Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#316 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 15:06

Μονο stalking??? Σε αναμετρηση πχ Aidou και ημιτρελης θαυμαστριας, δεν ειμαι και τοσο σιγουρη για το ποιος θα δαγκωσει ποιον....... Τεινω προς το οτι ο aidou θα καταληξει με αναιμια

#317 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:09

ΙΙΙΙΙΙ τον κακομοίρη μας Aido-senpai να τον απομακρύνουμε από τις ημίτρελες θαυμάστριες του VK να τον φέρουμε στη κανονική τρελή fangirl
Αν είναι να τους θάψει όλους το δέχομαι.
Το τρομερό-τρελό στην ιστορία θα ήταν η Yuki(που ας την ψοφίσει κάποιος τελοσπάντων δεν την αντέχω...)να καταλήξει και με Zero και με Kaname
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#318 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:13

Το τρομερό-τρελό στην ιστορία θα ήταν η Yuki(που ας την ψοφίσει κάποιος τελοσπάντων δεν την αντέχω...)να καταλήξει και με Zero και με Kaname

Και γιατι να μην καταληξει και με τους 3
Kaneme, Aido, Zero?:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:13

Βρε ανωμαλιάρα :hahaha:
Πάντως είναι ελαφρώς εκνευριστικό που δε μπορεί να διαλέξει. Βέβαια, αρχή είναι ακόμα...

#320 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:26

Πάντως είναι ελαφρώς εκνευριστικό που δε μπορεί να διαλέξει. Βέβαια, αρχή είναι ακόμα...

Πια normal κοπέλα θα μπορούσε να διαλέξει έτσι εύκολα :orly:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#321 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:30

Μπα εγώ τη βλέπω να καταλήγει με Zero αλλά και πάλι...ουφ ποιος ξέρει πράγματι σπάει νεύρα!
Γιατί ο Aido είναι mine:hahaha: πλακίτσα!Θα σου πω γιατι..όλα στηρίζονται στο loyal κλπ o Aido σέβεται τον Kaname και μισεί τον Zero πως να γίνει κάτι μεταξύ των τριών τους??
@Megi:Ένα δίκιο το έχεις δε λέω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!

#322 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:30

Καλα ετσι οπως ειναι στον κοσμο της η yuuki ουτε και στο τελος δεν θα μπορει να διαλεξει. Γενικοτερα αν καποιος δεν τα τιναξει οριστικα η yuuki απο μονη της δε παιρνει πρωτοβουλια (μεταξυ μας κοροιδο ειναι ?). Μην την βλεπετε ετσι μικρη αθωα με τη μελισταλαχτη φραση Kaname - senpai στο στομα. Απωτερος σκοπος της ειναι να τους κρατησει ολους.

#323 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:33

ΕΕΕΕΕΕ?Το παλιο....δε λέω γιατί θα αγριέψω και δε θέλω!
Να πάρει τον Καναμε της και να ξεκουμπιστεί ή ακόμα καλύτερα να τη πάρει ο Χάρος και να ξεκουμπιστεί...(κακίες)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!

#324 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:36

Το δεύτερο καλέ, ποιον Κάναμε αυτός είναι αφιερωμένος σώμα και ψυχή στον γυναικείο πληθυσμό :hahaha:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#325 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:42

Το δεύτερο καλέ, ποιον Κάναμε αυτός είναι αφιερωμένος σώμα και ψυχή στον γυναικείο πληθυσμό :hahaha:

Απο το στομα μου το πηρες....
Αλλα για να ειμαι ειλικρινης αυτο το οποιο με νευριαζει στον χαρακτηρα της yuuki ειναι η παντελης ελλειψη δυναμισμου να το πω, πρωτοβουλια να το πω, εγκεφαλου να το πω........... δηλαδη γιατι πρεπει μονιμως καποιος να την ξελασπωνει. Τπτ δεν μπορει να κανει μονη της?

#326 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:44

Απο το στομα μου το πηρες....
Αλλα για να ειμαι ειλικρινης αυτο το οποιο με νευριαζει στον χαρακτηρα της yuuki ειναι η παντελης ελλειψη δυναμισμου να το πω, πρωτοβουλια να το πω, εγκεφαλου να το πω........... δηλαδη γιατι πρεπει μονιμως καποιος να την ξελασπωνει. Τπτ δεν μπορει να κανει μονη της?

Πως δε μπορεί???
Να μυξοκλαίει και να ματώνει κολάζοντας όλο το Night Class:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 19:59

που θα παει.... Τοσο αιμα εχει μοιρασει,(ουτε ο ερυθρος σταυρος να ηταν) καποια στιγμη θα ησυχασουμε.

#328 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 20:14

Και μετά τη θάβουμε όσο πιο βαθιά στη γη γίνεται μη ξεφυτρώσει ως ζομπι και ψαχνόμαστε!Μακάρι να ψοφίσει αυτή αντί οι κούκλοι!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!

#329 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 20:30

παντως εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα μαλλια του kaname...

Spoiler:

ρε κοριτσια λιγο ηρεμια, καταλαβαινω ειναι και το ανιμε τετοιο αλλα λιγο ελεος, σκεφτειτε και μια ιδεουλα εμας που μπαινουμε βλεπουμε τα απο πανω και....

#330 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 20:58

Επειδή είμαι καλό παιδάκι γενικός :wooi2:θα σας το χαλάσω και θα σας πω ότι δεν θα γυνή τίποτα με τον Aido-senpai:kakaka:...δεν σας λέω αλλά για να μην σας το χαλάσω:hiding_something:!

Θα πάει και με τους δυο...ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