Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#196 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 07 May 2008 - 19:06

Έχασα πάσα ιδέα για

Spoiler:

Άντε να κάνει κάτι πολύ καλό σύντομα γιατί με τσαντίζει...

Συγγνώμη για να καταλάβω.. Δεν συμπαθείτε τον Kaname γιατί το παίζει καλός, μετά τον κατηγορείτε γιατί γίνεται κακός.. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε.. (δεν μιλάω αποκλειστικά για τον Orion19 απλά αφορμής δοθείσης..)
Και φυσικά η Yuuki πρέπει να eventually go to Kaname.. Είναι τόσο τέλειος, που καμία δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί..
Spoiler:

Α! και πληροφοριακά ο Kaname είναι κακούλης και δεν το έχει κρύψει.. Μόνο για την Yuuki αλλάζει συμπεριφορά άντε και σε ειδικές περιστάσεις.. Μην περιμένεις να κάνει τίποτα πολύ καλό..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#197 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 May 2008 - 19:10

Ωραιο το καινουριο επεισοδιο. Μαθαμε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την κοινωνια των Vampires και τη διαμαχη τους με τους Hunters.

Ασχετο αλλα η Night class εχει αρχισει να με θυμιζει εντονα την ταξη μου απο το ιδιωτικο.

Posted Image

#198 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 19:23

Συγγνώμη για να καταλάβω.. Δεν συμπαθείτε τον Kaname γιατί το παίζει καλός, μετά τον κατηγορείτε γιατί γίνεται κακός.. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε.. (δεν μιλάω αποκλειστικά για τον Orion19 απλά αφορμής δοθείσης..)
Και φυσικά η Yuuki πρέπει να eventually go to Kaname.. Είναι τόσο τέλειος, που καμία δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί..

Spoiler:

Α! και πληροφοριακά ο Kaname είναι κακούλης και δεν το έχει κρύψει.. Μόνο για την Yuuki αλλάζει συμπεριφορά άντε και σε ειδικές περιστάσεις.. Μην περιμένεις να κάνει τίποτα πολύ καλό..

Καλα εσένα όσο πάει σε λατρεύω και περισσότερο! XDDD

Δεν είναι πως ο Zero είναι και κανας total ass αλλά δεν αντέχω characters που το μόνο που κάνουν είναι να κλαίγονται για το past τους.

Και ο Kaname χάρη κάνει που κρατά το Zero ζωντανό έτσι όπως του κουνιέται αλλά θα πάω να bitch στο manga thread {να'σαι καλα sas} για να μην spoilerιασω κλπ.

Posted Image

#199 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 19:59

Ναι, τσαντίζομαι γιατί είναι ευγενικός και ψώνιο, αλλά λέει κακίες χωρίς να χρειάζεται.

Και γιατί παρακαλώ
Spoiler:

Όσο για το οτι αρέσει σε όλες, δεν ισχύει γιατί εγώ τον απεχθάνομαι και είμαι Η Orion19:awww:Κοπέουα ειμαι...

the_second_child, καλή ιδέα. For all I know, μπορεί να είναι Ο τέλειος και ευγενικός και απ'όλα ο τύπος, αλλά εφόσον ΔΕ ξέρω τι γίνεται ούτε θέλω να το μάθω ακόμα, μιλάω για ότι ξέρω. Ίσως να είναι επίτηδες τόσο σπαρακρίδας ώστε να κάνει κάτι πολύ καλό και να μείνουμε έτσι -->:oo:, αλλά μέχρι τότε, δεν αλλάζω γνώμη.

Ούτε θα έπρεπε να τσαντίζεστε με κάποιον απλώς επειδή διαφωνεί. Δεν έθιξα το manga, anime ή τον χαρακτήρα σα γράψιμο. Ίσα ίσα, πολύ καλά γραμμένος είναι μέχρι στιγμής και σε έχει στο "είναι ή δεν είναι κακός". Απλώς σαν άτομο, δε μου αρέσει.

