Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#496 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 21:16

Καλός ο Kaname αλλά το γκομενάκι είναι ο Zero! Μοιάζει λίγο με τον Yamamoto Yusuke! :nbleed:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ!

μετακομίζω αύριο!!!!:bike:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#497 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 May 2008 - 21:20

O Mamoru είναι κουκλάκι και ναι ο seiyuu του Aidou λέει αρκετά είναι και οι δύο τέλειοι
Αμ δεν είστε Πειραιά που έτυχε να είμαι στη στάση του λεωφορείου και βλεπω δίπλα μου ένα κουκλί ιάπωνα(κάπου στα 21-22) με τη φωτογραφική του και το καπελάκι και η γκαντεμιά μπήκε στο απο πίσω λεωφορείο κι όχι σε αυτό που ήμουν εγώ:nanana:

Σίγουρα τι να τις κάνει τις αφίσες άσε που και ο Kaname που είναι σχεδόν συνέχεια μαζί της....
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#498 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:21

Χα χα. Άστο, πλάκα έχει.

Αλήθεια, απο αυτό πήγε το μυαλό μου στις αφίσες και...

Η Yuuki πως και δεν έχει κάνει αφίσα Kaname;:hahaha: Θα περίμενες να έχει κάποιου είδους αναμνηστικό στο δωμάτιό της... Να μου πείς, εφόσον τον βλέπει κάθε "μέρα".:hahaha:

Η Yuuki είναι σοβαρό (λέμε τώρα) άτομο. Δεν πάει με τον όχλο! Άσε που τον Kaname τον έχει στο πιάτο της αιώνιο σκλάβο της απεριόριστης γοητείας της!!! :hahaha:Πόσο τον λυπάμαι τον Zero!

#499 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 21:24

O Zero καλως η κακως θελει και τα παθαινει......Ολοκληρη Day Class Θα μπορουσε να εχει στα ποδια του και πηγε και ψωνισε απο σβερκο (που λεει και η γιαγια μου)
YG:@Cain: επρεπε να αλλαξεις λεωφορειο (βεβαια αυτο θα ηταν Stalking αλλα τεσπα)

#500 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 May 2008 - 21:26

Ο Zero πρέπει να δράσει λέμε τώρα αν και δεν τον βλέπω σόι για δράσεις και τέτοια μόνο του να τον άφηνες αυτόν θα κοιτούσε αιωνίως ένα ταβάνι!Όσο για τη Yuuki αυτή η απεριόριστη ''γοητεία'' της θα τη φάει!!!
@Ιρι:Είχα ήδη μπει μέσα και δεν πρόλαβα*sob*
Posted Image
Cain is always back!!!

#501 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 21:28

Να βρεθεί σε κανένα Vladivostok για να ακολουθήσει το γιαπωνεζάκι;:hahaha:

Έπρεπε να του ζητήσεις e-mail!:hahaha:

Αλήθεια, τώρα που είπα e-mail, η σειρά σε πια εποχή διαδραματίζεται; Χα χα. Είναι αποκομμένα όλα απο το κόσμο και δεν έχω καταλάβει καλά... Μιλάμε για 2000 και έτσι;

Edited by Orion19, 31 May 2008 - 21:38.

#502 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 21:45

@ Cain: Βαλε αγγελια στο σε ειδα (ησουν τουριστας απο την ιαπωνια τοτε στην ταδε σταση κτλ κτλ κτλ) Ποτε δεν ξερεις:hahaha:

Τωρα για την εποχη της σειρας λογικα ειναι συγχρονη γιατι βλεπουμε οπλα και σχετικα μοντερνα καθημερινα ρουχα...Τωρα γιατι δεν εχουν τιποτα σε τεχνολογια δεν ξερω (ειναι φτωχα τα κακομοιρα ...και δεν εχουν να παρουν κινητο):hahaha:

#503 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 21:47

Πιστεύω οτι είναι στη συγχρονή εποχή αλλά επείδη είναι σε αυτό το σχολέιο είναι λίγο αποκομμένοι και στο παρελθόν...αν και η πολή δεν έμοιαζε με συγχρονή..
ισως πάλι να γίνεται αυτό λόγω vampire γιατί τις περισσότερες φορές τα βαμπίρια έχουν μια τάση προς το παρελθόν....γοτθικά και τέτοια...

Posted Image

#504 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 May 2008 - 21:51

@ιρι αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ...να μην έχουν κινητά να μάθουμε τουλάχιτσον τους αριθμούς τους...Δεν πειράζει όταν βλέπεις τις super δυνάμεις του Kaname τι να την κάνεις τη τεχνολογία!!!
Posted Image
Cain is always back!!!

#505 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 21:53

Αναλόγως και που είναι η πόλη... Έχει αναφερθεί που βρισκόμαστε; Σε ποια χώρα; :orly:

#506 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 21:54

...να μην έχουν κινητά να μάθουμε τουλάχιτσον τους αριθμούς τους.

:hahaha:

Posted Image

#507 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 21:54

Αυτα νομιζω τα αφηνουν επιτηδες φλου......προσωπικα δεν εχει πιασει κατιτο αυτι μου η το ματι μου

#508 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 21:55

Εγώ δεν έχω προσέξει κάτι για ανάφορα στο όνομα της πόλης....:hmmm:
αλήθεια έχει προσέξει κανεις?

Posted Image

#509 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 May 2008 - 21:57

Τσου ούτε στο μανγκα ούτε στο ανιμε
Posted Image
Cain is always back!!!

#510 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 May 2008 - 21:59

Όλη η φάση παίζει σε παράλληλο σύμπαν οπότε όλα αφέθηκαν στη φαντασία της δημιουργού. Από την αρχιτεκτονική και μόνο θα έλεγα αρχές 20ου αιώνα αλλά με ανάμικτα μοντέρνα στοιχεία...