Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#481 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 31 May 2008 - 20:03

New Vampire Knight Anime Promotional Video Streamed

παντε στο official site και πατηστε στην επιλογη special
γ€γƒ΄γ‚΅γƒ³γƒ‘イアι¨ε£«γ€€ο½VAMPIRE KNIGHTο½γ€€γ€‘

Posted Image

#482 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 20:29

Posted Image

Παιδιά, ο δεξιός είναι ο Kaname!!!!:hahaha:
Βρε αυτοί οι Ιάπωνες!!! Καλά που φοράνε παντελόνια αλλιώς θα έλεγες "Τι κοπελάρες είν'αυτές!;!":hahaha: Ευτυχώς και ο Kaname έχει γυμνασμένα χέρια, γιατί ειλικρινά θα μπερδευόμουν...

Posted Image

Ομοιότης all around:hahaha: Όντως μερικές φορές ακούς μια φωνή και λες, αυτός ακούγεται μεγάλος και δυνατός και τελικά είναι μαιμουδάκι...Σα τον L απο Death Note...:hahaha:

#483 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 20:38

Καλός ο Kaname αλλά το γκομενάκι είναι ο Zero! Μοιάζει λίγο με τον Yamamoto Yusuke! :nbleed:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ!

#484 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 20:39

Συγγνωμη αλλα τα γυμνασμενα χερια του Kaname ηθοποιου που τα ειδατε και δεν τα βλεπω εγω???? Απο τους δυο αντρες αυτος που εχει περισσοτερα αντρικα χαρακτηριστικα ειναι ο Mamoru (ετσι δεν τον λενε?). Ο αλλος εχει βαλει το λαχανι το ζακετακι εχει τυλιξει και την εσαρπα γυρω γυρω με μπερδεψε στην αρχη...

Oσο για τα ωραια αγορια της ιαπωνιας θελω πολυ να το πιστεψω αλλα αν κρινω απο αυτα που βλεπω οτι μας επισκεπτονται στο μοναστηρακι, μαλλον θα διαφωνησω μαζι σου a2a.
Ο ηθοποιος που κανει τον zero νορμαλ ανθρωπος φαινεται παντως

#485 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 May 2008 - 20:40

μπα αντρες κανουν τις φωνες? και 2/2 ( και kaname και zero ) σπανιο πραμα. Μραβο...

Το special φαση ειχε, βεβαια δε καταλαβα τι ακριβως ηταν, το κατεβασα ομως.

#486 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 20:41

Αγέλες; Δαγκώνουν κιόλας; :hehehe:
Αχ, να πήγαινα μια μέρα...

Πάντως ναι, ωραίο παιδί ο Mamoru/Zero.

Και ωραίο φορεματάκι η Yuuki!!!:wooi2:

Χα χα χα, iristella. Έχει λίγο πιο παχιά μπράτσα ο άλλος, αλλά τι να τα κάνεις με τέτοια φάτσα.. Ενώ ο Mamoru...είναι και ψηλό το παιδί...Kyaaaaaaaaa!!!!:wooi2:
Α,ναι, στο σπέσιαλ. Χα χα. Απλώς σαν amv με σκηνές απο το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι. Έπρεπε να κάνουν preview!

#487 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 20:45

Επειδή έχω πάει το λέω... Στην Ελλάδα έρχονται κάτι γέροντες και history otaku μόνο... :wis: Με χάλια μαλλιά...

(Επίσης έχω και ιδιαίτερη αδυναμία στο Zero καθότι πλατινομάλλης! Όσο μ*****ς και να είναι ένας χαρακτήρας... αν έχει τέτοια μαλλιά... μου αρέσει! Τέλος!)

#488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 20:47

γιατι καλε μ....ς o χαρακτηρας του Zero????Εδω διαφωνω οριζοντιως και καθετως....Δεν εχουν και πολλοι το θαρρος και το θρασος να σηκωσουν κεφαλι σε εναν pureblood vampire και σε ολοκληρη την night class παρεα......
Εφοσον εχεις παει θα βασιστω στον λογο σου....
@ ΟRion19....αν συγκρινω το ταπεραμεντο της ελληνιδας γυναικας με αυτο της γιαπωνεζας (απο οσο το εχω αντιληφθει τουλαχιστον) μαλλον οι αγελες θα επρεπε να φοβουνται το δαγκωμα

#489 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 20:48

Πήγαινε δες Itazura na kiss, να δείς τι μαμάκας είναι ο Naoki και μετά πες μου:hahaha:.

Ο seiyuu του Aidou επίσης κάτι λέει, αλλά εφόσον υπάρχει Mamoru, επισκιάζεται:wooi2:

#490 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 31 May 2008 - 20:49

Πάντως το voice acting του Vampire Knight είναι εξαιρετικό.Λίγο στο animation τα χαλάει.Σε πιο chapter του manga βρίσκεται το anime ?

#491 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 20:51

Όχι όχι με παρεξηγήσατε καλέ! Ο Zero κάθε άλλο παρά μ*****ς είναι! Ο πιο καλός είναι! Γενικά μίλαγα!

(Και ναι ο Naoki είναι μέγιστος μλκς και στο anime και στην παλιά σειρά!)

#492 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 20:58

Καλά, έχει και τα στραβά του ο Zero, αλλά του τα συγχωρούμε :wooi2:
Υ.Γ: a2a, το avatar σου με τρομάζει με τις γουρλοματάρες του:oo:

#493 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:04

Είναι από το drama Nodame Cantabile και εμ... εκεί οι ηθοποιοί έχουν μερικές από τις πιο αστείες γκριμάτσες που έχω δει... Αν σε τρομάζει πολύ να το αλλάξω! :P

#494 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 21:07

Χα χα. Άστο, πλάκα έχει.

Αλήθεια, απο αυτό πήγε το μυαλό μου στις αφίσες και...

Η Yuuki πως και δεν έχει κάνει αφίσα Kaname;:hahaha: Θα περίμενες να έχει κάποιου είδους αναμνηστικό στο δωμάτιό της... Να μου πείς, εφόσον τον βλέπει κάθε "μέρα".:hahaha:

#495 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 21:12

Γιατι θα της εβγαζε ο Zero το μαλλι τριχα τριχα