Εντάξει, θα μου πείς. Δεν είναι και αλήθεια. Απλώς anime είναι. Αλλά αμα το πάμε έτσι, δε θα μιλάμε για κανένα και δε θα ευχαριστιόμαστε τίποτα.

#200 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 21:48

Ναι, τσαντίζομαι γιατί είναι ευγενικός και ψώνιο, αλλά λέει κακίες χωρίς να χρειάζεται.

Και γιατί παρακαλώ

Spoiler:

Όσο για το οτι αρέσει σε όλες, δεν ισχύει γιατί εγώ τον απεχθάνομαι και είμαι Η Orion19:awww:Κοπέουα ειμαι...

the_second_child, καλή ιδέα. For all I know, μπορεί να είναι Ο τέλειος και ευγενικός και απ'όλα ο τύπος, αλλά εφόσον ΔΕ ξέρω τι γίνεται ούτε θέλω να το μάθω ακόμα, μιλάω για ότι ξέρω. Ίσως να είναι επίτηδες τόσο σπαρακρίδας ώστε να κάνει κάτι πολύ καλό και να μείνουμε έτσι -->:oo:, αλλά μέχρι τότε, δεν αλλάζω γνώμη.

Ούτε θα έπρεπε να τσαντίζεστε με κάποιον απλώς επειδή διαφωνεί. Δεν έθιξα το manga, anime ή τον χαρακτήρα σα γράψιμο. Ίσα ίσα, πολύ καλά γραμμένος είναι μέχρι στιγμής και σε έχει στο "είναι ή δεν είναι κακός". Απλώς σαν άτομο, δε μου αρέσει.

Εντάξει, θα μου πείς. Δεν είναι και αλήθεια. Απλώς anime είναι. Αλλά αμα το πάμε έτσι, δε θα μιλάμε για κανένα και δε θα ευχαριστιόμαστε τίποτα.

Γι'αυτό ακριβώς. {και δε μπορώ να καταλάβω πως ο Zero θεωρείται ας πούμε καλός που συνέχεια είναι ψυχρός και το παίζει και άντρακλας και καλά στη Yuuki ενώ αντίθετα ο Kaname μια χαρά ευγενικός είναι, τεσπα γούστα}
Και δε νομίζω κάποιος να τσαντίστηκε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Anyway, γούστα αλλά όταν βλέπεις να αναφέρονται στο Kaname σαν αηδια, σπασίκλα και ψώνιο μέσα όλα αυτά σε 4 epis, τότε τι να πεις? {αυτό γίνεται και στο LJ/VK forum και δε συμφωνούν ποτέ οι fans και γίνεται της καγκελίνας για ένα κωλο-manga} :nosey:

Στο επόμενο epi πάντως μπορείτε οι Zeroyuuki fans να χαρείτε. :stubborn:

Posted Image

#201 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 21:56

Ε, έτσι μου φαίνεται εμένα; Τι να κάνω; :emptyonexg1:

Βέβαια, τι είναι, μάνα του του Zero να τον νταντεύει; Αλλά εφόσον ξέρει οτι τον αγαπάει η Yuuki, τι τον παιδεύει; Μήπως ζηλεύουμε;:orly:

#202 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 22:02

Ε, έτσι μου φαίνεται εμένα; Τι να κάνω; :emptyonexg1:

Ίσως a bit of politeness στους χαρακτηρισμούς για να μη δημιοργούνται flames.

Βέβαια, τι είναι, μάνα του του Zero να τον νταντεύει; Αλλά εφόσον ξέρει οτι τον αγαπάει η Yuuki, τι τον παιδεύει; Μήπως ζηλεύουμε;:orly:

No comment. {because of spoilers}

Posted Image

#203 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 22:07

Οκ. Δεν εκτιμώ το οτι είναι καλός μόνο με την Yuuki. :df13952b:

#204 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 07 May 2008 - 22:50

perissotero Hellsing ligotero Bleach pls.. To humor ths prwths dhmotikou me vrikolakes den poulaei.

