Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Tattoo - Piercing [Art Or Crap?]

• Please log in to reply
104 replies to this topic

#46 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:03

***** ^^
τερμα το οφ τοπικ...θα μας μαμισει κανενας και καποιοι θα το χαρουνε:stubborn:

Εεεεε...Εγω δεν το γραψα ειρωνικά...Τουλάχιστον όχι το πρώτο...Εσύ γιατί μιλάς υβριστικά?:df13952b:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 22 Μάιος 2008 - 16:27
Edited

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:08

δεν ηρεματε και οι 2 ρε τεκνα, αν και εμενα λιγο υβριστικο μου φαινεται δε νομιζω οτι το εννουσε ετσι απλως αυτη την εντυπωση δινει, αλλα καλυτερα αφηστε το εδω.

#48 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:10

Τέλοσπάντων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#49 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:20

ουτε καν ηθελα να θυξω κανεναν σορυ απλα μου ρθε και το γραψα
σορυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ειλικρινα δεν πηγαινε σε σενα...καμια υβρις...αμα κραξω γενικα τοτε θα το καταλαβετε -προς στιγμην εκφυλιζομαι:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#50 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:22

fcuk.. jiraiya is on this thread , mina go hide

#51 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:24

Phantom too..heads are gonna roll!!!

Edt:
(μα καλα τι επαθε το thread αυτο??διαλυθηκε τελειως...τα ποστ του Γιανναρου μοναδικα παντως...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 22 Μάιος 2008 - 16:32

#52 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:26

Προσέχετε πως εκφράζεστε, δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ με εσάς.

Ευχαριστώ.

EDIT
Πότε προλάβατε και κάνατε όλα αυτά τα posts... Τέλος πάντων, ας τελειώσει εδώ αυτή η υπόθεση.

E5VV38U.jpg

#53 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 16:29

Προσέχετε πως εκφράζεστε, δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ με εσάς.

Ευχαριστώ.

ακολουθει πολιτικη διαφημηση....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:01

Τζωναρε δεν εχεις αλλεργια στα piercing, το πιο πιθανο ειναι να εχεις αλλεργια στο Νικελιο οπως και η μιση ελλαδα...αν θες να κανεις piercing, κανε, και φροντισε τα σκουλαρικια σου να μην εχουν αυτο το συστατικο, ή προτιμησε καθαρο ασημι ή λευκοχρυσο. Κατα τ'αλλα, εγω εχω 6 τρυπες στα αφτια, ειχα τρυπησει και δυο φορες τη μυτη μου...την πρωτη πηγα να αλλαξω το σκουλαρικι την ημερα που το εκανα γιατι αυτο με το οποιο μου την τρυπησαν μου εκοβε το οπτικο πεδιο, μεσα σε 1 λεπτο που περασε να αφησω το ενα σκουλαρικι και να βαλω το αλλο, εκλεισε...μετα απο ενα χρονο, την ξανακανω, την ειχα 3 μηνες, φορεσα ψευτικο σκουλαρικι, πρηστηκε το εβγαλα, εκλεισε...ε, πηρα αποφαση να μην την ξανακανω...το επομενο θα ειναι ενα μικρο τατου στον αστραγαλο, και ενα μεγαλυτερο αναμεσα στις ωμοπλατες, πανω στη σπονδυλικη στηλη..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#55 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:03

Τζωναρε δεν εχεις αλλεργια στα piercing, το πιο πιθανο ειναι να εχεις αλλεργια στο Νικελιο οπως και η μιση ελλαδα...αν θες να κανεις piercing, κανε, και φροντισε τα σκουλαρικια σου να μην εχουν αυτο το συστατικο, ή προτιμησε καθαρο ασημι ή λευκοχρυσο. Κατα τ'αλλα, εγω εχω 6 τρυπες στα αφτια, ειχα τρυπησει και δυο φορες τη μυτη μου...την πρωτη πηγα να αλλαξω το σκουλαρικι την ημερα που το εκανα γιατι αυτο με το οποιο μου την τρυπησαν μου εκοβε το οπτικο πεδιο, μεσα σε 1 λεπτο που περασε να αφησω το ενα σκουλαρικι και να βαλω το αλλο, εκλεισε...μετα απο ενα χρονο, την ξανακανω, την ειχα 3 μηνες, φορεσα ψευτικο σκουλαρικι, πρηστηκε το εβγαλα, εκλεισε...ε, πηρα αποφαση να μην την ξανακανω...το επομενο θα ειναι ενα μικρο τατου στον αστραγαλο, και ενα μεγαλυτερο αναμεσα στις ωμοπλατες, πανω στη σπονδυλικη στηλη..

