Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Started By
lordofblues
, Mar 23 2008 17:24
1235 replies to this topic
Posted 31 May 2008 - 22:00
ναι κάτι τέτοιο είναι το πιο πίθανο ετσί και αλλίως το συνηθίζουν αυτό γενικά στα anime...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted 31 May 2008 - 22:05
Καλα ο συγκεκριμενος ειναι λιγο κουκου αλλα τον συμπαθω....Τουλαχιστον απο οτι εχω παρατηρησει εχουν τηλεφωνο κατι ειναι και αυτο. Και στο τελευταιο επεισοδιο κατι ελεγαν για εταιρειες και εδειχναν συγχρονο περιβαλλον οποτε ισως ειναι η πολη και η πολιτικη του σχολειου τετοια σχετικα με την ελλειψη τεχνολογιας......
Posted 31 May 2008 - 22:10
Δηλαδή να είναι κάτι σαν την Ύδρα όπου απαγορεύονται τα αυτοκίνητα; (μια πολή που απαγορεύεται η τεχνολογια; )
Πάντως και τι δε θα δίνα να έσκαγαν μύτη τα βαμπίρια με λάπτοπ, ασύρματη σύνδεση και ipod!
Πάντως και τι δε θα δίνα να έσκαγαν μύτη τα βαμπίρια με λάπτοπ, ασύρματη σύνδεση και ipod!
Posted 31 May 2008 - 22:11
χαχαχ και γω κάνω έτσι ένα πέρασμα από τα επεισόδιο μήπως αναφέρει κάτι...
α τώρα που είπες για το γραφείο έχετε παρατηρήσει οτι το γραφείο ινε κομμένο στη μέση και κολλημένο ξανά με ταινια?
είχε γίνει κάποιο περιστατικό και δε το πρόσεξα?
α τώρα που είπες για το γραφείο έχετε παρατηρήσει οτι το γραφείο ινε κομμένο στη μέση και κολλημένο ξανά με ταινια?

είχε γίνει κάποιο περιστατικό και δε το πρόσεξα?

Posted 31 May 2008 - 22:13
Γιατι τον Aidou τον φανταζεσαι να πηγαινει τραγουδωντας το my secret combination???????
(πλακα κανω μην μου ορμησετε)
για το γραφειο

για το γραφειο
Spoiler:
Posted 31 May 2008 - 22:13
Ή ο Zero την έκανε ή ο headmaster έκανε πάνω του αταξίες
Ελπίζω να'ναι καλά όποια/όποιος και αν είναι 
iristella,LOOOOOL
Απο το iPod του Kaname
Please allow me to introduce myself
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith

iristella,LOOOOOL
Απο το iPod του Kaname
Please allow me to introduce myself
Im a man of wealth and taste
Ive been around for a long, long year
Stole many a mans soul and faith
Posted 31 May 2008 - 22:15
Στο πρώτο επισόδιο έγινε το περιστατικό...Χαχα ο Zero με ακουστικά στα αυτιά να το δω και αυτό...Είναι μάλλον σαν το Hogwarts που δεν δέχεται τίποτα ηλεκτρονικό
@Ιρι:μουαχαχα και αυτό θα θελα να δω ή να μπαίνει στο msn....
@Ιρι:μουαχαχα και αυτό θα θελα να δω ή να μπαίνει στο msn....

Cain is always back!!!

Posted 31 May 2008 - 22:18
Η φάση με το γραφείο μου θύμισε έναν καθηγητή μου στο σχολείο που χτύπησε το χέρι του στο έδρανο και αυτό διαλύθηκε (βασικά κάποιος το είχε διαλύσει πιο πριν και το έφτιαξε να μη φαίνεται)... Πάντως απορώ πως μπορούν οι μαθητές χωρίς κινητά και Ίντερνετ! Δηλαδή τσόντες πως θα βλέπουν;;;
Posted 31 May 2008 - 22:22
Δεν θα έχουν εξελιχθεί στον τεχνολογικό τομέα και τόσο όσο για τις τσόντες μπορεί να έχουν live πράγμα μερικά βαμπίρια εκεί μέσα ποιος ξέρει τι κάνουν(ξεφύγαμε λίγο)
@Iri:ΘΕΙΚΟΟΟΟ!Μακάρι να άλλαζε το mail μου σε αυτό!!
@Iri:ΘΕΙΚΟΟΟΟ!Μακάρι να άλλαζε το mail μου σε αυτό!!

Cain is always back!!!

Posted 31 May 2008 - 22:22
ούτε που τα θυμόμουν!!
θα μου έιχαν πάρει τα μυαλά αλλά πράγματα φαίνεται..πρώτο επεισοδιο ήταν το πρώτο σοκ!
Συγκεκριμένα τον Aidou Μονο secret combination μπορώ να τον φανταστώ να τραγουδάει!
αντε και madonna...
θα μου έιχαν πάρει τα μυαλά αλλά πράγματα φαίνεται..πρώτο επεισοδιο ήταν το πρώτο σοκ!

Συγκεκριμένα τον Aidou Μονο secret combination μπορώ να τον φανταστώ να τραγουδάει!

Posted 31 May 2008 - 22:24
Chat το έχουμε κάνει το θέμα. Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα...
Αλήθεια, τόσοι πυροβολισμοί κτλ που πέφτουν και φαίνεται σα να μη πέρνουν χαμπάρι οι κανονικοί μαθητές...
Τι γίνεται, τους σβήνουν τη μνήμη συνεχώς; Men in Black την είδανε;

Αλήθεια, τόσοι πυροβολισμοί κτλ που πέφτουν και φαίνεται σα να μη πέρνουν χαμπάρι οι κανονικοί μαθητές...
Τι γίνεται, τους σβήνουν τη μνήμη συνεχώς; Men in Black την είδανε;