Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#166 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 May 2008 - 23:36

οχι ακομα δεν εχει βγει, η 2nd child το εχει δει σε raw.

@ second child περιμενε να βγει να το δουμε και εμεις ωστε να το συζητησουμε, μη βιαζεσαι τοσο xD

#167 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 May 2008 - 23:38

οχι ακομα δεν εχει βγει, H 2nd child το εχει δει σε raw.

fixed.

κοιταμε και κανα user profile people.. it just takes 2 clikcs.... >>;;

Posted Image

Spoiler: &#33909

#168 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 May 2008 - 23:40

oro oro ? ( πεφτει το χαστουκι απο second child :P )

συγγνωμη it was spelling mistake.

#169 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 May 2008 - 23:42

Βασικά, δε μου αρέσει αυτό το "Είμαι κύριος εγώ" που έχει. Δεν αντέχω τους πολύ ευγενικούς. Μου φαίνεται σα να προσποιούνται.

Ίσως με τσαντίζει και γιατί είναι ξετρελαμένη μαζί του η Yuuki. Όταν είναι τέτοιες αθώες ερωτευμένες χωρίς ουσιαστικό λόγο, δε μου αρέσει. Εντάξει, την έσωσε και τη τραβάει επειδή είναι βρυκόλακας:hahaha:, αλλά τι άλλο; Τη ξέρει σαν άτομο; Δε μου φαίνεται...

Βέβαια απο κάτι άλλες που ερωτεύονται βλάκες που τις αγνοούν *cough*Tsukamoto Tenma*cough* καλύτερα αυτή που τη πάει τουλάχιστον ο βρυκολακούλης.

Και ο Zero έχει τα εκνευριστικά του, αλλά τους προτιμώ τσαντίλες απο ανέφραστους...Απλώς το παιδί έχει issues και δε λέει να ανοιχτεί. Είναι βρυκόβλακας, τι να κάνουμε;:canthelp:

#170 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 06 May 2008 - 23:44

lol!!!!!!!!! nice post :P xaxaxa

άντε να δούμε κ απο δω ep 5 γτ ανεβαίνει η πίεση xD

#171 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 May 2008 - 23:51

Βασικά, δε μου αρέσει αυτό το "Είμαι κύριος εγώ" που έχει. Δεν αντέχω τους πολύ ευγενικούς. Μου φαίνεται σα να προσποιούνται.

Ίσως με τσαντίζει και γιατί είναι ξετρελαμένη μαζί του η Yuuki. Όταν είναι τέτοιες αθώες ερωτευμένες χωρίς ουσιαστικό λόγο, δε μου αρέσει.

he's more than meets the eye :pp

and do you call this

Spoiler:

"χωρις ουσιαστικο λογο"????
if you want mah opinion it's all the reason in the world!:drink:
(joking again :P)

και ενταξει γενικως νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για αλοκληρωμενη αποψη θα ελεγα... ειναι πολλα που πρεπει να απαντηθουν ακομα.. (anime-wise)

Posted Image

Spoiler: &#33909

#172 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 06 May 2008 - 23:53

:oo:Έρχεται το τέλος του κόσμου!!!!!!!!!!!!
Αρέσει ο Kaname?????????
Zero-kun ftw!!!!!!!!!!!

Αλλά σα δε ντρέπεστε??? Να μην έχει αναφέρει κανείς τη Ruka???? και εντάξει πες εμείς που δεν την έχουμε δει πολύ ακόμα αλλά προς fan girls:
No Shiki and Akatsuki at all????
ts ts ts

Posted Image

#173 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 06 May 2008 - 23:59

Εντάξει, την έσωσε και τη τραβάει επειδή είναι βρυκόλακας:hahaha:, αλλά τι άλλο; Τη ξέρει σαν άτομο; Δε μου φαίνεται...

Τωρα είμαι πολυ tempted να πω spoilers απο manga latest chapters για να justify τον Kaname αλλα τεσπα.

@Kon_Okami -- Αρέσει ο Zero??????????