αληθεια???εισαι θεα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!
επιτελους!!!αυριο θα παω :congrats: σε ευχαριστωω παρα πολυ!!!
-ωρα για αλλαγες
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:05

Πριν πας, πανε κανε ενα αλλεργιογραμμα..σε δερματολογο γινεται, κοστιζει λιγο, αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τις αλλεργιες σου...ειναι στην ουσια 2 αυτοκολλητα που στα βαζει στην πλατη, που πανω εχουν αλλεργιογονα. τα κρατας εκει 3 μερες, δεν τα βρεχεις, οποτε πλενεσαι τοπικα, και οποιο σου κανει φαγουρα και εξανθημα σημαινει οτι εισαι αλλεργικος...μπορει να ανακαλυψεις κι αλλα, ωστε να ξερεις τι να αποφευγεις...αντε καλο piercing..!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:08

Πριν πας, πανε κανε ενα αλλεργιογραμμα..σε δερματολογο γινεται, κοστιζει λιγο, αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τις αλλεργιες σου...ειναι στην ουσια 2 αυτοκολλητα που στα βαζει στην πλατη, που πανω εχουν αλλεργιογονα. τα κρατας εκει 3 μερες, δεν τα βρεχεις, οποτε πλενεσαι τοπικα, και οποιο σου κανει φαγουρα και εξανθημα σημαινει οτι εισαι αλλεργικος...μπορει να ανακαλυψεις κι αλλα, ωστε να ξερεις τι να αποφευγεις...αντε καλο piercing..!

οκ,και ειναι και ευκολο δεν κανω ποτε μπανιο περα απο πασχα και χριστουγεννα,
θα παω ευχαριστω και παλι:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:13

οκ,και ειναι και ευκολο δεν κανω ποτε μπανιο περα απο πασχα και χριστουγεννα,
θα παω ευχαριστω και παλι:congrats:

η χαρα του δερματολογου θα εισαι...θα σου ξεκολλησει τα αυτοκολλητα και θα ανακαλυψει καινουριο δερμα απο κατω, ροζ ροζ σαν μωρου μεσα στη γενικη καφετιλα...:stubborn:
Για που σκεφτεσαι piercing?μη μου πεις για τα βυζια..ποναει και δεν ειναι η εποχη ιδανικη για να το κανεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 JoHnAroC

JoHnAroC

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:18

η χαρα του δερματολογου θα εισαι...θα σου ξεκολλησει τα αυτοκολλητα και θα ανακαλυψει καινουριο δερμα απο κατω, ροζ ροζ σαν μωρου μεσα στη γενικη καφετιλα...:stubborn:
Για που σκεφτεσαι piercing?μη μου πεις για τα βυζια..ποναει και δεν ειναι η εποχη ιδανικη για να το κανεις...

κοιτα αυτο το πα για πλακα ^^ εντα3ει κλασικα στο αριστερο...και μετα στο γλωσσα και...αυτο καλυτερα μην το πω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 18:18

Ουτε θα λεγα ειναι τοσο ωραιο απο εμφανιση οταν θα τον βλεπουν οι αλλοι(εκτος κι αν του αρεσει τοσο πολυ,τοτε ενταξει δεν μας ενδιαφερουν οι αλλοι)..

Παντως (σε αντρα) στα βυζια μου φαινετε μονο οι κρατουμενοι κανουν...