοριστικό αυτό; Και άδικο;
Posted 02 June 2008 - 03:46
οn topic τωρα.... Η σειρα προβλεπεται να μεταδοθει κανονικα το καλοκαιρι ετσι? Εννοω οτι δεν θα σταματησουν για κανα δυο τρεις μηνες για διακοπες η τπτ τετοιο......Καθε εβδομαδα κι επεισοδιο ε?
Edited by iristella, 02 June 2008 - 03:59.
Posted 02 June 2008 - 10:23

Αφήστε μας να κάνουμε λίγο πλάκα....

@ιiristella κοιτα οι πολυαγαπημένοι μας Ιαπωνες είναι γνωστοι για την εργασιομανία τους,ελπίζω να μην αποφασίσουν ξαφνικά να πάνε διακοπές!

Αν και τώρα με προβλμάτισες γιατι στις διακοπές τι θα κάνω?νομίζω θα πάθω στερητικο...

Posted 02 June 2008 - 10:59
Posted 02 June 2008 - 11:14

κρίμα...

Posted 02 June 2008 - 12:02

Για να συνοψίσουμε τις προηγούμενες σελίδες.
Θεός ο Kaname,o Zero,o Aido και όλα τα vampiroπαιδα.
H Υuuki δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο για να μαλώνουν για αυτήν οι τυπάδες αυτοί.
Α και θεός ο Miyano.
Posted 02 June 2008 - 12:04
Αν εμφανιστει καποιος καινουριος δεν υποσχομαι τιποτα

Posted 02 June 2008 - 12:19

Τα λέω όλα αυτά επειδή έχω ακούσει παράπονα, και όσο να 'ναι, 40 σελίδες για 8 επεισόδια είναι λίγο overkill. (Και ναι, έχουμε πλέον εμπεδώσει ποιος σας αρέσει από το anime).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 June 2008 - 14:28
Δηλαδή πρέπει να είναι σαν το Naruto ή το One Pice με 300+ επεισόδια για να αναλύουμε? Το Vampire Knight έχει την γλύκα του επειδή μιλαει για βρικόλακες που συναρπάζουν πόλους (+ και εμένα) και μπορεί να γίνετε συζήτησι και μονό και μονό για τους βρικόλακες και πάλι δεν ξεφεύγουμε από το topic. Και αφού παραπονιούνται για τον όγκο ας γράψουν λίγο και αυτοί δεν τους εμποδίζουμε...το πολύ πολύ βάζεις μια κοπέλα να σβήνει όσα θεώρει περιττά και καθάρισε το θέμα (ελπίζω).40 σελίδες για 8 επεισόδια είναι λίγο overkill

Posted 02 June 2008 - 14:56
Δεν με πειράζει η ανάλυση. Ίσα-ίσα, χαίρομαι να την βλέπω. Αλλά να λέμε την αλήθεια, δεν τη βλέπω και τόσο συχνά. Αντιθέτως βλέπω την κάθε ανάλυση να καταλήγει στο γνωστό Zero vs Kaname debate.
Είναι βαρετό (για να μην πω τη λέξη spam) να λέτε τα ίδια και τα ίδια. Κοίτα προηγούμενες σελίδες, να δεις πόσες φορές έχει γίνει το Zero vs Kaname debate. Είναι κουραστικό πλέον. Είναι το ίδιο κουραστικό με το να βλέπεις Naruto vs Sasuke debate στο Naruto thread (μιας και ήθελες παραλληλισμό). Κι εκεί τους τα λέω. Το εμπεδώσαμε, πάμε παρακάτω. Αν θες να το λες συνέχεια, βάλε το στην υπογραφή σου.
Και φυσικά όλα αυτά τα λέω επειδή δεν είναι καθαρό spam, αλλά επαναλήψεις προηγούμενων posts. Δεν είναι σωστό να τα σβήσω και να πω "καθάρισα", αλλά πρέπει κι εσείς να δώσετε ποικιλία στη συζήτηση.
Posted 02 June 2008 - 15:03
Posted 02 June 2008 - 15:05

Εγώ δε θα ξαναεκφράσω τον θαυμασμό μου θεωρώ οτι είναι δεδομένος!!!

Από εδώ και περά θα αναλύω το anime και θα ρωτάω τις απορίες μου , που είναι και πολλές γιατί έχω ένα πρόβλημα παρατηρητικότητας!

και όντως έχει δίκιο η iristella και μένα ολες μου οι απορίες απαντήθηκαν και ας τις εξέφρασα σε ώρα debate kaname zero..

Posted 02 June 2008 - 16:03

Ουσιαστική ενημέρωση για το anime έρχεται πάντα απο τις πρώτες μερικές σελίδες. Κανείς που το ξεκινάει δε θα έρθει μέεεεχρι εδω, αλλά και να έρθει, εμείς καλοπερνάμε

Πως αλλιώς να εκφραζόμαστε; Αν πούμε
"Ο Zero κατέχει μυθική ομορφία η οποία πηγάζει απο το βαριά βασανισμένο πρόσωπο ενός νεαρού και παρουσιάζεται μέσω των εκφραστικών ματιών του, αλλά και των μαλλιών του με τα οποία δηλώνει το ανεξάρτητο πνεύμα του και την απέχθεια προς κανόνες. Επιπροσθέτως, οι γραμμώσεις του και το νεανικό του κορμί είναι ευχάριστα στο θεατή λόγο ωραίου σχεδιασμού και συχνής έκθεσής τους"
επιτρέπεται ο fangirlισμος; Μα πως να πεις αλλιώς οτι κάποιος είναι ωραίος;

Posted 02 June 2008 - 16:28
Επίσης, post 600 GET.

Επίσης, λίγη Yuuki beauty γιατί έχει αδικηθεί εδώ μέσα.

Βέβαια στο σχέδιο του anime και του manga με χαλάνε τα στόματα (όλων), δεν είναι καθόλου ωραία σχεδιασμένα. Επίσης τα μάτια είναι λίγο τεράστια, ακόμα και για τα manga/anime standards. :/