Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#736 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 08 March 2010 - 16:55

FMA ;; Τρελή φάση...αλλά θα προτιμούσα να προχωρούσαν λίγο της υπάρχουσες σειρές και μετά να βγάλουν άλλες..
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#737 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 March 2010 - 19:36

I have just your thing. :thatsit:

Οι εκδόσεις Κέδρος μόλις κυκλοφόρησαν το The Red Snake, manga τρόμου του Hideshi Hino. Όσοι είστε fan του horror προσέλθετε.

:OMG3:

Μιλάμε για τον δημιουργό του υπερθεάματος φρίκης που λέγεται Panorama Of Hell; Τρέχω να το αγοράσω. Μπράβο στις εκδόσεις Κέδρος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#738 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 March 2010 - 19:43

Ναι αυτό. Και αν είμαστε τυχεροί, ο Κέδρος θα βγάλει ολόκληρη τη σειρά της DH Publishing, εφ' όσον βρουν ανταπόκριση.

Το section θα χρειαστεί αναδιοργάνωση με τις νέες εταιρίες που μπαίνουν στο χορό των manga. Stay tuned.

E5VV38U.jpg

#739 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 08 March 2010 - 20:39

Προφανώς θέλει Φαντομά... Νομίζω πως άρχισαν να παίρνουν το μήνυμα που έπρεπε!!!

#740 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 09 March 2010 - 13:02

Γενικα ειναι πολυ καλο να μην υπαρχει μονοπωλειο στο οτιδηποτε!!! Ελπιζω μονο να βγαλουν (σ.σ Κεδρος) μεγαλο αριθμο αντιτυπων, για να μπορεσουμε να το αποκτησουμε ευκολα κ οχι να ψαχνουμε στο καθε απιθανο μερος για τους νεους τομους!!!

sigpic10697_5.gif

#741 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 12 March 2010 - 19:08

Πήρα σήμερα το Naruto 12 ( :if: ) και είδα ανακοίνωση για το Bleach 3.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#742 Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 13 March 2010 - 07:54

ειμε συγκινημενος αγωρασα τον 1τομο του NARUTO :hahaha:

#743 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 March 2010 - 12:11

Αγόρασα εχθές το Κόκκινο Φίδι. Αν και το χαρτί στο εξώφυλλο είναι λιγότερο πορωτικό απο αυτό της Anubis, η τιμή των 9 ευρώ βρίσκω ότι είναι λογική, οπότε δεν χαλάστηκα. Δεν το έχω διαβάσει ακόμη αλλά λογικά σήμερα θα ξεκινήσω :)
Posted Image

#744 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 March 2010 - 17:21

Αγόρασα εχθές το Κόκκινο Φίδι. Αν και το χαρτί στο εξώφυλλο είναι λιγότερο πορωτικό απο αυτό της Anubis, η τιμή των 9 ευρώ βρίσκω ότι είναι λογική, οπότε δεν χαλάστηκα. Δεν το έχω διαβάσει ακόμη αλλά λογικά σήμερα θα ξεκινήσω :)

Uptade

Το τελείωσα όλο το βράδυ (για να ταιριάζει με το κλίμα της ιστορίας :P ). Απο πλευράς σεναρίου αν και δεν ήξερα τίποτα προτού το πάρω, μπορώ να πώ ότι το λάτρεψα. Έξυπνο, διεστραμμένο, αιματηρό...ότι ακριβώς μου αρέσει και ήθελα να διαβάσω :) Το σκίτσο επίσης ήταν υπέροχο, η εκτύπωση έδειχνε καλή, όλα ως εδώ σωστά.
Έχω όμως την εντύπωση ότι κάποιες σελίδες έχουν μπει σε λάθος σειρά στη τελική έκδοση, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε διαβάζοντας το -κάποια καρέ φαινόταν να μη κολλάνε το ένα με το άλλο-. Δεν έχω διαβάσει το αυθεντικό manga για να μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό, αν το έχει κάνει κάποιος άλλος για να μας ενημερώσει τι ισχύει καλό θα ήταν. :)

Πέρα από αυτό, θα ήθελα πολύ να βγούνε και άλλες ιστορίες της σειράς, λείπουν τέτοιες προσπάθειες από την Ελλάδα :)
Posted Image

#745 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 20 March 2010 - 17:59

Έξυπνο, διεστραμμένο, αιματηρό...

Συμφωνώ απόλυτα. Ό,τι πρέπει για να το διαβάζεις στο μετρό και να σε στραβοκοιτάνε (διαβάζεις που διαβάζεις "ανάποδα" τις σελίδες, έχει και ένα κάρο αίματα κλπ!)!!
Η ποιότητα του εξωφύλλου είναι όντως λίγο χμμμ...όχι όπως των αγγλόφωνων που έχω (δεν έχω κάτι από Anubis για να συγκρίνω τις ελληνικές εκδόσεις). Το χαρτί στις εσωτερικές σελίδες ήταν καλό πάντως.

Έχω όμως την εντύπωση ότι κάποιες σελίδες έχουν μπει σε λάθος σειρά στη τελική έκδοση, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε διαβάζοντας το -κάποια καρέ φαινόταν να μη κολλάνε το ένα με το άλλο-.

Νομίζω ότι είναι η ιστορία έτσι γραμμένη.. Βρήκα όμως ένα εκφραστικό/τυπογραφικό( ; ) λάθος.

Το προτείνω στους λάτρεις του paranoia/horror.

#746 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 March 2010 - 18:04

Posted Image
Ο Ίτσιγκο Κουροσάκι ήταν ένα μικρό αγόρι όταν πέθανε η μητέρα του. Μια βροχερή μέρα ο Ίτσιγκο, που η ικανότητά του να βλέπει φαντάσματα είναι ευχή και κατάρα, προσπάθησε να σώσει ένα κοριτσάκι από πνιγμό σε ένα κοντινό ποτάμι. Η μητέρα του, Μασάκι, έτρεξε πίσω τους προσπαθώντας να σώσει το μοναχογιό της. Τότε όλα σκοτείνιασαν, και ο Ίτσιγκο ξύπνησε για να βρει τη μητέρα του νεκρή και το κοριτσάκι εξαφανισμένο.

Τώρα είναι η επέτειος του θανάτου της Μασάκι, και όλη η οικογένεια Κουροσάκι μαζί με την πρώην Θερίστρια Ψυχών Ρουκία Κουτσίκι πηγαίνουν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη της. Ο Ίτσιγκο σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με το Μεγάλο Ψαρά, τον Κενό που ίσως είναι υπεύθυνος για το χαμό της μητέρας του...

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#747 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 27 March 2010 - 21:07

Κάτω απο το εικονίδο του Ισιν Κουροσακι γραψαν Ουραχα Κισουκε
:if:ελεος
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#748 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 27 March 2010 - 21:16

Κάτω απο το εικονίδο του Ισιν Κουροσακι γραψαν Ουραχα Κισουκε
:if:ελεος

καλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου... δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο ξενες εκδοσεις αλλα εμενα τα ματακια μου εχουν δει παρα πολλα και τεραστια λαθη απο εταιριες οπως η viz και η tokyopop... λαθη σαν αυτο ειναι ασημαντα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#749 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 27 March 2010 - 22:33

δίκιο έχεις...να 'ταν μόνο αυτό ....
κατα τ'αλλα η μεταφραση της anubis στο bleach για μενα ειναι αρκετα καλη
4/5
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#750 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 March 2010 - 02:46

Πάντως η μετάφραση της Αnubis στο Blade είναι καλύτερη απο την αντίστοιχη αγγλική ιmo