Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Posted 06 May 2008 - 23:36
@ second child περιμενε να βγει να το δουμε και εμεις ωστε να το συζητησουμε, μη βιαζεσαι τοσο xD
Posted 06 May 2008 - 23:40

συγγνωμη it was spelling mistake.
Posted 06 May 2008 - 23:42
Ίσως με τσαντίζει και γιατί είναι ξετρελαμένη μαζί του η Yuuki. Όταν είναι τέτοιες αθώες ερωτευμένες χωρίς ουσιαστικό λόγο, δε μου αρέσει. Εντάξει, την έσωσε και τη τραβάει επειδή είναι βρυκόλακας

Βέβαια απο κάτι άλλες που ερωτεύονται βλάκες που τις αγνοούν *cough*Tsukamoto Tenma*cough* καλύτερα αυτή που τη πάει τουλάχιστον ο βρυκολακούλης.
Και ο Zero έχει τα εκνευριστικά του, αλλά τους προτιμώ τσαντίλες απο ανέφραστους...Απλώς το παιδί έχει issues και δε λέει να ανοιχτεί. Είναι βρυκόβλακας, τι να κάνουμε;

Posted 06 May 2008 - 23:44

άντε να δούμε κ απο δω ep 5 γτ ανεβαίνει η πίεση xD
Posted 06 May 2008 - 23:51
Βασικά, δε μου αρέσει αυτό το "Είμαι κύριος εγώ" που έχει. Δεν αντέχω τους πολύ ευγενικούς. Μου φαίνεται σα να προσποιούνται.
Ίσως με τσαντίζει και γιατί είναι ξετρελαμένη μαζί του η Yuuki. Όταν είναι τέτοιες αθώες ερωτευμένες χωρίς ουσιαστικό λόγο, δε μου αρέσει.
he's more than meets the eye :pp
and do you call this
"χωρις ουσιαστικο λογο"????
if you want mah opinion it's all the reason in the world!

(joking again

και ενταξει γενικως νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για αλοκληρωμενη αποψη θα ελεγα... ειναι πολλα που πρεπει να απαντηθουν ακομα.. (anime-wise)
Posted 06 May 2008 - 23:59
Τωρα είμαι πολυ tempted να πω spoilers απο manga latest chapters για να justify τον Kaname αλλα τεσπα.Εντάξει, την έσωσε και τη τραβάει επειδή είναι βρυκόλακας
, αλλά τι άλλο; Τη ξέρει σαν άτομο; Δε μου φαίνεται...
@Kon_Okami -- Αρέσει ο Zero??????????
Lucy -- You know i love you dude.

Posted 07 May 2008 - 00:02

Έχει ένα πολύ καλό βέβαια ο Kaname. Δεν έχει κόπλεξ (απο όσο φαίνεται) οπότε δε θα γίνει απο αυτή την άποψη ενοχλητικός.
Ο Zero αν συνεχίσει έτσι, θα είναι πολυ σπασα...κρίδας!:df13952b:
Αλλά...είναι ΩΡΑΙΟΟΟΟΣ

Υ.Γ: Για να λες έτσι the_second_child, θα σε εμπιστευτώ.
Posted 07 May 2008 - 00:06
Βρε guys, isn't that a shallow reason to like someone? :/Ο Zero αν συνεχίσει έτσι, θα είναι πολυ σπασα...κρίδας!:df13952b:
Αλλά...είναι ΩΡΑΙΟΟΟΟΣΜε ωραία φωνήηηη!
Posted 07 May 2008 - 00:08

Posted 07 May 2008 - 00:09
Έχει ένα πολύ καλό βέβαια ο Kaname. Δεν έχει κόπλεξ (απο όσο φαίνεται) οπότε δε θα γίνει απο αυτή την άποψη ενοχλητικός.
Το μεγαλύτερο και κλασσικότερο όλων έχει.....με την @$$%!# του τη Yuuki(τα συμβολάκια δεν κρύβουν foul language)
You tempt me to spoil you:df13952b:(κι ας έχει αναφερθεί και παλιότερα αν θυμάμαι καλά από την sas)
Posted 07 May 2008 - 00:13
Το μεγαλύτερο και κλασσικότερο όλων έχει.....με την @$$%!# του τη Yuuki(τα συμβολάκια δεν κρύβουν foul language)
You tempt me to spoil you:df13952b:(κι ας έχει αναφερθεί και παλιότερα αν θυμάμαι καλά από την sas)
Posted 07 May 2008 - 00:31

Στο κάτω κάτω, δεν ήρθαμε για κηδεία εδώ. Αφήστε μας να το χαρούμε. Μόνο δηλαδή σε threads για χαζοχαρούμενα shoujo μπορούμε να σχολιάσουμε την εμφάνιση των χαρακτήρων;
Αμα δούμε παραπάνω, θα σχολιάσουμε και τα υπόλοιπα.
Μη ξεχνάτε, δεν έχουμε διαβάσει όλοι το manga οπότε μη θίγεστε επειδή σας "μειώνουμε" τους χαρακτήρες ή λέμε για το πόσο ωραίο μαλλί έχουν.
Όταν θα ξέρουμε και εμείς παραπάνω, θα τα πούμε. Εδώ είναι thread για το άνιμε οπότε δε μπορείτε να περιμένετε να μπορούμε να σχολιάσουμε "σωστά".
Πάντως όσο ωραίοι και αν είναι, αν δε λένε squat οι χαρακτήρες τους δε θα ήταν καλό το manga ή anime. Ανυπομονώ για το μέλλον!