Hellsing kai fysika Trinity Blood owns the day.

#205 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 07 May 2008 - 22:57

perissotero Hellsing ligotero Bleach pls.. To humor ths prwths dhmotikou me vrikolakes den poulaei.

Hellsing kai fysika Trinity Blood owns the day.

No greeklish please!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#206 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 07 May 2008 - 23:17

Έχασα πάσα ιδέα για

Spoiler:

Άντε να κάνει κάτι πολύ καλό σύντομα γιατί με τσαντίζει...

pardon me αλλα αν ο Kaname felt like it o Zero θα ηταν προ πολλου τεμαχισμενος σε τοσα πολλα κομματακια που θα επρεπε να θεμελιωσουμε νεο θεωρημα για τα υποατομικα σωματιδια! το μονο πραγμα που τον συγκρατει απο το να παρει βραβειο Νομπελ φυσικης για πρωτοποριακη και ρηξικελευθη καινοτομια ειναι το ποσο χωμα ειναι για παρτη της Yuuki!

Spoiler:

Spoiler:

what she said.

o Kaname ποτε δεν ειπε "ειμαι καλος".. απλως ειναι διπλωματης και θελει να διατηρηθει μια ισορροπια στην Ακαδημια.. ειναι ξεκαθαρισμενο εδω και καιρο απο μερους του οτι η Yuuki αποτελει εξαιρεση...

Οκ. Δεν εκτιμώ το οτι είναι καλός μόνο με την Yuuki. :df13952b:

οποιοσδηποτε κι αν ηταν στην θεση του δεν θα ειχε και πολλους λογους να ειναι καλος πουθενα...
το οτι εχει αδυναμια και μαλιστα τοσο φανερη ειναι ρισκο του το οποιο και παιρνει εν πληρει συνειδησει και ειναι υπερ του αυτο..

Posted Image

Spoiler: &#33909

#207 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 23:22

το μονο πραγμα που τον συγκρατει απο το να παρει βραβειο Νομπελ φυσικης για πρωτοποριακη και ρηξικελευθη καινοτομια ειναι το ποσο χωμα ειναι για παρτη της Yuuki!

Hai, hai!

Και ο Kaname το παραδέχεται ο Zero είναι στο και καλα βαρυ παληκάρι φάση! {να ρουφάει τα αιματάκια όμως ξέρει}

Posted Image

#208 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 23:34

Με συγχωρείτε, αλλά το οτι δεν θέλει να είναι καλός, θα μπορούσε να τεμαχίσει κάποιον επειδή γουστάρει και του αρέσει να παιδεύει το κόσμο με τα βάσανά τους, δε με κάνουν να τον θαυμάζω.

Και ας λατρεύει τη Yuuki.

Απλώς δε τον πάω, τι να κάνουμε; Ότι και να πείτε και όσο να τονίσετε το πόσο cool είναι, με το ζόρι μαθέ (που λένε και στα χωριά) θα τον συμπαθήσω; Για να σας αρέσει τόσο, θα έχετε λόγο. Περιμένετε να δούμε και εμείς ποιός είναι και αναθεωρούμε τότε.

Επειδή ξέρετε σίγουρα δηλαδή οτι είναι μαμάτος, πρέπει να μείνουμε οι υπόλοιποι βουβοί για να μη θίξουμε κάτι που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα;

Αυτή είναι η γνώμη μου μέχρι τώρα. Αν σας πληγώνω τόσο πολύ πια, συγνώμη. Μη σας χαλάσω και τη πλάκα.

#209 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 23:51

Αυτή είναι η γνώμη μου μέχρι τώρα. Αν σας πληγώνω τόσο πολύ πια, συγνώμη. Μη σας χαλάσω και τη πλάκα.

Dude, it's internet, no serious business. :/

Όσο για τον Kaname απλά απόψεις εκφράζουμε. :bath:

Posted Image

#210 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 07 May 2008 - 23:55

ειρηνη ημιν :P