Lucy -- You know i love you dude. :wooi2:

Posted Image

#174 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 00:02

Είναι πάρα πολύ νωρίς, όντως. :orly:

Έχει ένα πολύ καλό βέβαια ο Kaname. Δεν έχει κόπλεξ (απο όσο φαίνεται) οπότε δε θα γίνει απο αυτή την άποψη ενοχλητικός.

Ο Zero αν συνεχίσει έτσι, θα είναι πολυ σπασα...κρίδας!:df13952b:

Αλλά...είναι ΩΡΑΙΟΟΟΟΣ:wooi2:Με ωραία φωνήηηη! Μπορεί να μην είναι άντρακλας ο Miyano (μου φαίνεται κάπως θυληπρεπής) αλλά έχει φωνάρα!!

Υ.Γ: Για να λες έτσι the_second_child, θα σε εμπιστευτώ.

#175 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 00:06

Ο Zero αν συνεχίσει έτσι, θα είναι πολυ σπασα...κρίδας!:df13952b:

Αλλά...είναι ΩΡΑΙΟΟΟΟΣ:wooi2:Με ωραία φωνήηηη!

Βρε guys, isn't that a shallow reason to like someone? :/

Posted Image

#176 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 07 May 2008 - 00:08

Ax!!! Εμενα μου αρεσουν και οι δυο:lovulovu:

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#177 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 07 May 2008 - 00:09

Έχει ένα πολύ καλό βέβαια ο Kaname. Δεν έχει κόπλεξ (απο όσο φαίνεται) οπότε δε θα γίνει απο αυτή την άποψη ενοχλητικός.

Το μεγαλύτερο και κλασσικότερο όλων έχει.....με την @$$%!# του τη Yuuki(τα συμβολάκια δεν κρύβουν foul language)
You tempt me to spoil you:df13952b:(κι ας έχει αναφερθεί και παλιότερα αν θυμάμαι καλά από την sas)

Posted Image

#178 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 07 May 2008 - 00:13

Το μεγαλύτερο και κλασσικότερο όλων έχει.....με την @$$%!# του τη Yuuki(τα συμβολάκια δεν κρύβουν foul language)
You tempt me to spoil you:df13952b:(κι ας έχει αναφερθεί και παλιότερα αν θυμάμαι καλά από την sas)

Spoiler:

Posted Image

#179 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 07 May 2008 - 00:19

Δεν το έχω διαβάσει ακόμααααα:nanana:

Spoil της megi(εδώ μπαίνει καρδούλα που βαριέμαι να βάλω) ήταν και χαίρομαι που σχεδόν ανατρέπεται(αν και αυτό ήταν το δεύτερο big spoil που έφαγα)

Posted Image

#180 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2008 - 00:31

Ε, όταν έχουμε δεί όλα κι'όλα τέσσερα επεισόδια, γιατί θα μας αρέσουν; Για τις winning personalities που έχουν;:hahaha:

Στο κάτω κάτω, δεν ήρθαμε για κηδεία εδώ. Αφήστε μας να το χαρούμε. Μόνο δηλαδή σε threads για χαζοχαρούμενα shoujo μπορούμε να σχολιάσουμε την εμφάνιση των χαρακτήρων;

Αμα δούμε παραπάνω, θα σχολιάσουμε και τα υπόλοιπα.

Μη ξεχνάτε, δεν έχουμε διαβάσει όλοι το manga οπότε μη θίγεστε επειδή σας "μειώνουμε" τους χαρακτήρες ή λέμε για το πόσο ωραίο μαλλί έχουν.

Όταν θα ξέρουμε και εμείς παραπάνω, θα τα πούμε. Εδώ είναι thread για το άνιμε οπότε δε μπορείτε να περιμένετε να μπορούμε να σχολιάσουμε "σωστά".

Πάντως όσο ωραίοι και αν είναι, αν δε λένε squat οι χαρακτήρες τους δε θα ήταν καλό το manga ή anime. Ανυπομονώ για το μέλλον!:wooi2: